moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

15:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
16:45 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
18:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΕΚ

Νίκη γκολ και θέαμα

Νίκη γκολ και θέαμα

Μήνυμα ανωτερότητας θέλει να στείλει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς που επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη. Μία μόνο αλλαγή στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Περέιρα.

Νίκη και… ξεφεύγει

 Τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:45, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες είναι ισόβαθμοί (61 βαθμοί) με τους «πράσινους» και σε περίπτωση νίκης παίρνουν προβάδισμα τριών βαθμών, ενώ δεν έχει τελεσιδικήσει η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών στο «τριφύλλι» για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν αγώνα λιγότερο (το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Ανακοινώνει Φουστέρ, είδε Πουλίδο

Ανακοινώνει Φουστέρ, είδε Πουλίδο

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νταβίντ Φουστέρ, όπως ειπώθηκε χθες από τον Ολυμπιακό. Στη Λιβαδειά για Πουλίδο και Κεϊτά (;) ο Ισά.

Ανακοινώνει Φουστέρ, είδε Πουλίδο

 Σύντομα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και μέσα στην ημέρα, θα ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Φουστέρ με τον Ολυμπιακό.

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

 Η φάση των "16" του Champions League 2014-15 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και οι 8 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/03) στη Νιόν της Ελβετίας για τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μονακό, Μπάγερν, Γιουβέντους και Πόρτο.

Τρία πέναλτι γίνανε, όχι ένα! (pics+video)

Τρία πέναλτι γίνανε, όχι ένα! (pics+video)

3

Είναι απορίας άξιο γιατί διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για την φάση του πέναλτι. Δείτε το βίντεο καρέ καρέ γιατί θα τρελαθούμε τελείως.

Αναχωρουν για Βιτόρια χωρις Πέτγουεϊ, αλλά με Σλούκα και Λαφαγιέτ

Αναχωρουν για Βιτόρια χωρις Πέτγουεϊ, αλλά με Σλούκα και Λαφαγιέτ


Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός. 
Μόνο νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Κατσίβελης, θα ταξιδέψουν και θα παίξουν στη Βιτόρια οι Σλούκας και Λαφαγιέτ, παρέμεινε στην Αθήνα ο ανέτοιμος Πέτγουεϊ. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Σπανούλης.

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Μανιάτης

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Μανιάτης

 

Ο Μανιάτης, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, χειρουργήθηκε με επιτυχία και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Οι επαναληπτικες αναμετρησεις της φάσης των «16» του Europa League

Οι επαναληπτικες αναμετρησεις της φάσης των «16» του Europa League

Το γκολ του Παλάσιο στην Γερμανία δίνει ελπίδες στην Ίντερ που υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ, με τις ιταλικές ομάδες να μπορούν να πάρουν μέχρι 4 εισιτήρια για τους "8" του Europa League. Δείτε το πρόγραμμα των ρεβάνς των "16"

Την Κυριακή τα ντέρμπι

Την Κυριακή τα ντέρμπι

 Την Κυριακή τα ντέρμπι

Την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 θα διεξαχθούν τα δύο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής τη Α1 βόλεϊ των γυναικών, τα οποία θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, στου Ρέντη ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΑΟ Θήρας και στο κλειστό της Νάξου ο Πανναξιακός την ΑΕΚ, με της Κυκλαδίτισσες και την «Ένωση» να διεκδικούν την τέταρτη θέση, που θα οδηγήσει στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι «ερυθρόλευκες» έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρώτη και οι Ναξιώτισσες την τρίτη θέση.

Σ' ενα ακομη Final Four η ακαδημια του βολλευ μας........

Σ' ενα ακομη Final Four η ακαδημια του βολλευ

Σε ενα ακομη Final Four η Ακαδημια του Βολλευ μας, αυτη την φορα οι παιδες μας που τελειωσαν  αηττητοι στους ομιλους του πρωταθληματος και προκριθηκαν στο final four πρωταθληματος της ΕΣΠΕΔΑ

Με τιμωρία απειλείται η έδρα του Παναθηναϊκού

Με τιμωρία απειλείται η έδρα του Παναθηναϊκού

Η έδρα του Παναθηναϊκού απειλείται με τιμωρία και η πράσινη ΚΑΕ με πρόστιμο, εξαιτίας του συκοφαντικού πανό κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη που αναρτήθηκε στις κερκίδες. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνθηκε στην Euroleague, η οποία και επιμελήθηκε του θέματος.

Super League: Τα αποτελεσματα της 26ης αγωνιστικης(pics&videos)

Super League: Τα αποτελεσματα της 26ης αγωνιστικης (pics&videos)


Επτά αναμετρήσεις περιλαμβανε η 26η αγωνιστική της Superleague που αναβλήθηκε εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή.
Σημαντικες ολες οι αναμετρησεις  εκ των οποίων οι περισσότερες παρουσιάζαν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και φυσικά την ουρά.
Η αυλαία της αγωνιστικής που κλείνει την Πέμπτη το απόγευμα με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, η οποία μετατέθηκε κατά μία ημέρα.
Δειτε ολα οσα συνεβησαν στη ν 26η αγωνιστικη και απολαυστε τα γκολ και τα highlights

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Αστερας

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Αστερας





Έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο Αστέρας Τρίπολης.
 Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Στάικος Βεργέτης έχει τα γνωστά προβλήματα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοσίτσκι, Πάρα, Αλόκο και Τορμένα, ενώ το θετικό είναι ότι ο Θεοδωρόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και υπολογίζεται κανονικά.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Νίκο Φερνάντεζ, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Σκούρτης, Μπαράλες.

Η Πυγμαχία πάει Αμφιλοχία

Η Πυγμαχία πάει Αμφιλοχία

Η Πυγμαχία πάει Αμφιλοχία!

Με στόχο να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες αναχωρεί την Πέμπτη (19/3), η αποστολή του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού που θα λάβει μέρος με δυο αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφιλοχίας από την Παρασκευή (20/3) μέχρι την Κυριακή (22/3). 
Της ερυθρόλευκης αποστολής θα ηγείται ο προπονητής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Παπουτσάκης και οι δυο αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο μας στους αγώνες είναι ο Δημήτρης Μαγκανάρης στην κατηγορία +91kg και ο Γρηγόρης Δεμέστιχας στην κατηγορία των 56kg. 
Στόχος του Δημήτρη Μαγκανάρη είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα που κατέχει από την περσινή σεζόν, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και να φέρει στην τροπαιοθήκη τη δεύτερη σερί κούπα. Ενώ για τη διάκριση θα αγωνιστεί και ο Γρηγόρης Δεμέστιχας. 
Την Παρασκευή το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των αθλητών και θα διεξαχθεί η κλήρωση ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι τρεις ερυθρόλευκοι στους αγώνες αξιολόγησης

Οι τρεις ερυθρόλευκοι στους αγώνες αξιολόγησης

Οι τρεις ερυθρόλευκοι στους αγώνες αξιολόγησης

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δεύτεροι αγώνες Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών , Ελ. Βαρών, κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε.  

Νίκη για την Κ-15 επί του Πλατανιά

Νίκη για την Κ-15 επί του Πλατανιά

 

Σε αγώνα της 15ης ημέρας (εξ αναβολής) του Πρωταθλήματος Super League K-15 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Πλατανιά.

Τα εισιτήρια με ΚΑΟΔ και Αναντολού Εφές

Τα εισιτήρια με ΚΑΟΔ και Αναντολού Εφές


Μετά το εκτός έδρας ματς της Παρασκευής (20/3, 22:00) κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο διαδοχικούς αγώνες στο ΣΕΦ απέναντι σε ΚΑΟΔ και Αναντολού Εφές και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Αποζημιώνουν” τους κατόχους διαρκείας

“Αποζημιώνουν” τους κατόχους διαρκείας

Πρωτότυπη κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, λόγω της απόφασης της πολιτείας να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Η διοίκηση προχώρησε σε μια ενδιαφέρουσα κίνηση, αφού θα αποζημιώσει τους κατόχους των διαρκείας, με ένα εισιτήριο στην ίδια ή άλλη θύρα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η αποστολη του Ολυμπιακου με τον Αστερα

Η αποστολη του Ολυμπιακου με τον Αστερα

Ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Ξανά χωρίς Μήτρογλου
Ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.
Αντίθετα ο Βίτορ Περέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ελαμπντελαουί ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα:
Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Διαμαντάκος, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.
Οι ποδοσφαιριστές σήμερα δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, το «χτίσιμο» της στρατηγικής από την άμυνα προς την επίθεση και την τακτική.
Εκτός του Μήτρογλου ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μέγιερι και Φουστέρ.

Basket League:Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

Basket League:Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τους διαιτητές της 21ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά: 

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

15:00 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
15:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΟΦΗ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
16:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

17:15 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
17:15 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ
17:15 NOVASPORTS 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 
17:15 NOVASPORTS 7, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ
18:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΛΑΜΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ
19:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ

19:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
21:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ-ΜΠΑΝΒΙΤ
21:15 OTE SPORT 4, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, BUNDESLIGA, ΛΟΥΜΠΕΚΕ-ΚΙΕΛΟ

21:45 ΝΕΡΙΤ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ
21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMP. LEAGUE, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
22:45 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET



Champions League:Τα αποτελεσματα της Τριτης και το προγραμμα της Τεταρτης (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τριτης και το προγραμμα της Τεταρτης (videos)

Ατλέτικο - Λεβερκούζεν 1-0 (3-2 πέν.)

Σκόρερ: 27' Μάριο Σουάρεθ
Γήπεδο: "Βιθέντε Καλντερόν", Μαδρίτη
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)


Η Ατλέτικο νίκησε με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι την Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για 2η συνεχόμενη χρονιά, κάπου καταφέρνει 1η φορά στην ιστορία της

Football League:23η αγωνιστική

Football League:23η αγωνιστική

Παιχνίδια με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην 23η αγωνιστική της Football League. Το Λαμία - Ηρακλής ξεχωρίζει στον βόρειο όμιλο, το Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος από τον νότιο.
Το κυρίως πιάτο της 23ης αγωνιστικής της Football League διεξάγεται την Τετάρτη (18/3), με παιχνίδια για τον βόρειο και το νότιο όμιλο. Το μεγάλο ματς γίνεται στη Λαμία, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας θα τεθεί αντιμέτωπη στην έδρα της με τον Ηρακλή. Στον 1ο όμιλο, το ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Superleague : Το προγραμμα της 26ης αγωνιστικης

Superleague : Το προγραμμα της 26ης αγωνιστικης


Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 26η αγωνιστική με τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ξάνθη - Παναιτωλικό, Ατρόμητο - Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό - Καλλονή να ξεχωρίζουν.
Το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη (18-19/3) θα πραγματοποιηθεί η 26η αγωνιστική της Superleague που αναβλήθηκε εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Σταύρου Κοντονή.
Δειτε αναλυτικα το προγραμμα,τους διαιτητες ,τα καναλια και τις ωρες μεταδοσης αλλα και τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν την 26 αγωνιστικη

«Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (part 6)

«Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (part 6)

 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στο διαδίκτυο το έκτο βίντεο του αφιερώματος «Ολυμπιακός σημαίνει». Πρόκειται για δηλώσεις απλών οπαδών της ομάδας του Θρύλου, οι οποίοι καταθέτουν την «ψυχή» τους και αναφέρουν τα πάντα. Όπως για παράδειγμα για το πώς έγιναν ΓΑΥΡΟΙ, αλλά και το πώς πανηγυρίζουν όταν πετυχαίνει γκολ η ομάδα. Και λίγα γράφονται, γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη ομάδα σε όλη τη χώρα και μια εκ των μεγαλύτερων της Ευρώπης και του κόσμου.

Δείτε το βίντεο

Ψάχνοντας τις μέρες των ντέρμπι…

Ψάχνοντας τις μέρες των ντέρμπι…

Τα ματς Ολυμπιακός –ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός-ΑΕΚ ξεχωρίζουν μεν την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 βόλεϊ γυναικών, όμως είναι άγνωστο ακόμα πότε θα διεξαχθούν.

Ψάχνοντας τις μέρες των ντέρμπι…
 
Αυτό γνωστοποίησε την Τρίτη η ΕΟΠΕ, η οποία τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει αν θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα. Μέχρι στιγμής, για τις 21 του μήνα έχει οριστεί μόνο το Μαρκόπουλο-Ηρακλής.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Ντέρμπι «αιωνίων» μετά το Κύπελλο

Ντέρμπι «αιωνίων» μετά το Κύπελλο

Οι μάχες για το Κύπελλο Ελλάδας τελείωσαν, με τα φώτα πλέον να στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ντέρμπι «αιωνίων» μετά το Κύπελλο
Και τώρα «αιώνιοι»! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της 19ης αγωνιστική της Volleyleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» -μετά την απώλεια του Κυπέλλου απ’ τον ΠΑΟΚ- θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και να μη χάσει άλλο έδαφος απ’ την κορυφή, ενώ οι ο «δικέφαλος» θα υποδεχτεί την Ορεστιάδα για να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Όσον αφορά στο ντέρμπι της τετράδας, Εθνικός και Κηφισιά θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους την Δευτέρα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Περέιρα: «Να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια»

Περέιρα: «Να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια»

Την βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Βίτορ Περέιρα, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τονίζοντας πως με τη συμπαράστασή τους θα επιτευχθούν οι στόχοι τους.

Περέιρα: «Να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια»
Το δέσιμο ανάμεσα σε όλα τα μέλη του Ολυμπιακού θα είναι σημαντική βοήθεια για την επίτευξη των στόχος της ομάδας, όπως δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, ενώ αναφέρθηκε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.
Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του στον Γιάννη Μανιάτη, για τον τραυματισμό που τον κρατάει εκτός μάχης.

Όσα είπε -μεταξύ άλλων- ο Βίτορ Περέιρα στην κάμερα της Nova:

Στην Ιταλία θα χειρουργηθεί ο Μανιάτης

Στην Ιταλία θα χειρουργηθεί ο Μανιάτης

  O Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται  ηδη στην Ιταλία, όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στην Ιταλία θα χειρουργηθεί ο Μανιάτης

 Εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες αναμένεται να μείνει ο Γιάννης Μανιάτης, ύστερα από τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών ταξίδεψε στην Ιταλία, όπου σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από ειδικό γιατρό και στη συνέχεια θα πάρει σχετικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει ο διεθνής χαφ να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του, ώστε να μπορέσει να επιστέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

Σενάρια για επιστροφή «Τζόλε», Στολτίδη

Σενάρια για επιστροφή «Τζόλε», Στολτίδη


Σενάρια για επιστροφή «Τζόλε», Στολτίδη

 Πολλές και ριζικές αλλαγές είναι πιθανό να σημειωθούν το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα αφορούν μόνο το ρόστερ της ομάδας.
Πρόθεση της διοίκησης είναι να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι. Έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές γενικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.