moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ανοχη τελος η ΠΑΕ Ολυμπιακος στα υβριστικα σχολια.

Ανοχη τελος η ΠΑΕ Ολυμπιακος στα υβριστικα σχολια.  

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον όσων αναρτούν υβριστικά σχόλια στο facebook και στα sites, αφού σύμφωνα με έρευνα πρόκειται για 30 άτομα που έχουν το καθένα 10-15 ψεύτικες διευθύνσεις.
Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε: "διαπιστώσαμε ότι ακόμη και την  περίοδο που ο Ολυμπιακός κέρδιζε ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης, υπήρχε ένα κύμα "οπαδών" του   συλλόγου, ιδιαίτερα σε sites του Ολυμπιακού και στο face book που αναρτούσε υβριστικά συνθήματα κατά τησ ΠΑΕ και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.
Θελήσαμε να αφουγκραστούμε τους οπαδούς μας για να δούμε τι κάνουμε λάθος. Συνεργαστήκαμε με την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και με νομικούς και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν οργανωμένοι συντάκτες που δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα  πρόκειται για τριάντα άτομα με 10-15 ψεύτικες διευθύνσεις ο καθένας και βρίζουν τον σύλλογο. Οι περισσότερες IP  βρίσκονται στον ΣΚΑΙ και κάναμε αμέσως σύσκεψη για να δούμε πως θα αντιδράσουμε. θα μπορούσαμε να συστήσουμε κι εμείς μια παρόμοια ομάδα να αναρτούν κατευθυνόμενα σχόλια υπέρ του Ολυμπιακού και κατά των άλλων συλλόγων, αλλά δεν κρίναμε ότι είναι ηθικό.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μηνύσεις τόσο στους κατόχους των διευθύνσεων, όσο και στα sites, όπως έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από μερικά χρόνια. Έτσι είτε τα sites θα φιλτράρουν τα σχόλια, είτε θα κόψουν τα σχόλια. Θα στραφούμε και κατά των ιστοσελίδων και κατά των υβριστών. Ήδη οι πρώτες μηνύσεις έγιναν.
Δεν θέλουμε φυσικά να λογοκρίνουμε τους φίλους του Ολυμπιακού, ούτε να τους εκφοβίσουμε.
Δεν ποινικοποιούμε τις γνώμες των φιλάθλων μας, που μπορούν ελεύθερα να λένε τα πιστεύω τους. Δεν μπορούν όμως να υπάρχουν εκφράσεις όπως "χοντρέ κονόμησε και παντελόνισες τα λεφτά από τις μεταγραφές". Αυτοί θα πάνε στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: