moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Επεστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή,προπόνηση στις 11:00

Επεστρεψε τα ξημερώματα η αποστολή,προπόνηση στις 11:00
Επέστρεψε στη βάση της η αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας , αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Ιωάννινα.
Η πτήση τσάρτερ αναχώρησε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (5/4) από το αεροδρόμιο "Βασιλεύς Πύρρος" και έφτασε στην Αθήνα περίπου στις 00:40.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε, φυσικά, μαζί με την ομάδα.

Πηραν την δευτερη θεση οι Κορασιδες μας

 Πηραν την δευτερη θεση οι Κορασιδες μας

Τα κορίτσια του κ.Κυριακάκη Σπύρου ξεκίνησαν την χρόνια με χαμηλούς τόνους με πολύ δουλεια και κατάφεραν να πάνε την ομάδα στον τελικο για πρωτη φορά στην ιστορία.... 
Η δεύτερη θέση μπορεί να ήρθε αλλά κέρδισαν την πρωτη θέση στην καρδιά ολων των Ολυμπιακών.
Πάλεψαν σαν γαβρινες και πήραν το αργυρό μετάλλιο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας να έχουν παντα υγεια και πολλές επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές .
Η ακαδημία του βόλεϊ μας συνεχίζει να δουλεύει και είμαστε σίγουροι οτι απο την νέα χρόνια θα κατακτήσουν τα παντα.
Αφού κι ίδιες αντίπαλες ομάδες το αναγνωρίζουν.
 Συγχαρητήρια και στην Διοίκηση και τον Πρόεδρο κ.Μιχάλη Κουντουρη για την στήριξη στα παιδιά μας.
Και τα φάιναλ φορ συνεχίζονται με τους παμπαίδες και τις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.....

Η μάχη της παραμονής

Η μάχη της παραμονής

Η μάχη της παραμονής

Σφαγή στην ουρά της βαθμολογίας αφού οκτώ ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή τους. 
Μετα τα αποτελεσματα του Σαββατοκυριακου τα πράγματα όσον αφορά την ουρά της βαθμολογίας έχουν μπλεχτεί αρκετά. Οι ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους έχουν αυξηθεί στις οκτώ!
Κάποιες φυσικά και έχουν το προβάδισμα, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια ΟΦΗ, Νίκη Βόλου. Άλλες πάλι έχουν λιγότερα ματς στην έδρα τους ή να αντιμετωπίσουν συλλόγους της πρώτης πεντάδας.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν και ψηφίστε ποιες δυο ομάδες θα ακολουθήσουν ΟΦΗ και Νίκη Βόλου στην Football League.
 Δείτε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος.

Χάλκινο στο ομαδικό Εφήβων

Χάλκινο στο ομαδικό Εφήβων

Χάλκινο στο ομαδικό Εφήβων!

Θετικός ήταν ο απολογισμός της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. 
Το ερυθρόλευκο τμήμα πραγματοποίησε μια σειρά από καλές εμφανίσεις και τερμάτισε στην 3η θέση, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. 
Στις λεπτομέρειες ωστόσο  έχασε την πρόκριση στον τελικό, αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Α.Σ. Πρόοδος Βουτζά Ραφήνας, ο οποίος στη συνέχεια  κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή. 
Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά πέτυχαν δυο νίκες στον όμιλο τους, προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση και με μια ακόμα νίκη πέρασαν από την 8άδα στην καλύτερη 4άδα.
Για λογαριασμό του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Σταματούρος, Τσόπελας, Παναγόπουλος, Σγουρόπουλος και Χατζάκης.
«Καρέ» προκρίσεων στα ατομικά αγωνίσματα
Όσον αφορά τα ατομικά αγωνίσματα, την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο, Μεγάλη Δευτέρα, το μεσημέρι, έχουν εξασφαλίσει οι Σταματούρος, Τσόπελας, Παναγόπουλος καθώς και η Γερασιμάτου στις Νεάνιδες.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1(pics&video)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1(pics&video)

Για την 30η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ στα βροχερά Γιάννινα με σκορ 3-1, προβληματίζοντας με την κακή αγωνιστική του εικόνα, αλλά και με τις αδυναμίες του στην άμυνα, πληρώνοντας τα ατομικά λάθη του. Άνοιξε το σκορ ο Ίλιτς (32'), στη συνέχεια σκόραρε ο Μανιάς (42'), μείωσε το σκορ στο 69' ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Ακόστα (74').
 Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στις αντεπιθέσεις, με τους φιλοξενούμενους να μην είναι αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις που δημιούργησαν, όντας άστοχοι.

Τα αποτελεσματα της Super League (pics&videos)

Τα αποτελεσματα της Super League (pics&videos)

Σπουδαιες και δυνατες αναμετρησεις ειχε η 30η αγωνιστική. 
Ο Πλατανιάς πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Βέροιας, ενώ ο Αστέρας αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ισοφάρισε σε 2-2.
Την Κυριακή ο Πανιώνιος διέλυσε με 3-0 τον Παναιτωλικό, ενώ ο Εργοτέλης πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Πανθρακικού και έμεινε ζωντανός στην παραμονή. Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης.
Για την 30η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ στα βροχερά Γιάννινα με σκορ 3-1, προβληματίζοντας με την κακή αγωνιστική του εικόνα, αλλά και με τις αδυναμίες του στην άμυνα, πληρώνοντας τα ατομικά λάθη του.
Η αυλαια της 30ης αγωνιστικης θα πεσει την Δευτερα με την αναμετρηση
Ατρόμητος - Κέρκυρα 6/4 19:30 (NS1)
Αναλυτικα ολα τα αποτελεσματα

Πρωταθλήμα οι Νεανίδες

Πρωταθλήμα οι Νεανίδες

osfp_polo-neanides

Μεγάλη νίκη στον τελικό απέναντι στον ΑΝΟ Γλυφάδας (5-3)
Ακόμα έναν τίτλο πρόσθεσε στην πλούσια τροπαιοθήκη του ο Ολυμπιακός, καθώς, το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα του Πειραιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων στο πόλο για το 2015.
Σε ένα εξαιρετικό τελικό, η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου, επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 5-3, στο κολυμβητήριο της Πεντέλης.
Το παιχνίδι ήταν γεμάτο πάθος και ένταση, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την δύσκολη, αλλά πανάξια νίκη.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μιχαηλίδου, που σημείωσε δύο τέρματα.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-0, 0-1, 1-2
 Συγχαρητηρια στις γοργονες μας!

Γιατι δεν τηρούνται για καποιους οι νόμοι στην Ελλάδα κυριε Κοντονη;

Γιατι δεν τηρούνται για καποιους οι νόμοι στην Ελλάδα κυριε Κοντονη;

Παρά το γεγονός πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα, για ακόμη μία φορά έδωσε το "παρών" στο ΟΑΚΑ.
Γραφει τους παντες και τα παντα στα παλαιωτερα των υποδηματων του και εσενα προσωπικα κυριε Κοντονη και τους νομους σου.
Εκτος αν του κανεις πλατες ,δεν θα πεφταμε και απο τα συνεφα.
 Μάλιστα, παρακολούθησε την αναμέτρηση από το πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε και μετάλλιο, στην απονομή για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους πράσινους.

"Χρυσή" η Τελτσίδου στο "Iliadis Cup"

"Χρυσή" η Τελτσίδου στο "Iliadis Cup"

Η Ελισάβετ Τελτσίδου άκουσε προσεκτικά τα λόγια που της είπε ο Ηλίας Ηλιάδης και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -63 κιλά στο "Iliadis Cup".
Όπως και πέρυσι, έτσι και εφέτος, οι γυναίκες ήταν αυτές που έβγαλαν ασπροπρόσωπο το ελληνικό τζούντο στο 7ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο «Iliadis Cup 2015» που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (ταεκβοντό).

Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Με τα Τρίκαλα συγκατοικεί πλέον η ΑΕ Καραϊσκάκης στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής, καθώς δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Πύρασου. 
Ακάθεκτος παρά την ισοπαλία ο Κισσαμικός στον τέταρτο.
Στο 0-0 έμεινε ο Κισσαμικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στον τέταρτο όμιλο όμως, παρά τη γκέλα του, κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους εννέα βαθμούς μιας και η Κηφισιά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γλυφάδα (2-0).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής:

Η κατηφορα συνεχιζεται για τις αθλητικές εφημερίδες

Η κατηφορα συνεχιζεται για τις αθλητικές εφημερίδες

Καθοδική πορεία για τις αθλητικές εφημερίδες

Πληρώνουν την αναξιοπιστία του ποδοσφαίρου, για την οποία έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης.
Την περασμένη Κυριακή έχασαν άλλα 1.080 φύλλα, από 34.460 κατέβηκαν στα 33.380.
Πληρωνουν τα σπασμενα της πολιτικης που ειχαν επιλεξει εδω και δεκαετιες,τους σιχαθηκε ο οπαδικος αναγνωστης απο ολες τις ομαδες,βαρεθηκε τα ψεματα και τις λασπολογιες και την στηριξη σε συγκεκριμενους παραγοντες ομαδων ακομα και οταν η ομαδα τους ειχε τα χαλια της που εγραφαν οτι εφταιγαν οι κοκκινες παραγκες και κολοκυθια τουμπανα...καποια στιγμη θα το πληρωναν επομενο ηταν,και η κατηφορα συνεχιζεται....


Αδεια η Τούμπα ε?

Αδεια η Τούμπα ε?

Τι να παει να κανει ο κοσμος? Βαρεθηκε να ακουει τον επενδυτη του τιποτε Νο 2 Ιβαν Σαβιδη να κανει μονο εξαγγελιες οτι θα κανει μεγαλο τον ΠΑΟΚ και κουραφεξαλα,οι πρωτες αντιδρασεις ειχαν ερθει εδω και καιρο που μεριδα οπαδων του ειχε αντιδρασει για τις αγκαλιτσες και τα πολλα παρε δωσε με τον Αλαφουζο.
Απο κει που λογω των συγκυριων και  των κακων εμφανισεων του Ολυμπιακου ειχε προηγηθει στην βαθμολογια και ολοι ειχαν παρει τα πανω τους νομιζοντας οτι ολα ειχαν τελειωσει τοσο νωρις.
Μα τα ειχαν κανει τσουρεκια οι μπουγατσοκαλαμαραδες στην Θεσσαλονικη για τον μεγαλο παοκ που εσπασε το αποστημα του κατστημενου κλπ μολις αρχισαν οι τριαρες απο δω και απο κει τα μπουγατσο-τζιτζικια ψοφησαν και τωρα αρκουνται να ανεβαζουν δημοσιευματα σαν και αυτο.
Τι αλλο να πουν αραγε?
Για το αδειο Καραισκακη που ανεβαζαν φωτο αρχειου στις 15.00 μμ οταν ο αγωνας ξεκινουσε στις 19.30μμ και εγραφαν να...που δεν πατανε πια στο γηπεδο οι Ολυμπιακοι και δεν γουσταρουν τον Μαρινακη και διαφορα αλλα τετοια...
Ο κλεφτης κι ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται...τωρα γραψτε για την αδεια Τουμπα ...αυτην που συνεισφερατε κι εσεις εξυμνωντας τον Ιβαν τον Τρομερο και τις επενδυσεις του στο ...τιποτε.
Ας προσεχατε...

Κ-13: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-0

Κ-13: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-0


Νίκη στον Άγιο Κοσμά για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή.
Σ' αγώνα του "Attica Cup" που "φιλοξενήθηκε" το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Κοσμά η Κ-13 του Ολυμπιακού κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Παπαδόπουλος ενώ η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή είχε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα τέρματα.

Η βασική σύνθεση του Ολυμπιακού: Παχατούρας, Καψιώτης, Τσίνα, Τιμολέων, Γούλας, Παλαιολόγος, Ιακωβίδης, Σουρλής, Τζανετής, Μπάνο, Βόλης. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Κεραμίδας, Τζόρβας, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολύδωρος, Ηλιάδης.

Κ-20: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-3

Κ-20: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-3


Νίκη με ανατροπή για τους Νέους στα Ιωάννινα. Δυο γκολ ο Νίκος Βέργος και ένα ο Μανώλης Σάλιακας.
Σ' αγώνα της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που "φιλοξενήθηκε"το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο "Στάθης Τσανακτσής" στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε πίσω στο σκορ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου αλλά ανέβασε στροφές και με ανατροπή πήρε άλλο ένα τρίποντο διατηρώντας το αήττητο στη διοργάνωση. Οι "ερυθρόλευκοι"  μετά από23 αγώνες έχει 21 νίκες και 2 ισοπαλίες και συνεχίζει δυνατά για να πετύχει τον στόχο της που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Football League:Επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ TV πεντε άτομα στο νοσοκομείο

Football League:Επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ TV πεντε άτομα στο νοσοκομείο

 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρία άτομα από το συνεργείο του ΟΤΕ TV και ακολούθησε συμπλοκή, καθώς δέχθηκαν επίθεση την ώρα που έστηναν τις κάμερες για την κάλυψη του Ηρακλής-ΑΕΛ, για την 26η αγωνιστική της Football League το οποίο τελικά δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Πέρασαν στον τελικό!

Πέρασαν στον τελικό!

Πέρασαν στον τελικό!

Η... μισή δουλειά έγινε από τις Νεάνιδες του Θρύλου που επικράτησαν με 15-2 του Ν.Ο. Ρεθύμνου στον ημιτελικό που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Πεντέλης στα Μελίσσια και πλέον απομένει να ολοκληρώσουν την...αποστολή τους.
 Αυτή δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο θα διεκδικήσουν σήμερα στις 19:00, στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τη Γλυφάδα που κέρδισε στον άλλο ημιτελικό την Βουλιαγμένη με 5-3. Ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι πέντε νίκες σε ισάρριθμα ματς στην τελική φάση του πρωταθλήματος αλλά απομένει το πιο αποφασιστικό και ουσιαστικό βήμα σε αυτή την πορεία των ερυθρόλευκων.

Μεγαλη Εβδομαδα των Παθων....Μεγαλη Εβδομαδα των Γηπεδων....

Μεγαλη Εβδομαδα των Παθων....Μεγαλη Εβδομαδα των Γηπεδων....


Αρχιζει η Μεγαλυτερη Γιορτη της Χριστιανοσυνης η Μεγαλη Εβδομαδων των Παθων με αποκορυφωμα την Ανασταση και το Αγιον Πασχα....

Αρχιζει ομως και μια εντονη αγωνιστικη δραστηριοτητα σε ποδοσφαιρο,βολει αντρων και γυναικων και Ευρωπαικος αγωνας για το πολο αντρων....