moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Φουλ για το 5ο και στο ρελαντί ο Ολυμπιακός

Φουλ για το 5ο και στο ρελαντί ο Ολυμπιακός 

Στο ρελαντί οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 3-0 τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

Φουλ για το 5ο ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στο Αγρίνιο το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του στο γυναικείο βόλεϊ.
Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη προκρίθηκε εύκολα στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, επικρατώντας 3-0 (25-15, 25-19, 25-12) σετ του ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ρέντη.
Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν την ανωτερότητα τους και δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα της Σαντορίνης να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη στην προημιτελική φάση του θεσμού.
Κορυφαία του ματς ήταν η πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου που σημείωσε 8 πόντους με 4 άσσους και ήταν πρωταγωνίστρια στα μεγάλα σερί του Ολυμπιακού, χτυπώντας συνολικά τα 26 από τα 74 σερβίς της ομάδας, έχοντας μόλις ένα λάθος.

Δηλωσεις Μάρκεβιτς: "Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό τον Ολυμπιακό"

Δηλωσεις Μάρκεβιτς: "Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό τον Ολυμπιακό"



Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, επισήμανε πως περιμένει έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

 

Το απόγευμα της Τετάρτης (25/2), ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (26/2, 22:05), στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μίρον Μάρκεβιτς: 

Piraeus Planet και απο το smart phone

Προετοιμασια για απευθειας δημοσιευσεις απο την smart phone. συσκευη.

Αντίθετος με την αναβολή ο Ολυμπιακός

Αντίθετος με την αναβολή ο Ολυμπιακός

Την αντίθεσή του για την απόφαση της Κυβέρνησης για... stop της Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο Ολυμπιακός.


Αντίθετος με την αναβολή ο Ολυμπιακός!

Η θέση του Ολυμπιακού μετά τις τελευταίες εξελίξεις επισημαίνει τα εξής: «Ο Ολυμπιακός διαφωνεί με την διακοπή του πρωταθλήματος. Αντί να βάλουν λουκέτο στην Λεωφόρο για τα αίσχη της Κυριακής βάζουν λουκέτο στο πρωτάθλημά μας». Είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο με δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.Αντί να βάλουν λουκέτο στη Λεωφόρο για τα αίσχη της Κυριακής, βάζουν λουκέτο στο Πρωτάθλημά μας" έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λίγο μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Αυτό το ημίμετρο, γιατί μέτρο πάταξης της βίας δεν είναι σε καμία περίπτωση, εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω της πιθανής τιμωρίας για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του την περασμένη Κυριακή (22/2), στο ντέρμπι Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Την αναστολή της λειτουργίας μόνο της Super League για μία εβδομάδα και… βλέπουμε

Την αναστολή της λειτουργίας μόνο της Super League για μία εβδομάδα και… βλέπουμε

Την αναστολή της λειτουργίας μόνο της Super League για μία εβδομάδα και… βλέπουμε ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. «Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη βία», τόνισε.

Ανοχή τέλος, αναστολή… τώρα!
Λουκέτο και… επίσημα, αλλά όχι σε όλα τα πρωταθλήματα. Μετά τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρώτος ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας μόνο του πρωταθλήματος της Super League και όχι των υπολοίπων πρωταθλημάτων ή της δράσης σε άλλα αθλήματα.

«Ετοιμοι» για Super League

«Ετοιμοι» για Super League

Ακμαία συνεχίζει η τριάδα του βορρά για τα πλέι οφ! Ηρακλής, Λαμία (δύσκολα) και Ζάκυνθος πήραν νέα τρίποντα και παραμένουν στο... βάθρο. Το 3x3 ο Βέλιτς στον Ταύρο, έκαμψε την Καλλιθέα ο Αχαρναϊκός.
Προυποθεση βεβαια βασικη ειναι να μην διακοπει  δια παντος το Πρωταθλημα και θα ελεγα μαλιστα τι ναρθετε να κανετε εδω? Εκει πεφτει πιο λιγο ξυλο απο εδω...
Ας παμε ομως στα αγωνιστικα...

«Ντου» για Σούπερ Λίγκα!
Την προέλασή του (και με διαφορά 7 πόντων απ’ τον δεύτερο) συνεχίζει στη Football League ο Ηρακλής. Μπορεί να μην έβαλε πολλά, αλλά το τέρμα του Τσιλιανίδη ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη απέναντι στον «προβληματικό» Φωκικό (1-0) και να φέρει τον Γηραιό ακόμα πιο κοντά στο... κλείδωμα της πρωτιάς στον βόρειο όμιλο.

Football league:Το ξυλο της αρκουδας...(pics)

Football league:Το ξυλο της αρκουδας...(pics)
 
 
  
Το ''έλα να δεις'' έγινε στο περιθώριο της αναμέτρησης της Λαμίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, σε αγώνα για την 19η αγωνιστική της Football League.
 Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπει στο… ψυγείο επ’ αόριστον, ορισμένοι έδωσαν έναν ακόμη λόγο σε όσους θεωρούν πως η κατάσταση αθεράπευτα «άρρωστη».

inner

Στον αγώνα της Λαμίας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-1) σημειώθηκαν απίστευτα επεισόδια. Πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ήρθαν σε συμπλοκές με αστυνομικούς χρησιμοποιώντας σαν όπλα καρέκλες και οτιδήποτε άλλο υπήρχε… διαθέσιμο.

Πληρώνει ο Ολυμπιακός για την ΑΕΚ

Πληρώνει ο Ολυμπιακός για την ΑΕΚ

Με πρόστιμο ύψους 1.600 ευρώ τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για τη 17η αγωνιστική της Α1.

Πληρώνει ο Ολυμπιακός για την… ΑΕΚ
Το ποσό των 1.600 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα και τη ρίψη αντικειμένων στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο ΣΕΦ, για τη 17η αγωνιστική της Α1, σύμφωνα με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.
Με πρόστιμο ύψους 1.800 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Πανιώνιος, λόγω ρίψεως αντικειμένων στο ματς με το Ρέθυμνο.
Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

Πώς η Μάργκαρετ Θάτσερ αναμόρφωσε το αγγλικό ποδόσφαιρο και κατατροπωσε τον χουλιγκανισμο της εποχης της (videos)

Πώς η Μάργκαρετ Θάτσερ αναμόρφωσε το αγγλικό ποδόσφαιρο και κατατροπωσε τον χουλιγκανισμο της εποχης της (videos)

 Τι προέβλεπε το νομοσχέδιο της «Σιδηράς Κυρίας» 

Η πρωτοφανής απόφαση της Μάργκαρετ Θάτσερ και η αποφασιστικότητά της να πάρει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού στα γήπεδα της Βρετανίας έμεινε στην ιστορία. Είτε πρόκειται για έναν βολικό μύθο είτε όχι, το γεγονός είναι ότι χρειάστηκαν δύο τραγωδίες και ο θάνατος 39 ατόμων με «αγγλική υπογραφή» για να πάρει πάνω της την ευθύνη η τότε πρωθυπουργός και να προχωρήσει στις αυστηρότερες τομές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και λίγα χρόνια μετά να αλλάξει μια για πάντα τη διεθνή εικόνα της χώρας.

Eσυ εισαι στον κοσμο σου νταβαριτς....

Eσυ εισαι στον κοσμο σου νταβαριτς....


Ρε παιδια...που ηταν αυτος? ειλικρινα τον ειχα ξεχασει..ειναι λεει εκτος Ελλαδος.
Πταχτηκε σαν να μην πω τι...και ειπε...
Να τελειωνουμε με τον καρκινο..και να πανε ολοι οι ιδιοκτητες στον Πρωθυπουργο...
Ρε Ιβαν..μιλας κι εσυ ανυπαρκτε προεδρε  του Παοκ? Τραβα ρε αγορι μου να πληρωσεις πρωτα αυτα που χρωσταει ο Παοκ απο τις προηγουμενες μεγαλες...διοικησεις του.
Που μας βγηκες να μας πεις για καρκινο..
Εσυ μαζι με τα αλλα τρια τσιρακια του ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σπειρατε αυτον τον καρκινο,και τωρα θεριζετε την σοδεια...ησουν τυχερος που δεν ησουν και συ στην συνεδριαση της Super League ,γιατι στην τελικη την πληρωσε μονο αυτος που για κανα χαρτζηλικι εχει βγει μπροστινος ο Κωνσταντινου...αμα του εκοβε δεν θα αναλαμβανε αυτην την θεση στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...κι εφαγε την μπουνια...αλλος επρεπε να τις φαει για οσα εχει κανει και εχει πει και οχι ο Κωνσταντινου,αλλα ας προσεχε... αλλα επαναλαμβανω δεν συμφωνω με οτι συμβαινει...αλλα η δραση φερνει αντιδραση.
Εσυ δεν ησουν που εβγαινε αγκαλιτσα με τον Αλαφουζο στον αγωνιστικο χωρο? εσυ δεν εκανες κρυφες συναντησεις με τον Αλαφουζο και τον Τιγρη?
 
Βγηκες τωρα κι εσυ να μας το παιξεις αμεμπτος και ηθικος? για ποιο πραγμα για τις φιλοξενιες του Ολυμπιακου στην Τουμπα?
Επισης..να παενε οι ιδιοκτητες των ομαδω στον Πρωθυπουργο να κανουν τι ρε Ιβαν?
Τι δουλεια εχουν? Αποτι θυμαμαι πριν τις εκλογες ειχε κανει μυστικη συναντηση με τον Σαμαρα το φιλαρακι σου ο Αλαφουζος...
Ο Υπουργος Αθλητισμου ειναι αρμοδιος για το θεμα και αυτος πηγε πριν παρει την λαθος αποφαση που πηρε για την διακοπη του Πρωταληματων,και οπως εχω ξαναγραψει,οπως ολες οι προηγουμενες διακοπες εκαναν κακο στον πρωτοπορο...τον Ολυμπιακο και κανεναν αλλον.
Αντε λοιπον πιες καμμια βοτκα να στανιαρεις νταβαριτς...και ασε..μην μας πεταγεσαι να μας λες για καρκινους και αηδιες..οι καρκινοι στον Ελληνικο Αθλητισμο εισαστε..εσυ και τα αλλα τσιρακια ,τα media  σας οι πολιτικοι ολων των Κυβερνησεων και τα θεσμικα τους οργανα..
Αντε στο καλο να μην σου πω και τιποτε αλλο...
Ιδου τι ειπε ο..Ιβαν

Πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για συνάντηση των ιδιοκτητών με τον Πρωθυπουργό

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ωστόσο ενημερώνεται για όλα όσα γίνονται εδώ. Και προφανώς έμαθε για την επεισοδιακή χθεσινή συνάντηση στην Λίγκα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας, προτείνει να γίνει συνάντηση των ιδιοκτητών με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα!
Αναλυτικά ο Σαββίδης στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής: «Πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτό τον “καρκίνο” που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε προσπαθήσει και με προτάσεις και με την απειλή ακραίων αντιδράσεων να κάνουμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σ΄ ένα σπουδαίο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ποδόσφαιρο και να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στην διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία.
Κι αφού η απόφαση φαίνεται πως υπάρχει, πρέπει να γίνει μια συνάντηση των ιδιοκτητών και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να δεσμευθούμε όλοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό και έντιμο, που δεν θα προκαλεί και δεν θα υποθάλπτει πυρήνες βίας. Και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται και επενδύει για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και ποιός απλά ενδιαφέρεται να προασπίσει τα μικροσυμφέροντά του».

UEFA Youth League:Στην 3η θέση ο Βέργος

UEFA Youth League:Στην 3η θέση ο Βέργος

Στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ του UEFA Youth League είναι ο Νίκος Βέργος.
Ο 19άχρονος επιθετικός του Ολυμπιακού, αν και έχει παίξει σε 6 από τα 7 ματς της ομάδας του, έχει σημειώσει 5 γκολ, ενώ ο Ντομινίκ Σολάνκε της Τσέλσι είναι στην 1η θέση με 7 γκολ.
Μαζί του στην κορυφή με 7 γκολ είναι ο Μπόργια Μαϊόραλ της Ρεαλ Μαδρίτης, ενώ στη 2η θέση με 6 γκολ είναι ο Άαρον Ισέκα της Άντερλεχτ, η οποία απέκλεισε στη  φάση των "16" την κάτοχο του τροπαίου Μπαρτσελόνα!
Σίγουρα ο επιθετικός από το Κιλκίς θα είναι στους κορυφαίους σκόρερ και στο φινάλε της σεζόν αν και ο Ολυμπιακός δεν συνεχίζει...
Ο Νίκος Βέργος έπαιξε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Youth League και έχει πετύχει 7 γκολ.

Με 29 Αθλητές-τριες στους Χειμερινούς Αγώνες

Με 29 Αθλητές-τριες στους Χειμερινούς Αγώνες

Με 29 αθλητές-τριες θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Ανοιχτής Κατηγορίας που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά " Π.Καπαγέρωφ "  27/2 - 1/3.
6 Αγωνιστικές Ενότητες : Προκριματικοί
πρωί & Τελικοί Απόγευμα
Παρασκευή 27/2 - 09.00 & 17.00

To πρόγραμμα της Ακαδημίας Βόλεϊ

To πρόγραμμα της Ακαδημίας Βόλεϊ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού για το προσεχές Σαββατοκύριακο (28/2 & 1/3).

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX

Ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται την Κυριακή 1η Μαρτίου τον πρώτο αγώνα του 2ου ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX, μια σειρά αγώνων δρόμου που θα διεξαχθούν διαδοχικά στους Δήμους Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Αλίμου. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρώνουν σε κάθε αγώνα βαθμούς με βάση την επίδοσή τους  και οι νικητές θα προκύψουν στο τέλος της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, σε κάθε πόλη θα διεξαχθούν αγώνες 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων (ανδρών και γυναικών), ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού.
Το 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX είναι αφιερωμένο στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του.

Με αφορμή την εκκίνηση των αγώνων στον Πειραιά, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την Ντνίπρο (video)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την Ντνίπρο (video)

 
Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς με αντίπαλο τη Ντνίπρο - Η αποστολή του Θρύλου.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το πρωί την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της φάσης των «32» του UEFA Europa League με αντίπαλο τη Ντνίπρο (22:05).

Η συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Ντνίπρο (video)

Η συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Ντνίπρο (video)

Πραγματοποιηθηκε η καθιερωμενη συνεντευξη Τυπου της ΠΑΕ Ολυμπιακος για την αναμετρηση  με την Ντνιπρο στο Γ. Καραισκακης


Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Περέιρα και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ μία μέρα πριν από το ματς με την Ντνίπρο.

Mπραβο Υπουργε μου...μολις εκανες κακο μονο στον Ολυμπιακο


Mπραβο Υπουργε μου...μολις εκανες κακο μονο στον Ολυμπιακο

Μπραβο ρε λεβεντη Υπουργε μου...τι να πει κανεις? ουτε ακους ουτε διαβαζεις τι λεγεται και τι γραφεται γυρω σου? 

Οτι κανεις κακο μονο στον Ολυμπιακο που θα πηγαινει χωρις παιχνιδια στα ποδια του στις Ευρωπαικες του υποχρεωσεις,οι αλλοι τι εχουν να χασουν? τις Ευρω-κουπες ?Δηλαδη του εκοψες το χερι του ασθενη και μετα θα του το ξανακολησεις? και ενα ξανακολημενο χερι θα λειτουργει καλυτερα απο ενα κανονικο?

Αν ειχες επεμβει κυριε Υπουργε μου την ωρα που επρεπε,δεν θα χρειαζοταν να εξαγγειλεις τωρα διακοπη επ αοριστον.Και οταν λεμε για επεμβαση εννοω πριν απο τα επεισοδια της Λεωφορου αλλα απο τα επισοδια της Κρητης αν θες η απο το βολλευ η ακομα πιο πριν...οχι τιπ[οτε αλλο για να μην φανταστει κανεις οτι το λεμε απο την ωρα που εγιναν τα επεισοδια στην Λεωφορο και να τιμωρηθει μονο ο Παναθηναικος ,ΟΛΟΙ...ουδενος εξαιρουμενου θελουμε απο παραγοντες θεσμικους και Κρατικους μεχρι παικτες ,δημοσιογραφους ,προεδρους ομαδων ,εκδοτες ..ολους..και οταν λεμε ολους εννοουμε ολους.

Το κλεισαμε το μαγαζι και φυγαμε..και?

Να βρε Υπουργε μου εδω..κοιτα..σου ειχα γραψει για καποια μετρα...ρωτα και κανεναν νορμαλ οπαδο να σου πει τι να κανεις...

Εφυγε ο Μπαμπης Δροσος-Η συληπητηρια ανακοινωση ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Συνδεσμου Βετερανων Ποδοσφαιριστων Ολυμπιακου

Εφυγε ο Μπαμπης Δροσος-Η συληπητηρια ανακοινωση  ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Συνδεσμου Βετερανων Ποδοσφαιριστων Ολυμπιακου

Σε ηλικία 88 χρόνων “έφυγε” από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής Μπάμπης Δρόσος. Ο σπουδαίος επιθετικός της δεκαετίας του ’50 έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την θητεία του στην Εθνική Ελλάδας και τον Ολυμπιακό, την φανέλα του οποίου φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1949 σε αγώνα με αντίπαλο την Γαλλική Νις. Μέρος της ζωής του ο ηπειρώτης στην καταγωγή (από χωριό του Ανατολικού Ζαγορίου) που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1927, το πέρασε στην Λευκάδα από όπου κατάγονταν η σύζυγός του (Ασπασία Κοψιδά (Κομπίτση)).
Ποιος ήταν
Γεννήθηκε στο Θησείο και μεγάλωσε στο Περιστέρι . Ήταν το τελευταίο από τα πέντε ( άλλα 2 αγόρια & 2 κορίτσια ) παιδιά του Σπύρου και της Ευτέρπης Δρόσου. Στα τριάντα του γνώρισε στη Λευκάδα την γυναίκα του Ασπασία Κοψιδά ( Κομπίτση), την οποία παντρεύτηκε και πήρε μαζί του στην Αθήνα. Μαζί έκαναν ένα γιό, τον Σπύρο, ο οποίος δυστυχώς δεν ζει πια.
Μαζί με τον Γιώργο Βρεττό (Κοπρίτη) στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου
Προσθήκη λεζάντας
  Μαζί με τον Γιώργο Βρεττό (Κοπρίτη) στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου              

Τίτλοι

Με τους «ερυθρόλευκους» από το 1948 έως το 1958 κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα ενώ αγωνίστηκε και 8 φορές στην Εθνική Ελλάδας.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (25/2) έξω από το Ναύπλιο.
  • Πρωτάθλημα Ελλάδος:1951,1952,1954,1955 και 1956
  • Κύπελλα Ελλάδος:1951,1952,1953,1954 και 1956
  • Πρωταθλήματα Πειραιά:1950,1951,1952,1953,1954,1955και 1956
Η συληπητηρια ανακοινωση  ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Συνδεσμου Βετερανων Ποδοσφαιριστων Ολυμπιακου

Κινδυνεύει με αποκλεισμο έδρας και -3 ο Παναθηναϊκός

Κινδυνεύει με αποκλεισμο έδρας και -3 ο Παναθηναϊκός

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του, αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στους «πράσινους» για εκτεταμένα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Κινδυνεύει με -3 ο Παναθηναϊκός
Αντιμέτωπος με τις συνέπειες των όσων σημειώθηκαν την Κυριακή στη Λεωφόρο θα τεθεί ο Παναθηναϊκός.
Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της πράσινης ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με αυτή, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος εγκαλεί το «τριφύλλι» για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 6 (περ. δ και ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014.
Κάτι που σημαίνει ότι μετά την απολογία του (την Πέμπτη στη 13:00) ο Παναθηναϊκός απειλείται με πρόστιμο ύψους 70.000-200.000 ευρώ, αποκλεισμό της έδρας του για δυο έως τρεις αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών.

Υ.Γ. Για να δουμε θα εφαρμοστουν επιτελους οι νομοι και στον Παναθηναικο?

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται  τηλεοπτικά...
 Αναλυτικα
16:00 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΟΛ. ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
18:00 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ
20:00 ΝΕΡΙΤ PLUS, ΒΟΛΕΪ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΘΥΡΑΣ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ
21:45 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, CH. LEAGUE, ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Και μην ξεχνατε...

Τελικός Μουντιάλ τα Χριστούγεννα

Τελικός Μουντιάλ τα Χριστούγεννα

Η UEFA επιβεβαίωσε στο βρετανικό Τύπο, ότι πρότεινε τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ στις 23 Δεκεμβρίου του 2022, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του εν λόγω έτους.
Η υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί στο Κατάρ κατά τους θερινούς μήνες, ήταν ο λόγος που UEFA και FIFA - παρά τις αντιδράσεις των ευρωπαϊκών συλλόγων - πρότειναν τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022 στην ασιατική χώρα από το Νοέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο.
Μάλιστα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιβεβαίωσε στο βρετανικό δίκτυο Sky Sports και την προτεινόμενη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του τελικού του Μουντιάλ του Κατάρ, που είναι άλλη από την 23η Δεκεμβρίου.
Παραμονές Χριστουγέννων, ένας ιδιαίτερος τελικός, μία ιδιαίτερη διοργάνωση την οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να διεξάγεται το καλοκαίρι.
Οι αντιδράσεις από τις ευρωπαϊκές λίγκες και τους ευρωπαϊκούς συλλόγους παραμένουν ισχυρές, ωστόσο μετά την πρόταση της task force της FIFA, όλα μοιάζει να έχουν πάρει το δρόμο τους.

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα του Champions League (videos)



 Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ επί της Σίτι (1-2), με τον Μέσι να χάνει πέναλτι και μεγάλη ευκαιρία για το 1-3. Προβάδισμα για Γιουβέντους, 2-1 τη Ντόρτμουντ. Τα highlights των πρώτων αγώνων για τους "16" του Champions League.

Που τον χανεις που τον βρισκεις...στο ΣΚΑΙ

Που τον χανεις που τον βρισκεις...στο ΣΚΑΙ

Ετσι λοιπον..κι εσεις τον ψαχνατε τοσες μερες και λεγατε που ηταν? εχετε κοψει το ΣΚΑΙ γιατι σας στριβει τα αντερα και ετσι χασατε τις βαρυγδουπες δηλωσεις του Υπουργου μας..

Δεν τα χανουν αυτα ρε παιδια..κοτζαμ Υπουργος,καλα που ειμαι εγω δηλαδη να σας τα μεταφερω ετσι?

Ιδου τι ειπε...

"Η Κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια"


Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Πρώτη γραμμή” μίλησε στο πρωϊ ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, για τα θέματα βίας που έχουν προκύψει.
“Αυτά που έγιναν στη Λεωφόρο και όσα έχουν γίνει σε άλλα γήπεδα, ξεπέρασαν κάθε όριο, μπήκαν οπαδοί μέσα, φωτοβολίες που είχαν σκοπό να χτυπήσουν κάποιο άτομο. Όλο αυτό είναι αδιανόητο. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Κυβέρνηση δεν θα παρακολουθήσει αυτά τα φαινόμενα σιωπηλή, ούτε θα πει ότι . Αυτά που συνέβησαν χθες δείχνουν το μέτρο της πραγματικότητας. Όταν βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα στο γήπεδο, σε ένα πλαίσιο αντιπαράθεσης, όταν γίνονται στα πλαίσια ενός Οργάνου, καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Εξετάζουμε τα πάντα. Είδα χθες τον πρωθυπουργό και κάναμε μία πρώτη συζήτηση. Έχουμε κατευθύνσεις. Σήμερα θα συζητήσουμε για άλλη μία φορά με την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα έχουμε συνάντηση με τους φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Football League) και στις πέντε έχω με το προεδρείο του ΠΣΑΠ. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι και ο όχλος πέφτει πάνω τους ή τους πετάει αντικείμενο. Αυτό εκφεύγει πολιτισμένου κράτους το 2015. Η Κυβέρνηση δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Η αστυνομία δεν πρέπει να είναι στα γήπεδα και για να φύγει θα πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει ο νόμος.
Θα ήθελα να ενημερώσω πως εδώ και αρκετά χρόνια έχει ψηφιστεί ο νόμος για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο ξέρει ποιος μπαίνει στο γήπεδο. Αυτό το σύστημα το έχουμε πληρώσει πάνω από 13 εκατ. ευρώ και δεν έχει γίνει τίποτα. Όταν παρέλαβα, μου είπαν . Κανένα πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει, αν δεν έχει εγκατασταθεί και δεν λειτουργεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο συνδέεται με υπολογιστή και με ειδικό τερματικό on line σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν γήπεδα που ελέγχουν με τις κάμερες ό,τι συμβαίνει στις εξέδρες. Αν δεν λειτουργήσει, δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.
Το θέμα είναι ότι εμείς είχαμε σκοπό, από τη στιγμή που συναντήθηκα με όλους τους φορείς, και θα είχαμε επαφές με τη FIFA και τη UEFA, και τα γεγονότα μας πρόλαβαν. Η συνάντηση αυτή θα γίνει, αλλά σήμερα θα εξαγγελθούν όσα πρέπει να κάνουμε. Όλα τα εξετάζουμε και θα μιλήσουμε αργότερα αναλυτικά για αυτό.
Έχουμε νόμους που δεν εφαρμόζονται. Ο νόμος προβλέπει τη δημιουργία λεσχών φιλάθλων που θα λειτουργούν υπό την αιγίδα την ομάδα και ό,τι συμβαίνει σε αυτές θα είναι υπεύθυνες οι ομάδες. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα ανήκουν εκεί και θα υπάρχει ένα έγγραφο που θα αποδεικνύει ότι εγκρίνει την παρουσία τους. Υπάρχουν νόμοι που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ.
Η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει αυτό το φαινόμενο να δηλητηριάζει την κοινωνία και ιδιαίτερα τα παιδιά μας, τους εφήβους από τα λαϊκά στρώματα που παρασύρονται από λάθος καταστάσεις. Εμείς δεν θα αφήσουν την νεολαία μας να δηλητηριάζεται από αυτές τις καταστάσεις και οφείλουμε να τα προστατεύσουμε”.

Τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που η πολιτεία βάλει λουκέτο στο ποδόσφαιρο

Τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που η πολιτεία
βάλει λουκέτο στο ποδόσφαιρο

Τα σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο στο κυριακάτικο ντέρμπι των “αιωνίων”, αλλά και τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Super League είναι πιθανό να οδηγήσουν την πολιτεία σε… λουκέτο των Πρωταθλημάτων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Τουλάχιστον αυτό “βγαίνει” από το υφυπουργείο αθλητισμού εν όψει της σημερινής συνάντησης του κυρίου Κοντονή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ας δουμε ποια ειναι τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός κατεβάσει τα ρολά, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν:
1) Η κυβέρνηση αποφασίζει να προχωρήσει στην αναβολή όλων των Πρωταθλημάτων για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να αποφοριστεί το κλίμα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και μετά τη δολοφονία του οπαδού του Εθνικού στην Αλικαρνασσό.
2) Η κυβέρνηση αποφασίζει να προχωρήσει στην αναβολή όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι να κατατεθεί ο νέος αθλητικός νόμος, κάτι που σημαίνει ότι η αγωνιστική δραστηριότητα θα “παγώσει” για έναν με δύο μήνες. Όπερ σημαίνει ότι τα Πρωταθλήματα θα συνεχιστούν τον… Μάιο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο, ενώ τα πλέι οφ θα γίνουν τον Ιούλιο!
3) Η κυβέρνηση αποφασίσει στην αναβολή όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε όλα τα μέτωπα. Μέχρι να κατατεθεί ο νέος αθλητικός νόμος (ενδεχομένως να περιλαμβάνει και κλείσιμο των συνδέσμων) και συγχρόνως να “ξεδιαλύνει” η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Σε αυτή την περίπτωση το διάστημα του λουκέτου πραγματικά είναι απροσδιόριστο, αφού μπορεί να πάρει και… χρόνια, όπως συμβαίνει σε όλες τις δικαστικές υποθέσεις.
Για παράδειγμα ακόμη και για την ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που ήταν δεδομένη η βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει με ταχύτατα βήματα η διαδικασία, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά τις συλλήψεις, ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμως!
Άρα σε αυτή την περίπτωση μιλάμε τουλάχιστον για μια διετία – τριετία χωρίς καμία δραστηριότητα!
Σε αυτό το σενάριο προφανώς δεν θα ισχύσουν τα φετινά Πρωταθλήματα – ακόμη και η ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να παραμείνει στη Β’ Εθνική – ενώ δεν θα μάς εκπροσωπήσει καμία ομάδα στην Ευρώπη.
3+1) Στα ενδεχόμενα που έχουν ακουστεί είναι ακόμη και ο αποκλεισμός των ομάδων από την Ευρώπη, όπως είχε κάνει η Θάτσερ στην Αγγλία μετά το Χέιζελ, το οποίο θα μπρούσε να “κολλήσει” σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω σενάρια.
Σε όλα αυτά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα των διοργανώσεων, αφού τόσο η NOVA όσο και ο OTE έχουν ρήτρες στα συμβόλαιά τους με τις λίγκες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ) και εάν ζητήσουν τα χρήματά τους, θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στη πλειοψηφία των ομάδων! Προφανώς θα μιλάμε για κραχ…
Άλλωστε η ΠΑΕ θα εξακολουθούν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους (συμβόλαια), αλλά αντί για έσοδα, θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στα κανάλια το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έχουν πάρει…
Επίσης άγνωστο είναι πως θ’ αντιδράσει η UEFA, αφού υπάρχει το περιβόητο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, οπότε η μπάλα θα πάρει και την Εθνική ομάδα…

Για νίκη πρόκριση κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Για νίκη πρόκριση κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Την Τετάρτη (25/2) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Ρέντη (20:00) τον ΑΟ Θήρας με στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Final 4. Νικολάκης: "Στο Κύπελλο δεν συγχωρούνται λάθη".
Η πρόκριση σε ένα ακόμα Final 4, είναι ο μοναδικός στόχος της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία την Τετάρτη φιλοξενεί στο Ρέντη τον ΑΟ Θήρας (20:00, ΝEΡΙΤ Plus).
Οι ερυθρόλευκες θέλουν μέσω του προημιτελικού με την ομάδα της Σαντορίνης να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε ένα ακόμα Final 4 για να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατακτούν διαδοχικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε τη Τρίτη (24/2) και άπαντες στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη πρόκριση.

Αντε,σιδερενιος Δημήτρη..

Αντε,σιδερενιος Δημήτρη..

Την Τρίτη έφτασε η μέρα να αφαιρέσει το γύψο ο Δημήτρης Αγραβάνης στον Ολυμπιακό και να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα.

Αφαίρεσε το γύψο ο Αγραβάνης
Ο νεαρός φόργουορντ μπήκε σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και κινησιολογίας και ετοιμάζεται για την επιστροφή στα παρκέ σε δύο με τρεις εβδομάδες, ώστε να τον υπολογίζει σιγά σιγά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Εκτός προπόνησης την Τρίτη έμεινε ξανά ο Δημήτρης Κατσίβελης, λόγω της θλάσης που αντιμετωπίζει στα πλευρά, αλλά ο νεαρός γκαρντ αναμένεται από την Τετάρτη να μπει κανονικά στο πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού και αναμένεται να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση της ερχόμενης Παρασκευής κόντρα στη Μάλαγα για την όγδοη αγωνιστική των "16" της Ευρωλίγκας.

Το σύνθημα Περέιρα: «Ανατροπή με Ντνίπρο και ΑΕΚ»

Το σύνθημα Περέιρα: «Ανατροπή με Ντνίπρο και ΑΕΚ»

Το σύνθημα για τις εναπομείνασες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν έδωσε ο Βίτορ Περέιρα στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες του. Ποια τα πλάνα του Πορτογάλου εν όψει των Ουκρανών.

Περέιρα: «Ανατροπή με Ντνίπρο και ΑΕΚ»Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό (τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο) ό,τι συνέβη την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπως είπε και ο Βίτορ Περέιρα στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους «ερυθρόλευκους» και τους τόνισε ότι πρέπει να κερδίσουν τα παιχνίδια που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουν τον τίτλο, ενώ ζήτησε και την ανατροπή στους αγώνες με την Ντνίπρο για το Europa League και την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην ισχυρη ανακοινωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην ισχυρη ανακοινωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 Ουτε μια τυπικη ανακοινωση ,αυτο θα εκανε οποιος εχει το δικιο με το μερος του οπως ισχυριζεται ο ο Παναθηναικος τελος παντων αρκεστηκαν μονο σε σχολια
Ο Παναθηναϊκός κατηγορεί τον Ολυμπιακό για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου με μια «έκθεση ιδεών και ψεμάτων» για τα επεισόδια στη Λεωφόρο. «Αυτή είναι η διαφορά ήθους» αναφέρουν οι πράσινοι.
Δεν βγήκε ανακοίνωση, ωστόσο απ' τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σχολίασαν και απάντησαν στα λεγόμενα του Ολυμπιακού για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Κυριακής, στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι λοιπόν κάνουν λόγο για διαφορά ήθους ανάμεσα στους δύο συλλόγους, κατηγορώντας τον αιώνιο αντίπαλο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου μέσα από μια «έκθεση ιδεών και ψεμάτων».

Η τοποθέτηση της διοίκησης του τριφυλλιού:

«Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός καταδίκασε ως όφειλε τα συμβάντα στο ντέρμπι και ο κ. Μαρινάκης με τον μπράβο του πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό του αντιπροέδρου μας, η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά επιλέγει να εμφανίσει μια έκθεση ιδεών και ψεμάτων για να αποπροσανατολίσει ως συνήθως τον κόσμο. Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός και να ποια είναι και η διαφορά ήθους ανάμεσα στους δύο συλλόγους…».

Υπόμνημα κατέθεσε ο ΟΦΗ για ''φοροδιαφυγή 3,5 εκατ. ευρώ''του ΠΑΟ

Υπόμνημα κατέθεσε ο ΟΦΗ για ''φοροδιαφυγή 3,5 εκατ. ευρώ''του ΠΑΟ

Υπόμνημα με το οποίο ζητάει να εξεταστεί το αίτημα για το σύννομο των εισιτηρίων που εκδίδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ο ΟΦΗ, που καταγγέλλει τους ''πράσινους'' για φοροδιαφυγή ύψους 3.5 εκατ. ευρώ.
Στο περιθώριο του επεισοδιακού διοικητικού συμβουλίου της Τρίτης (24/2) η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε υπόμνημα στη Superleague, με το οποίο ζητά να διενεργεθεί οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία κατηγορεί για φοροδιαφυγή μέσω της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων.
Στον ΟΦΗ επισημαίνουν ότι έτσι η ''πράσινη'' ΠΑΕ έχει γλιτώσει 3,5 εκατ. ευρώ. Αναλυτικά:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Κύριοι,     Όπως όλοι γνωρίζουμε σύμφωνα  με τo άρθρο 12, παράγραφος 2,  της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Superleague Ελλάδα 2014-2015 (παράρτημα 3), όπου αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται  στις Π.Α.Ε. να εκδίδουν θεωρημένα εισιτήρια αγώνα με διαφορετικές τιμές στην  ίδια θύρα

Επίσης   σύμφωνα με τα ο Άρθρο 11 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Superleague Ελλάδα 2014-2015 Παράγραφος vi. (παράρτημα 3)  αναφέρεται ότι «Σε περίπτωση που η  «Super League Ελλάδα» διαπιστώσει ότι Π.Α.Ε. διέθεσε στους φιλάθλους  πλαστά εισιτήρια ή διέθεσε εισιτήρια σε τιμή μεγαλύτερη από τη νόμιμη ή παραποιημένα ως προς τη θύρα εισόδου ή μαζί με τα εισιτήρια διαθέτει και  κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της Π.Α.Ε. ή διέθεσε άλλο είδος εισιτηρίου, το  οποίο είναι συνημμένο στο κανονικό εισιτήριο, τότε επιβάλλονται με απόφαση  της «Super League Ελλάδα», οι προβλεπόμενες για κάθε περίπτωση από τον Κ.Α.Π. Ποινές.