moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Το μήνυμα του Ισά στον Φουστέρ

Το μήνυμα του Ισά στον Φουστέρ

Τυπικό το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φουστέρ με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Πιέρ Ισά έστειλε το μήνυμά του στον Ισπανό άσο αποδεικνύοντας την εκτίμηση που του έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το μήνυμα του Ισά στον Φουστέρ!
Ο Ντόμίνγκες ανανέωσε… Το ίδιο και ο Μανιάτης! Σύντομα και ο Φουστέρ!
Ο Πιέρ Ισά έκανε γνωστό αυτό που εδώ και αρκετές ημέρες… βγαίνει από το ρεπορτάζ. Πώς είναι καθαρά τυπικό το ζήτημα της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.
Ωστόσο η είδηση βγήκε από το ερώτημα που δέχθηκε ο Πιέρ Ισά για τη χρονική διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιό του Φουστέρ.Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του συλλόγου για τον Φουστέρ. «Αν εκείνος θέλει να τελειώσει την καριέρα του εδώ μπορεί να το κάνει», ήταν τα λόγια του γάλλου με… αποδέκτη τον Νταβίντ Φουστέρ.
Μάλιστα, νωρίτερα ο Ισά είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Φουστέρ, αναφέροντας ότι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αποδείξει τα συναισθήματα που «τρέφουν» για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: