moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Έφυγε ο Κλαρκ απ' τον Ολυμπιακό

Έφυγε ο Κλαρκ απ' τον Ολυμπιακό

 Έφυγε ο Κλαρκ απ' τον Ολυμπιακό
 
Παρελθόν απ’ την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κάρσον Κλαρκ, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων». Μένει ο Καζάζης.
Στην αποδέσμευση του Κάρσον Κλαρκ προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ως αποτέλεσμα των άσχημων εμφανίσεων των «ερυθρόλευκων».
Η διοίκηση της ομάδας θεώρησε πως ο Αμερικανός διαγώνιος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.
Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο Κλαρκ δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα «πληρώσει» τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει έντονα η φημολογία πως σειρά θα πάρει ο Ντιατσκόφ.
Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Καζάζης θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, παρά τα όσα είχαν ακουστεί για λύση της συνεργασίας, καθώς θεωρήθηκε πως δεν μπορεί να βρεθεί άλλη αξιόπιστη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: