moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

H βραβευση των Θρυλων του Θρυλου (video)

H βραβευση των Θρυλων του Θρυλου (video)


Μεσα σε καταιγισμο χειροκροτηματων απο τον κοσμο του Ολυμπιακου βραβευτηκαν οι Βετερανοι που εβαλαν τις βασεις για την μετεπειτα πορεια της ομαδας του Πειραια
Συγκινημενοι παρελαβαν τι πλακετες του απο τους αδελφους Αγγελοπουλους

Κατηγορίες και δίκη για δυο από την Λεωφόρο

Κατηγορίες και δίκη για δυο από την Λεωφόρο

Η Ελληνική Αστυνομία με Δελτίο Τύπου έκανε γνωστό ότι ταυτοποίησε δυο εκ των όσων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και γνωστοποίησε τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.
Το βράδυ της Παρασκευής (27/2) η Ελληνική Αστυνομία με Δελτίο Τύπου έκανε γνωστό πως έφτασε στην ταυτοποίηση δυο ατόμων τα οποία εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και πήραν μέρος στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η αστυνομία έχει ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα άδεια για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.
Από την Ελληνική Αστυνομία έδωσαν στην δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες για το πως έφτασαν στην ταυτοποίηση των δυο οπαδών και τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του εντός εξ αυτών ο οποίος φορούσε το full face.
Μάλιστα στο σχετικό δελτίο Τύπου προαναγγέλλεται η συνέχεια της έρευνας και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Ρεπό το Σαββατοκύριακο

 Ο Βίτορ Περέιρα εκρινε πως το πρόγραμμα ήταν πολύ βεβαρημένο το προηγούμενο διάστημα και ετσι αποφάσισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν κανονικά το πρωί της Παρασκευής (27/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Περισσότερο για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, λίγες ώρες μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με την Ντνίπρο.
Για πρώτη φορά μετά τις 4 Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει παιχνίδι ανά τρεις-τέσσερις ημέρες και ο Βίτορ Περέιρα αποφάσισε να χορηγήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές ενόψει Σαββατοκύριακου και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/3).
Οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι από τα συνεχή ματς, κάτι που επισημαίνει διαρκώς ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Και την ευκαιρία της αναστολής της Super League, έκρινε πως η ομάδα πρέπει να πάρει... ανάσες ενόψει της συνέχειας και της τελικής ευθείας της σεζόν.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Τσέλσι - Τότεναμ στον τελικό και ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι, Ντόρτμουντ - Σάλκε, Μονακό - Παρί ΣΖ, Αϊντχόφεν - Άγιαξ, Πόρτο - Σπόρτινγκ, Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ. Την Δευτέρα Ρόμα - Γιουβεντους. 
Στην Αγγλία ξεχωρίζει το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως υπάρχει και ο τελικός του League Cup μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ.
Ντόρτμουντ - Σάλκε, Μονακό - Παρί Σεν-Ζερμέν, Αϊντχόφεν - Άγιαξ, Πόρτο - Σπόρτινγκ και Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ υπόλοιπα μεγάλα ματς, ενώ την Δευτέρα στην Ιταλία η Ρόμα υποδέχεται την Γιουβέντους, έχοντας μία τελευταία ελπίδα για να μείνει ζωντανή για τίτλο (είναι στο -9).
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Euroleague:Τα αποτελεσματα της 8ης αγωνιστικής του Τοπ-16

Euroleague:Τα αποτελεσματα της 8ης αγωνιστικής του Τοπ-16


Ο Ολυμπιακός συνδύασε την συμπλήρωση των 500 αναμετρήσεών του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με νίκη απέναντι στην Μάλαγα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του Γκρουπ F μετά από οκτώ αγωνιστικές στο Τοπ-16. 
Η Φενέρμπαχτσε ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ καθώς όχι μόνο επικράτησε με 75-81, αλλά κάλυψε και την διαφορά του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ήττα της ΤΣΣΚΑ και με τη νίκη του απέναντι στην Μάλαγα έμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην Πόλη, εκεί όπου η Λαμποράλ Κούτσα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Εφές. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει από το Τελ Αβίβ με τη νίκη, καθώς η Μακάμπι επικράτησε με 73-70 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Τοπ-16.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γιορτη Euroleague στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακος (pics&video)

Γιορτη Euroleague στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακος (pics&video)



Το πάρτι ήταν στο ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός γιόρτασε τα 500 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, νικώντας 77-72 τη Μάλαγα, με τον Σπανούλη να είχε κι αυτός την τιμητική του, αφού έγινε ο τρίτος πασέρ στη διοργάνωση!

Έτσι γιορτάζει ο Πειραιάς!

Σε μία βραδιά όπου ηττήθηκαν εντός οι έδρας οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές (από Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Λαμποράλ Κούτσα αντίστοιχα), ο Ολυμπιακός κράτησε την έδρα του, νικώντας τη Μάλαγα με 77-72, και είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου του στο TOP-16!

Εξάρθρωση ωμοπλάτης ο Πέτγουεϊ

Εξάρθρωση ωμοπλάτης ο Πέτγουεϊ

Από τις εξετάσεις που θα γίνουν το Σάββατο θα καθοριστεί το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος αποθεραπείας του Μπρετ Πέτγουεϊ, μετά τον τραυματισμό στο ματς με τη Μάλαγα.

Εξάρθρωση ωμοπλάτης ο Πέτγουεϊ
Σοβαρός ο τραυματισμός του Μπρετ Πέτγουεϊ. Ο αμερικανός άσος τραυματίστηκε στη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάλαγα στον ώμο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ολοκληρώσει το ματς.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των ερυθρολεύκων ο Πέτγουεϊ έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης.
Το Σάββατο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς από το οποίο θα καθοριστεί και το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ.

Έπιασαν τέσσερις τα όρια για Ευρωπαϊκό

Έπιασαν τέσσερις τα όρια για Ευρωπαϊκό

Με 4 Έλληνες κολυμβητές να πιάνουν το όριο για μεγάλες διοργανώσεις και δύο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των Χειμερινών αγώνων ΟΠΕΝ, που διεξάγονται αυτές τις μέρες στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Έπιασαν τέσσερις τα όρια για Ευρωπαϊκό
Εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού έκλεισαν τέσσερις Έλληνες αθλητές στην πρώτη μέρα των Χειμερινών αγώνων ΟΠΕΝ, που διεξάγονται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και θα ολοκληρωθούν στην ερχόμενη Κυριακή.

Σας πηρανε χαμπαρι και στην UEFA...Νεα καμπανα για τον Παναθηναικο

 Σας πηρανε χαμπαρι και στην UEFA...Νεα καμπανα για τον Παναθηναικο

Δεν του έφτανε το χθεσινό «βαρύ» πρόστιμο από τη Σούπερ Λίγκα για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (100.000 ευρώ), και σήμερα η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με άλλα 200.000 ευρώ, για παραβίαση των κανονισμών που διέπουν το financial fair play.  

Ποσοι και απο ποιες ομαδες καταδικαστηκαν?

 Ποσοι και απο ποιες ομαδες καταδικαστηκαν?

Αντε λοιπον και καλοπροαιρετα να πιστεψω οτι το δημοσιευμα σας ειναι με γνησια στοιχεια της ΕΛΑΣ.

Τα ζευγάρια των "16" του Europa League

Τα ζευγάρια των "16" του Europa League

Ο ισπανικός εμφύλιος Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη και ο ιταλικός μεταξύ της Φιορεντίνα και της Ρόμα δεσπόζουν στη φάση των "16" του Europa League που θα διεξαχθεί 12 και 19 Μαρτίου. Δείτε όλα τα ζευγάρια.

Πληροφορίες Τμημάτων Tae Kwon Do

Πληροφορίες Τμημάτων Tae Kwon Do

Με προπονήσεις επί καθημερινής βάσης και συνεπή παρουσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε επίσημες διοργανώσεις, συνεχίζεται η πλούσια δραστηριότητα των τμημάτων Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού.
Με συμπληρωμένο κάτι παραπάνω από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, τα βήματα προόδου του ενός εκ των τριών μελών των Πολεμικών Τεχνών του Θρύλου, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στη συνέχεια ακολουθεί η παρουσίαση με χρήσιμες πληροφορίες των πέντε τμημάτων Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού.

Junior: 4 - 6 ετών

Πρόκειται για την μικρότερη ηλικιακή κατηγορία του τμήματος. Το ωράριο του τμήματος Junior A θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή Τρίτη - Πέμπτη 17:15 – 18:00 και θα ανοίξουν δυο νέες ώρες και μέρες για το τμήμα των Junior B, δηλαδή Δευτέρα – Τετάρτη 17:15 – 18:00.

Για την 8η νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο

Για την 8η νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο


Μετά την εκτός έδρας επικράτηση σε βάρος της Γλυφάδας και τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Ζέντες στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Με Υδραϊκό πριν από την Μπαρτσελονέτα

Με Υδραϊκό πριν από την Μπαρτσελονέτα

Τη 15η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα θέλει το Σάββατο (28/2, 15:30) ο Ολυμπιακός στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.
Με μοναδικό στόχο τη νίκη συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, το Σάββατο (28/2), και το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 15η αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.
Οι νταμπλούχοι θα αντιμετωπίσουν τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας στις 15:30 και θέλουν τη 15η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου

Πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου

Την κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών κατέλαβε το τμήμα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού.
Με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών που διεξήχθη στο κολυμβητήριο των Μελισσίων, το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κατέλαβε την πρώτη θέση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι ερυθρόλευκες πραγματοποίησαν μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις και εξασφάλισαν πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα παιχνίδια έγιναν στο κολυμβητήριο των Μελισσίων και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Η δράση των Νεων το Σαββατοκύριακο

Η δράση των Νεων το Σαββατοκύριακο

Με τρεις αγώνες συνεχίζουν το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Super League οι ομάδες του Ολυμπιακού.
Δράση και στα τρία πρωταθλήματα υποδομών της Super League περιλαμβάνει για τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο 28/2-1/3.

Οι Νέοι (Κ-20) μετά από τον ευρωπαϊκό τους αγώνα την Καθαρά Δευτέρα στο Κίεβο με τη Σαχτάρ, επιστρέφουν στο πρωτάθλημα και φιλοξενούν τον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι ευχές του Ντέιβιντ Ρίβερς για τα 500 ερυθρόλευκα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα

Οι ευχές του Ντέιβιντ Ρίβερς για τα 500 ερυθρόλευκα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα

Ο Ντέιβιντ Ρίβερς έμαθε για τα 500 παιχνίδια του Θρύλου στην Ευρωλίγκα και μας έστειλε το βίντεο με τις ευχές του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ' αυτόν για όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό.
 Δειτε το βιντεο




Κάμερες διαθετουν μόνο πέντε γήπεδα της Super League

Κάμερες διαθετουν μόνο πέντε γήπεδα της Super League


Κάμερες μόνο σε πέντε γήπεδα της Super League

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα παρουσιάζει η εφημερίδα "Goal" για την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα των ομάδων της Super League.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής (27/02)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής (27/02)



Ενημερωθείτε για τις  αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται
τηλεοπτικά...

14:00 EUROSPORT, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ "16"
19:00 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
19:30 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
21:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
21:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΜΑΡΣΕΪΓ-ΚΑΕΝ
21:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΚΟΛΩΝΙΑ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ
21:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΚΟΡΔΟΒΑ

Τα λένε διοίκηση - Περέιρα

Τα λένε διοίκηση - Περέιρα

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, με τη διοίκηση και τον Βίτορ Περέιρα να συζητούν εντός της ημέρας.

Τα λένε διοίκηση - Περέιρα

 Έντονη είναι η στεναχώρια και η πικρία στον Ολυμπιακό για τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η ομάδα από τη συνέχεια του Europa League, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία (2-2) με την Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη.

Συνδυασμος γιορτης και νικης (video)

Συνδυασμος γιορτης και νικης (video)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλαγα (27/02, 21:45) και συμπληρώνει 500 ματς στην Ευρώπη




Εκτός από δύσκολη, η αναμέτρηση απέναντι στην Μάλαγα (27/02, 21:45), έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και ιστορική σημασία για τον Ολυμπιακό, καθώς σηματοδοτεί τα 500 ματς των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλαγα για την 8η αγωνιστική του Τοπ-16 και το μόνο που θέλει είναι να ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο με νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου του και παράλληλα να κάνει ακόμη ένα βήμα προς το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της Ακαδημίας

Δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της Ακαδημίας

Δύο αλλαγές προέκυψαν στο πρόγραμμα των αγώνων των Ακαδημιών βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Οι αλλαγές αφορούν τις ώρες έναρξης δύο αναμετρήσεων. Των Παγκορασίδων Γ', που θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/2) στις 14:00, αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί, και των Παμπαίδων Α', που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/3) στις 20:00, αντί για τις 14:00 που είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως διαμορφώθηκε μετά τις αλλαγές έχει ως εξής:

Πρεμιέρα με Παναθηναϊκό οι Έφηβοι

Πρεμιέρα με Παναθηναϊκό οι Έφηβοι

Στη μάχη της Α' φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων ρίχνεται σημερα Παρασκευή (27/2), το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού.
Η πρεμιέρα των ερυθρόλευκων που θα κυνηγήσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση, περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/2) στις 17:00 στο Κολυμβητήριο Αλίμου. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν συνολικά πέντε παιχνίδια μέχρι την Κυριακή (1/3).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της Α' φάσης των Εφήβων:

Συνέντευξη Τύπου (video)

Συνέντευξη Τύπου (video)

Δείτε σε video την συνέντευξη Τύπου του κ. Περέιρα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ντνίπρο στο "Γ. Καραϊσκάκης¨

Οι δηλωσεις του Περειρα και των ποδοσφαιριστων

Οι δηλωσεις του Περειρα και των ποδοσφαιριστων

Οι δηλώσεις του Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντνίπρο.

 
Τι έγινε και αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός και πώς θα διορθώσετε τα λάθη που εμφανίζονται στην άμυνα;

«Στο πρώτο ματς στο Κίεβο καθορίστηκε το αποτέλεσμα της πρόκρισης και έτσι δεν καταφέραμε να κάνουμε από εκεί ένα καλό βήμα. Στη ρεβάνς ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ξεκινήσαμε με ένταση, δυνατά, με αποφασιστικότητα και δείξαμε ότι είχαμε την επιθυμία να αλλάξουμε τα πράγματα υπέρ μας. Βάλαμε το γκολ και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Όταν δεχτήκαμε το γκολ υποσυνείδητα οι παίκτες έλεγαν ότι χρειάζεται άλλα τρία γκολ με αποτέλεσμα να απογοητευτούν και να χάσουν το κουράγιο τους. Σήμερα ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα των παικτών σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά όχι αρκετή για να αλλάξει κάτι σε σχέση με την πρόκριση. Σε σχέση με τα λάθη, έχω πει πολλές φορές ότι ο μόνος τρόπος για να διορθωθούν τα λάθη μας είναι η δουλειά. Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό είχα μόλις 1,5 εβδομάδα για να δουλέψω με τους παίκτες. Από δω και πέρα θα έχουμε περισσότερο χρόνο, θα γίνουν τελείως διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα την εικόνα μας. Θα ήθελα να συνεχίσω την ανάλυσή μου.
Στο πρώτο παιχνίδι δεν είδαμε ποιότητα από καμία ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι μετρίου επιπέδου. Εκεί παρόλο που δεν παίξαμε με επίπεδο δεχτήκαμε τα δύο γκολ και είχαμε την ευκαιρία για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε ένα ξεκάθαρο πέναλτι στα τελευταία λεπτά που δεν μας δόθηκε και ένα κανονικό γκολ. Τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν δεν είχαμε τα δύο σφυρίγματα. Σήμερα παίξαμε με χαρακτήρα, ξεκινήσαμε δυνατά, μπορούσαμε δύο και τρία γκολ στο πρώτο μέρος, παίξαμε πιο δυναμικά και με περισσότερο χαρακτήρα και θέληση. Στο δεύτερο μέρος παρόλο που είχαμε την αποβολή θα περίμενε ότι θα έβλεπε μία ομάδα που θα τα παρατούσε, όμως δεν συνέβη αυτό. Πιστεύαμε σε αυτό, πιστεύαμε ότι θα έρθει το δεύτερο γκολ και ήρθε. Όμως μετά δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ ακόμα.
Η απογοήτευση είναι μεγάλη και αυτό που θα θέλαμε να πούμε είναι ότι και σήμερα όπως και στο πρώτο ματς, αμφιβάλουμε για τα σφυρίγματα. Αμφιβάλω για το πρώτο γκολ της Ντνίπρο και επίσης στο τέλος του αγώνα καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, καταλαβαίνω ότι η ομάδα πρέπει να είναι με περισσότερη προσωπικότητα και επίδοση. Πραγματικά σήμερα και ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι τα δύο ματς δεν έχουν καμία σχέση».

Όταν ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ παρουσιάζεται μία εικόνα ψυχολογικής κατάρρευσης. Πώς το εξηγείτε αυτό;

«Συμφωνώ μαζί σας και δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι η ομάδα χάνει την συναισθηματική ισορροπία όταν συμβαίνει κάτι άσχημο στο παιχνίδι. Απογοητευτήκαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε και αυτό δείχνει μία συναισθηματική ανωριμότητα. Δεν μπορεί να κρατήσει ένα σταθερό σημείο ψυχολογίας ανεξαρτήτως πώς πηγαίνει το παιχνίδι. Αυτό έχει να κάνει με την ελληνική νοοτροπία γιατί δείχνουμε το τι αισθανόμαστε υπερβολικά. Νιώθω λυπημένος αυτή τη στιγμή γιατί αφήνουμε το UEFA Europa League που ήταν ένας από τους στόχους μας, όμως ξέρω ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να κατακτήσουμε μία συναισθηματική ισορροπία. Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε δυνατοί και να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι με ψυχραιμία και να μην επηρεαζόμαστε από το πώς εξελίσσεται. Θέλω για ακόμη μία φορά να πω ότι για να διορθωθούν τα λάθη χρειαζόμαστε χρόνο. Θα δουλέψουμε πολύ στο μέλλον στην ομάδα για να είμαστε πιο δυνατοί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα δουλέψουμε όσο πιο πολύ μπορούμε για να βελτιώσουμε τα λάθη μας». 

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστων

 

Τζίμι Ντουρμάζ
«Πραγματικά τα πράγματα ήταν δύσκολα μετά και το πρώτο ματς για εμάς. Ήταν δύσκολο να προκριθούμε από το βαρύ αποτέλεσμα στο Κίεβο. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά δεν κάναμε πράξη αυτά που είχαμε προετοιμάσει. Δεχτήκαμε κι ένα εύκολο γκολ και από εκεί και πέρα τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για εμάς».
Για όσα έγιναν μετά την ισοφάριση:
«Δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε, όμως γνωρίζαμε όλοι ότι έπρεπε να βάλουμε τέσσερα γκολ. Ξέραμε πως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας πίστη, όμως ήρθε η κόκκινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για εμάς».
Για τα συνεχόμενα ματς και για το αν υπάρχει κούραση:
«Είμαστε παίκτες του Ολυμπιακού και γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή ότι θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της χρονιάς να παίξουμε πολλά παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Τώρα δεν ωφελεί να μιλάμε. Μπορούμε να μιλάμε όσο θέλουμε, όμως, ό,τι έγινε, έγινε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες. Είμαστε μέσα σε δύο διοργανώσεις, οι οποίες είναι το Κύπελλο Ελλάδος και το Πρωτάθλημα. Είναι δυο διοργανώσεις που θέλουμε να κατακτήσουμε και γι’ αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δουλεύουμε».
Κώστας Φορτούνης
«Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μας έκοψε τα πόδια, τον ρυθμό μας… Από εκεί που είχαμε μπει πολύ δυνατά, μετά έπεσε ο ρυθμός και τα πράγματα ήταν δύσκολα».
Για το αν χάθηκε η πρόκριση στο Κίεβο:
«Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε το παιχνίδι, απλά όπως είπα και πριν δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ από στημένη φάση. Η Ντνίπρο είναι μια καλή ομάδα στις στημένες φάσεις. Δεν προσέξαμε εκεί που έπρεπε και ό,τι και να λέμε τώρα, δεν γυρνάει πίσω το ματς».
Για το αν μπορεί το νταμπλ ο Ολυμπιακός:
«Έχουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε και τους δύο τίτλους και παλεύουμε για να τους κατακτήσουμε. Η Ευρώπη τελείωσε για εμάς. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις
«Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά. Είδαμε στη Λεωφόρο εικόνες ντροπής. Σε πολλά γήπεδα γίνονται αυτά. Είναι καλύτερο να αλλάξει αυτό. Πρέπει να μας βλέπουν έξω και να χαίρονται και όχι να μας βλέπουν σε αυτήν την κατάσταση».