moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

H δυνατη προπονηση της Δευτερας για το σημερινο φιλικο με την Σίβασπορ

 H δυνατη προπονηση της Δευτερας για το σημερινο φιλικο με την Σίβασπορ


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Έρμελο, με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν τον κύκλο φιλικών επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στη Σίβασπορ την Τρίτη (20:00).
 Ο Πορτογάλος έδωσε και σήμερα έμφαση στο πρέσινγκ και στη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για φάσεις -συνεπώς και γκολ.

Ανακοίνωσε τις ομάδες της η FIBA Europe

Ανακοίνωσε τις ομάδες της η FIBA Europe

Ανακοίνωσε τις ομάδες της η FIBA Europe
 Τις 56 ομάδες που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στη νέα διοργάνωση της FIBA Europe από τις 28 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπάσκετ.
Η κλήρωση στης νέας διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Γερμανία την Τρίτη, με τις ρωσικές ομάδες να περιμένουν την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την πιθανή τιμωρία αυτής της πρώην σοβιετικής χώρας.

Οι μεταγραφές της Euroleague

Οι μεταγραφές της Euroleague


Οι κινήσεις των 24 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Euroleague της σεζόν 2015-16 προϊδεάζουν για μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση κι ενώ απομένουν 73 μέρες για το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης!
O Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Σέρβους.
 Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς προέρχεται από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της (double στη Σερβία, Αδριατική Λίγκα, πρόκριση στο TOP-16) και απέκτησε τον "Σόφο" για να καλύψει το κενό του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Τα ειπε ο Σίλβα με Μανιάτη

Τα ειπε ο Σίλβα με Μανιάτη


Πολύ κοντά στους παίκτες του βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα.
 Ο Πορτογάλος προπονητής είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά πάντα δείχνει ότι είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του.
Μάλιστα, στη σημερινή προπόνηση στο Έρμελο, ήταν αρκετά ευδιάθετος.
Να σημειωθεί, πάντως, πως ο νεαρός τεχνικός είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Μανιάτη στη σημερινή προπόνηση.

Σενόλ Γκιουνές:«Σημαντικό το φιλικό με Ολυμπιακό»

Σενόλ Γκιουνές:«Σημαντικό το φιλικό με Ολυμπιακό»


«Σημαντικό το φιλικό με Ολυμπιακό»
Την Μπεσίκτας υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη και ο προπονητής της ομάδας, Σενόλ Γκιουνές, μίλησε στον τουρκικό Τύπο για το συγκεκριμένο ματς.
Πολύ καλό τεστ για την Μπεσίκτας θεωρεί ο προπονητής της ομάδας, Σενόλ Γκιουνές, το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Εκείνο που τόνισε ο 63χρονος προπονητής είναι πως αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του, αφού ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο τελευταίος εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι το τελευταίο μας φιλικό απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και θα δούμε την κατάσταση που βρισκόμαστε», ήταν η τοποθέτηση του κ. Γκιουνές.

«Προαγωγή» για Γαλιώτο στον Ολυμπιακό


«Προαγωγή» για Γαλιώτο στον Ολυμπιακό

«Προαγωγή» για Γαλιώτο στον Ολυμπιακό
Πήρε προαγωγή ο Μάρκος Γαλιώτος στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Μάρκος Γαλιώτος, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Πιάτσα και του τεχνικού τιμ και κατέκτησε μια θέση στο σύνολο.
Ο νεαρός πασαδόρος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Αργυρούπολη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και κέρδισε μια θέση στην ανδρική ομάδα.

Συγχαρητήρια από Ολυμπιακό

Συγχαρητήρια από Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ.
«Βροχή» τα συγχαρητήρια για τα παιδιά της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου.
Το ίδιο έπραξε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός που συνεχάρη τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας μεταξύ των οποίων και το δικό της παιδί, ο Βασίλης Μουράτος.
Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας των Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου».

Να σας ζηση η κορακλα Βασιλη και Ολυμπια

Να σας ζηση η κορακλα Βασιλη και Ολυμπια

Έκανε και την κόρη ο Σπανούλης!
Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες στη ζωή του είναι η σημερινή για τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της οικογένειας.
Μετά από τρεις γιους, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει λόγο πλέον να χαμογελά και για την πρώτη κόρη και η διοίκηση της ομάδας, ευχήθηκε στον «Kill-Bill» για το χαρμόσυνο γεγονός.
Εμεις τι αλλο να ευχηθουμε?
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το SoccerPlus.gr για να ξέρετε τι σας γίνεται και τηλεοπτικά...
21:15 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΛΕΙΨΙΑ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
21:30 ΕΡΤ2, ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Mεταγραφικες εξελιξεις μεσα στην εβδομαδα

Mεταγραφικες εξελιξεις μεσα στην εβδομαδα


Η πιθανότητα να υπάρξουν νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, και μάλιστα, άμεσα, είναι αρκετά μεγάλη.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις επαφές τους με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν δύο, ίσως και τρεις προσθήκες.
Ο Ερνάνι φαίνεται πως θα είναι η μία από αυτές τις προσθήκες.

Ax Kουλα...Αχ Τιγρη....

Ax Kουλα...Αχ Τιγρη....


Α ρε Κουλα..Μου θελεις και Πρωταθλημα και Κυπελλο ,και ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ...Τι διαφορετικο ρε σεις?
Ακομα και στα φιλικα απο την μια φαποα στην αλλη πατε.
Ετσι παει οταν εχεις προεδρο που δεν εχει ...σχεση με την ομαδα και προσπαθει να το κρυψει για τον ΟΠΑΠ και το ασυμβιβαστο,οταν τον ψαχνει και δεν τον βρισκει ο ...Δικαστικος κλητηρας...αλλο και τουτο παλι...για να του επιδοσει το προστιμο των 14,4 εματομμυριων ευρω εσας θα σκεφτει τωρα ο Τιγρης?