moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Για κούπα ο Ερυθρός Αστέρας

Για κούπα ο Ερυθρός Αστέρας

Βήμα κούπας για Ερυθρό Αστέρα
Με όπλο την άμυνά του, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 68-59 της Τσεντεβίτα κι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας.
Το 1-0 στη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας έκανε ο Ερυθρός Αστέρας νικώντας με 68-59 την Τσεντεβίτα στο Βελιγράδι.
Ο Λούκα Μίτροβιτς με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ μαζί με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που είχε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, που θα φιλοξενήσει και τον δεύτερο τελικό, την Κυριακή.
Ο Λούκα Μπάμπιτς με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Τσεντεβίτα, ενώ ο Ρόκο Ούκιτς έμεινε στους 6.

Μώραλης: «Ολυμπιακός, ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας»

Μώραλης: «Ολυμπιακός, ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας»

Μώραλης: «Ολυμπιακός, ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας»
Πανευτυχής για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μώραλης τόνισε εξερχόμενος από το Παπαστράτειο.
«Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Απόψε ο Πειραιάς γιορτάζει. Συγχαρητήρια στα τρομερά κορίτσια της ομάδας πόλο του συλλόγου μας», ανέφερε –αρχικά- ο δήμαρχος Πειραιά και συνέχισε:
«Για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελλάδας. Για μια ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός και ο Ολυμπιακός μας γεμίζουν όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια και αισιοδοξία», κατέληξε.

Προχωράει για Άλεξ και Καρίγιο

Προχωράει για Άλεξ και Καρίγιο

Προχωράει για Άλεξ και Καρίγιο
Την ώρα που τα πάντα είναι στον «αέρα» όσον αφορά την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το ενδεχόμενο να υπάρξει Grexit από τις διεθνείς διοργανώσεις είναι ακόμα υπαρκτό, στον Ολυμπιακό φέρονται να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. 
Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Άλεξ της Βιτόρια Γκιμαράες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιοεύματα του πορτογαλικού Τύπου. 
Ποιο το «κλειδί» για την απόκτηση του Γουίδο Καρίγιο.

Αρχισαν τα οργανα για τον Σαβιδη απο τους οργανωμενους του Παοκ

Αρχισαν τα οργανα για τον Σαβιδη απο τους οργανωμενους του Παοκ
 Καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα ...παραπουλια...
Τοσο καιρο τα εγραφα,τα ξαναγραφα...κανεις δεν τα λαμβανε υποψιν,ειχαν ολοι αφοσιωθει στις σιχαμερες προπαγανδες του καθε ενεταλμενου μπουγατσικαλαμαρα σαν τον Κολκα και και ολους αυτους που παιρνουν παχυλα χρτζηλικια απο τον Σαβιδη εκδοτες εφημεριδες και γενικα media για να καλυπτουν την ανυπαρξια και την ψευτια του.
Πηραν και θαρρος που ηταν και 5 βαθμους μπροστα και ολα καλα, μολις αρχιδε ομως ο ΘΡΥΛΟΣ να βαζει τα πραγματα στην θεση τους και να πηγαινει τραινο κατακτωντας την κορυφη και τον τιτλο τοτε ολοι το βουλωσαν και συνειδητοποιησαν πως ειναι ενα τιποτε με μπολικο καθολου μπροστα στον Γιγαντα Ολυμπιακο και ξανακαταπιαν την γλωσσα τους
Και τωρα αρχισαν να βλεπουν την αληθεια καταματα οι δυστυχισμενοι μπαοκτζηδες και να ζητανε τα ρεστα απο τον Σαβιδη και ταβ τσιρακια του.
Η ανακοινωση των οργανωμενων τα λεει ολα...

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας για όσα συνέβησαν την Παρασκευή το βράδυ σε Παπαναστασίου και Τούμπα.
Στα επεισόδια που έγιναν σε Παπαναστασίου και Τούμπα την Παρασκευή αναφέρεται η Ελληνική Αστυνομία με Δελτίο Τύπου. Αναλυτικά:

Φιλική νίκη της Κ-15 επί της Νέας Ιωνίας



Σε φιλικό αγώνα που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/4) στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Ιωνίας, οι Παίδες (Κ-15) του Ολυμπιακού επικράτησαν με 1-0 της Νέας Ιωνίας.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Καριμπίδης.
Ο Τάσος Θέος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ εκτός από τους Οικονομίκο, Τσιριγώτη, Νικοπολίδη.
Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού θα παίξει νέο φιλικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Με τον Πανιώνιο και οι Νέοι

Με τον Πανιώνιο και οι Νέοι

Για την 32η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται το πρωί της Κυριακής (26/4, 11:00) στην Αργυρούπολη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Η ομάδα του Πειραιά είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 74 βαθμούς μετά από 26 αγώνες στη διοργάνωση.
Ο αγώνας θα είναι ο πρώτος της σεζόν απέναντι στον Πανιώνιο, αφού η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί.

Οι δηλώσεις των Πρωταθλητων Ευρωπης μετα την κατακτηση του τιτλου

Οι δηλώσεις των Πρωταθλητων Ευρωπης μετα την κατακτηση του τιτλου

Δηλώσεις
Ο Χάρης Παυλίδης, προπονητής των νικητών, δήλωσε πανευτυχής:
«Το μεγαλύτερο βραβείο για μένα δεν είναι το κύπελλο, αλλά το γεγονός ότι κερδίσαμε μια ανίκητη ομάδα στην Ευρώπη! Είχα πει στα κορίτσια μου ότι αν δεν κερδίσουμε σήμερα, η Σαμπαντέλ θα χάσει μετά από άλλα τρία χρόνια! 
Περιμέναμε πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ της Βαρκελώνης το Νοέμβρη, όπου είχαμε ηττηθεί με 9-8. 

Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Κοντονη...

Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Κοντονη...


Αυτος ειναι ο Ολυμπιακος κυριε Κοντονη,και ο τιτλος ειναι Ευρωπαικος και οχι απλα ενας τιτλος Πρωταθληματος εν Ελλαδι.
Ο Ολυμπιακος δοξασε ολη την Ελλαδα σε ολη την Ευρωπη αλλα εδειξε και το μεγαλειο του παγκοσμιως με αυτην την κατακτηση του τιτλου αυτα που δεν μπορειτε να κενετε εσεις ολοι οι αχρηστοι πολιτικοι και εκανε  υπερηφανο καθε υγιη εν πνευματι  Ελληνα και σου εδειξε ακομη μια φορα ποιοι εχουν υγιες φιλαθλο και αθλητικο πνευμα και επενδυουν στον Διεθνη αθλητισμο με διακρισεις και επενδυσεις σε υποδομες και εμψυχο υλικο με σκοπο το αθλητικο ιδεωδες.

Συγχαρητήρια από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στις Πρωταθλητριες Ευρωπης

Συγχαρητήρια από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στις Πρωταθλητριες Ευρωπης


Μία οικογένεια είναι ο Ολυμπιακός και το αποδεικνύει διαρκώς.
Η ΚΑΕ συνεχάρη τον Ερασιτέχνη και τα κορίτσια του Πόλο για την κατάκτηση της Euroleague.
 «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει το γυναικείο τμήμα πόλο του συλλόγου για την ανεπανάληπτη επιτυχία του.
Τέτοιοι θρίαμβοι γιγαντώνουν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και πιστοποιούν γιατί ο Ολυμπιακός μας, είναι Θρύλος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, στο τεχνικό τιμ και σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας που μας έκαναν υπερήφανους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πριμ από τον Μαρινάκη στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης

Πριμ από τον Μαρινάκη στις Πρωταθλήτριες Ευρώπης

Πριμ από τον Μαρινάκη
Έτοιμος ν’ ανταμείψει με ένα γενναιόδωρο πριμ τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού στο πόλο, είναι ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ενθουσιασμό έφερε στο Λιμάνι η τεράστια επιτυχία της γυναικείας ομάδα πόλο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ευρώπη υποκλισου στον Πρωταθλητή σου (pics&video)

