moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Super League 27η αγωνιστική :Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το πρόγραμμα της Κυριακης

Super League 27η αγωνιστική :
Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το πρόγραμμα της Κυριακης

Με τον ιδιο βροχερο  καιρό και σε άδειες κερκίδες θα συνεχιστει η αγωνιστική δράση της Κυριακής στη Super League. 

 Η σημερινη γενικη προγνωση του καιρου (audio)
http://penteli.meteo.gr/innoetics/dailyForecast.mp3 

Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, στο μενού Καλλονή-Πανιώνιος, ΟΦΗ-Ξάνθη και Παναιτωλικός-Κέρκυρα.

Εκτός από το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, το σημερινό πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας περιλαμβάνει άλλες τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τα γήπεδα να είναι άδεια, λόγω της σχετικής απόφασης του Σταύρου Κοντονή.

Το μεσημέρι, στις 15:00, η Καλλονή υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος ψάχνει ακόμη μία σημαντική νίκη, με την οποία θα απομακρυνθεί και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους νησιώτες να απέχουν έξι βαθμούς από αυτή και να θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ.

Στις 17:15 έχουμε δύο αγώνες: ο Ευρωπαίος Παναιτωλικός υποδέχεται την Κέρκυρα, η οποία είναι μία από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές και η μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Το άλλο ματς είναι εκείνο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Skoda Ξάνθη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Κρητικών και την πρόκριση της ακριτικής ομάδας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά όπως δήλωσε θα παλέψουν μέχρι εσχάτων για την παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά της, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει ακόμα ελπίδες για να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά τιμωρήθηκαν με -3 βαθμούς για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τη νίκη με την οποία θα αποκτήσει το προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

27η αγωνιστική: Τα αποτελεσματα του Σαββατου και το πρόγραμμα της Κυριακης

Θρύλος από ατσάλι!

Θρύλος από ατσάλι!

Θρύλος από ατσάλι!
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από την Νάξο όπου επικράτησε με 2-3 (25-23, 24-26, 17-25, 25-19 ) του Πανναξιακού στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες ανέτρεψαν την εις βάρος τους διαμορφωμένη κατάσταση μετά το πρώτο σετ, το οποίο έχασαν με 25-23 και αντέδρασαν φτάνοντας στην ανατροπή με 1-2 αλλά ένα μπλάκ άουτ στο 4ο σετ έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέϊκ. Η αναμέτρηση δικαιολόγησε σε απόλυτο βαθμό το χαρακτήρα του ντέρμπι μεταξύ στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στον δεύτερο (μαζί με τον Παναθηναϊκό) Πανναξιακό.  Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση εκμεταλλευόμενη και το νωθρό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, η υποδοχή του οποίου δεν λειτουργούσε στα καλύτερα δυνατά επίπεδα στο πρώτο σετ. Ο Πανναξιακός επέλεξε να...σημαδέψει τις Μπραμπόροβα και Βέσοβιτς και η τακτική του απέδωσε καρπούς στο πρώτο σετ που έληξε με 25-23 υπερ του και του έδωσε το προβάδισμα.

Χάλκινο ο Καρπουζλής, τέταρτος ο Δημητριάδης

Χάλκινο ο Καρπουζλής, τέταρτος ο Δημητριάδης

Χάλκινο ο Καρπουζλής, τέταρτος ο Δημητριάδης

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις θετικές επιδόσεις των κολυμβητών του Ολυμπιακού που μετέχουν στο «4ο διεθνές μίτινγκ Μεσογείου» δόθηκε το Σάββατο, στους τελικούς του Golden Tour της Μασσαλίας.
Συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Γιάννης Καρπουζλής στα 50μ. πρόσθιο με 28.14, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης στα 100μ. πεταλούδα ήταν τέταρτος με 53.30 και για πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε μια θέση στο βάθρο. Ο τρίτος ερυθρόλευκος κολυμβητής, Χρήστος Κατραντζής κατέλαβε τη 10η θέση (δεύτερος στον τελικό Β) στο ίδιο αγώνισμα με 54.21.


Οι συμμετοχές της Κυριακής (8/3)

10:23 Στέφανος Δημητριάδης (50μ. πεταλούδα)
10:47 Γιάννης Καρπουζλής (100μ. πρόσθιο)
13:34 Χρήστος Κατραντζής (100μ. ελεύθερο)
 

Ο Ολυμπιακός γίνεται 90 χρονών και το Κανάλι 1 το γιορτάζει


Ο Ολυμπιακός γίνεται 90 χρονών και το Κανάλι 1 το γιορτάζει


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η ομάδα που το όνομά της είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον Πειραιά και το μεγάλο λιμάνι, γίνεται 90 χρονών και το ΚΑΝΑΛΙ 1, το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, το γιορτάζει με ένα ολοήμερο αφιέρωμα στην Πειραϊκή ομάδα.
 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Γιορτή για τα μαγαζιά του Πειραιά στις 10 Μαρτίου


Γιορτή για τα μαγαζιά του Πειραιά στις 10 Μαρτίου

Γιορταζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορταζει ολοκληρος ο Πειραιας μας
 

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές μας για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και της επισκεψιμότητας στην πόλη, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνη μεγάλη γιορτή των εμπορικών καταστημάτων το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαρτίου 2015 με το μήνυμα «Ερυθρόλευκη μέρα με θρυλικές τιμές», με την ευκαιρία του εορτασμού των  και με τη στήριξή του.

Σέρρες: Xαροπαλεύει αστυνομικός-οπαδός του Άρη μετά από επεισόδιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Σέρρες: Xαροπαλεύει αστυνομικός-οπαδός του Άρη μετά από επεισόδιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Σέρρες: Xαροπαλεύει αστυνομικός-οπαδός του Άρη μετά από επεισόδιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις Σέρρες.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 4.00 δύο οπαδοί του Άρη πήγαν έξω από ένα σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην πόλη και άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για τον «δικέφαλο» του Βορρά.
Εκείνη την ώρα μέσα στον σύνδεσμο βρίσκονταν τέσσερις οπαδοί των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των οπαδών των «κίτρινων» βγήκαν έξω, κρατώντας ξύλα.

Ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στις δύο πλευρές και αποτέλεσμα αυτής ήταν να τραυματιστούν οι δύο οπαδοί του Άρη, με την κατάσταση του ενός να είναι πολύ πιο σοβαρή.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οπαδός με αρχικά Μ.Ε. που τραυματίστηκε σοβαρά υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Αθήνα.
Όσον αφορά στον δεύτερο φίλο του Άρη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών και φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει σπάσει και το χέρι του.

Γελαει ο ντουνιας μεχρις δακρυων με τα παπαγαλακια σας (video)

Γελαει ο ντουνιας μεχρις δακρυων με τα παπαγαλακια σας (video)



Δεν γελαμε μονο εμεις αλλα ολς ο ντουνιας με τα εντεταλμενα παπαγαλακια σας που σας ξεφτυλιζουν καθημερινα προσπαθωντας να  αποδειξουν οτι παιρνουν δικαια το μεροκαματο τους,και δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι επενδυετε εδω και δεκαετιες στο τιποτα...

Εχετε φτασει στον πατο με αυτες τις τακτικες της προσπαθειας να ριξετε σταχτη στα ματια των οπαδων σας ,και στις παλιες γενεες αλλα και στην νεωτερη που την παραμυθιαζουν καθημερινα τα media  σας οτι αδικειστε και οτι εμεις ευνοουμαστε απο παντου .

Και βγαινουν καποια αλλα media που δειχνουν την πραγματικοτητα  μεσα απο ρεπορταζ και δελτια ειδησεων και με ομολογιες ανθρωπων που εζησαν το δραμα της πλυμηρας ενος ολοκληρου Νομου.
Μπααα...δεν νομιζω...μαλλον νοικιασε τιποτε υδροφορες ο Μαρινακης και τις εχυσε εκει σε ενα σημειο εβαλε και μερικους να πουν ...βοηθεια ,πνιγομαστε ,τα υπολοιπα ειναι ευκολα ρε σεις....καμερες,δημοσιογραφοι στημενοι απο τον Μαρινακη...ολα οκ? ετσι?
Και νασου το ρεπορταζ πως βγαινει...υπερ του Ολυμπιακου,ειδατε ποσο ευκολο ειναι να παρεις μια αναβολη σε ενα παιχνιδι ? με δυο-τρια πραγματακια...

Στο facebook εσυ? στο facebook κι ο Κωστας Καραπαπας...

Στο facebook εσυ? στο facebook κι ο Κωστας Καραπαπας...

Αμεση ηταν η απαντηση του υπευθυνου επικοινωνιας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κωστα Καραπαπα στην πικροχολη δηλωση του υπευθυνου επικοινωνιας του Παναθηναικου Νικου Βασιλαρα και απο το ιδιο μεσον ,το facebook.
Απαντηση με βαση τους κανονισμους του ποδοσφαιρου και χωρις αλλα υπονοουμενα οπως αφησε να εννοηθουν ο...κυριος Βασιλαρας.
Μπραβο Κωστα καλα του ξηγηθηκες  ...

