moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ανατριχιασαμε κυριε Βαζελαρα.....

Ανατριχιασαμε κυριε Βαζελαρα.....


Πρεπει και να δικαιολογει τα λεφτα που παιρνει ο Υπευθυνος επικοινωνιας της παε παναθηναικος...οπως τα δικαιολογουσε και οταν εκανε τον...δημοσιοκαφρο με τα δημιουργηματα του που μολις τα διαβαζες ηθελες να σκοτωσεις ανθρωπο..οχι ανθρωπο..βαζελο...
Αυτο βεβαια ηθελε να πετυχει και το πετυχαινε οπως το πετυχαινει και τωρα σαν υπευθυνος επικοινωνιας στην μπαναθα.
Αληθεια κυριε Βασιλαρα..για ποιον φοβο μιλατε? για αυτον τον φοβο στην Λεωφορο? για τα αισχη που εκανε η ομαδα σου? δεν ειδα να κανεις σαν δημοσιογραφος αντικειμενικος ενα σχολιο γιαυτο..
Μηπως εννοεις για τον φοβο που ηρθατε 150 ατομα στο Παπαστρατειο? και φυγατε με την ευγενικη συνοδεια της ΕΛ.ΑΣ?
Δεν περιμενουμε και τιποτε καλυτερο απο εσενα και τους υπολοιπους εκει στην βαζελα...
Η τιμη τιμη δεν εχει και χαρας σε αυτον που την εχει...
Αντε γεια κυριε Βαζελαρα...συνεχισε το κλαμα ,συνεχισε να λες στους κακομοιρους παναθηναικους οτι φταει ο κακος Ολυμπιακος και η παραγκα του..και οχι τα αφεντικα σου εδω και δεκαετιες που δεν βαζουν μια και επενδυσαν μονο στην  μποχα και την βρωμα
Ιδου τι ειπε παλι ο στομας του κυριου Βασιλαρα...

"Θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του Αλέξανδρου"

"Θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του Αλέξανδρου"


Ο Κ. Καραπαπάς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός παιδιού, του Αλέξανδρου, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Όνειρο του να δει από κοντά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την αγαπημένη του ομάδα και να γνωρίσει τον Μήτρογλου.
Στην εκπομπή του Alpha "Πάμε Πακέτο" φιλοξενήθηκε ένα μικρό παιδί, ο Αλέξανδρος, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ο οποίος έχει ως όνειρο να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά στη ζωή του. Με σχόλιο του στο facebook, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού, γνωρίζοντας και από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Κώστα Μήτρογλου. Αξίζουν πολλά μπράβο στη διοίκηση για την άμεση προθυμία της στο θέμα.
Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά:

Super League:Οι σφυριχτρες της 29ης αγωνιστικής

Super League:Οι σφυριχτρες της 29ης αγωνιστικής

Ο Κουκουλάκης θα είναι διαιτητής στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα, ο Αρετόπουλος στο Βέροια - Παναθηναϊκός και ο Σπάθας θα διευθύνει το Ξάνθη - Ατρόμητος. Αναλυτικά οι "σφυρίχτρες" της 29ης αγωνιστικής.
Γνωστοποιήθηκαν οι "σφυρίχτρες" της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Κουκουλάκης θα είναι διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός - Κέρκυρα, ο Αρετόπουλος στο Βέροια - Παναθηναϊκός και ο Σπάθας θα διευθύνει το Ξάνθη - Ατρόμητος.

Αναλυτικά οι διαιτητές:

Φινάλε με ντέρμπι για τετράδα

Φινάλε με ντέρμπι για τετράδα

Ντέρμπι που κρίνουν το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ έχει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α1 βόλεϊ γυναικών με Ολυμπιακό και Πανναξιακό να φιλοξενούν Θήρα και ΑΕΚ

Φινάλε με ντέρμπι για τετράδα
Μάχη για το τέταρτο εισιτήριο των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών θα δώσουν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ΑΕΚ και ΑΟ Θήρας.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τέταρτη και Πέμπτη θέση αντίστοιχα, με τον «δικέφαλο» να υπερτερεί για έναν βαθμό και αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο μακριά απ’ το γήπεδό τους.
Οι «κιτρινόμαυρες» θα ταξιδέψουν στη Νάξο για το ντέρμπι με τον Πανναξιακό, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Σαντορίνης θα αγωνιστεί στο κλειστό του Ρέντη απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Κυριε Αναστασιου ασε τις ειρωνειες κατα μερος...αλλου αυτα!

Κυριε Αναστασιου ασε τις ειρωνειες κατα μερος...αλλου αυτα!

 
Tις ειρωνειες κρατα τες για τον εαυτο σου και για την ομαδα σου κυριε Αναστασιου.
Ο Ολυμπιακος δεν χρειαζεται ουτε τα συγχαρητηρια σου ουτε τα συγχαρητηρια του αφεντικουλη σου ουτε κανενος.
Ο Ολυμπιακος ειναι παγκωσμιως γνωστο οτι ειναι ο Βασιλιας του ποδοσφαιρου στην Ελλαδα και μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες στην Ευρωπη και δεν εχει προιστοριες με Χουντεμπλευ και με καρεκλιες στον Ιωνικο  που πεταγες και τα μαθηματα ηθους και αξιοπρεπειας κρατησε τα για σενα και για τον Αλαφουζο σου... Δεν μας αγγιζουν τετοια συγχαρητηρια και δεν τα θελουμε απο ατομα που κανουν βουτια με ενα κυπελακι νερο και ξεχνανε το παρελθον τους στα νειατα τους με την ντροπη του Πειραια τον Ιωνικο . Για ποιο Ελληνικο ποδοσφαιρο μας κανεις μαθηματα? αυτο που εχει φιαξει το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου? το αφεντικουλη σου ο Τιγρης και ο Ιβαν? αυτο με τα ντου στην Λεωφορο στην Τουμπα στο ΟΑΚΑ? αυτο το ποδοσφαιρο που ηξερες και συ σαν παικτης και που το υπηρετησες πιστα?
Αστα λοιπον κυριε Αναστασιου οχι σε μας αυτα...αλλου...

 Ιδου τι λεει ο κυριος Αναστασιου...

Στη Σόφια για εμπειρίες!

Στη Σόφια για εμπειρίες!

Στη Σόφια για εμπειρίες!

Η αποστολή του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη Σόφια. Το πρωί της Παρασκευής αναχώρησε αεροπορικώς η ερυθρόλευκη αποστολή την οποία συνοδεύει η Γενική Διευθύντρια του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος με τρεις αθλητές στο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα ''Sofia Open'' που διεξάγεται  το Σαββατοκύριακο στη Βουλγαρία. Οι ερυθρόλευκοι αθλητές, Γιάννης Κατσίμπρας (κατηγορία Ανδρών -80kg), Κυριάκος Πολυδούλης  (κατηγορία Εφήβων -51kg) και Μαριέττα Γαλανομάτη (κατηγορία Νεανίδων -55kg) ταξίδεψαν με στόχο την αποκόμιση εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον και θα κυνηγήσουν τη διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα αφού ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα στις 27-28-29 / 3 / 2015 με εννέα αθλητές.
Και οι δυο διοργανώσεις θα διεξαχθούν με Ηλεκτρονικούς Θώρακες Dae Do ενώ οι αθλητές θα διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς (θα ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις στη πορεία) μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών που είναι οι άμεσοι στόχοι.

Πρώτα ο Πανιώνιος, μετά η Έγκερ

Πρώτα ο Πανιώνιος, μετά η Έγκερ

Πρώτα ο Πανιώνιος, μετά η Έγκερ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών συνεχίζονται το Σάββατο, λίγες ημέρες πριν υποδεχτούν οι ερυθρόλευκοι την Έγκερ στο Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική του Len Champions League.
Οι εν Ελλάδι υποχρεώσεις ωστόσο που προηγούνται χρονικά περιλαμβάνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Παπαστράτειο και θα ξεκινήσει στις 13:00. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το άνετο νικηφόρο πέρασμα σε βάρος του ΠΑΟΚ με 5-19 στο Ποσειδώνιο και κόντρα στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη 18η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Συνεχεια με Τριτωνα...

Συνέχεια με Τρίτωνα...

Συνέχεια με Τρίτωνα...

Μετά την ισοπαλία με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται το Σάββατο (21/3). Οι ερυθρόλευκες υποδέχονται στο Παπαστράτειο στις 14:30 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη είναι η επιστροφή στις νίκες ύστερα από το ντέρμπι κορυφής με την ομάδα της Βουλιαγμένης μετά το πέρας του οποίο ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή (20/3) υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

Με 14 αθλητές στο Super Cup!

Με 14 αθλητές στο Super Cup!

Με 14 αθλητές στο Super Cup!

Μετά την πολύ καλή παρουσία του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο.
Η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου μας θα λάβει μέρος με 14 αθλητές - τριες  στο  "SUPER CUP " που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά "Π.Καπαγέρωφ "  21-22/3.  Στη διοργάνωση θα μετέχουν τα σωματεία που έχουν συγκεντρώσει συνολικά το μεγαλύτερο αριθμό βαθμών από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α-Β , Παίδων - Κορασίδων , Εφήβων - Νεανίδων και Ανδρών - Γυναικών ως εξής : Τα 12 πρώτα σωματεία από την Αττική ,τα 4 από τη Θεσσαλονίκη και το 1ο σωματείο από κάθε περιφέρεια.
4 Αγωνιστικές Ενότητες : Προκριματικοί πρωί & Τελικοί Απόγευμα

Ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης!

Ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης!

Ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης!

Στη μάχη της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων ρίχνεται το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση. Οι ερυθρόλευκοι στο πλαίσιο της Β' Φάσης αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (20/3) στις 19:30 τον Εθνικό για την 1η αγωνιστική και θα δώσουν συνολικά τέσσερις αγώνες μέχρι την Κυριακή (22/3).

Για το 19-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Για το 19-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Για το 19-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (19:30, Novasports 3)
με μοναδικό στόχο τη 19η διαδοχική νίκη σε βάρος των πρασίνων.
Το πρόγραμμα για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού περιλαμβάνει στροφή στο πρωτάθλημα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Οι νταμπλούχοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ρέντη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ. Κόντρα στον 6ο της κατάταξης Παναθηναϊκό τα ζητούμενα είναι δυο για τους ερυθρόλευκους.  Αφενός η νίκη και αφετέρου η αγωνιστική και ψυχολογική αντίδραση μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός τρέχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένα εντυπωσιακό σερί 18 διαδοχικών νικών σε βάρος των πρασίνων σε όλες τις διοργανώσεις και το Σάββατο θέλει να το διευρύνει σημειώνοντας τη 19η σερί νίκη. Η προετοιμασία του Θρύλου ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη ενώ το μενού περιλάμβανε και βιντεοθεραπεία.

Εξάδα βραβεύσεων για την Κολύμβηση!

Εξάδα βραβεύσεων για την Κολύμβηση!

Εξάδα βραβεύσεων για την Κολύμβηση!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ομοσπονδίας KOE AWARDS 2014  σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας  κατά την οποία βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες των 6 Αθλημάτων του υγρού στίβου που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε.  Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία 500 και πλέον ανθρώπων του χώρου, τιμήθηκαν 143 αθλητές και αθλήτριες και 41 προπονητές και προπονήτριές τους, για τις επιτυχίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις. Από πλευράς του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού βραβεύτηκαν οι : Νίκος Γέμελος, Απόστολος Χρήστου, Στέφανος Δημητριάδης, Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαϊδης και Καλλιόπη Αραούζη.

Κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου:Θελει να διαλυσει την λιγκα για να καλυψει την αν

Κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου:Θελει να διαλυσει την λιγκα για να καλυψει την ανυπαρξια του


Ετσι ακριβως ειναι φιλοι μου..
Το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου του κοσμου του και του Βαγγελη Μαρινακη εχει αποφασισει να διαλυσει την Super League καλα και ντε..εφοσον δεν μπορουν οχι να κατακτησουν το τροπαιο της αλλα ουτε να ακολουθησουν το Ολυμπιακο εδω και πολλα πολλα χρονια.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Περέιρα

Τέσσερις ποδοσφαιριστές στη διάθεση του  Περέιρα

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη.

Συν τέσσερις για Περέιρα!

 Στις υπηρεσίες των Μήτρογλου, Φουστέρ, Μέγιερι και Ελαμπντελαουί υπολογίζει εκ νέου ο Βίτορ Περέιρα, καθώς και οι τέσσερις παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν και γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα στην προπόνηση του Ολυμπιακού.
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους Πειραιώτες, οι οποίοι από σήμερα στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους Φαίακες. Στα της προπόνησης, οι πρωταθλητές Ελλάδας έριξαν το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την αμυντική και επιθετική λειτουργία και την τακτική.
Το Σάββατο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00. Εκτός Παραμένουν ο Μανιάτης και ο Ντουρμάζ, οι οποίοι ακολουθούν ειδικά προγράμματα αποθεραπείας.

