moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τρίτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...
19:30 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, VOLLEY LEAGUE PLAY-OFFS, ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
20:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
21:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ

"Διακοπη" στο πρωτάθλημα στην Τουρκία

"Διακοπη" στο πρωτάθλημα στην Τουρκία


Την απόφαση να αναβάλλει το πρωτάθλημα για μία εβδομάδα μετά την δολοφονική επίθεση που έγινε στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε στην Τραπεζούντα, ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα (6/4) η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Χάλκινοι» Σταματούρος και Παναγόπουλος

«Χάλκινοι» Σταματούρος και Παναγόπουλος

«Χάλκινοι» Σταματούρος και Παναγόπουλος

Οι διακρίσεις για την Ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, συνεχίζονται αφού μια ημέρα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων σειρά πήραν δυο ακόμα επιτυχίες στα ατομικά αγωνίσματα. 
Έτσι μετά τις προκρίσεις των τεσσάρων αθλητών (Σταματούρος, Τσόπελας, Παναγόπουλος, Γερασιμάτου στις Νεάνιδες) στην 8άδα, οι δυο εξ' αυτών προχώρησαν μέχρι τα ημιτελικά και κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια.
Ο λόγος για τον Γιώργο Σταματούρο που νίκησε με 3-0 τον Νίκο Αντωνιάδη από την Πρόοδο και τον Άρη Ζώνιο από τον Α.Ο. Ταταύλα αλλά γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό από τον Γιάννη Σγουρόπουλου του Άρη Βούλας. Ενώ το χάλκινο μετάλλιο  κατέκτησε επίσης ο Ξανθός Παναγόπουλος μετά από 2 νίκες και μια ήττα.

Εύκολη νίκη για την Κ-14

Εύκολη νίκη για την Κ-14


Καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη στη Βούλα.
Σε αγώνα του "Attica Cup" που φιλοξενήθηκε την Κυριακή (5/4) στη Βούλα, η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του Πανιωνίου.
Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Τα τέρματα του αγώνα σημείωσαν οι: Κουλουριώτης (2), Βοϊδονικόλας, Ζυμπίδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Βεζύρης (Σφύρλας), Λαζάρου, Μποσκουϊδης (Τασιάς), Καλλιμούκος (Ντάκα), Ζυμπίδης, Γλυνός, Φέκας, Χρυσικός (Μιχαλακέλης), Ντρούγκας (Βλάχος), Βοϊδονικόλας (Κουλουριώτης), Γεωργαντής (Καβαλάρης).

Οι Έφηβοι 9-0 την Αιδηψό

Οι Έφηβοι 9-0 την Αιδηψό


Σε φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (6/4) στο Ρέντη, η Κ-17 του Ολυμπιακού κέρδισε με 9-0 την ομάδα της Σχολής του ερυθρόλευκου συλλόγου από την Αιδηψό.
Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους.
Τα γκολ πέτυχαν οι: Σπυριδάκης 3, Γκλεγκλές 2, Χελάς 2, Τσίρμπας 1, Κουγιός 1.

Οι Βετερανοι του Ολυμπιακου για τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου"

Οι Βετερανοι του Ολυμπιακου για τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου"


Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και η ΣΤΑΣυ ΑΕ έπαιξαν ένα υπέροχο φιλικό παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να στηρίξουν τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου".
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τη φιλανθρωπική της δράση επί 365 ημέρες το χρόνο, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο με μία σειρά αξιέπαινων ενεργειών.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Φορτσάρει» ο Πέτγουεϊ

«Φορτσάρει» ο Πέτγουεϊ

«Φορτσάρει» ο Πέτγουεϊ!
 
Επιτέλους ευχάριστα για τον Ολυμπιακό και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ματς με τη Νίζνι Νόβγκοροντ! Μέρος της προπόνησης από τον Σπανούλη.
 Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα για τον Ολυμπιακό και ύστερα από το διήμερο ρεπό που είχαν οι «ερυθρόλευκοι»!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τη Μεγάλη Δευτέρα (6/4) τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον ώμο, που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και να προπονείται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ματς με τη Νίζνι Νόβγκοροντ!
Από ‘κει και πέρα, ο Βασίλης Σπανούλης νιώθει ολοένα και καλύτερα. Ωστόσο, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, γι’ αυτό και η συμμετοχή του κόντρα στη ρωσική ομάδα θεωρείται αμφίβολη, από τη στιγμή κιόλας που είναι αδιάφορο βαθμολογικά το συγκεκριμένο ματς.

Οι σφυριχτρες των ημιτελικων Κυπελλου Ελλαδος

Αυτοί σφυρίζουν στο Κύπελλο

Οι σφυριχτρες των ημιτελικων Κυπελλου Ελλαδος

 
Ο Γιώργος Κύζας του συνδέσμου Δράμας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο. Ο Χρήστος Μήτσιος θα σφυρίξει τον άλλο ημιτελικό Ηρακλής-SKODA Ξάνθη.
Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους ημιτελικούς Κυπέλλου έγιναν γνωστοί τη Μεγάλη Δευτέρα.
Όπως ανακοινώθηκε, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης θα σφυρίξει ο Κύζας του συνδέσμου Δράμας.
Όσο για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τη SKODA Ξάνθη στο Καυταντζόγλειο, κατόπιν των ορισμών της ΚΕΔ τοποθετήθηκε ο Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου.
Αναλυτικά

Βρήκαν το όπλο και αποτυπώματα συνελήφθη ύποπτος για την ενέδρα

Βρήκαν το όπλο και αποτυπώματα συνελήφθη ύποπτος για την ενέδρα

Βρήκαν το όπλο και αποτυπώματα!
 
Εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε. 
Αποδίδουν οι έρευνες των τουρκικών Αρχών για την επίθεση στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσέ. Βρέθηκε το όπλο με το οποίο έγινε αυτή και -σύμφωνα με πληροφορίες- αποτυπώματα πάνω του.
Στο μεσοδιάστημα, οι τουρκικές αστυνομικές Αρχές είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για δύο άτομα τα οποία θεωρούνταν ύποπτα.
Ο ένας από αυτούς είχε γράψει στο twitter την ώρα της επίθεσης «δεν θα μπορέσετε να περάσετε από εδώ. Δεν θα μπείτε εύκολα στο αεροδρόμιο (της Τραπεζούντας)».
Ωστόσο μετά από ανάκριση που του έγινε δεν διαπιστώθηκε ότι έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο φερόμενος ως ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (6/4) και οδηγήθηκε αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Τραπεζούντας.
Ακόμη το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως πρόκειται για άνδρα περίπου 30 ετών.
Δύο συνεδριάσεις εγιναν στη γειτονική χώρα σχετικά με το ζήτημα.
Μια της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μια στην οποία θα δώσουν το «παρών» οι πρόεδροι όλων των ομάδων του πρωταθλήματος.

Άντεξε ο Ερυθρός Αστέρας

Άντεξε ο Ερυθρός Αστέρας

Άντεξε ο Ερυθρός Αστέρας!
 
Το 2/2 στο πρωτάθλημα της Σερβίας έκανε ο Ερυθρός Αστέρας, επικρατώντας 76-69 στην έδρα της Μέταλατς, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.
Παρά τα προβλήματα που του προκάλεσε η Μέταλατς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να φύγει νικητής (76-69) από την έδρα της και να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα της Σερβίας!
Τέσσερις παίκτες του προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην τελευταία αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να ήταν κορυφαίος με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ και τους Ντάνγκουμπιτς, Μίτροβιτς και Τζένκινς να προσθέτουν από 11 ο καθένας.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 32-40, 52-55, 69-76

Στηρίζουμε και την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας (video)

 Στηρίζουμε και την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας (video)


Ο Ολυμπιακός έστειλε για ακόμη μία φορά, τη Μεγάλη Δευτέρα, το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ανδρέας Μπουχαλάκης και Πραξιτέλης Βούρος, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κα. Κατερίνα Μυλωνά, επισκέφθηκαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, όπου συμμετείχαν στη διανομή συσσιτίων στους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα και των παικτων(video)

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα και των παικτων (video)


Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Για τον αγώνα: "Σε σχέση με την διαφορά στην βαθμολογία δεν νομίζω ότι οφείλετε σε αυτό, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι παράξενο κατά τη γνώμη μου, ήταν παράξενο γιατί ξεκινήσαμε έχοντας περισσότερη κατοχή της μπάλας σε έναν αγωνιστικό χώρο μικρότερο απ' ότι έχουμε συνηθίσει. 
Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη, παίζει πολύ καλά άμυνα. Ενώ εμείς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε πρώτοι γκολ δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Απόλλωνα

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Απόλλωνα


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (8/4).
Αφήνοντας κατά μέρους τις υποχρεώσεις τους για τη Super League και στρέφοντας το ενδιαφέρον στο Κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα.
Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα Γιάννενα έκαναν αποθεραπεία, κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.
 Δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έκαναν και δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Μήτρογλου, το ίδιο -συν μπάλα- έκανε ο Ντουρμάζ.
 Ο Μέγιερι έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Θεραπεία έκαναν οι Ελαμπντελαουί και Στρέζος, την αποκατάστασή του συνεχίζει ο Μανιάτης. Τη Μεγάλη Τρίτη οι παίκτες θα γυμναστούν το πρωί στις 11:00.