moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Οι σκεψεις του Περειρα για τον αγωνα με τον ΠΑΣ

Οι σκεψεις του Περειρα για τον αγωνα με τον ΠΑΣ

Με τους Τσόρι, Φορτούνη και Χάρα σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό ο Βίτορ Περέιρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, υπάρχουν ως σκέψη να δώσει ευκαιρία τον Χόρχε Μπενίτες.

Τρεις συν ένας για ΠΑΣ

 Αρκετές απουσίες μετράει ο Ολυμπιακός εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω κάποιων τραυματισμών ή των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες.
Παρόλα αυτά, ο Βίτορ Περέιρα δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμένη και ήδη έχει αρχίσει να δείχνει τις προθέσεις του για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά και πρόκειται για τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Κώστα Φορτούνη και Φράνκο Χάρα.
Θέση στο αρχικό σχήμα της επίθεσης διεκδικήσουν ο Ματιέ Ντοσεβί και ο Χόρχε Μπενίτες.
Αν μάλιστα παίξει ο Παραγουανός, δεν αποκλείεται ο Χάρα να μετακινηθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε ένα σφίξιμο στο πόδι. Παράλληλα, εκτός είναι ο Μανιατής, ενώ δεν διαφοροποιήθηκε η κατάσταση των Μήτρογλου, Ντουρμάζ.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

20:00 OTE SPORT 4, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, BUNDESLIGA, ΦΟΥΧΣΕ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ
20:15 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
22:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΜΠΑΝΒΙΤ-ΧΙΜΚΙ
Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Το γιαούρτι στον διαιτητή και η πρώτη κούπα

Το γιαούρτι στον διαιτητή και η πρώτη κούπα


Το Κύπελλο προστέθηκε στις ελληνικές διοργανώσεις, τη σεζόν 1975-76, με τον Ολυμπιακό να γράφει πρώτος το όνομα του στη λίστα των κατακτητών. 
Μετείχαν 128 ομάδες, ενώ τρία ματς δεν τελείωσαν ποτέ.

Στη λίστα των κορυφαίων της Ευρώπης ο Μανωλάς

Στη λίστα των κορυφαίων της Ευρώπης ο Μανωλάς


Το νέο τεύχος του CIES Football Observatory Weekly Post παρουσιάζει τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης ανά θέση, βάσει στατιστικών, από την 1η Ιανουαρίου και φιγουράρει το όνομα του Μανωλά.
Τα στατιστικά δεν "παίζουν μπάλα", εντούτοις αποτυπώνουν μια πραγματικότητα. Σύμφωνα με αυτά, ο Κώστας Μανωλάς είναι στους κορυφαίους αμυντικούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα νούμερα που παρουσιάζει το νέο τεύχος του CIES Football Observatory Weekly Post.

Στις λίστες βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες ανά θέση στην Ευρώπη και πρέπει να έχουν αγωνιστεί στα 2/3 των αγώνων του πρωταθλήματός τους από την 1η Ιανουαρίου και έπειτα.
Το όνομα του διεθνούς στόπερ της Ρόμα βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας ίδια βαθμολογική συγκομιδή με τον Νέβεν Σούμποτιτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Έμιρ Σπάχιτς, Μαρτίν Ντεμιτσέλις και Ματς Χούμελς βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των αμυντικών.
Στα ακραία μπακ, πρώτος είναι ο Γκαέλ Κλισί της Μάντσεστερ Σίτι, κορυφαίος αμυντικός μέσος είναι ο Νουρί Σαχίν της Ντόρτμουντ, ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι είναι ο Νο1 μεσοεπιθετικός και κορυφαίος επιθετικός ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα.
Στις λίστες δεν υπάρχει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο άλλοτε άσος του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Μάιντς, Πάμπλο ντε Μπλάσις, βρίσκεται στην 11η θέση των μεσοεπιθετικών. Αν μη τι άλλο, ιδιαιτέρως τιμητικό για τον Αργεντινό άσο.
Σχετικά με το πως προκύπτουν τα αποτελέσματα, υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια ανά θέση όπως η ακρίβεια στα σουτ, στις ασίστ προς συμπαίκτες για να σκοράρουν, στις πάσες για να δημιουργηθούν ευκαιρίες, στα κλεψίματα και οι μάχες που δίνουν οι αμυντικοί αποτρέποντας φάσεις των αντιπάλων.

Ιδού τα αποτελέσματα:





 Key performance indicators

 

Κοντονής«Δεν είμαι αυτοκράτορας, κινδυνεύουν άνθρωποι…»

Κοντονής«Δεν είμαι αυτοκράτορας, κινδυνεύουν άνθρωποι…» 


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής στη Nova για το νέο αθλητικό νόμο 
Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Nova ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.
 Το κυβερνητικό στέλεχος μίλησε για το νέο αθλητικό νομσχέδιο, αλλά και το συνολικό πλάνο για την καταπολέμηση της βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

«Μνημονιακοί βαστάζοι»

«Μνημονιακοί βαστάζοι»

alafouzos

Τί είπε ο Βουλευτής, Ν.Νικολόπουλος (και) για τον Γιάννη Αλαφούζο
Αρκετά ενδιαφέροντα είπε στην δευτερολογία του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξ. Ελλήνων, Νικόλαος Νικολόπουλου, στην ενημέρωση της Βουλής των Ελλήνων για τα ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους υπερδανεισμένους “μνημονιακούς βαστάζους” όπως τους χαρακτήρισε. Σ’ αυτή τη λίστα συμπεριέλαβε τον κ. Γιάννη Αλαφούζο και το δάνειο (σ.σ.: 36 εκατ. ευρώ) που πήρε από τις τράπεζες προ ημερών.
«Ο κ. Αλαφούζος με ένα υπερβολικό δανεισμό, με ζημιές, όπου οι ορκωτοί λογιστές λένε ή θα βάλει από την τσέπη του, ή να κλείσει τις εκδοτικές του δραστηριότητες.
Αλλωστε το μονο που τον νοιαζει ειναι η πεκταση του στα...media
 Όσο τους αφήνετε, θα έρθουν τα επόμενα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.
 
Ουτε μιλαει ουτε λαλαει ο καρεκλοκενταυρος βρυκολακας ολων των Κυβερνησεων Βασιλακοπουλος  
 
ÂÁÓÉËÁÊÏÐÏÕËÏÓ  ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ THE FINAL COUNTDOWN

Ουτε μιλαει ουτε λαλαει ο καρεκλοκενταυρος βρυκολακας ολων των Κυβερνησεων Βασιλακοπουλος μετά την απίστευτες καταγγελίες της ΟΔΚΕ 
Καμία απάντηση από τον γέροντα της ΕΟΚ μέχρι τώρα στην επιστολή με τις φοβερές καταγγελίες που του έστειλαν οι διαιτητές.
Η ΟΔΚΕ ρωτά τι θα γίνει με τα χρωστούμενα που έχουν να λαμβάνουν τα μέλη της από το 2013  και αναφέρει ότι κάποιοι κάνουν προσπάθεια να ανατραπεί η διοίκησή της και να κατατεθεί πρόταση μομφής προς τον πρόεδρό της, Ηλία Καφφέ!
Ο Βασιλακόπουλος δεν εχει παρει καμία θεση.
Τι να πει άλλωστε;
Πρώτη φορά είναι που γίνεται ρεζίλι ή τελευταία;
Στην επιστολή της προς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τους 27 Συνδέσμους διαιτητών, η ΟΔΚΕ αναφέρει ότι υπάρχουν οφειλόμενα από τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ ακόμη η ομοσπονδία δεν έχει καλύψει ούτε μέρος των δεδουλευμένων αυτών! Εκείνο που σοκάρει, όμως στην επιστολή της ΟΔΚΕ, είναι ότι υπάρχει καταγγελία πώς κάποιοι επικαλούμενοι ότι λειτουργούν εξ ονόματος του Γιώργου Βασιλακόπουλου αλλά και της ΚΕΔ, προσπαθούν να επιφέρουν την ανατροπή της παρούσας διοίκησης της ΟΔΚΕ και να γίνει πρόταση μομφής εναντίον τους!
Αναλυτικά η επιστολή της ΟΔΚΕ:

Νέσοβιτς: "Μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας"

