moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Προσπαθουν να κουκουλωσουν την αποπειρα ανθρωποκτονιας ανηλικου στα Καμινια


Προσπαθουν  να κουκουλωσουν την αποπειρα ανθρωποκτονιας ανηλικου  στα Καμινια



Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας
 Ενώ η ΕΛΑΣ έχει παραδώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη δικαιοσύνη και δυο εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων, προσέρχονται αυτήν την Τρίτη για κατάθεση, φαίνεται πως συγγενής ενός εκ των δραστών, δικαστικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να ωραιοποιήσει την υπόθεση.
Μας προκαλει  εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά, η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας "εξαφανίστηκε" από τον φάκελο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επίθεση με 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι στον έναν ανήλικο!
Αναμένουμε το κατηγορητήριο, όπως αυτό θα απαγγελθεί από τον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία της δολοφονικής επίθεσης αλλά και των καταθέσεων των κατηγορουμένων.
Υπενθυμίζουμε ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγες μέρες, με τη σύλληψη ενός υπόπτου και ο οποίος κατέθεσε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση,κατά την ανακριτική διαδικασία.
Ακόμη, αναμένεται για κατάθεση ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος δήλωσε κόλλημα λόγω φοίτησης σε νησί του Αιγαίου... Λέτε το επιχείρημα να έπεισε του δικαστές;
Πάντως όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και πολύ σύντομα θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων στα Καμίνια, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ενός, ο οποίος και δέχτηκε συνολικά 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: