moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται και τηλεοπτικά...
21:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
21:00 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ-ΠΑΟΚ

Επιστροφη στο σπίτι του ο Ολυμπιακός (pics)


Επιστροφη στο σπίτι του ο Ολυμπιακός (pics)

Επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο Έρμελο.
Μετά το Ζέεφελντ, το Αφιόν Καραχισάρ και το Έρμελο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του, αυτή τη φορά για να… μείνει.

Σημερα Πέμπτη στα εκδοτήρια για Μπεσίκτας

Σημερα Πέμπτη στα εκδοτήρια για Μπεσίκτας


Πέμπτη στα εκδοτήρια για Μπεσίκτας
Την διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό κόντρα στην Μπεσίκτας, που θα γίνει την Κυριακή (9/8) στις 21.00 θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός από αύριο (Πέμπτη 6/8), με τιμές που κυμαίνονται από 10 έως 150 ευρώ.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως από τον επόμενο αγώνα θα είναι απαραίτητη η κατοχή της κάρτας φιλάθλου -που προσφέρει ενίσχυση στον ερασιτέχνη- για την αγορά εισιτηρίων.
Η ανακοίνωση:

Kαι μπαμ και μπουμ οι μεταγραφικές «βόμβες» στον Ολυμπιακο...

Kαι μπαμ και μπουμ οι μεταγραφικές «βόμβες» στον Ολυμπιακο...

 
Απόλυτα συνεπής με τις μεταγραφικές του εξαγγελίες ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τις επόμενες μεταγραφικές «βόμβες»!
 Κλείνει Καμπιάσο, φέρνει Ερνάνι, σενάρια για Ζόνας, αλλά και Μιραλάς.
Σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακός που είχε δεσμευτεί για την ενίσχυση με πρωτοκλασάτους παίκτες και φαίνεται πως θα το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο.
Οι «ερυθρόλευκοι» χτυπούν σε πολλά μέτωπα και ετοιμάζουν κινήσεις που θα αλλάξουν αυτομάτως επίπεδο την ομάδα.

«Βόμβα No 2» με Ζόνας στον Ολυμπιακό? (video)

 «Βόμβα No 2» με Ζόνας στον Ολυμπιακό? (video)



Ντόμινο μεταγραφικών εξελίξεων ενδεχομένως να φέρει η διαφαινόμενη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Μπενφίκα, γεγονός που εμπλέκει και τον Ολυμπιακό.
Στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου

Οι Πειραιώτες στο πρόσωπο του Άλφρεντ Φινμπόγκασον φαίνεται πως βρίσκουν έναν ικανό ποδοσφαιριστή, ωστόσο πλην του Ισλανδού και του Φράνκο Χάρα, η γραμμή κρούσης δεν έχει άλλο πρόσωπο.
Ειδικότερα, από την στιγμή που στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα, ο Άλαν Πουλίδο λογίζεται ως παίκτης των “φτερών” περισσότερο.
Εκεί λοιπόν και μετά τον διανεισμό του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού στην Μπενφίκα, ο δρόμος για την αποχώρηση του Ζόνας ανοίγει.
 Και κάπου εδώ, μπαίνουν στο παιχνίδι οι “ερυθρόλευκοι”.

Στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου

Στην Μπενφίκα ο Μήτρογλου

Πάει Μπενφίκα ο Μήτρογλου!
Συμπαίκτης του Ανδρέα Σάμαρη και του Λιούμπομιρ Φέισα στην Μπενφίκα αναμένεται να γίνει ο Κώστας Μήτρογλου.
Οι «αετοί» της Λισαβόνας κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα και άρπαξαν τον παίκτη, τον οποίο προσπαθούσε εδώ και μέρες να κάνει δικό της η συμπολίτισσα Σπόρτινγκ. Έτσι πήραν «ρεβάνς» για το γεγονός ότι τα «λιοντάρια» τούς είχαν κλέψει τον προπονητή, Ζόρζε Ζέσους.
Η Μπενφίκα θα πάρει τον Έλληνα φορ δανεικό για ένα χρόνο καλύπτοντας όλο το συμβόλαιό του, ενώ το επόμενο καλοκαίρι υποχρεούται να αγοράσει τα δικαιώματά του με την οψιόν να ορίζεται στα 6 εκατ. ευρώ. O 27χρονος άσος αναμένεται άμεσα, ίσως και τις επόμενες ώρες, στην πορτογαλική πρωτεύουσα για τις υπογραφές.

«Ζεστο χρημα» στον Ολυμπιακό απο τον αποκλεισμο του Παναθηναϊκο

«Ζεστο χρημα» στον Ολυμπιακό απο τον αποκλεισμο του Παναθηναϊκο


 Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Μπριζ βγάζει οικονομικά κερδισμένο τον Ολυμπιακό, που θα καρπωθεί ένα επιπλέον πολύ σημαντικό ποσό από το Champions League.

Boυηξε η πιατσα για την«Βόμβα» Καμπιάσο στον Ολυμπιακο (video)

Boυηξε η πιατσα για την«Βόμβα» Καμπιάσο στον Ολυμπιακο (video)


Tις τελευταίες ώρες, η πιάτσα έχει βουίξει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Εστεμπάν Καμπιάσο!
Ο σπουδαίος διεθνής Αργεντινός αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από την αγγλική Λέστερ, μετά από μία καταπληκτική χρονιά, κατά την οποία ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της, και όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, δείχνει πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον Θρύλο.
Οι επόμενες ώρες λέγεται πως είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες και θα φανεί αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές.

Ολόκληρος ο αγώνας Ελλάδα-Αυστραλία (video)

Ολόκληρος ο αγώνας Ελλάδα-Αυστραλία (video)


Όσοι χάσατε το παιχνίδι, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη νίκη-θρίλερ της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών και την πρόκριση της για τρίτη φορά στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι “χρυσοί” Έφηβοι

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι “χρυσοί Έφηβοι”

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÅÖÇÂÙÍ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ê. ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ
 
Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε πριν από λίγη ώρα η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων, προσκεκλημένη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου με αφορμή την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-18 που διεξήχθη στον Βόλο.

Στην ΑΕΚ ο Κατσίβελης

Στην ΑΕΚ ο Κατσίβελης

Ολοκληρώθηκε του Κατσίβελη στην ΑΕΚ
 
Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο 24χρονος γκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό υπέγραψε κι ανακοινώθηκε η συμφωνία από τον μάνατζέρ του και εν συνεχεία από την ΚΑΕ.
Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει οριστικά κι αμετάκλητα την καριέρα του ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο 24χρονος γκαρντ (1,96μ.) έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό όπου αγωνιζόταν από το 2010 και υπέγραψε για δύο χρόνια στην «Ένωση», όπως ανακοίνωσε και ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος, και λίγο αργότερα και η ΚΑΕ.
Ο Κατσίβελης, που έχει κατακτήσει το χρυσό με την Εθνική Εφήβων το 2008, ενώ το 2009 ήταν ασημένιος στον κόσμο με την U19 και το 2010 επίσης ασημένιος με τη Νέων Ανδρών, είχε φέτος 3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε 9:38 κατά μέσο όρο σε 22 εμφανίσεις στην Α1 με τον Ολυμπιακό, ενώ σε 12 ματς της Ευρωλίγκας είχε 1 πόντο, 0,8 ριμπάουντ και 0,3 ασίστ σε 6:16 ανά αγώνα.

Πάρντο:«Όνειρό μου να σκοράρω στο Καραϊσκάκη»

Πάρντο:«Όνειρό μου να σκοράρω στο Καραϊσκάκη»

«Όνειρό μου να σκοράρω στο Καραϊσκάκη»
Τρία γκολ σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει πετύχει ο Φελίπε Πάρντο.
Ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος είναι η μεγάλη φετινή αποκάλυψη του Θρύλου, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και τον Νίκο Γαβαλά, για τις πρώτες του εντυπώσεις στους «ερυθρόλευκους», για τις νίκες στην Ολλανδία, ενώ περιμένει πως και πως να σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης», μπροστά στους ΓΑΥΡΟΥΣ όπως δήλωσε.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής…

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μποτία

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μποτία

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μποτία
Ο Αλμπέρτο Μποτία συνεχίζει στην Αθήνα την αποθεραπεία του. Έφυγε όταν η ομάδα βρισκόταν στο Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αφού υπέστη θλάση.
Η αποθεραπεία του Ισπανού στόπερ πάει από το καλό στο καλύτερο.

Γιαννιώτης: «Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε»

Γιαννιώτης: «Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε»

Γιαννιώτης: «Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε»
 
Σίγουρος για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Ανδρέας Γιαννιώτης. «Ήδη έχουμε δείξει κάποια πράγματα, θα προσπαθήσουμε για να βγει καλό θέαμα στο γήπεδο», είπε ο νεαρός τερματοφύλακας.
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης είχε μια γεμάτη προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, πήρε αρκετό χρόνο στα φιλικά των «ερυθρολεύκων» και εμφανίζεται σίγουρος για την ομάδα που χτίζεται υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα. Μιλώντας στη Nova, ο νεαρός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στους Πειραιώτες κάτι που όπως θα φανεί και στο γήπεδο.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός – Σίβασπορ (video)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός – Σίβασπορ (video)


Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού και πλέον η αποστολή της ομάδας αναμένεται να φτάσει το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν την Τρίτη το τελευταίο τους φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Σίβασπορ στο Άρνεμ, όπου και νίκησαν με 1-0.

Φινμπόγκασον:«Πολύ καλές εντυπώσεις από την προετοιμασία» (video)

Φινμπόγκασον:«Πολύ καλές εντυπώσεις από την προετοιμασία» (video)



Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, μετά την πρώτη του συμμετοχή με τον Θρύλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εφυγαν 1.800 διαρκειας και ακομα ειναι Αυγουστος...

Εφυγαν 1.800 διαρκειας και ακομα ειναι Αυγουστος...

1.800 και συνεχίζουμε!
Εντυπωσιακή είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της νέας περιόδου και για το τμήμα μπάσκετ!
Η «τρέλα» που επιδεικνύουν οι ΓΑΥΡΟΙ, ώστε να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να την βοηθήσουν ηθικά να πετύχει τους υψηλούς της στόχους, δεν έχει ...μέτρο, ούτε καταλαβαίνει από αντιξοότητες και δύσκολες οικονομκές εποχές!
Μετά το ποδόσφαιρο, όπου ήδη πάνω από 14.000 έχουν πιάσει μόνιμη θέση στον «Ναό» , οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδεικνύουν πόσο πολύ παθιάζονται με τον Θρύλο και πόσοπολύ διψούν να βρίσκοντια στο πλευρό της ομάδας και στο μπάσκετ!

«Στον Ολυμπιακό ο Ρανγκέλοφ»(video)

«Στον Ολυμπιακό ο Ρανγκέλοφ»(video)

«Στον Ολυμπιακό ο Ρανγκέλοφ»
Ο Μπογκντάν Ρανγκέλοφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η σερβική ιστοσελίδα «vesti-online».
 Ο 18χρονος εξτρέμ ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Σερβία. Είναι γεννημένος το 1997 και έχει πλούσιο ταλέντο.
Το δημοσίευμα από την γειτονική μας χώρα, αναφέρει μάλιστα ότι ο Ρανγκέλοφ πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των Πειραιωτών.