Νέσοβιτς: "Μπόρεσα να γίνω κομμάτι της ομάδας"


Η Σέρβα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Ιβάνα Νέσοβιτς, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην προσαρμογή της, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μέλος της υπόλοιπης ομάδας.
Η Ιβάνα Νέσοβιτς δήλωσε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τις ερυθρόλευκες στο Αγρίνιο:

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας


Η αγωνιστική δράση για το τμήμα των Νέων Ανδρών της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού, συνεχίζεται την ερχόμενη Δευτέρα (6/4) με τη συμμετοχή στη Β' φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Περιστερίου.
Οι ερυθρόλευκοι μετέχουν στον Γ' Όμιλο και θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα της Β' φάσης τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Δευτέρα (6/4) στις 12:00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Βουγιούκα

Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Βουγιούκα


Τη 17η θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε η Βάσω Βουγιούκα μετά την παρουσία της στο Grand Prix της Σεούλ.
Η παρουσία της Βάσω Βουγιούκα στο Grand Prix της Σεούλ, ολοκληρώθηκε με την αθλήτρια του Ολυμπιακού να καταλαμβάνει την 17η θέση στη γενική κατάταξη συγκεντρώνοντας συνολικά έξι βαθμούς για το ranking list.
Με απευθείας συμμετοχή στο ταμπλό στον γύρο των "64", η Βάσω Βουγιούκα επικράτησε δια... περιπάτου με 15-3 της Ιταλίδας Πετράγκλια, ενώ στη συνέχεια στο γύρο των "32" γνώρισε την ήττα από τη Γαλλίδα Σεσίλια Μπέρντερ με 15-14.

Η ήττα στις λεπτομέρειες που γνώρισε η Βάσω, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την προσπάθειά της, καταλαμβάνοντας τελικά τη 17η θέση στη γενική κατάταξη.

Μουρούτσος: "Στάθηκαν επάξια"

Μουρούτσος: "Στάθηκαν επάξια"

Οι επιδόσεις των ομάδων τον Μάρτιο

Οι επιδόσεις των ομάδων τον Μάρτιο

Με πολύ θετικό πρόσημο ολοκληρώνεται ο μήνας Μάρτιος για τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα τρία Πρωταθλήματα της Super League.

Την Κυριακή με τον ΠΑΣ οι Νέοι

Την Κυριακή με τον ΠΑΣ οι Νέοι


Στα Ιωάννινα αγωνίζονται την προσεχή Κυριακή (5/4) οι Νέοι του Ολυμπιακού.
Την Κυριακή (5/4) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της 30ης ημέρας της Super League K-20 ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό.
Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ανατολής στις 12:00.

Η εκπομπή "Άντε Γεια" με τους Άκη και Τάκη

Η εκπομπή "Άντε Γεια" με τους Άκη και Τάκη


Παρακολουθήστε ολόκληρη τη διάρκεια της εκπομπής της Θύρας 7, "Άντε Γεια", με τους Άκη και Τάκη. 
Το Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησαν οι Γυναίκες στο βόλεϊ στο πάνελ της εκπομπής. 
Επικές ατάκες.

Το βίντεο της εκπομπής στο ΑΒ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι ερυθρόλευκοι απέστειλαν δύο εξώδικα στον ΟΠΑΠ, ενώ το δεύτερο κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ, την οποία και ενημέρωσε ο Γιάννης Βρέντζος.
Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν παράνομη την παρουσία των κιτρινόμαυρων στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Στέλλα Χριστοδούλου:«Μας πάει το κύπελλο…»


Στέλλα Χριστοδούλου:«Μας πάει το κύπελλο…»

Αν σας παει λεει?
Πανευτυχής από την κατάκτηση του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε η Στέλλα Χριστοδούλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μας πάει το κύπελλο…»
Πλώρη για το πρωτάθλημα βάζει πλέον ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε η πασαδόρος του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6
-για την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Ερυθρόλευκος» ο MVP

«Ερυθρόλευκος» ο MVP

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά διαγώνιος στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague ο Βίτσε Κοΐστρα.

«Ερυθρόλευκος» ο MVP
Πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague αναδείχτηκε ο Βίτσε Κοΐστρα μετά την απόδοσή του στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 12)

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 12)

 «Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 12)

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Ολυμπιακού εκφράζουν μέσω του καναλιού των «ερυθρόλευκων» το τι σημαίνει για τους ίδιους η αγαπημένη τους ομάδα με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της.
Δείτε το δωδέκατο αφιέρωμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του διαδικτυακού τους καναλιού με οπαδούς των Πειραιωτών να προσπαθούν με λίγες λέξεις να πουν το τι σημαίνει για αυτούς η αγαπημένη τους ομάδα με αφορμή τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της.

Προτεραιότητα μου ο Ολυμπιακός...

Προτεραιότητα μου ο Ολυμπιακός...

 Προτεραιότητα του Σλούκα ο Ολυμπιακός
Το καλοκαίρι πλησιάζει και το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα εκπνέει. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση και η επιθυμία του παίκτη. Τι γίνεται στον Ολυμπιακό με τους τέσσερις τραυματίες εν όψει ΤΣΣΚΑ.
Το πιο «καυτό» ζήτημα για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν είναι αυτό του Κώστα Σλούκα. Με τα υπόλοιπα βασικά στελέχη του κορμού της ομάδας (Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Λοτζέσκι) «δεμένα», το βάρος πέφτει στον 25χρονο γκαρντ.

Τέζα: «Χωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός»

Τέζα: «Χωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός»

Τέζα: «Χωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός»
 
Καλές ομάδες χαρακτήρισε τον Πανναξιακό και τον Παναθηναϊκό η Αρετή Τέζα, ωστόσο, αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μόνο ο κακός εαυτός του, όπως είπε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αρετή Τέζα.
Αντίπαλος του Ολυμπιακού στο τμήμα βόλεϊ γυναικών είναι μόνο ο κακός εαυτός του, σύμφωνα με όσα είπε η Αρετή Τέζα σε συνέντευξή της στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη, Αλεξάνδρα Αξενίδου και Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Η 35χρονη πασαδόρος των «ερυθρόλευκων» θεωρεί πως θα είναι αποτυχία αν δεν καταφέρουν να πάρουν το πρωτάθλημα στα πλέι οφ και να κάνουν το νταμπλ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη Κυριακή στο βόλεϊ γυναικών, ενώ χαρακτήρισε καλές ομάδες τον Παναθηναϊκό και τον Παννναξιακό.
Αναλυτικά, τα όσα είπε η Αρετή Τέζα στο ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

Ρίχνει και άλλο χρήμα η UEFA

Ρίχνει και άλλο χρήμα η UEFA

Λεφτά υπάρχουν και τα έχει η UEFA! Και μάλιστα, για το καλό των ομάδων σκοπεύει να τα μοιράσει τις επόμενες αγωνιστικές σεζόν στις δύο διοργανώσεις της.

Ρίχνει και άλλο χρήμα η UEFA
Λεφτά υπάρχουν και τα έχει η UEFA! Και μάλιστα, για το καλό των ομάδων σκοπεύει να τα μοιράσει τις επόμενες αγωνιστικές σεζόν στις δύο διοργανώσεις της.
Έτσι για την περίοδο 2015-18 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα χρήματα, συγκριτικά με το διάστημα 2012-15, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα πάνε στο Europa League αυξάνοντας πολύ τα ποσά που θα λαμβάνουν οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό.
Ακολουθούν αναλυτικά τα ποσά που θα λαμβάνουν οι ομάδες:

Ευχάριστα νέα για Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ

Ευχάριστα νέα για Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ

Προπονήθηκαν Σπανούλης, Σλούκας και Πέτγουεϊ
 
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό με τους Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και αύριο θα κριθεί αν θα είναι απόλυτα έτοιμοι να αγωνιστούν με την ΤΣΣΚΑ.
Με τους πιο ευχάριστους οιωνούς άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Παρασκευής (03/04) με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα, που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Δεν ανησυχούν για Ομάρ

Δεν ανησυχούν για Ομάρ

 Δεν ανησυχούν για Ομάρ
 
Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για την κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, ωστόσο αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. 
Επιστρέφουν ένας-ένας οι διεθνείς.
Γεμίζει ξανά το αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών του Ολυμπιακού που μπαίνει σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα.