moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Έχασαν βαθμό στα play off Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

Έχασαν βαθμό στα play off Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχασαν έναν βαθμό στα play off μετά τις ήττες τους από Βέροια και Πανθρακικό. 
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάταξη στο μίνι πρωτάθλημα μετά την 29η αγωνιστική της Superleague.
Οι χαμένοι της 29ης αγωνιστικής αναφορικά με τις ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι στην πεντάδα της Superleague, είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Οι ''πράσινοι'' ηττήθηκαν με 1-0 από τη Βέροια και από τους τρεις βαθμούς που ήταν μετά την εξ αναβολής 26η αγωνιστική, πλέον είναι στους δύο.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-1 από τον Πανθρακικό και συνδυασμό με τρίποντο στα χαρτιά του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ, από τους δύο βαθμούς πήγε στον έναν. Η ειδική βαθμολογία έχει ως εξής:
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ  
1. Παναθηναϊκός
2
58
2. ΠΑΟΚ
1
54
3. Αστ. Τρίπολης
1
51
4. ΠΑΣ
0
47

Σύστημα Διεξαγωγής

Οι ομάδες που μπαίνουν στα play off, ξεκινούν με το εξής σύστημα διεξαγωγής το μίνι πρωτάθλημα:
- η ΠΑΕ που κατέλαβε την 5η θέση ξεκινά με μηδέν (0) βαθμούς
- η ΠΑΕ που κατέλαβε την 4ηθέση ξεκινά με 1/5 των βαθμών διαφοράς που έχει από την 5η ομάδα
- η ΠΑΕ που κατέλαβε την 3η θέση ξεκινά με 1/5 των βαθμών διαφοράς που έχει από την 5η ομάδα
- η ΠΑΕ που κατέλαβε την 2η θέση ξεκινά με 1/5 των βαθμών διαφοράς που έχει από την 5η ομάδα
* όπου η σχετική διαίρεση δεν παράγει ακέραιο αριθμό, το αποτέλεσμα στρογγυλοποιείται.
(π.χ. 4,4 = 4)
(π.χ. 4,5 = 5)

Υποτροπή ο Μήτρογλου, 15 ημέρες εκτός δράσης

Υποτροπή ο Μήτρογλου, 15 ημέρες εκτός δράσης


Ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη υποτροπή σε παλαιότερο τραυματισμό του στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 15 ημέρες, ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Ολυμπιακός - Α.Ο. Θήρας 3-0

Ολυμπιακός - Α.Ο. Θήρας 3-0

Νικηφόρα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια της περιόδου οι ερυθρόλευκες που στρέφουν την προσοχή τους στον ημιτελικό με τον Ηρακλή Κηφισιάς, κερδίζοντας τον Α.Ο. Θήρας με 3-0.
Με μια ακόμα νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της περιόδου η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας στο Ρέντη στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σαββατοκύριο και θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Ηρακλή Κηφισιάς. 

Super League:Τα αποτελεσματα της 29ης αγωνιστικής (pics&videos)

 Super League:Τα αποτελεσματα της 29ης αγωνιστικής (pics&videos)


Με προβληματα ανοιξε η αυλαια της 29ης αγωνιστικής της Super League οπου κυριαρχησε η σοφη Ελληνικη παροιμια ..στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος...και αστα να πανε.
Η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίσε σήμερα με τρία ματς στο πρόγραμμά της εκ των οποίων τα δύο ηταν πιθανό να μην γίνουν!
Το ενα εξ αυτων δεν εγινε καν λογω της αποχωρησης εδω και καιρο της Νικης Βολου απο την Super League και στο κατοπιν ειχαμε και την αποχωρηση του ΟΦΗ  απο την διοργανωση λόγω των τρομερών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, οικονομικών και μη.
Με ενδεχομενο να μην γίνει και εκείνο του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. το οποιο ξεκινησε εν τελει Στο γήπεδο της Κομοτηνής έγινε αλλαγή χλοοτάπητα αλλά ακόμη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ηταν αυτη που θα έπρεπε για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Αυτο τουλάχιστον αυτό υποστηρίζαν οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι ζητήσαν επίσημα από την Λίγκα να αναβάλει την σέντρα.

Μια ακόμα αποκαρδιωτική εκτός έδρας εμφάνιση του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τον Πανθρακικό, που πήρε σπουδαία νίκη 3-1 στη μάχη που δίνει για την παραμονή!
Ο «μεταμορφωμένος» Λεβαδειακός πέρασε και απ’ το Αγρίνιο!
 Με τον Σίλβα Κλέιτον να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 49ο λεπτό, η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στα "Πηγάδια" και έφτασε τους 46 βαθμούς, κάνοντας άλμα πεντάδας και συμμετοχής στα πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Κέρκυρα στον Πειραιά, χάρη στα γκολ των Ντομίνγκες (9'), Μποτία (26') και Χάρα (48'), παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Γεμάτη εμφάνιση από την ομάδα που οδηγεί την κούρσα της Super League με τέρμα το γκάζι, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος της ιστορίας του.
 Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε, εντός έδρας, με 2-1 τον Εργοτέλη για την 29η αγωνιστική της Super League και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον τρίτο ΠΑΟΚ. Ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό οι Κρητικοί.
Η Βέροια όντας καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος ήταν τραγικός σε όλο το ματς και επικράτησε με 1-0 παίρνοντας ένα χρυσό τρίποντο. Όταν ξύπνησε το τριφύλλι στο τελευταίο 10λεπτό όλα είχαν χαθεί.

Τσόρι: «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»(video)

Τσόρι: «Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»(video)


Ο Αλεχάντρο «Τσόρι» Ροντρίγκες ήταν για μία ακόμη φορά ο MVP του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων» για τη συμπαράστασή τους.

«Τρέχει» να προλαβει για Εφές ο Σπανούλης

«Τρέχει» να προλαβει για Εφές ο Σπανούλης

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. 
Εκτός ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενοχλήσεις ξανά ο Σλούκας!

«Τρέχει» για Εφές ο Σπανούλης!
Αρκετό σασπένς θα έχει η εβδομάδα που ξεκινά για τον Ολυμπιακό
Μετά το ρεπό του Σαββάτου (21/3) και την επιστροφή της αποστολής από τη Βιτόρια, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν την Κυριακή (22/3) στο ΣΕΦ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (23/3, 18:00).

Η συνεντευξη Τυπου (video)

Η συνεντευξη Τυπου  (video)


Μετά από το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέϊρα δήλωσε: “Κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο. Το καλύτερο που έχουμε κάνει ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λιγότερο επιθετικοί.
 Κάτι μας έλειπε.
Ομως κερδίσαμε δίκαια”

Οι δηλώσεις του κ. Περέιρα

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Απτόητος ο Πανσερραϊκός στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
 «Διαστημική» η ΑΕ Καραϊσκάκης στον δεύτερο. Παραμένει πρώτος, παρά την ισοπαλία ο Πανελευσινιακός στον τρίτο.

Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής
Ακάθεκτος παραμένει ο Πανσερραϊκός στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Άρη Ακροποτάμου για την 23η αγωνιστική.
«Καταιγιστική» η ΑΕ Καραϊσκάκης στον δεύτερο, που «διέλυσε» 7-0 το Μακροχώρι.
Συνεχίζει στην πρώτη θέση, παρά την ισοπαλία ο Πανελευσινιακός στον τρίτο, αφού έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Μανωλάδας.

Σημειώνεται ότι ο τέταρτος όμιλος είχε ρεπό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής:

Ολυμπιακός - Κέρκυρα 3-0 (pics&video)

Ολυμπιακός - Κέρκυρα 3-0 (pics&video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Κέρκυρα στον Πειραιά, χάρη στα γκολ των Ντομίνγκες (9'), Μποτία (26') και Χάρα (48'), παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Γεμάτη εμφάνιση από την ομάδα που οδηγεί την κούρσα της Super League με τέρμα το γκάζι, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Χωρητικότητα: 33.334 θέσεις
Γκολ: 8' Ντομίνγκες, 26' Μποτία, 48' Χάρα (Ολυμπιακός)