moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Απο τον...Robo-Κολοσσο στην βαζελα

Απο τον...Robo-Κολοσσο στην βαζελα


Η απολυτη ξεφτυλα και αλλοιωση Πρωταθληματος της Basket League,αλλα ποιος θα νοιαστει γιαυτο?
Αυτος που κατεβασε μισο τον Κολοσσο  για να κανει το 2-1 στις νικες και να προκριθει ο βαζελας,μετα απο δυο μερες παιρνει μεταγραφη στον...Παναθηναικο.
Αν αυτο ειχε συμβει στον Ολυμπιακο,θα ειχαν πεσει τα media της δημοσιοκαφριλας  να μας φανε.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ? ΤΣΙΜΟΥΔΙΑΑΑΑΑ.....
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟ.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Φινάλε σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Σκωτία, αλλά και Κύπρο που δεν έχουμε ακόμη πρωταθλητή. 
Δευτέρα το ντέρμπι της Ρώμης. 
Δείτε το πρόγραμμα...

Θετικός σε αμφεταμίνη ο Μενσά Μπονσού

Θετικός σε αμφεταμίνη ο Μενσά Μπονσού


Yπήρξε και νέο κρούσμα απαγορευμένης ουσίας στην Α1 μπασκετ.
Το όνομα του ξένου σέντερ, λοιπόν, είναι αυτό του Μενσά-Μπονσού της ΑΕΚ.
Ο ξένος της Ενωσης βρέθηκε θετικός στην διεγερτική ουσία αμφεταμίνη. ΕΣΑΚΕ και ελληνική ομοσπονδία έχουν πλέον ενημερωθεί επίσημα αφού παρέλαβαν τα σχετικά έγγραφα του ελέγχου και πλέον αναμένεται η τυπική εξέταση και του δεύτερου δείγματος ώστε να ανακοινωθεί η ποινή του παίκτη.
Πρόκειται για καθαρή περίπτωση ντόπινγκ – σε αντίθεση με του Γκιστ- και όπως είναι λογικό ο Μενσά-Μπονσού τελειώνει από την ΑΕΚ.

Η συνέντευξη Τύπου της Ξάνθης (video)

Η συνέντευξη Τύπου της Ξάνθης (video)


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τόνισε πως έχει καλό προαίσθημα για την ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ (23/5, 20:30).

Εισιτήρια και το Σάββατο σε "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ΟΑΚΑ

Εισιτήρια και το Σάββατο σε "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ΟΑΚΑ


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και το Σάββατο (23/5), σε "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ΟΑΚΑ, για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη.

Η συνέντευξη Τύπου του τελικού (video)

Η συνέντευξη Τύπου του τελικού (video)

 
Eγινε και η καθιερωμενη συνεντευξη Τυπου πριν την αναμετρηση για τον Τελικο Κυπελλου Ελλαδος με την Ξανθη στο ΟΑΚΑ. 
Διαβάστε όσα είπαν ο κ. Περέιρα και ο Ρομπέρτο στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του τελικού
του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε αγαπαμε Μεγιερι,καλη επιτυχια οπου και αν πας

Σε αγαπαμε Μεγιερι,καλη επιτυχια οπου και αν πας

Ο Μπάλας Μέγκιερι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με ένα φορτισμένο, συναισθηματικά, μήνυμα μέσω Instagram.
Το πρωί της Παρασκευής (22/5, 10:00) ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της τρέχουσας σεζόν, καθώς μετά τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη, το Σάββατο (23/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ, άπαντες θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

H επιλεκτικη ευαισθησια του Εισαγγελεα Σιμιτζογλου με την αβαντα Κοντονη

 H επιλεκτικη ευαισθησια του Εισαγγελεα Σιμιτζογλου με την αβαντα Κοντονη
 
 
Aυτο το σκανδαλο που συμβαινει καθημερινα σε αυτην την χωρα και συγκεκριμενα στην Ελληνικη Δικαιοσυνη ειναι ανευ προηγουμενου .
Η πελατειακη πολιτικη σχεση με το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου εχει απλωσει τα πλοκαμια της μεχρι την Δικαιοσυνη και αυτο πλεον το γνωριζουν οι παντες.
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ?
Ετσι κρινονται ακομα και οι Εισαγγελεις οταν εχουν επιλεκτικη ευαισθησια και παρεμβαινουν για τους μεν και οχι για τους δε...
Οι Εισαγγελεις πρεπει να μοιραζουν το καρπουζι στην μεση δικαια και οχι μονοπλευρα...πως θα το κανουμε?
Οι ρουφιανοι υπαρχουν ακομα και στο Καραισκακη εγραψα σε μια αρθρογραφια μου μολις χτες 
Oι ρουφιανοι βρισκονται ακομα και στο Καραισκακη  και αμεσα επενεβη ο ευαισθητος Εισαγγελεας κ. Σιμιτζογλου,για να τιμωρησει τα κακα ερυθρολευκα παιδια που εφιαχναν πανο κατα του κοινου μετωπου κατα τπου Ολυμπιακου που κανενας ευαισθητος Εισαγγελεας δεν εχει καταγγειλει μεχρι τωρα,ενα πανο το οποιο δεν εχει καμμια σχεση με τα πανο ντροπης που εχουν αναρτηθει απο τους οπαδους του Παναθηναικου στην μιση Ελλαδα  με χυδαιο και προσβλητικο περιεχομενο ,εγω το χαρακτηριζω εμετικο,και κανενας Εισαγγελεας δεν ειχε την ευαισθησια να παρεμβει?
Και γιατι να το κανει?
Οταν παραδειγμα προς μιμησιν ειναι η απαντηση του Κρατικου λειτουργου αυτης της χωρας και Υπουργου Αθλητισμου Σταυρου Κοντονη προς τους οπαδους του Ολυμπιακου :Να τα κανουν προσαναματα τα πανο τους...
Απο κει και υστερα τι να πεις?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΚΙ Η ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ...Δεν εννουμε ολους τους λειτουργους τοτ Νομου αλλα αυτους που επιλεκτικα επεμβαινουν και μονο για προστασια η τιμωρια της μια πλευρας και οχι της αλλης
Ο συγκεκριμενος Εισαγγελεας δεν ειναι η πρωτη φορα που επιλεκτικα παρεμβαινει...συχνα πυκνα τον τελευταιο καιρο βλεπουμε το ονομα του να ειναι στην πρωτη γραμμη.
Οι φωτο που αναρτησα αποδεικνυουν ακριβως αυτο που λεμε.
Κανενας δεν τιμωρηθηκε για τα εμετικα αυτα πανο ουτε ο Παναθηναικος ουτε οι οπαδοι του.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ...
Η ΛΕΞΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΥΡΑ 7 ΚΙ ΕΚΕΙ...
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

 Ιδου και η ειδηση απο τα εντεταλμενα media που καμαρωνουν για...την παρεμβαση του Εισαγγελεα στα κακα παιδια του Ολυμπιακου
 
Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό

Μετά τη δημοσιοποίηση του πανό τεραστίων διαστάσεων που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά των Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Πατέρα και Σαββίδη κινητοποιήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου! 

Το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες στο Διαδίκτυο έδειχνε την κατασκευή του πανό στο χώρο πάρκινγκ του γηπέδου «Καραϊσκάκης» που θα έχει ως αποδέκτες τους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη, Νίκο Πατέρα, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, όπως αποδείχθηκε αργότερα! Για κάθε έναν, μάλιστα, υπήρχε και ανάλογο μήνυμα! Οι συγκεκριμένες εικόνες έφτασαν στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος κινητοποιήθηκε άμεσα.
Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ενημέρωσε τη ΓΑΔΑ για την ύπαρξη του πανό και τους υπογράμμισε πως δεν θα πρέπει να περάσει στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη. Τους προειδοποίησε, μάλιστα, πως αν περάσει θα ελεγχθούν πειθαρχικά όλοι οι υπεύθυνοι.

Μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση όλων των εμπλεκομένων αρχών σε περίπτωση που «ανέβει» στο ΟΑΚΑ κάποιο υβριστικό πανό ή ακόμα και το συγκεκριμένο! Σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν τα ματς διακόπηκαν μέχρι να «κατέβει».

Oι αποστολες Ολυμπιακου και Ξανθης

Oι αποστολες Ολυμπιακου και Ξανθης

Χωρίς Ομάρ στον τελικό
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κρίθηκε ανέτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου από τον Βίτορ Περέιρα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού.
 Αν και προπονείτο κανονικά τις τελευταίες μέρες, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κρίθηκε ανέτοιμος, έχοντας μείνει καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (20:30).
Ο Νορβηγός μπακ δεν συμπεριλήφθηκε από τον Βίτορ Περέιρα στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο.
Ποιες οι σκέψεις για την ενδεκάδα.

Εθελοντικός καθαρισμός σε Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα

Εθελοντικός καθαρισμός σε Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα

Εθελοντικός καθαρισμός σε Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα
Η κοινωνική δράση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. συνεχίζεται την Κυριακή 24/5 στις 10:15 με τον εθελοντικό καθαρισμό στα Βοτσαλάκια και την Φρεαττύδα o oποίος εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων  «Ημέρες Θάλασσας» (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά στο www.emdpiraeus.gr & το #piraeus2015).
Συνολικά 60 παιδάκια από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας θα βρεθούν στις προαναφερθείσες τοποθεσίες για να μαζέψουν τα σκουπίδια, με σεβασμό στο περιβάλλον.

"Σφραγίζει" το εισιτήριο το Σάββατο για τους τελικούς

"Σφραγίζει" το εισιτήριο το Σάββατο για τους τελικούς

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (23.5, 17:30, Novasports3) στον 2ο ημιτελικό της Α1.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κ-17

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κ-17

Την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 17:00 ο πρώτος ημιτελικός στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το Σάββατο στις 30/5 (18:00) ο τελικός.

Στις 17:30 θα ανοίξουν οι θύρες στο ΟΑΚΑ

Στις 17:30 θα ανοίξουν οι θύρες στο ΟΑΚΑ

Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της Ξάνθης δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ, θα πρέπει να γνωρίζουν τι ισχύει σχετικά με την προσέλευσή τους στο γήπεδο.
Οι οδηγίες της ΕΠΟ.

Γιορτή ποδοσφαίρου στο Ρέντη την Κυριακή

Γιορτή ποδοσφαίρου στο Ρέντη την Κυριακή

Περισσότερα από 500 παιδιά θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του 4ου Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής. Σπέσιαλ συμμετοχή από τη Σχολή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού:

Μαρτίνες: «Να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνες: «Να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνες: «Να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό»
Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται ο Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος μίλησε στη SportDay.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν αισθάνεται πίεση, ενώ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα αγωνιστεί στο Champions League με τους Πειραιώτες. Επίσης, ο πρώην άσος του Παναιτωλικού αποκάλυψε τους στόχους και τις προσδοκίες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη SportDay

Υπέγραψε μέχρι το 2019 ο Μαζουακού

Υπέγραψε μέχρι το 2019 ο Μαζουακού


Υπέγραψε ο Μαζουακού!
Καθαρά τυπική ήταν η υπόθεση της επέκτασης του μέχρι πρότινος συμβολαίου του Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος χθες το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τον μάνατζέρ του για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας του.