Πηγαινε στο συλαλητηριο και στο φιλικο και ασε τον Ολυμπιακο Βασιλαρα...

 Πηγαινε στο συλαλητηριο και στο φιλικο και ασε τον Ολυμπιακο Βασιλαρα...

 

Θα ηθελες να παιξουμε στον βουρκο ε? 

Αμεσως να βγει να σχολιασει και να δικαιολογησει το μεροκαματακι του ο αντιολυμπιακος Βασιλαρας...Με το που βγηκε η αποφαση της Super League  βγηκε να την καυτηριασει ειρωνικα , τι λεγαμε ?κατι τετοιες ανακοινωσεις που λεγαμε κυρτιε Κοντονη...που δυναμιζουν το κλιμα και υποθαλπτουν την βια.

Τα αποτελεσματα απο τις αναμετρησεις του Σαββατου και η αναβολη (video)

Τα αποτελεσματα απο τις αναμετρησεις του Σαββατου και η αναβολη (video)

Σπουδαία νίκη ο Εργοτέλης επι της Βέροιας
 Ακόμα ζωντανός (video)

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε της Βέροιας εκτός έδρας με 1-0. Ο Γκοργκς στο 14' πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Ολαϊτάν. Η "βασίλισσα του βορρά" μόνο στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε απειλητική, με τους Κρητικούς να νοιώθουν πίεση μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Με το τρίποντο αυτό ο Εργοτέλης έφτασε τους 25 βαθμούς και απέχει δύο βαθμούς από Πλατανιά και τρεις από Πανθρακικό, Πανιώνιο. Πλέον περιμένει στραβοπάτημα από αυτές τις ομάδες προκειμένου αυτές οι διαφορές να παραμείνουν και στο τέλος της αγωνιστικής. Αντίθετα η Βέροια με τη δεύτερη σερί της ήττα έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στο βαθμολογικά πίνακα, ωστόσο μπορεί να πέσει από την ένατη θέση μόνο αν η Καλλονή επιβληθεί του Πανιωνίου την Κυριακή.

Όριο για Ρίο και μετάλλιο ο Δημητριάδης

Όριο για Ρίο και μετάλλιο ο Δημητριάδης

Όριο για Ρίο και μετάλλιο ο Δημητριάδης!

Εξαιρετική ήταν η εκκίνηση για τον Στέφανο Δημητριάδη στο «4ο διεθνές μίτινγκ Μεσογείου» που διεξάγεται στη Μασσαλία. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού τερμάτισε 2ος στα 200μ πεταλούδα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και πιάνοντας το όριο για την Ολυμπιάδα του 2016 με την επίδοση του 1:56.89 (1:56.97 το όριο).  Επίσης με τον εξαιρετικό του χρόνο επιβεβαίωσε το όριο για το Παγκόσμιο του Καζάν (1:57.37), το οποίο ήδη κατέχει από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου το 2014.

Θα κριθεί στο Ρέντη...

Θα κριθεί στο Ρέντη...

Θα κριθεί στο Ρέντη...

Στο τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στο Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΑ αφού οι Κορασίδες Α' γνώρισαν την ήττα με 3-1 σετ από τον Σαρωνικό στην Αίγινα που ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των προκριματικών. Οι ερυθρόλευκες έτσι θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον ημιτελικό του Final 4, αφού έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και η σειρά μεταφέρεται τώρα στο Ρέντη. Το τρίτο και τελευταίο ματς με τον Σαρωνικό θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/3) στις 14:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-1 στη σειρά και να εξασφαλίσει αυτός το εισιτήριο για το Final 4.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού 
Αδαμοπούλου Χριστίνα, Βασιλοπούλου Δήμητρα, Γιώτα Αφροδίτη, Δήμιζα Πόπη, Ζουμίδη - Έρικα, Ιντεμούντια  Μαρία, Κοχιαδάκη Ανδρονίκη, Καίσαρη Πολυξένη, Λουκάτου Αφροδίτη, Πάντου Κατερίνα, Τσαλικούση Μαρία 
Προπονητής : Kαμπερίδης Κυριάκος

Άνετα τον Νηρέα για την 16η σερί νίκη (21-2)

Άνετα τον Νηρέα για την 16η σερί νίκη (21-2)

Άνετα τον Νηρέα για την 16η σερί νίκη (21-2)
 
Σίγουρα σε ένα αγώνα με μια ομάδα, που τα δυο τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα και δεν έχει καν προπονητή, είναι δύσκολος ο σχολιασμός, μιας και το οικογενειακό διπλό των ερυθρόλευκων έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Ασχέτως με τον αντίπαλο η ομάδα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαιτέρως σοβαρή και πειθαρχημένη στην άμυνα και την επίθεση, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους τους πολλές φορές ούτε να περνάνε την σέντρα. Αν στο δεύτερο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση τότε το σκορ στο ημίχρονο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το 9-1.


Ανακοινωση ΘΥΡΑ 7

Ανακοινωση ΘΥΡΑ 7


Ανακοινωση εβγαλε η ΘΥΡΑ 7 και δημιουργησε εκδηλωση για τα 90 χρονια απο την ιδρυση του μεγαλυτερου ενδοξοτερου και πολυπλυθεστερου συλογου σε αθλητικα τμηματα παγκοσμιως
Του Ολυμπιακου μας...
Την Τρίτη το βράδυ είναι τα γενέθλια του Ολυμπιακού μας. 90 χρόνια από την ίδρυση του λαμπρότερου συλλόγου. 90 χρόνια από την ίδρυση του Θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού. Ο Πειραιάς τιμώντας το καμάρι του, το καμάρι όλης της Ελλάδας θα γιορτάσει όπως πρέπει τα γενέθλια του Ολυμπιακού. Όποιος θέλει να συμμετάσχει και να γίνει μέρος της έκπληξης που σχεδιάζουμε θα πρέπει να έρθει τη Τρίτη στις 7 το απόγευμα στα δύο μέρη που έχουμε ορίσει ως τόπους συνάντησης. Τα γραφεία του Ολυμπιακού στη πλατεία Αλεξάνδρας και τη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι. Ελάτε να γράψουμε ιστορία.
Ζήτω ο Ολυμπιακός
Ζήτω η ΘΥΡΑ 7
Ας ακουστεί ως τον ουρανό το Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ
Σας περιμένουμε όλους.
 Διαβαστε λεπτομερειες και δηλωστε συμετοχη εδω 

https://www.facebook.com/events/639963222771168/

Ο καιρος στην Κομοτηνη

Ο καιρος στην Κομοτηνη 

Περίπου στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου άρχισε και πάλι έντονη βροχόπτωση στην Κομοτηνή όπου πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό Αυτή την ώρα η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θυμίζει την εικόνα που είχε στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της Κομοτηνής και τον ΟΦΗ.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου (07/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου (07/03)

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές  τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται  τηλεοπτικά...

14:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ
15:00 ACTION 24, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
15:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΒΕΡΟΙΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

16:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
16:30 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
16:30 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

16:30 OTE SPORT 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
17:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ
17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΑΡΗΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ
17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ

17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΕΚ
17:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ
17:00 NOVASPORTS 4, ΠΟΛΟ, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

17:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΚΠΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ
17:15 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
18:00 ACTION 24, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΖΕΝΙΤ-ΟΥΡΑΛ

18:00 NOVASPORTS 7, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΑΝΣ
18:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΑΕΚ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
19:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

19:00 OTE SPORT 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ
19:30 NOVASPORTS 1, ΒΟΛΕΪ, VOLLEY LEAGUE, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΕΘΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
19:30 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

19:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΜΑΪΝΤΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
19:30 ΝΕΡΙΤ, ΒΟΛΕΪ, Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
21:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΕΒΙΑΝ-ΜΟΝΑΚΟ

21:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΕΛΤΣΕ-ΑΛΜΕΡΙΑ
21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΜΙΛΑΝ-ΒΕΡΟΝΑ
23:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΑΛΑΓΑ

    Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Σκέφτεται αλλαγές ο Περέιρα


Σκέφτεται αλλαγές ο Περέιρα

 
Να διαφοροποιήσει την 11άδα του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό –εάν αυτό τελικά πραγματοποιηθεί- σκέφτεται ο Βίτορ Περέιρα.
Ο πορτογάλος τεχνικός έκανε δοκιμές χθες στην τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη σοβαρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στην Κομοτηνή θα είναι σε κακή κατάσταση.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ


Δείτε την εκπομπή της Θύρας 7 που προβλήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου.
Ο Τάκης Τσουκαλάς, εκπρόσωπος των οργανωμένων, αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.
Πάντα με χιούμορ, αλλά και με μπηχτές, ο Τάκης αναφέρθηκε στους αλλόθρησκους και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί για το Κύπελλο.
Μίλησε για τη νίκη της ομάδας μπάσκετ επί της Αρμάνι, αλλά και την απόφαση του Κοντονή να διεξαχθούν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Είπε πολλά επίσης και για τους αγαπημένους μας τους βάζελους.

Δείτε την εκπομπή

Η βαθμολογία του Ολυμπιακού στο ΤΟP-16

Η βαθμολογία του Ολυμπιακού στο ΤΟP-16


Μόνος πρώτος στον όμιλο του στο TOP-16 είναι ο Ολυμπιακός, με 8 νίκες και μόλις 1 ήττα. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, ενώ η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχθεί την Αναντολού Εφές.
Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί της Αρμάνι Μιλάνο (74-83) παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου του, μετρώντας 8 νίκες και μόλις 1 ήττα, όντας η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στο γκρουπ του στο TOP-16. Οι Πειραιώτες την επόμενη αγωνιστική, την Παρασκευή 13 Μαρτίου (21:45) θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε και με νίκη θα βρίσκονται μία... ανάσα από το να "σφραγίσουν" μία θέση στη πρώτη δυάδα, η οποία προσφέρει το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Euroleague. To φαληρικό στάδιο επιβάλλεται να είναι κατάμεστο!

Η Βαθμολογία: 

Συλαλητηριο με...γιγαντοοθόνη?

Συλαλητηριο με...γιγαντοοθόνη?

Ειρηνικό συλλαλητήριο την ώρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚοπως ειχαν προαναγγειλει  με το πανο που ειχαν κρεμασει στο ΟΑΚΑ  ετοιμάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ενώ αναμένεται να κλείσει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και θα στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο έξω από τη θύρα 3 του γηπέδου, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν σε ζωντανή εξέλιξη το παιχνίδι και με τις φωνές τους να ακούγονται μέσα, ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου
Αναμένεται να υπάρξει πολύς κόσμος που θα πάει στη συγκέντρωση, η οποία θα γίνει έξω από τα επίσημα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν αποκλείεται να σταματήσει και η ροή κυκλοφορίας, προχωρώντας σε σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συμπερασμα?

Super League:Το προγραμμα της 27ης αγωνιστικη

Super League:Το προγραμμα της 27ης αγωνιστικηΧωρίς κόσμο, αλλά με ενδιαφέρον!

Η Super League επιστρέφει απο σημερα στα Σαββατοκύριακά μας έστω και αν δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα ματς από κοντά μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας.
Μπορεί –όπως αποφάσισε ο υφυπουργός- να μην υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τελείως το ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα.

 Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Κομοτηνή και την Τρίπολη.

Basket League Το προγραμμα της 19ης αγωνιστικής

 Basket League Το προγραμμα της 19ης αγωνιστικής


Άκρως ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα κρίσιμη είναι η 19η αγωνιστική στην Basket League με μάχες σε όλα τα μέτωπα.
Ο Απόλλων Πατρών, που στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τους «αιώνιους», φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ένα ματς των δύο για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια στη μεγάλη κατηγορία που θα κρίνει πολλά στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν την τετράδα.
Ο ουραγός Πανιώνιος, χωρίς τον Χάνκοκ που υπέστη ρήξη αχιλλείου αλλά με τον Ταπούτο που αποθεραπεύτηκε, παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία υποδεχόμενος τον ανεβασμένο ΚΑΟΔ, που με νίκη αγγίζει την παραμονή. Ο προτελευταίος Πανελευσινιακός δίνει αντίστοιχης κρισιμότητας ματς με τα Τρίκαλα, τα οποία με νίκη κάνουν άλμα για τη σωτηρία.

Η Νέα Κηφισιά, που πήρε τον γκαρντ Κέβιν Άντερσον για να καλύψει το κενό του τραυματία Λιακόπουλου, στοχεύει σε νίκη-προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες-απέναντι στον Κολοσσό, που αισθάνεται αρκετά ασφαλής. Ο Άρης, με αμφίβολον τον Μούρτο, θέλει να φτάσει στην έβδομη νίκη του στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στον Κόροιβο που δίνει τη δική του μάχη για να σωθεί.

Την Κυριακή διεξάγεται το ματς της αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, μετά την απογοήτευση της ήττας από την Μπαρτσελόνα, να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν θα έχει στις τάξεις του τον Μαργαρίτη. Τη Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αναμετράται-χωρίς Πέτγουεϊ, Αγραβάνη, Τσαϊρέλη και Κατσίβελη-με το Ρέθυμνο που έχοντας ουσιαστικά σωθεί, στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα εν όψει play offs.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική