moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πολλοι οι...υποστηρικτες του Βαγγελη Μαρινακη,κατοπιν εορτης....

Πολλοι οι...υποστηρικτες του Βαγγελη Μαρινακη,κατοπιν εορτης....


Επειδη τωρα πολλοι θα βγουν για....υποστηρικτες του Βαγγελη Μαρινακη κατοπιν εορτης και θα αρχισουν το...γλειψιμο,και οχι και τιποτε αλλο...τοτε που υπηρχαμε εμεις δεν υπηρχαν αυτοι.
Εχω ξαναγραψει πολλακις οτι το ALEX WEB RADIO ηταν το πρωτο οπαδικο διαδυκτιακο ραδιοφωνο,το 2008 και το site alexwebradio.gr  που δεν υπαρχει πια ενα απο τα πρωτα οπαδικα site οπου μετα δημιουργηθηκε το http://alexwebradiotv.blogspot.gr/ το 2009
Και αυτο δεν το λεμε για πλακα το λεμε γιατι πλεον με τοσα νεα ερυθρολευκα ραδιοφωνα,σελιδες,blog που ουτε ξερεις καν ποιοι ειναι,και στην πλειοψηφια τους εδω και χρονια βριζουν τον Βαγγελη Μαρινακη αλλα και πριν τον Σωκρατη Κοκκαλη,και γενικα εγω προσωπικα εδωσα πολεμο με κατι τετοιους και χαρακτηριστικα και...υπαληλος.
Ε,τωρα που ηρθαν τα πραγματα και καταλαγιασαν και μπηκε το νερο στο αυλακι που λενε και ηρθε η ωρα να ξεσκεπαστουν πολλοι και πολλα απο αυτα που εγραφαν πεταχτηκαν στα σκουπιδια,ας βαλουμε βαλουμε με αποδεικτικα στοιχεια τα πραγματα στην θεση τους.

Το ALEX WEB RADIO  στηριζε τον Βαγγελη Μαρινακη χωρις καν να τον γνωριζει ουτε σαν Προεδρο του Ολυμπιακου αλλα ουτε και σαν ανθρωπο και ποτε δεν ειχε καμμια σχεση και επαφη μαζι του. ( ουτε τωρα εχουμε δηλαδη μεσα απο το Piraeus Planet)

Αλλα διακρινοντας τις σκευωριες που του εστηναν καθημερινα τα αλλοθρησκα media και απο τους δικους μας και εγκριτους δημοσιογραφους δεν επαιρνε θεση κανεις γιατι φοβοταν τον πελεκη της στημενης Δικαιοσυνης,καποιος επρεπε να απαντα σε ολα αυτα ομως και οχι ανωνυμα αλλα...επωνυμα χωρις φοβο και με τολμη.
Και αυτος ημουν εγω μεσα απο το συγκεκριμενο web radio αλλα και απο το Blog oοπου καθημερινα απαντουσε σε Εισαγγελεις ,δημοσιογραφους ,media χωρις να λογαριαζω τιποτε...ουτε απειλες ουτε μυνησεις αλλα επωνυμα και με την φατσα μου στην μοστρα.

Τοτε βεβαια οι δικοι μας,οι γαυροι...κοιμονταν τον υπνο του δικαιου...και πολλοι γνωστοι και φιλοι μας σνομπαρησαν και προτιμουσαν τις παρειτσες με τους...δημοσιογραφους,αγκαλιτσες και φωτογραφιες με αυτους που δεν ειχαν κανει το παραμικρο οταν προσπαθουσαν να σταυρωσουν τον Βαγγελη Μαρινακη και απλα καυεγραφαν τα..γεγονοτα.
Τωρα ομως...μετα απο πεντε ολοκληρα χρονια φαινεται πεντακαθαρα πιος ελυνε τα δακτυλικα του αποτυπωματα στο πληκτρολογιο για να απαντα σε ολους αυτους που του πετουσαν λασπη. αλλα και σε ολους αυτους που σφυριζαν αδιαφορα οταν τον κατηγορουσαν.

Τωρα ο Βαγγελης Μαρινακη,απαλαχτηκε απο τις κατηγοριες του κασετα gate...η αλλιως  κοριοπολις
Τωρα θα βγουν πολολοι και θα πουν ο Προεδρος μας ειναι καθαρος,και εμεις δεν το πιστεψαμε ποτε,και εμεις ειμασταν στο πλευρο του και διαφορες τετοιες παπαριες....κατοπιν εορτης...
Ποιος ηταν στο πλευρο του χωρις να εχει καμμια σχεση μαζι του και τον στηριζε ηταν ενας...και μονο, οι αλλοι τοτε δεν υπηρχαν.

Δεν διεκδικω ουτε κανενα βραβειο ουτε να βρεθω με τον Μαρινακη και να γινω κολητος του...ετσι κι αλλιως μολις διακρινω οτι σταματησει να ειναι αυτος που μεχρι σημερα ειναι τοτε θα ειμαι απεναντι του,γιατι πανω απο ολους και ολα ειναι ο Ολυμπιακος και κανενας αλλος.
 Απλα επειδη τελευταια μαζευτηκαμε πολλοι ,οχι οτι ειναι κακο,καλο ειναι ειναι να υπαρχουν πολλες ερυθρολευκες φωνες...αλλα να ξερουν και τι λενε και γιατι το κανουν αυτο που κανουν.
Και πανω απολα να μην περιμενουν...ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

Οταν κανεις κατι τετοιο το κανεις για να προστατευσεις τον Ολυμπιακο σου,οταν προστατευεις τον Προεδρο σου πρεπει πανω απολα να πιστευεις οτι ειναι καθαρος για να το κανεις,κι εγω το πιστευα γιαυτο και το εκανα.
Βεβαια επειδη δεν μου αρεσει να τους τσουβαλιαζω ολους υπαρχουν και καποιοι που τους βγαζω και πραγματικα το καπελλο για την προσπαθεια τους να προστατευσουν τον Ολυμπιακο και τον Προεδρο του πολλα χρονια τωρα .
Δεν θα αναφερθω στο ονομα τους για να μην νομισει κανεις  οτι υποτιμω καποιους αλλους.
Γνωριζουν ομως αυτοι που αναφερομαι και αυτο φτανει...

Και επειδη εμενα δεν μπορει να με διαψευσει κανεις γιαυτο..σας δημοσιευω μερικα λινκ με ημερομηνιες προ πενταετιας οπου τοτε εδινα μοναχος την μαχη μου απεναντι στο κατεστημενο 
που προσπαθουσε να κανει κακο στον Ολυμπιακο και στον Βαγγελη Μαρινακη.

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η GOAL NEWS..........
Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα
Για οσους αμφισβητουν την παρουσια του Βαγγελη Μαρινακη στα σκαλοπατια και στα τσιμεντα...
Έτοιμοι για "σουιτοπόλεμο";-ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!
Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια!
ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ?
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ…
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια κυριε Αλαφουζο.
ΤΩΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ? ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ...
«Από εμάς δεν θα γλιτώσει κανείς από τους 85»!-ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ...ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ... 
 KAI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??? 
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ SUPERLEAGUE-ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ......
Αυτη ειναι η ιστορια σας ΟΛΩΝ ΣΑΣ...μποχα και βρωμα

Ε,νομιζω πως αυτα αρκουν και υπαρχουν εκατονταδες σαν και αυτα ....για οποιονδηποτε κακοπιστο...
Ετσι για να ξερουμε οτι ολοι δεν ειμαστε ιδιοι οχι τιποτε αλλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: