moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τα δεδομένα για Λούκα, Αφελάι και Μποτία

Τα δεδομένα για Λούκα, Αφελάι και Μποτία

Ενάμιση με δύο εκατ. ευρώ μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ποια τα δεδομένα με τον Αφελάϊ. Ετοιμάζει Μποτία ο Περέιρα.

Τα δεδομένα για Λούκα, Αφελάι και… Μποτία

 Λιγότερα χρήματα είναι πιθανό να χρειαστεί να δαπανήσει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.
Τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - η οψιόν που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ είναι πιθανό να είναι και ακόμη λιγότερα τα χρήματα που θα πάρουν στο τέλος οι Βέλγοι.

«Μισός» στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

«Μισός» στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Εκτός από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Ολυμπιακός καλείται να νικήσει και τα… προβλήματα, καθώς εκτός έμειναν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης! Μέσα ο Ιωάννης Παπαπέτρου!

«Μισός» στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

Άσχημα μαντάτα για τον Ολυμπιακό ενόψει του ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο! Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκαν και την Τετάρτη (4/3), με αποτέλεσμα η αποστολή των «ερυθρόλευκων» να έχει τέσσερις απουσίες!

Μόνο με θαύμα ο Ολυμπιακός

Μόνο με θαύμα ο Ολυμπιακός

Μόνο με θαύμα θα καταφέρει να προκριθεί στο φάιναλ 6 της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του με 8-12 από την Μπαρτσελονέτα την Ισπανία.

Μόνο με θαύμα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχασε με 8-12 από την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών και θα χρειαστεί ένα θαύμα στις επόμενες αγωνιστικές, ώστε να καταφέρει να «ανατρέψει» την κατάσταση και να μπει στην πρώτη τριάδα του γκρουπ. Ητοι, θα χρειαστούν τέσσερις νίκες στους εναπομείναντες ισάριθμους αγώνες και εκπληκτικός συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Κεκλεισμένων η Superleague, με κόσμο το ντέρμπι κυπέλλου;

Κεκλεισμένων η Superleague, με κόσμο το ντέρμπι κυπέλλου;

Ξαφνικά βγαίνει και λέει ο Κοντονής ότι τα ματς θα γίνουν χωρίς κόσμο.
Χρειάστηκε μία εβδομάδα δηλαδή, για να μην βρεθεί ουσιαστικά καμία λύση, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. Γιατί τα μέτρα που ζητάει ο Κοντονής δεν μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα.
 Και αφού λοιπόν δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κοντονής εμμένει στις θέσεις του και δεν ανοίγει τις πόρτες.
Το ίδιο θα μπορούσε να είχε γίνει και το προηγούμενο Σαββατοκυριακο στην τελικη και να μην είχαμε πάει στην αναβολή,αλλα τελος παντων.
Κατι αλλο τωρα...

Το "Κεκλεισμενων των θυρων" δεν προσφερει τιποτε κυριε Κοντονη...

Το "Κεκλεισμενων των θυρων" δεν προσφερει τιποτε κυριε Κοντονη...

Ενταξει...την διακοπη μιας εβδομαδας να την καταλαβω...να ηρεμησουν και τα πνευματα και να δοθει οχρονος να κινηθουν καποιες διαδικασιες παλιες που δεν λειτουργησαν ποτε και να μπουν καποιοι νεοι οροι για το νεο ξεκινημα.
Να γινουν οι επαφες των εμπλεκομενων πλευρων και να συμφωνει εκατερωθεν η νεα συμφωνια για ηρεμο Πρωταθλημα.

Ποινή φυλάκισης για Γερμανο οπαδο...

Ποινή φυλάκισης για Γερμανο οπαδο...

Ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου σε οπαδό που προκάλεσε φωτιά από το άναμμα φωτοβολίδων σε αγώνα της Μπουντεσλίγκα

Ακριβά πλήρωσε ένας 24χρονος οπαδός της Σάλκε τη κίνησή του να ανάψει δώδεκα φωτοβολίδες στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 24 Νοεμβρίου του 2012.
Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (4/3) το τοπικό δικαστήριο, ο νεαρός τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου καθώς από τη συγκεκριμένη πράξη προκλήθηκε μικρή πυρκαγιά η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 8 ατόμων
Το μόνο που απομένει, είναι να δούμε αν και στη χώρα μας θα ληφθούν αντίστοιχα μέτρα προκειμένου να καταπολεμιστεί το αιώνιο πρόβλημα της βίας στα γήπεδα…

Φτώχεια σε γκολ και ποιότητα το ελληνικό Πρωτάθλημα, φτώχεια και στην Ευρώπη

Φτώχεια σε γκολ και ποιότητα το ελληνικό Πρωτάθλημα, φτώχεια και στην Ευρώπη




Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη 13η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ και θα εκκινήσει 14η από τη νέα περίοδο. Με μόλις 2 παρουσίες στις «16άδες» του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ την τελευταία 5ετία, αυτές του Ολυμπιακού, να λέει πάλι καλά… Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι χειρότερη.
Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι το πιο φτωχό σε παραγωγή γκολ από τα 13 κορυφαία της Ευρώπης. Με μόλις 2,33 τέρματα μέσο όρο τα τελευταία 5 χρόνια, απέχει πολύ από το αμέσως λιγότερο παραγωγικό, που είναι το Σαμπιονά με μέσο όρο γκολ 2,44.

Τι θα γίνει με την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Τι θα γίνει με την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Η απόφαση της Super League για διεξαγωγή της προσεχούς αγωνιστικής της Super League κεκλεισμένων των θυρών δημιουργεί ερωτηματικά για την τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού.
 Σύμφωνα με ενημέρωση από την Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών ανεξάρτητα από τα μέτρα του Σταύρου Κοντονή για αγώνες χωρίς κόσμο.


Τι θα γίνει με την τιμωρία του Παναθηναϊκού
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανακοίνωσε πως η προσεχής αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ανησυχία για Ελαμπντελαουί

Ανησυχία για Ελαμπντελαουί


ΟΜΑΡ

Αποχώρησε και είναι αμφίβολος

Ξαφνικό θέμα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο δεξιός μπακ της ομάδας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την σημερινή προπόνηση.
Με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα παίξει κόντρα στον Πανθρακικό για το προσεχές ματς του πρωταθλήματος. Από την άλλη αν αποδειχθεί ότι υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά, δηλαδή κάποια θλάση, εννοείται ότι θα χάσει και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο την επόμενη Τετάρτη.
Ο Νορβηγός άσος δεν είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, αλλά παίζει διαρκώς και είναι λογικό κάποια στιγμή να συμβούν και τα απρόοπτα.

Τα εισιτήρια με Φενέρ και Ρέθυμνο

Τα εισιτήρια με Φενέρ και Ρέθυμνο

Από την Πέμπτη (5/3) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Ρέθυμνο και Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Τα εισιτήρια με Φενέρ και Ρέθυμνο

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού θα τεθούν από την Πέμπτη (5/3) τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με Ρέθυμνο, για τη 19η αγωνιστική της Α1 και Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για το TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού για το προσεχές Σαββατοκύριακο 7/3/2015 και 8/3/2015.
Από το μενού των επτά συνολικά αγώνων που θα δώσουν τα τμήματα της ερυθρόλευκης Ακαδημίας ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Κορασίδων Α' που θα αντιμετωπίσουν, το Σάββατο στις 14:00 τον Σαρωνικό στο ΕΠΑΛ Αίγινας στο δεύτερο προημιτελικό.
Τα κορίτσια του Σπύρου Σαραντίτη έχουν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέντη με 3-0 σετ και σε περίπτωση νίκης θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final 4.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Το Σάββατο με Πανθρακικό οι Νέοι

Το Σάββατο με Πανθρακικό οι Νέοι


Το Σάββατο (7/3) θα αγωνιστούν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα σε εκείνους του Πανθρακικού, σε αναμέτρηση της 27ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ιάσμου στην Κομοτηνή και θα αρχίσει στις 11:00.
Φυσικά στόχος της ομάδας του Βασίλη Βούζα είναι η νίκη, η οποία θα την κρατήσει πρώτη και με καλή διαφορά από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ξεκινάει 27η αγωνιστική της Super League αλλά κεκλεισμένων των θυρών

Ξεκινάει 27η αγωνιστική της Super League αλλά κεκλεισμένων των θυρών



Η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου 
ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (4/3). Η 27η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα!
Η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον προέδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο και τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, είχε διάρκεια για περίπου δύο ώρες. Και οι τρεις στις δηλώσεις του προανήγγειλαν σκληρά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας.


Εξερχόμενος από τη συνάντηση, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ανέφερε στον Τύπο: "Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Ο κ. Υπουργός θα πει αυτό που είναι να πει την Πέμπτη το πρωί. Θα πει εκείνος αυτό που θα αποφασίσει. Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση μαζί του, αναλύσαμε πάρα πολλά θέματα που θα τεθούν σε ισχύ κάποια τις αμέσως επόμενες μέρες και κάποια άλλα στο τέλος της περιόδου. Νομίζω πως είμαστε στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της βίας, που είναι και το ζητούμενο. Όλα όσα ελέχθησαν στηρίζονται στη λογική να μη συμβούν ξανά αυτά που συνέβησαν σε αγώνες".

Η απαγορευση μετακινησεων οπαδων δεν ισχυει για τον Ηρακλη?

 Η απαγορευση μετακινησεων οπαδων δεν ισχυει για τον Ηρακλη?



Πριν γραψω οτιδηποτε θελω να ξεκαθαρισω κατι...
Δεν εχω κανενα θεμα με τον Ηρακλη και τον κοσμο του αλλα...
Οπως ολοι ξερουμε οτι με τα νεα μετρα εχουν απαγορευτει οι μετακινησεις οπαδων και ολοι ξερουμε τους λογους...αυτο το γνωριζουν βεβαια και οι οπαδοι του Ηρακλη αλλα και η διοικηση του.
Διαβαζω σημερα λοιπον οτι θα υπαρξει μετακινηση οπαδων του Ηρακλη στην Νεα Σμυρνη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Αυτο δεν ειναι σωστο γιατι ο νομος θα πρεπει να ισχυει για ολους το ιδιο και να μην γινονται διακρισεις για καποιους,φανταζεστε αν επιτρεποταν η μετακινηση των οπαδων του Ολυμπιακου για το ΟΑΚΑ στον αγωνα με την ΑΕΚ?
Θα ειχε βουηξει ο τοπος θα ειχαμε και παλι δημοσιοκαφρους να γραφουν για σκανδαλα και να ποιοι παραβιαζουν τους νομους,και πανω που ειπαμε να κανουμε νεα αρχη ,ο Ολυμπιακος παραβιαζει πρωτος τα μετρα κλπ....
Για τον Ηρακλη? ΒΟΥΒΑ....γιατι?
Και γιατι να υπαρξει μετακινηση οπαδων απο την στιγμη που ειπαμε οτοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ετσι δεν ειπαμε?
Νομιζω οτι τα αρμοδια οργανα πρεπει να επιληφθουν αμεσα του θεματος και να τηρηθουν τα προαναφερθεντα για ολους.
Μεχρι και ανακοινωση εβγαλα οι οργανωμενοι του Ηρακλη  οτι ...ερχονται...και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα?
Με τιποτα ε? ουτε με την νομοθεσια? Η νομοθεσια δεν ισχυει αραγε για αυτους? Εχετε αλλους νομους στην Θεσσαλονικη?
Οταν εχεις συνηθισει να κανεις οτι θελεις ειναι δυκολο να προσαρμοστεις...
Καθε αρχη και δυσκολη.
Ιδου και η ειδηση...

Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Βγαίνουν τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Περίπου 6.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο θα τεθούν σε κυκλοφορία από το πρωί της Πέμπτης. 
Από 70 μέχρι 390 ευρώ οι τιμές τους.

"Ολυμπιακος για μενα σημαινει" μερος δευτερον

 "Ολυμπιακος για μενα σημαινει" μερος δευτερον


"Ο Ολυμπιακός μας συμπληρώνει 90 χρόνια φέτος! 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, με βασικό πυλώνα, τον πύρινό του κόσμο! Τον κόσμο, ο οποίος όπου και αν παίζει η ομάδα, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν είναι ,δημιουργεί μία «καυτή» ατμόσφαιρα και συντελεί τα μέγιστα στις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων».
Από τους εορτασμούς, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει το στήριγμα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια! Ο απλός και γνήσιος φίλαθλος της οικογένειας που λέγεται… Ολυμπιακός!

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Μήτρογλου;

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Μήτρογλου;

Η «Mirror» (ΕΔΩ το δημοσίευμα) στην Αγγλία ανέβασε πιο ψηλά την τιμή απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου από την Φούλαμ (17,4 εκατ. ευρώ που τελικά είναι και το ακριβές ποσό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) και έδωσε ξανά «τροφή» για σκέψη.



Τι θα πρέπει να κάνει στο φινάλε της σεζόν ο Ολυμπιακός με τον «πιστολέρο»; Να τον αφήσει, απλά, να επιστρέψει στη Φούλαμ και από ‘κει και έπειτα ας βρει τον δρόμο του αυτός και η αγγλική ομάδα; Να προσπαθήσει να τον δανειστεί ή, ακόμα καλύτερα, να τον κάνει ξανά δικό του;

Την Δευτέρα ο Υφ.Αθλητισμού στον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ για ολα

Την Δευτέρα ο Υφ.Αθλητισμού στον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ για ολα

Αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με επικεφαλής τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή, θα μεταβεί τη Δευτέρα (9-3-15) στη Νιόν της Γενεύης προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και εκπροσώπους της FIFA.
Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Σταύρος Κοντονής εκτός από τα θέματα της βίας και της διαφθοράς που θα συζητήσει με τον Μισέλ Πλατινί, θα ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ μέχρι που φτάνει το αυτοδιοίκητο και που μπορεί να επέμβει η Πολιτεία.

Ένα ήρεμο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ένα ήρεμο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Σε καλό κλίμα -και με κοινή συνισταμένη την προσπάθεια να γίνει ένα ήσυχο ντέρμπι- ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Κύπελλο.

Ένα ήρεμο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Σε απόλυτα ήρεμους τόνους δρομολογούνται οι προετοιμασίες για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της ρεβάνς του Κυπέλλου έγινε σε καλό κλίμα, με τους εκπροσώπους των δυο πλευρών να συμπλέουν στην προσπάθεια να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι.
Εξάλλου, η απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη (που αποφάσισε να μην πάει στο γήπεδο) βοηθά ώστε να μην οξυνθούν τα πνεύματα, ενώ και οι ρυθμοί που εξαντλούνται τα εισιτήρια από τους φίλους της «Ένωσης» προδιαθέτουν για γιορτινή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.
 Μακαρι....!

Τα επτά κορυφαία «ερυθρόλευκα» βίντεο

Τα επτά κορυφαία «ερυθρόλευκα» βίντεο

Τα επτά πιο δημοφιλή βίντεο για το μήνα Φεβρουάριο στο επίσημο κανάλι του ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Τα επτά κορυφαία «ερυθρόλευκα» βίντεο

Δείτε ποια ξεχωρίζουν στο Olympiacos TV.
Μέσω του επίσημου site της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός αναδεικνύουμε κάθε μήνα τα επτά πιο δημοφιλή videos του καναλιού μας στο YouΤube!
Με βάση τις δικές σας προτιμήσεις που αποτυπώνονται με τα views σε κάθε video βγάζουμε την πρώτη επτάδα με αυτά που σας άρεσαν περισσότερο.
Έτσι λοιπόν για τον μήνα Φεβρουάριο, η πρώτη επτάδα αποτελείται από τα:

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης (04/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης (04/03)


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά..

15:00 OTE SPORT 6, ΒΟΛΕΪ, CHAMPIONS LEAGUE, ΛΟΚ. ΝΟΒΟΣΙΜΠΙΡΣΚ-ΡΕΖΟΒΙΑ
18:00 OTE SPORT 5, ΒΟΛΕΪ, CHAMPIONS LEAGUE, ΖΕΝΙΤ ΚΑΖΑΝ-ΧΑΛΚΜΠΑΝΚ
19:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
20:00 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
20:15 NOVASPORTS 3, ΠΟΛΟ, CHAMPIONS LEAGUE, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
21:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPA DEL REY, ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
21:15 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
21:30 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ
21:45 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ
21:45 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPPA ITALIA, ΛΑΤΣΙΟ-ΝΑΠΟΛΙ
21:45 OTE SPORT 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
22:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ
23:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPA DEL REY, ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ
  Και μην ξεχνατε...

Αντετοκούνμπο και Καλάθης μέσα στις δέκα καλύτερες φάσεις, στο Νο1 ο Λεμπρόν.(video)

Αντετοκούνμπο και Καλάθης μέσα στις δέκα καλύτερες φάσεις, στο Νο1 ο Λεμπρόν.(video)






Πρώτος- και πάλι-είναι ο ανεπανάληπτος Λεμπρόν με ένα oldschool τρικ και χαλαρό κάρφωμα στο τέλος της φάσης…

 Απολαυστε τους...

«Δένει» και τον Μέγιερι

«Δένει» και τον Μέγιερι

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μπάλας Μέγιερι, ύστερα από τους Τσόρι, Φουστέρ και Μανιάτη, παρουσιάζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού.

«Δένει» και τον Μέγιερι

 Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο θα κληθεί να βάλει ο Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος είναι ο επόμενος που αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.
Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι διοικούντες την ΠΑΕ παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του Ούγγρου τερματοφύλακα και σκοπεύουν να του προτείνουν ένα συμβόλαιο με το οποίο θα εξασφαλίσουν την παρουσία του για πολλά χρόνια στην ομάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι όποιες επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και όλα δείχνουν πως απομένουν τα τυπικά για την ανανεώσει του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Χωρίς Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα και στη Λεωφόρο, ωστόσο ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» δεν προτίθεται να πράξει το ίδιο και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΆΕΚ.

Χωρίς Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ
 
Από την τηλεόρασή του θα παρακολουθήσει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη ρεβάνς του Ολυμπιακού στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του τόσο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λίγκα.
Όμως, κάτι ανάλογο δεν φέρεται διατεθειμένος να πράξει στην αναμέτρηση με την «Ένωση», προκειμένου να μην ανέβουν οι τόνοι με μία ενδεχόμενη παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και στο πλαίσιο της δέσμευσης για ηρεμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ύστερα και από την τελευταία συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Αλλάζει το σύστημα με Ολυμπιακό ο Μάνουελ Ρόκα

Αλλάζει το σύστημα με Ολυμπιακό ο Μάνουελ Ρόκα

Με σύστημα 4-2-3-1 σκοπεύει να παρατάξει ο Μάνουελ Ρόκα τον Πανθρακικό στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φορτώνοντας τον άξονα της ακριτικής ομάδας.

Αλλάζει το… σύστημα με Ολυμπιακό

 Το αγαπημένο του 3-5-2 αναμένεται να αφήσει ο Μάνουελ Ρόκα και να παρατάξει τον Πανθρακικό με 4-2-3-1 σκοπεύει στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει τους Ακρίτες, με ένα μοναδικό προωθημένο, τον Ιγκόρ, ώστε να «φορτώσει» τον άξονα δυσκολεύοντας το έργο του Ολυμπιακού.
Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει δημιουργήσει παιχνίδι και να «χτυπήσει» παράλληλα από τις πτέρυγες με τους ταχύτατους ακραίους που διαθέτει (Τζάνη-Ντιγκινί).