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, απαγόρευση σε Νικοπολίδη

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, απαγόρευση σε Νικοπολίδη

Με πρόστιμο 5.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με απαγόρευση εισόδου για μια αγωνιστική ο Αντώνης Νικοπολίδης επειδή είχαν αρνηθεί να κάνουν δηλώσεις μετά το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο.

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό, απαγόρευση σε Νικοπολίδη
Πρόστιμο 5.500 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και απαγόρευση εισόδου για μια αγωνιστική στα γήπεδα στον Αντώνη Νικοπολίδη (που πάντως έχει αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ) επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Είχαν κληθεί σε απολογία για την άρνηση των παικτών και του προπονητή να μιλήσουν μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο.
Αναλυτικά η απόφαση:

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και Νικοπολίδη Αντώνη. Επιβάλλει στην Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500) ευρώ και στον Νικοπολίδη Αντώνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Το αποτελεσμα της κληρωτιδας για Europa και Champions League

Το αποτελεσμα της κληρωτιδας για Europa και Champions League

Δυνατά παιχνίδια προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση του Europa και Champions League
 
 
Το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με τη Νάπολι ξεχωρίζει από την κλήρωση των «8» του Europa League, όπου επίσης θα τεθούν αντιμέτωπες η Σεβίλλη με τη Ζενίτ. Με Μπριζ η Ντνίπρο.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...
13:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΚΛΗΡΩΣΗ
14:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΚΛΗΡΩΣΗ
18:00 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, NCAA, ΚΑΝΣΑΣ-ΝΙΟΥ ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΕΪΤ

Επιστροφές και πρωτάρηδες στην Εθνική

Επιστροφές και πρωτάρηδες στην Εθνική

Οι Κατσουράνης, Σαμαράς και Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν της αποστολής της Εθνικής που θα ανακοινωθεί σήμερα. «Παίζει» του Αραβίδη και του Λαγού!

Επιστροφές και… πρωτάρηδες στην Εθνική

 Εντός της ημέρας αναμένεται ο Σέρχιος Μαρκαριάν να ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την προσεχή αναμέτρηση (29/03) με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Τα αποτελεσματα του Europa League (pics&videos)

Τα αποτελεσματα του Europa League (pics&videos)


Οι Άγγλοι έμειναν χωρίς ομάδα στην Ευρώπη, καθώς η Έβερτον έζησε τον εφιάλτη, ενώ η Φιορεντίνα απέκλεισε την Ρόμα με "3άρα" στο "Ολίμπικο". Νοκ-άουτ στην παράταση ο Άγιαξ από Ντνίπρο. 
Δείτε τους "8" του Europa League

Η συνεντευξη Τυπου&οι δηλωσεις του Αλεχαντρο Ντομινγεζ (videos)

Η συνεντευξη Τυπου&οι δηλωσεις του Αλεχαντρο Ντομινγκεζ   (videos)


Τι είναι αυτό που είχε σήμερα ο Ολυμπιακός και έφτασε στη νίκη;
«Πριν σας απαντήσω θα ήθελα να πω ότι ενώ ήταν τρία σε σειρά τα δύσκολα παιχνίδια από την ΑΕΚ και μετά, είμαι πολύ ικανοποιημένος πώς οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και το πνεύμα αυτοθυσίας. Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί είχαμε μόλις μία μέρα ξεκούρασης μετά την ΑΕΚ και είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με Ξάνθη και Αστέρα, με δύο πολύ καλές ομάδες. Χρειαζόταν να παίξουμε σοβαρά και στα δύο για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς δουλεύουν όλοι και το πώς συμπεριφέρονται και σε αυτό οφείλεται το καλό αποτέλεσμα που πήραμε και με την Ξάνθη, και με τον Αστέρα».

«Ολυμπιακός σημαίνει» (Μέρος 7)

«Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (Μέρος 7)


Ο κόσμος του Θρύλου καταθέτει την… ψυχή του στο Olympiacos TV για την αγαπημένη του ομάδα.

Δείτε το έβδομο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την… ψυχή τους για την αγαπημένη τους ομάδας.

Oι κληρώσεις για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League

Oι κληρώσεις για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League

 
 
Κληρώνει το μεσημέρι για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις στη Νιόν. Στις 13:00 η διαδικασία για τα προημιτελικά του Champions League και μια ώρα μετά ακολουθεί το Europa League.
Στη Νιόν στρέφονται τα βλέμματα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα γίνουν οι κληρώσεις για τα προημιτελικά του Champions και του Europa League.