moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η συμαχια για το κοινο κακο του Ολυμπιακου ενισχυεται....

Η συμαχια για το κοινο κακο του Ολυμπιακου ενισχυεται....

 
Μετα σου λενε οτι εισαι προκατηλειμενος απεναντι σε αυτα τα παιδια...
Δηλαδη τι αλλο να εβαζα για τιτλο ? Μαζευτηκαν ολοι αυτοι για να συγχαρουν τον Ολυμπιακο?
Μαζευτηκαν για να δουν τι βρωμια θα σκαρφιστουν για το κοινο κακο του Ολυμπιακου...τωρα μπηκε και στο κολπο και ο Πατερας που εστηνε το παιχνιδι με την Ξανθη με τον Παναθηναικο και κατα της ομαδας του μαλιστα και ηταν και εν ενεργεια προεδρος του Παναθηναικου ετσι?
Και δεν χρειαζεται να πουμε οτι την περιοδο που εβραζε ο τοπος για τα στημενα παρολα οσα γραφονταν δεν βρεθηκε ουτε ενας Εισαγγελεας να τον καλεσει...
Μετα λενε εμας εγκληματικη οργανωση..απατεωνες,λαθρεμπορες, και στοιχηματακηδες και ολοι με καταδικες ετσι? οχι με λογια...μαζευτειτε,μαζευτειτε...οσο πολλοι περισσοτεροι ,το δικιο παντα θριαμβευει ,ποτε δεν καταφερατε τιποτε ετσι και ουτε προκειται...να σας χαιρονται οι οπαδοι των ομαδων σας.

«Ανετα» στον τελικό ο Ολυμπιακός με 0-3 τον Ηρακλής Κηφισιάς

«Ανετα» στον τελικό ο Ολυμπιακός με 0-3 τον Ηρακλής Κηφισιάς

Χαλαρά πέρασε απ’ τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-0 σετ του μαχητικού Ηρακλή Κηφισιάς και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον αυριανό τελικό.

«Σβηστά» στον τελικό ο Ολυμπιακός
Ο μαχητικός Ηρακλής Κηφισιάς δεν αποτέλεσε εμπόδιο στον Ολυμπιακό στο δρόμο του για τον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν την ανωτερότητά τους (3-0 σετ) στον ημιτελικό και -παρότι δεν άναψαν στο φουλ τις μηχανές- έκλεισαν θέση στον αυριανό (Κυριακή 29/3) τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό που επικτρατησαν του Παναξιακου

Επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός στη Σύρο

Επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός στη Σύρο



Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός στη Σύρο, νικώντας πολύ εύκολα τον Φοίνικα με 3-0 σετ. Έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κορυφαίος για τον Θρύλο ήταν ο Κόιστρα με 22 πόντους, ο οποίος έπαιξε διαγώνιος, μετά την αποχώρηση του Κλαρκ, και έκανε... παπάδες.
Εξαιρετικός και ο Ντιάτσκοφ (12+1 πόντους), πολύ καλός ο Μαρούλης.
Ο Ολυμπιακός έδειξε τα... δόντια του και την αντίδρασή του, από την αρχή. Με σούπερ Κόιστρα και άξιο συμπαραστάτη τον Ντιάτσκοφ, ο Ολυμπιακός έκανε το 5-5, 6-13 και «καθάρισε» πολύ άνετα σε 23 λεπτά, με 12-25.
Ανάλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θρύλος και στο δεύτερο σετ. Και αν δεν χαλάρωνε προς το τέλος, θα το είχε πάρει ακόμα πιο εύκολα. Σε αυτά τα 28 λεπτά, ο Ολυμπιακός του Δημήτρη Καζάζη στηρίχθηκε πάλι στα ίδια «όπλα», για το 20-25.
Στο τρίτο σετ, μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού ήταν το μπλοκ, κυρίως με τον Γιούρισιτς.
Ο Ολυμπιακός χαμήλωσε τον ρυθμό προς το τέλος του αγώνα, επέτρεψε στον Φοίνικα να μειώσει και το 21-25, από το χαμένο σερβίς του Ντόκιτς, ολοκλήρωσε μία πολύ άνετη νικη για τον Θρύλο.
Αυτό είναι το καλύτερο γιατρικό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 12-25, 20-25, 21-25

Δηλωσεις Μαρκαριαν στην συνεντευξη Τυπου της Εθνικης μας ομαδας


Δηλωσεις Μαρκαριαν στην συνεντευξη Τυπου της Εθνικης μας ομαδας

Ξεκάθαρος για το στόχο της Εθνικής ήταν ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Ουρουγουανός τόνισε ότι το παιχνίδι με την Ουγγαρία είναι τελικός και παραδέχθηκε ότι θα είναι πισωγύρισμα για την ομάδα να μην προκριθεί.

