moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης  


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

18:00 ΝΕΡΙΤ, ΒΟΛΕΪ, PLAY-OFFS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
19:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

VolleyLeague:Χαμος στο..τεραιν αλλα εγινε γαργαρα απο τα αντικειμενικα media και παλι.

 VolleyLeague:Χαμος στο..τεραιν αλλα εγινε γαργαρα απο τα αντικειμενικα media και παλι.



5λεπτη διακοπη στο Παο-Παοκ επιβαρυντικο το φυλο αγωνα για Παο σοβαρες καταγγελιες Καλμαζιδη για μεθοδευση του Παναθηναικου στην αναμετρηση .
Εξαλλος χοροπηδουσε μεσα στο τεραιν ο Καλμαζιδης και με εντονα παραπονα για την αντιμετωπιση της ομαδας του ,προσπαθουσαν να τον συγκρατησουν.
5λεπτη διακοπη,ριψη αντικειμενων στον αγωνιστικο χωρο ,προκλητικη συμπεριφορα ακια παρολιγο εισβολη των πρασινων οπαδων στον αγωνιστικο χωρο.
Ενας αγωνας που θα επρεπε να ειχε διακοπει αλλα δεν εγινε τιποτε...
Καλα σας τα κανουν μπαοκια...συνεταιρακια δεν τους θελετε και κοινα μετωπα κατα του Ολυμπιακου ? Πριν λιγες ημερες τους χαρισατε βαθμο για να κανετε κακο στον Ολυμπιακο  και τωρα θα σας εδερναν κιολας.
Παρα πολλα εγιναν αλλα περασαν και παλι στο ντουκου απο τα media που στην  πλειοψηφια τους ειναι φιλικα προσκειμενα στον βαζελα.
Αν αυτα γινονταν στο Ρεντη με τον Ολυμπιακο θα ελεγαν και θα εγραφαν για μερες οι πρασινοι αντικειμενικοι δημοσιοκαφροι.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Απο τον Κοντονη και την Πολιτεια γενικωτερα μεχρι και τον τελευταιο αρμοδιο για αυτα τα θεματα.
Δυο μετρα και δυο σταθμα οσον αφορα τις παραδειγματικες τιμωριες ομαδων σε θεματα βιας στους αγωνιστικους χωρους και δεν ιδρωνει το αυτι κανενος.
Εμεις απο εδω τι αλλο να κανουμε? απλα σας υπενθυμιζουμε οτι δεν κοιμαστε και επαγρυπνουμε καταγραφοντας την βρωμια και την σαπιλα σας και την ανοχη που επιδεικνυει και αυτη η Κυβερνηση στα συνεχομενα κρουσματα βιας των οπαδων σας σε ολους τους αγωνιστικους χωρους και σε ολα τα αθληματα.
Ιδου τι εγινε λοιπον στο τεραιν με τους βαζελοοπαδους να κανουν και παλι τα χειροτερα

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τριτης και το προγραμμα της Τεταρτης (videos)

Champions League:Τα αποτελεσματα της Τριτης και το προγραμμα της Τεταρτης (videos)

Η Ρεάλ δεν λύγισε απ’ το «Καλντερόν», ούτε απ’ την ρέντα της Ατλέτικο, όμως όταν έφτασε στην πηγή θόλωσε. Έτσι το 0-0 της δίνει προβάδισμα, όμως οι ροχιμπλάνκος θα πάνε ζωντανοί στο «Μπερναμπέου». Το πάθημα της Άρσεναλ το έμαθε καλά η Γιουβέντους. Όντας περισσότερο προσεκτική απέναντι στην πάντα απειλητική, Μονακό, πήρε τη νίκη 1-0 με πέναλτι του Βιντάλ.

Στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός,δηλωσεις Σφαιροπουλου,Πριντεζη,Σλουκα.

Στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός,δηλωσεις Σφαιροπουλου,Πριντεζη,Σλουκα.

Στην Βαρκελώνη, ενόψει των δύο πρώτων προημιτελικών της Ευρωλίγκας αύριο (15/04) και την Παρασκευή (17/04) με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού.

Έφτασε Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Επί ισπανικού εδάφους βρίσκεται λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού.
 Οι «ερυθρόλευκοι», που σημερα και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στους δύο πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, αναχώρησαν στις 16:00 με απευθείας πτήση από την Αθήνα, έχοντας όλους τους παίκτες (πλην του τραυματία Τσαϊρέλη) διαθέσιμους στο αεροπλάνο.

Τoν ξεσκισε η Ρωσσικη Αρκουδα (video)

Τoν ξεσκισε η Ρωσσικη Αρκουδα (video)


Εικόνα διάλυσης για τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα… Οι πράσινοι διασύρθηκαν απ’ την ΤΣΣΚΑ (93-66) του Ιτούδηκαι εφυγαν με κατεβασμενα κεφαλια  και σκισμενα...βρακια
Ακλόνητο φαβορί η ΤΣΣΚΑ, υπερπλήρης η ομάδα του Ιτούδη, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε καν να προσπαθεί…

Με το δεξί ο Ερυθρος Αστέρας στη «Χάλα Πιονίρ»

Με το δεξί ο Ερυθρος Αστέρας στη «Χάλα Πιονίρ»

Το πρώτο… βήμα για τον Ερ. Αστέρα!
 
Με το δεξί ξεκίνησε στα playoffs της Αδριατικής Λίγκας ο Ερυθρός Αστέρα, επικρατώντας με 73-64 της Παρτίζαν, στη «Χάλα Πιονίρ», χάρη σε ένα «ξέσπασμα» στο τέταρτο δεκάλεπτο!
Με αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 73-64 της Παρτίζαν, στη «Χάλα Πιονίρ», μπαίνοντας έτσι με το δεξί στα playoffs της Αδριατικής Λίγκας.
Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Τζένκινς με 19 πόντους, ενώ ο Κάλινιτς πρόσθεσε άλλους 13. Από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάτσβαν με 12 πόντους, με τους Πάβλοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς να είχαν από 11 ο καθένας.

Σκανδαλο αν το εκανε ερυθρολευκος παραγοντας εννοειται...

 Σκανδαλο αν το εκανε ερυθρολευκος παραγοντας εννοειται...


Aν οντως αληθευει αυτο το σεναριο που καθε αλλο παρα απιθανο μου φαινεται μετα τα οσα εχω δει ολα αυτα τα χρονια στην Super League απο την στιγμη που εγινε επαγγελματικο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και ιδιαιτερα εκεινες τις εποχες που ο οπαδικος κοσμος και ιδιαιτερα του Ολυμπιακου κοιμοταν με τα...τσαρουχια.

Παίδες:Το πρόγραμμα των «8»

Παίδες:Το πρόγραμμα των «8»



Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων ανακοινώθηκε την Τρίτη (14/4).
Σε αυτή τη φάση, συμμετέχει με αρκετές καλές προοπτικές το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» μετέχουν στον Γ' όμιλο οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Γήπεδο Βραχατίου και θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (16/4). Στο παιχνίδι της πρεμιέρας της προημιτελικής φάσης θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Αγ. Παρασκευής.
Επίσης, την ερχόμενη Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω στο δεύτερο παιχνίδι και με στόχο να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/4 (στο Βραχάτι).

"Πέταξε" για Βαρκελώνη ο Θρύλος

"Πέταξε" για Βαρκελώνη ο Θρύλος


Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Βαρκελώνη το απόγευμα της Τρίτης (14/4, 16:00). Μαζί με την ομάδα οι Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος του προγράμματος κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης. Δείτε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (14/4), στις 16:00, από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό τη Βαρκελώνη ενόψει των δύο αγώνων με την Μπαρτσελόνα για τα play offs της Euroleague.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται κανονικά οι Βασίλης Σπανούλης και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος του προγράμματος κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, την Τρίτη (14/4).

Φωτογραφικά κλικ από την αναχώρηση για Βαρκελώνη






 

Την Παρασκευή οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Την Παρασκευή οι Έφηβοι του Ολυμπιακού


Την Παρασκευή (17/4) θα διεξαχθεί ο αγώνας της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας θα φιλοξενήσει στο Ρέντη τους Βοιωτούς με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00.

Το πρόγραμμα της Κ-13 στη Ρόδο

Το πρόγραμμα της Κ-13 στη Ρόδο


Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή αρχίζει την Πέμπτη (16/4) τους αγώνες της.
Στον Γ' όμιλο του "The Cups of Rodos Knights" που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο από τις 15 έως τις 19 Απριλίου τοποθετήθηκε η Κ-13 του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή είναι μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Παστίδας και τον Φοίβο και ο πρώτος του ομίλου θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός αρχίζει τους αγώνες του την Πέμπτη (16/4) στις 12:00 απέναντι στον Φοίβο. Την Παρασκευή (17/4) παίζει στις 15:45 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το Σάββατο (18/4) στις 11:45 με τον Αστέρα.
Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (15/4) για τη Ρόδο.

Η αποστολή του Πανθρακικού

Η αποστολή του Πανθρακικού


Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/4, 19:00) στην Κομοτηνή.
Η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα επεφύλαξε ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο για τον Μάνουελ Ρόκα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ποτουρίδης ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στην οποία δε μετέχει ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.

Ολοκληρωθηκε η προετοιμασια και ανακοινωθηκε η αποστολη του Ολυμπιακου

Ολοκληρωθηκε η προετοιμασια και ανακοινωθηκε  η αποστολη του Ολυμπιακου

Ολοκληρωθηκε η προετοιμασια για την εξ αναβολης αναμετρηση με τον Πανθρακικο και ανακοινωθηκε  η αποστολη του Ολυμπιακου.
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή έμειναν οι Κασάμι και Σαντάνα. 
 Αρκετές οι απουσίες.

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

 Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
 
Ένα από τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή. Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Βοιωτούς στο Φάληρο.
Μετά τον εξ αναβολής αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Φάληρο έπειτα από περίπου έναν μήνα.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό την Κυριακή, σε μια από τις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους.
Τα εισιτήρια του ματς βγήκαν στην κυκλοφορία, με τις τιμές τους να ξεκινούν από 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

Ξεκίνημα με το δεξί για τα κορίτσια μας

Ξεκίνημα με το δεξί για τα κορίτσια μας

Ξεκίνημα με το... δεξί για τα κορίτσια μας
 
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο του Fed Cup που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο, έκανε η Εθνική oμάδα γυναικών τένις, καθώς επικράτησε 3-0 της αντίστοιχης της Αρμενίας.

Πασκουάλ: «Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Πασκουάλ: «Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Πασκουάλ: «Δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»
 
Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει της έναρξης της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας για την Μπαρτσελόνα.
Η αντιμετώπιση του Βασίλη Σπανούλη θα είναι το «κλειδί» στη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.
Ο προπονητής των Καταλανών χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ στο τέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή του μέχρι πρότινος τραυματία, Τζάστιν Ντόελμαν.

«Έφυγε» ο πρωταθλητής του στίβου, Στέλιος Αγγλούπας

«Έφυγε» ο πρωταθλητής του στίβου, Στέλιος Αγγλούπας

«Έφυγε» ο πρωταθλητής του στίβου, Στέλιος Αγγλούπας
Την απώλεια του Στέλλιου Αγγλούπα θρηνεί ο ελληνικός στίβος. Ο εκλιπών αποτέλεσε σημαντική μορφή του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, με σημαντικές διακρίσεις στο αγώνισμα της δισκοβολίας.
Ήταν ο πρώτος Έλληνας που έσπασε το φράγμα των 60 μέτρων.
Συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου 1977 πέτυχε νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ με επίδοση 60.08μ. σε αγώνες που έγιναν στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
Ρεκόρ που άντεξε έξι χρόνια.
Στη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας αναδείχθηκε τέσσερις φορές Πανελληνιονίκης με τον Πανιώνιο. Με την Εθνική ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Σμύρνης το 1971.
Η ελληνική ομοσπονδία εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Στέλιου Αγγλούπα.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη (16:00) στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών

Τελική ευθεία για την τελική φάση!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί από την προσεχή Πέμπτη, 16 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 19/04, σε τρία κολυμβητήρια. 

Ετσι γλενταει ο Πειραιας

Ετσι γλενταει ο Πειραιας

Εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ αυτή που παρουσίασε στο πρώτο ματς έδειξε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 3-0 σετ του Φοίνικα Σύρου και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague.
Με τον Χριστοφιδέλη να έχει πάρει «φωτιά», αλλά και τους Ντιάτσκοφ και Κόιστρα να είναι άξιοι συμπαραστάτες, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να συνέρχονται απ’ την ήττα στο πρώτο ματς και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στη Σύρο για τη συνέχεια της σειράς, για το ματς που θα γίνει την Παρασκευή (17/4) στις 19.00.