Ευρώπη υποκλισου στον Πρωταθλητή σου (pics&video)


Δεύτερη σερί ευρωπαϊκή Κούπα για τις "ερυθρόλευκες".
Συγχαρητηρια στα κοριτσια μας
Συγχαρητηρια στον προπονητη μας Χαρη Παυλιδη και ολο το τεχνικο τιμ
Συγχαρητηρια στον Προεδρο του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου Μιχαλη Κουντουρη που απο την στιγμη που τον ανελαβε τον ανεβασε στα ψηλοτερα βαθρα της Ευρωπης και ο ενας τιτλος διαδεχεται τον αλλον.

 inner

Ολα τα αθληματα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου πλεον ειναι καθημερινοτητα για τον καθε υγιη φιλαθλο
Και αφηνω για το τελος την ΘΥΡΑ 7 οπου στηριξε απο την πρωτη στιγμη αυτην την επιπονη και δυσκολη προσπαθεια απο ολες τις πλευρες οικονομικα,ηθικα,και με την παρουσια της σε ολα τα γηπεδα για να στηριξει ολα τα αθλητικα τμηματα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου.
Ο Ολυμπιακος ειναι η πιο μεγαλη και αγαπημενη οικογενεια του κοσμου ολοι μαζι μια γροθια για το μελειο του Ολυμπιακου μας


Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης.

Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη

Η αποστολή για τη Νέα Σμύρνη

Οι επιλογές του Βίτορ Περέιρα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (26/4, 19:30).
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (26/4, 19:30) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έκαναν το πρωί του Σαββάτου (25/4, 11:00) οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο «ιππότης» Πασκουάλ (video)

Ο «ιππότης» Πασκουάλ (video)

Ο «ιππότης» ο Πασκουάλ (video)
Αν και πικραμένος,αν και με αιχμές για τη διαιτησία, ο Τσάβι Πασκουάλ απέδειξε πως έχει το μεγαλείο να παραδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου και συνεχάρη τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Μπορεί να ήταν απογοητευμένος, μπορεί ακόμη και να εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ απέδειξε πως πέρα από το να κερδίζει, ξέρει και να… χάνει.
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και συνεχάρη έναν-έναν τους παίκτες, ενώ έφτασε μέχρι και το δωμάτιο αποκατάστασης για να συναντήσει τους Σπανούλη (με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό) και Σλούκα.

 «Συγχαρητήρια για την πρόκριση και καλή επιτυχία στο Final Four», είπε ο Πασκουάλ.

«Είστε ομαδάρα και σας τρέμουν!» (video)


«Είστε ομαδάρα και σας τρέμουν!» (video)

«Είστε ομαδάρα, εσάς τρέμουν!» (video)
Δείτε τον ενθουσιώδη λόγο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στο Final Four, αλλά και την αποθέωση στον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η πρόκριση στο Final Four πέρα από τεράστια χαρά ήταν και μια μεγάλη δικαίωση. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στην ομιλία του προς την ομάδα στα αποδυτήρια λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

14:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
14:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ
16:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Σταυρουλα Αντωνακου:Tα κοριτσια αυτα αξιζουν τον Ευρωπαικο τιτλο


Σταυρουλα Αντωνακου:Tα κοριτσια αυτα αξιζουν τον Ευρωπαικο τιτλο

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, μιλησε στο SDNA για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Σαμπαντέλ, ενώ δίνει και τις δικές τους συμβουλές στα κορίτσια του Χάρη Πσυλίδη.

Έχει φάει τις... πισίνες με το κουτάλι.
Στην αθλητική της καριέρα έχει κατακτήσει τα πάντα με το σκουφάκι τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής ομάδας.
Η Σταυρούλα Αντωνάκου είναι η πλέον κατάλληλη να μιλήσει για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την οποίας ήταν και εξέχων μέλος πριν εγκαταλείψει την ενεργό δράση και κάνει νέα καριέρα στα έδρανα της Βουλής.
Η βουλευτής Πειραιά με το Ποτάμι, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και μίλησε στο SDNA για τον τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Σαμπαντέλ

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

 Άρσεναλ - Τσέλσι, Τορίνο - Γιουβέντους και Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα τα πραγματικά ντέρμπι του 
Σαββατοκύριακου, "μάχη" κορυφής στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα κόντρα στην Πόρτο. 

 
Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Οι αλλαγές στο Champions και Europa League της επόμενης σεζόν

Οι αλλαγές στο Champions και Europa League της επόμενης σεζόν

Τα νέα δεδομένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές στο Champions League και το Europa της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/4) η UEFA στο περιθώριο της κλήρωσης των ημιτελικών της διοργάνωσης, αλλά και του Europa League.

Ενταξει κυριε Κοντονη..δικα μας παιδια ειναι μωρε...Νο 2

Ενταξει κυριε Κοντονη..δικα μας παιδια ειναι μωρε...Νο 2 


 Το ιδιο κειμενο προς τον Υφ.αθλητισμου Σταυρο Κοντονη παραθετω οπως στο αρθρο μου για τα επεισοδια των οπαδων του Παναθηναικου με τους οπαδους της ΑΕΚ.
Τα επεισοδια ειναι παντα επεισοδια και δεν εχουν χρωμα φανελας και δεν πρεπει να εχουν ειδικα για εναν Υπουργο Αθλητισμου
Αν αυτος κανει τα στραβα ματια τοτε πρεπει να τα κανω κι εγω και ολοι μας ετσι?
 Δεν παει ετσι κυριε Κοντονη...
ΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ...
Ιδου το κειμενο και η ειδηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του 2ου τελικού του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 26/4, 17:00, «Μελίνα Μερκούρη») και του 3ου τελικού της Α1 Γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 27/4, 19:00, «Μελίνα Μερκούρη»).
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, το Σάββατο (25/4) από τις 8:30π.μ. μέχρι τις 3:00μ.μ. και την Κυριακή (26/4) από τις 9:00 π.μ.μέχρι τις 2:00μ.μ..
Από τις 2:30μ.μ. την Κυριακή τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στο «Μελίνα Μερκούρη» μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Βρέθηκαν σε κακή μέρα…

Βρέθηκαν σε κακή μέρα…

Πλήρωσε τα πολλά λάθη…
Μετά από τρία από παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου δεν είχε χάσει ούτε σετ, ο Ολυμπιακός, είχε κακή απόδοση στην Κυψέλη και ηττήθηκε από τις πράσινες με 3-0 σετ (25-18, 25-14, 25-15) στο 2ο τελικό της Α1 Γυναικών. 
Οι ερυθρόλευκες πλήρωσαν τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία τη Δευτέρα στις 19:00 στο Ρέντη να προηγηθούν ξανά στη σειρά των τελικών στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη γυναικεία ομάδα πόλο

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη γυναικεία ομάδα πόλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας πόλο στον τελικό της Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις παίκτριες και την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου μας, για την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Euroleague και εύχεται καλή επιτυχία για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση".

Στον Πειραιά και ο Λόρια

Στον Πειραιά και ο Λόρια


Μετά τους Μπέν, Μαρτίνες, Τζανδάρη, Κατσικά, Γιαννιώτα
Oι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού εντός Σούπερ Λιγκ συνεχίζονται και μετά τον Μαρτίνες και τον Μπεν απέκτησε σύμφωνα με πληροφορίες και τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ Γκιόργκι Λόρια, που έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Μαζουακού: «Ασφαλώς και θέλω να μείνω»


Μαζουακού: «Ασφαλώς και θέλω να μείνω»

 Μαζουακού: «Ασφαλώς και θέλω να μείνω»
Την παραμονή του στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν επιθυμεί ο Αρτούρ Μαζουακού, όπως επανέλαβε ο ίδιος σε συνέντευξή του. «Αν κάνουμε το νταμπλ, τότε θα μιλάμε για καλή χρονιά», τόνισε ο Γάλλος.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βαλενσιέν και κανείς δεν περίμενε να αποδειχθεί… λαυράκι.
Ο Γάλλος μπακ-χαφ έκανε εξαιρετικά παιχνίδια με τους Πειραιώτες στο Champions League και έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.
Εκείνος, όμως, δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά»

Με Σαμπαντέλ στον τελικό ο Ολυμπιακός

Με Σαμπαντέλ στον τελικό ο Ολυμπιακός


Σήκωσέ το!
Η Σαμπαντέλ θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας, μετά την άνετη επικράτησή της με 11-6 επί της Ούιπεστ στον δεύτερο ημιτελικό που έγινε στο Παπαστράτειο.
Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στον αποψινο (Σάββατο 25/4) τελικό που θα γίνει στο Παπαστράτειο.
Οι Ισπανίδες ήταν ανώτερες σε όλο το διάστημα του ματς, κυριάρχησαν 11-6 της Ούιπεστ και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό, που θα γίνει το Σάββατο στις 20:15.
 ΟΥΙΠΕΣΤ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 6-11
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 1-2, 2-4.

Οι σκόρερ:
Ούιπεστ:
Σούντουτ-Κις 2, Κέστελι 2, Σουτς 1, Σίκτερ 1.
Σαμπαντέλ: Φόρσα Αρίθα 3, Ντομενέκ 3, Μάικα Γκαρθία 1, Ορτίθ 1, Πένια 1, Εσπάρ 1, Χένεε 1.

Basket League :Το προγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Basket League :Το προγραμμα της 24ης αγωνιστικής


 
Μπορεί το ντέρμπι αιωνίων που υπήρχε στο πρόγραμμα να πήρε αναβολή, αλλά το υπόλοιπο μενού της 24ης αγωνιστικής είναι άκρως ενδιαφέρον.
 Ξεχωρίζουν τα Ρέθυμνο-ΑΕΚ, Τρίκαλα-Άρης και ΠΑΟΚ-Κολοσσός.
Το κυρίως πιάτο της ημέρας προσφέρεται σήμερα.

Ολυμπιακός: «Να γίνει άλλη μέρα ο τελικός»


Ολυμπιακός: «Να γίνει άλλη μέρα ο τελικός»

Ολυμπιακός: «Να γίνει άλλη μέρα ο τελικός»
Αίτημα στην ΕΠΟ για την αλλαγή της ημέρας του τελικού του Κυπέλλου ζήτησε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, λόγω της πρόκρισης της ομάδας μπάσκετ στο Final 4 στη Μαδρίτη! Τον Μήτρογλου ετοιμάζει ο Περέιρα
Μεγάλη η επιτυχία του μπασκετικού Ολυμπιακού να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Πλέον τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένη στα μέσα Μαΐου στη Μαδρίτη, όπου και θα διεξαχθεί το Final-4 της Ευρωλίγκας.Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι στις 15 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός είναι την Κυριακή (17/04) το βράδυ. Έτσι υπάρχει πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς που θα ήθελα να τους την ομάδα τους αν περάσει στον τελικό του Final-4, ενώ παράλληλα θα είναι και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ, σύμφωνα με το οποίο ζητά να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο (όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη), κάτι που ενδεχομένως να έχει θετική ανταπόκριση, αφού και στην Ομοσπονδία αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει για τον κόσμο της ομάδας μία τέτοια επιτυχία.

Ετοιμάζει Μήτρογλου ο Περέιρα

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια που ο Βίτορ Περέιρα χρησιμοποίησε δώδεκα και μόνο παίκτες.

Το πιθανότερο είναι να κάνει τρεις αλλαγές, βάζοντας τον Μήτρογλου (στη θέση του Χάρα που είχε κάποιες ενοχλήσεις), τον Ελαμπντελαουί (αν και έκανε μία δοκιμή τοποθετώντας τον στα χαφ και τον Σαλίνο κανονικά ως δεξί μπακ) και Ντουρμάζ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αφελάι.