«Πισωγύρισμα αν δεν πάμε στη Γαλλία»

«Πισωγύρισμα αν δεν πάμε στη Γαλλία»

Πλήρη συναίσθηση της αποστολής που αναλαμβάνει -αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ουγγαρία- έδειξε να έχει ο Σέρχιο Μαρκαριάν.
Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Εθνικής, ο Ουρουγουανός δε δίστασε να παραδεχθεί ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι πισωγύρισμα και «μαύρη στάμπα στην ιστορία της ομάδας», όπως είπε χαρακτηριστικά. Αφού εξέφρασε λοιπόν την ελπίδα ότι η καλή δουλειά και το ταλέντο των παικτών θα βγει στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, χαρακτήρισε τον εαυτό του «πυροσβέστη» και αναφέρθηκε προσωπικά στον Κώστα Κατσουράνη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκαριάν

Η συνεντευξη Τυπου της Εθνικης ομαδας

Η συνεντευξη Τυπου της Εθνικης ομαδας


Οι Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μίλησαν εκ μέρους των παικτών της Εθνικής μας ομάδας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Καρδιά, πάθος και μυαλό θα φέρουν την νικη

Απρόοπτο με Ομάρ στη Νορβηγία

Απρόοπτο με Ομάρ στη Νορβηγία

Απρόοπτο με Ομάρ στη Νορβηγία!
 
Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τους Νορβηγούς πριν το κρίσιμο ματς απέναντι στην Κροατία. Όπως μεταδίδουν Μέσα της σκανδιναβικής χώρας, ο Ομάρ Αμπντελαουΐ τέθηκε λίγες ώρες πριν τη σέντρα (19.00) νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού.
Μέχρι το ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Νορβηγών, Περ-Ματίας Χέγκμο, υπολόγιζε κανονικά στον μπακ του Ολυμπιακού, τον οποίο μάλιστα προόριζε για το δεξί άκρο της άμυνας. Τελικά, τα πλάνα του άλλαξαν την τελευταία στιγμή και τη θέση του στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ πήρε ο Μάρτιν Λίνες.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ομάρ.

«Έσπασε» με νέο το ρεκόρ της Βουλιαγμένης με 46-0 ο Ολυμπιακός

«Έσπασε» με νέο το ρεκόρ της Βουλιαγμένης με 46-0 ο Ολυμπιακός

Νέο ρεκόρ από Ολυμπιακό
 
«Έσπασε» το ρεκόρ της Βουλιαγμένης ο Ολυμπιακός, δημιουργώντας νέο διαφοράς τερμάτων με το 46-0(!) στην έδρα του ΝΟΒΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
 Ο Ολυμπιακός σάρωσε με το εκπληκτικό 46-0 το ΝΟΒΑ στον Βόλο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Βουλιαγμένη, όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία, αφού το συγκεκριμένο σκορ αποτελεί νέο ρεκόρ την κατηγορία και κατέρριψε το 44-3 των πατριών του Κώστα Δήμπυ κόντρα στον Ηρακλή την Παρασκευή.
Για τον Ολυμπιακό, 14 φορές σκόραρε η Άλκηστις Αβραμίδου, 12 η Αλεξάνδρα Ασημάκη και 11 η Ελευθερία Πλευρίτου.

Οκτάλεπτα: 0-9, 0-11, 0-9, 0-17

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ε. 11, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 14, Ασημάκη 12,Σάουθερν 4

Ολυμπιακος-Βουλιαγμενη 9-8

Ολυμπιακος-Βουλιαγμενη 9-8

Ο Θρύλος άφησε την Βουλιαγμένη να πιστέψει στην νίκη και την βουλιαξε 9-8 
 
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ

Άπαντες έχουν δικαίωμα σε μία κακή εμφάνιση.
Ακόμα και ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν κουρασμένοι από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Έγκερ, δίνοντας το δικαίωμα στην Βουλιαγμένη να πιστέψει στην νίκη.

Ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας στην Θεσσαλονικη

 Ανυπαρκτα μετρα ασφαλειας στην Θεσσαλονικη



Eκει δεν λειτουργησαν μετρα ασφαλειας η δεν υπηρξαν καθολου?
Ενταση? τι παει να πει ενταση?Ετσι βαφτιζονται τα επεισοδια για να περαστουν στο ντουκου οταν δεν προκειται για τους κακους οπαδους του Ολυμπιακου ετσι δεν ειναι?
Επεισοδια λεει που δεν ελαβαν λεει μεγαλη εκταση...δεν χυθηκε αιμα ε?κριμα...
Το γεγονος οτι εκει δεν παιρνονται ποτε μετρα ασφαλειας και ειδικα οταν ανεβαινει η αποστολη του Ολυμπιακου και οτι ειναι χαντμπολ και οχι ποδοσφαιρο δεν εχει καμμια σημασια τα οπαδικα επεισοδια ειναι παντα επεισοδια.
Δεν ειναι δυνατον οπαδοι της ΑΕΚ να σουλατσαρουν στην Θεσσαλονικη χωρις να εχει επεμβει η Αστυνομια...
Αν ηταν ομως οι κακοι οπαδοι του Ολυμπιακου θα τους βαραγαν με το που θα εβγαιναν απο τα πουλμαν.
Αναμενουμε τιμωρια και των δυο ομαδων για τα επεισοδια οπως εχετε προαναγγειλει και περιμενουμε να τηρηθει κατα γραμμα ο περιβοητος αυστηρος νομος.
Ιδου και η ειδηση...

Συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ένταση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ. 
Οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ φέρονται να έχουν συμπλακεί δυο φορές, χωρίς ωστόσο τα επεισόδια να λάβουν μεγάλη έκταση.

Συμπλοκές οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Δεν αποφεύχθηκαν τα «παρατράγουδα» της συνύπαρξης οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου χάντμπολ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (15:00), φίλοι των δυο ομάδων έχουν ήδη συμπλακεί δυο φορές.
Η πρώτη απ’ αυτές ήταν το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύνδεσμος του «δικεφάλου του Βορρά» στη Σταυρούπολη φέρεται να δέχθηκε επίθεση.
Όπως αναφέρεται, δε, συμπλοκές σημειώθηκαν και στην πλατεία Ναυαρίνου, όταν φίλοι της ΑΕΚ που διασκέδαζαν εκεί παρουσιάζονται να τραγούδησαν συνθήματα της ομάδας τους και αντίστοιχοι του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκαν και αντέδρασαν.

Ολα καλα και ησυχα στο Αγρινιο για το final four του βόλεϊ γυναικών

Ολα καλα και ησυχα στο Αγρινιο για το final four του βόλεϊ γυναικών



 Σε ήρεμο κλίμα διεξάγεται το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, που προέβλεπε για σήμερα τα παιχνίδια Πανναξιακός-Παναθηναϊκός (17:30) και Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός (20:00).
Μπορεί οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών για το final four του βόλεϊ γυναικών στο Αγρίνιο να απαγορεύτηκαν και τα αστυνομικά μέτρα να είναι δρακόντεια ωστόσο Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί έκαναν την προσπάθεια τους…


Nωρις-νωρις γύρω στους 100 οργανωμένους του Ολυμπιακού έφθασαν το πρωί στην πόλη έκαναν την πορεία τους (πρωινή και μεσημεριανή) , φώναξαν τα συνθήματά τους, ήπιαν και το καφεδακι  τους στην Ηλίου ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ εβγαλαν τις φωτογραφιες τους ,επι ωρες μαλιστα.

Αγγελόπουλος: «Γιορτή με Ολυμπιακό»

Αγγελόπουλος: «Γιορτή με Ολυμπιακό»

Παιχνίδι γιορτή για τον κόσμο της Αμαλιάδας χαρακτήρισε αυτό του Κοροίβου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Αγγελόπουλος: «Γιορτή με Ολυμπιακό»
Αναλυτικά, ο φόργουορντ των νεοφώτιστων έγραψε στο blog του στο esake.gr:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
 Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα κάθε αγώνα.

Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ. Έχει περάσει πολύς καιρός και έχουν αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες. 

Οι απουσίες τους δεν μας αποπροσανατολίζουν, καθώς τέτοιες ομάδες έχουν μεγάλο βάθος πάγκου και μπορούν να ανταπαξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες.

Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα αξιοπρεπές πρόσωπο και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Εξάλλου, έχουμε αποδείξει πως παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και δεν χάνουμε με κάτω τα χέρια.

Τέτοια ματς είναι γιορτή για τον κόσμο. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και εύχομαι στους φιλάθλους της Ηλείας να το απολαύσουν
».

Στο νοσοκομείο ο Κατσίβελης

Στο νοσοκομείο ο Κατσίβελης

 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (29/3, 18:00) ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να ταξιδεύει στην Ηλεία με 11 παίκτες, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης διεκομίσθη σε νοσοκομείο.
Με 11 παίκτες αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Αμαλιάδα. Ο Δημήτρης Κατσίβελης νοσηλεύεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (28/3) στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι, τάσεις για εμετό και διάρροια.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές  τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται
τηλεοπτικά...
10:50 OTE SPORT 5, ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, GP ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
15:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΑΕΛ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ
15:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Η λασπολογια απο το SDNA συνεχιζεται ,και η ατιμωρησια επισης...

Η λασπολογια απο το SDNA συνεχιζεται ,και η ατιμωρησια επισης...



Καθημερινα και αδιακοπα το συγκεκριμενο ιστολογιο συμφεροντων Αλαφουζου ξερναει χολη και εκτοξευει λασπη εναντιον του Προεδρου του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη προσπαθωντας να δημιουργησει εντυπωσεις και να καλυψει την ανικανοτητα και την ανυπαρξια του Αλαφουζου να φερει τον Παναθηναικο εκει που πρεπει...αυτο βλεπεις δεν γινεται με τις επενδυσεις του τιποτε,χρειαζεται χρημα και πλανο,πραγματα που δεν διαθετει ουτε ο Αλαφουζος ουτε και κανενας αλλος στο Ελληνικο ποδοσφαιρο σε συγκριση παντα με την μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδος που λειτουργει σε Ευρωπαικα προτυπα εδω και δεκαετιες , τον Ολυμπιακο.

Θύρα 7: Τιμωρήστε Περέϊρα-Κασάμι! (video)

Θύρα 7: Τιμωρήστε Περέϊρα-Κασάμι! (video) 


Την παραδειγματική τιμωρία του Περέϊρα και του Κασάμι, από τα αρμόδια όργανα, ζήτησαν ο Τάκης και ο Ακης, της Θύρας 7, στην εκπομπή στο “ΑΒ”.
Να δουμε...θα βρεθει ποτε κανεις να απαντησει σε αυτα τα θεματα που θετει η ΘΥΡΑ 7?
Τους αλλους τους ακουτε...εμας δεν μας ακουτε?
Μας ακουτε και μας βλεπετε ,αλλα δεν εχετε να μας δωσετε απαντησεις....

Δείτε τι ειπαν...



Tι παιζει με Μητρογλου


Tι παιζει με Μητρογλου

Τα δεδομένα για τον Μήτρογλου Στην επικαιρότητα βρίσκεται το θέμα της παραμονής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να ψάχνει τη «φόρμουλα» για να συμφωνήσει με τη Φούλαμ για την παραμονή του διεθνούς επιθετικού.
Προσπάθεια για να παραμείνει στην Championship καταβάλει η Φούλαμ, η οποία βρίσκεται μόλις οχτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λεάντρο Σαλίνο:«Προχωράμε όταν οι άλλοι λυγίζουν»

Λεάντρο Σαλίνο:«Προχωράμε όταν οι άλλοι λυγίζουν»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν μόνο με νίκες, όπως δήλωσε ο Λεάντρο Σαλίνο. «Είμαστε η καλύτερη ομάδα με διαφορά στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ.

Σαλίνο: «Προχωράμε όταν οι άλλοι λυγίζουν»

 Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ολοκληρώσει τη σεζόν μόνο με νίκες εμφανίστηκε ο Λεάντρο Σαλίνο. «Το έχουμε αποδείξει. Προχωράμε όταν οι άλλοι λυγίζουν. Νικάμε όταν οι άλλοι χάνουν», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά»

Μια ηττα και μια νικη για τις Ακαδημιες του Ολυμπιακου

Μια ηττα και μια νικη για τις Ακαδημιες του Ολυμπιακου

Κ-14: Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 1-0


Ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού στο "Attica Cup".
Σ' αγώνα  του "Attica Cup" που "φιλοξενήθηκε" την Πέμπτη στο Περιστέρι η Κ-14 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αθηνών. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη είχε ευκαιρίες να σκοράρει, έχασε και πέναλτι με τον Φέκα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Η εφ ολης της υλης συνεντευξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Η εφ ολης της υλης συνεντευξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου


Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο RedPlanet.gr, μιλώντας για τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague επί της Εφές. Αναφέρθηκε στην άμυνα με αλλαγές, στάθηκε στα ριμπάουντ, απάντησε για το αν ταιριάζουν να παίξουν ταυτόχρονα στο παρκέ οι Σπανούλης-Σλούκας και επεσήμανε πως οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές.

"Κοκκίνισε" το Αγρίνιο

"Κοκκίνισε" το Αγρίνιο

 

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα βόλεϊ γυναικών, στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού διεκδικεί με αξιώσεις το πέμπτο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο διεξάγεται το Final 4 της διοργάνωσης.
Από τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει ειρηνική "κατάληψη" στην κεντρική πλατεία της πόλης και ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό "παρών" στο κλειστό γυμναστήριο που θα φιλοξενήσει το θεσμό.

Περίπου εκατό φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται στο Αγρίνιο προκειμένου να συμπαρασταθούν στο τμήμα και να το βοηθήσουν να φτάσει στην επίτευξη του στόχου.

Οι ερυθρόλευκες του Γιάννη Νικολάκη είναι το απόλυτο φαβορί στο δεύτερο ημιτελικό, που αρχίζει στις 20:00, κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς, η οποία αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Στον πρώτο ημιτελικό κοντράρονται Πανναξιακός και Παναθηναϊκός στις 17:30.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Χριστίνας-Μαρίας 17 ετών