moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά..

19:45 NOVASPORTS 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
20:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Basket League:Πρόγραμμα χωρίς «αιώνιους» λόγω πλέι οφ

Basket League:Πρόγραμμα χωρίς «αιώνιους» λόγω πλέι οφ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων για την 23η και 24η αγωνιστική, αλλά από αυτό απουσιάζουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκα.
Επομένως η ημερομηνία που θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική δεν έχει ακόμη οριστεί.
Αναλυτικά:

Media:40 εκατ. ευρώ χρωστουν τα καναλια Πόσα χρωστά κάθε κανάλι

Media:40 εκατ. ευρώ χρωστουν τα καναλια Πόσα χρωστά κάθε κανάλι

Οφειλές 40 εκατ. ευρώ για τη χρήση των συχνοτήτων για τα έτη που δεν το έχουν πράξει (2011 έως 2014), καλούνται να καταβάλουν άμεσα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και τα συνδρομητικά κανάλια, σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση.
Οι οφειλές αφορούν το τέλος του 2% που έπρεπε να καταβάλλουν με βάση τον τζίρο τους από το 2011 (αφορά τον ισολογισμό του 2010) ως σήμερα.

Eρυθρολευκη υπερβαση στην Μοσχα

Eρυθρολευκη υπερβαση στην Μοσχα


O Ολυμπιακός χωρίς  Σπανούλη καλείται να αποδείξει αν μπορεί να νικήσει μια πανίσχυρη ομάδα μέσα στο «σπίτι» της.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ (20:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) και με νικη αγκαλιάζουν το πλεονέκτημα έδρας στα play offs που θα γίνει δικό τους αν νικήσουν και τη μεγάλη Παρασκευή τη Νίζνι στο ΣΕΦ.
Αντιθέτως, ηττηθούν χάνουν κάθε ελπίδα για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του έκτου ομίλου.

Το «Ολυμπιακός» στην USH Arena

Το «Ολυμπιακός» στην USH Arena


Το… «Ολυμπιακός» στην USH Arena
Ο Ολυμπιακός, προπονήθηκε χωρίς νεότερα προβλήματα το βράδυ της Πέμπτης (02/04) στην Universal Sports Hall της Μόσχας όπου απόψε (20:00 ΣΠΟΡ FM 94,6) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση «τελικός» για το πλεονέκτημα έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Το www.sport-fm.gr βρέθηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα.
Δείτε τα στο παρακάτω βίντεο: 

Ρε πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη...

Ρε πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη...

 Γιαυτο μεγαλη μπουκια φαε ,μεγαλο λογο μην ξεστομιζεις...
Θαθελα ναξερα πως θα πανε να παιξουν τωρα με τα αδελφια μας τον Ερυθρο Αστερα...
Μετα τα προκλητικα πανο και τα οσα εχουν ξεστομισει,ασε τις δηλωσει του εφευρετη της αλητειας οπως αυτοονομαζεται ετσι? για κατακτηση Ευρωπαικου τιτλου και περι πλανου πενταετιας και οχι φετος η του χρονου η για παοιο χρονο ρε παιδι μου τελος παντων.
Δεν μου λες τωρα ρε μαγκα Δημητρακη...θα πας και συ μαζι στην Σερβια να κατσεις στο παγκο της ομαδας ε?
Εχει να πεσει πολυ γελιο λεμε...
Για την ιστορια να πουμε οτι ο βαζελας τον ρουφηξε ολον απο την Αλμπα....καλοχωνευτος παιδια..!

 Ο Παναθηναϊκός έχασε απ' την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (68-66)
Να κλειδώσει την πρόκριση ήθελε, αλλά έμπλεξε για τα καλά η υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός έχασε απ' την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (68-66) και θέλει διπλό επί του Ερ. Αστέρα για να μην είναι με το... αυτί στο Βερολίνο.

Χαρακίρι...
«Πάρτι» ήθελε να στήσει, μπλεγμένος για τα καλά βγήκε.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη ήττα-σοκ απ’ την Άλμπα Βερολίνου με σκορ 68-66 στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο δεν κατάφερε να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά πλέον χρειάζεται διπλό στο φινάλε επί του (αδιάφορου) Ερυθρού Αστέρα για να ορίζει την τύχη του και να πάρει το εισιτήριο.
Σε διαφορετικό σενάριο -ήττα του δηλαδή στη Σερβία- θέλει υποχρεωτικά νίκη της Μακάμπι επί των Γερμανών για να συνεχίσει στα προημιτελικά του θεσμού.
Κακή εμφάνιση απ’ τους πράσινους, με αρκετούς παίκτες εκτός κλίματος και μειωμένο ροτέισον απ' τον Ιβάνοβτς (από 5' Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, καθόλου ο Λαουάλ). Έχτισαν δυο-τρεις φορές «καλές» διαφορές, αλλά δεν μπόρεσαν να τις κρατήσουν.
Τα δεκάλεπτα: 21-23, 40-33, 55-46, 66-68

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Σλότερ 12, Γιάνκοβιτς 6, Φώτσης 12 (2), Νέλσον 3, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 18 (4), Γκιστ 4, Μπατίστα 11, Μπλουμς

Άλμπα Βερολίνου (Ομπράντοβιτς): Τζίφεϊ 3, Κινγκ 5 (1), Τάμπου 3 (1), Βάργκας, Μπάνιτς 4, Ρέντινγκ 14 (2), Γουλφαρθ, Ρένφρο 16 (2), Χάμοντς 8 (2), Μακ Λιν 11, Ραντόσεβιτς 4Ρε πως τα φερνει η ρημαδα η ζωη ε?


Media:Χεστηκαν πανω τους και ζητανε...αποσυρση του μετρου

Media:Χεστηκαν πανω τους και ζητανε...αποσυρση του μετρου


Oταν λεμε οτι και ο Αγιος φοβερα θελει,ξερουμε τι λεμε...
Εκαναν τα κακουλια πανω τους  οι εκπροσωποι των media και μεσω των ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ ζητουν να αποσυρθει το μετρο τιμωριας των ΜΜΕ να παραμεινουμε λοιπον σε αυτην την κατασταση που ολοι γνωριζουμε μεχρι σημερα
Οχι βεβαια κανεις δεν πρεπει να εξαιρειται απο την τιμωρια και ειδικα εσεις στα meadia  πρεπει να εισαστε οι πρωτοι που θα τιμωρειστε για τα αισχη που γραφετε...
Θελετε ασυλια εσεις ε?
Μην κανεις κανενα αστειο κυριε Κοντονη και εξαιρεσεις τα media απο την τιμωρια ,επαιξες και εχασες κιολας και εσυ και η Κυβερνηση.
Ολοι πρεπει να ειμαστε ισοι απεναντι στον νομο και κανεις δεν πρεπει να εξαιρειται κανεις και τιποτε

EURO U-17: Ρωσία, Σκωτία και Γαλλία οι αντίπαλοι των Παίδων

EURO U-17: Ρωσία, Σκωτία και Γαλλία οι αντίπαλοι των Παίδων


Στον 3ο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 (Βουλγαρία, 6-22/5) κληρώθηκε η Εθνική Παίδων, μαζί με τις αντίστοιχες της Ρωσίας, της Σκωτίας και της Γαλλίας. Τι είπε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.
Στον 3ο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 (Βουλγαρία, 6-22/5) κληρώθηκε η Εθνική Παίδων, μαζί με τις αντίστοιχες της Ρωσίας, της Σκωτίας και της Γαλλίας. Η ελληνική ομάδα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου κόντρα στη Ρωσία, συνεχίζει με Σκωτία στις 10/5 και ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στον όμιλο στις 13/5 με αντίπαλο τη Γαλλία.
Αναλυτικά οι όμιλοι:

«Τελικες αποφάσεις στο τέλος της σεζόν»

«Τελικες αποφάσεις στο τέλος της σεζόν»



Την άποψή του για την ποιότητα και τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Βίτορ Περέιρα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova υπήρξε ξεκάθαρος αναφορικά εμ τις όποιες προθέσεις του σημειώνοντας ότι οι όποιες αποφάσεις του θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.
Aναλυτικά όσα είπε ο Βίτορ Περέιρα

Προληπτικά εκτός ο Φορτούνης

Προληπτικά εκτός ο Φορτούνης

ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÍÔÍÉÐÑÏ  (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2014-2015)FORTOUNIS OLYMPIAKOS - DNIPRO  (EUROPA LEAGUE 2014-2015)

Με πρωινή προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ο πρωταθλητής Ελλάδος συνέχισε την Πέμπτη την προετοιμασία της για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «οι Ζωσιμάδες».
Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε δουλειά επάνω στα τελειώματα φάσεων, ενώ στη συνέχεια έγιναν και «μονομαχίες» τριών εναντίον τριών και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων, σε μικρό χώρο.
Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζουν ο Γιάννης Μανιάτης, ο Κώστας Μήτρογλου και ο Τζίμι Ντουρμάζ, ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε σήμερα θεραπεία. Προληπτικά και μόνο έμεινε εκτός προπόνησης ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αισθάνθηκε μία ελαφριά ενόχληση στο δεξιό δικέφαλο (λόγω κόπωσης) και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.
Την Παρασκευή αναμένεται να επανέλθει σε πλήρη δράση, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Πάντα δίπλα στο "χαμόγελο του παιδιού" ο Ολυμπιακός (video)

Πάντα δίπλα στο "χαμόγελο του παιδιού" ο Ολυμπιακός (video)

Πρωτεργάτης σε κοινωνικά θέματα και πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες που έχων ως στόχο το να ενισχύσουν τα μικρά παιδιά, αλλά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στην προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Μέσα από τη νέα μεγάλη πρωτοβουλία «Μία Υπογραφή, Πολλά Χαμόγελα», ο φιλανθρωπικός οργανισμός διαθέτει υλικό με υπογραφές αθλητών (μπάλες κλπ), προς πώληση μέσα από τη σελίδα www.teamprostore.gr για να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση των μικρών παιδιών!

 ΟΣΦΠ 3 ΚΑΛΗ

Σε συνέντευξη Τύπου η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 Απριλίου 2015, το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Τάσος Αυλωνίτης και Λευτέρης Χουτεσιώτης, ενώ κοντά τους στο πάνελ ήταν και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς. Κοντά στην ομάδα ήταν και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, κα. Κατερίνα Μυλωνά.
 Παράλληλα, βρέθηκαν εκεί και άλλοι αθλητικοί σύλλογοι, με τα ποδοσφαιρικά ή μπασκετικά τμήματά τους. Αφού παρουσιάστηκε συνολικά η δράση και οι τρόποι με τους οποίους όλοι μας μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να ενισχύσουμε τον ιερό σκοπό, για το καλό των παιδιών, ο κ. Καραπαπάς πήρε τον λόγο και τόνισε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό.  

Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός με την εντολή και την καθοδήγηση του Προέδρου, κ. Μαρινάκη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει την απέραντη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, ξανά στην κοινωνία. 
Είμαστε πολύ κοντά σε όλη τη φιλανθρωπική δράση που υπάρχει, κυρίως όταν το επίκεντρο είναι τα μικρά παιδιά. Με αυτό τον τρόπο είμαστε και θα είμαστε δίπλα και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μία συγκεκριμένη φιλανθρωπική δράση, η οποία έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά και μας ενδιαφέρει πολύ να είναι στο επίκεντρο αυτής τη βοήθειας τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν περισσότερο ανάγκη και είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει σε αυτή την κοινωνία.

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ "×ÁÌÏÃÅËÏÕ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÏÕ" ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÐÏÓÔÇÑÉÎÇ ÔÇÓ ÄÑÁÓÇÓ "ÌÉÁ ÕÐÏÃÑÁÖÇ, ÐÏËËÁ ×ÁÌÏÃÅËÁ"

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία σύμπραξη ιστορική για τον σύλλογό μας με τη UNICEF που έχει βοηθήσει 55.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστούν και να έχουν έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζουμε ιδρύματα όπως το «Αργώ», το «Χατζηκυριάκειο», σε καθημερινή βάση, ολόκληρο τον χρόνο.
 Ενώ είμαστε παράλληλα και στο πλευρό της «Ελπίδας». Με τον ίδιο τρόπο και ελπίζουμε και περισσότερες ενέργειες, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού», του οποίου το έργο είναι γνωστό. 
Είναι μία ιερή αποστολή και σ’ αυτή την ιερή αποστολή, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, θα συνεισφέρει! 
Ειδικά στο πλευρό των παιδιών, που μας έχουν τόση ανάγκη»!

ÁÕËÙÍÉÔÇÓ ×ÏÕÔÅÓÉÙÔÇÓ ÊÁÑÁÐÁÐÁÓ  ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ "×ÁÌÏÃÅËÏÕ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÏÕ" ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÐÏÓÔÇÑÉÎÇ ÔÇÓ ÄÑÁÓÇÓ "ÌÉÁ ÕÐÏÃÑÁÖÇ, ÐÏËËÁ ×ÁÌÏÃÅËÁ"

Ο Τάσος Αυλωνίτης, με τη σειρά του, πήρε τον λόγο και μίλησε για τη σημασία που έχει η στήριξη προς τα παιδιά. «Είναι τιμή για εμάς που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια σπουδαία προσπάθεια. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, η ομάδα μας και φυσικά ο Πρόεδρός μας, να στηρίζουμε τέτοιους ιερούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, το κάνουμε και τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον, δίνοντας χαρά στα παιδιά, τα οποία πραγματικά το έχουν ανάγκη», επεσήμανε ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, για να δώσει, στη συνέχεια, τον λόγο στον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος σημείωσε: «Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για το χαμόγελο αυτών των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν ότι έχουν μία βοήθεια και ότι μπορούν να ελπίζουν για κάτι καλύτερο. Η ομάδα μας είναι πάντα κοντά και στηρίζει οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση, μέσω του Προέδρου μας φυσικά. Είμαστε κοντά σας, σας στηρίζουμε για τη συνέχεια, για να βοηθάμε όλα τα παιδιά»!

Δειτε το βιντεο

Μόνο νίκες οι Έφηβοι της Κ-17

Μόνο νίκες οι Έφηβοι της Κ-17


Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει μόνο νίκες από την 11η Ιανουαρίου 2015!
Τέσσερις στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού φιγουράρουν στην 1η θέση του Νοτίου ομίλου έχοντας 11 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Παναθηναϊκό.

Αρχίζει το τουρνουά Ασπροπύργου

Αρχίζει το τουρνουά Ασπροπύργου


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του 1ου Πασχαλινού τουρνουά που διοργανώνει στις 4-5/4,  στις εγκαταστάσεις της, η Σχολή του Ολυμπακού στον Ασπρόπυργο.
Στο τουρνουά εκτός από τις ομάδες της Σχολής Ασπροπύργου, θα συμμετάσχει η Σχολή του Ολυμπιακού από το Αιγάλεω, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ο ΑΟ Περιστερίου και ο Φωστήρας Καισαριανής.
Στο τουρνουά θα γίνουν αγώνες στις κατηγορίες Τζούνιορ και Προ Τζούνιορ αλλά και για Αστεράκια. Το Σάββατο 4/4 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των ομίλων και την Κυριακή οι τελικοί.

Αλλαγή ώρας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ

Αλλαγή ώρας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ
 

Η Super League άλλαξε την ώρα στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ-15 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στα Χανιά τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4).
Ενώ αρχικά ο τελικός, ο οποίος θα κρίνει την πρώτη κούπα σε Πρωτάθλημα Super League για το 2015, θα άρχιζε στις 14:00, τελικά θα αρχίσει στις 13:30.
Για την ιστορία θυμίζουμε πως το Πρωτάθλημα Super League Κ-15 διεξάγεται για 2η χρονιά, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει το 2014 στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ στον 1ο τελικό.

Αναβολή για τις 16 Απριλίου η απολογία Περέιρα και Κασάμι

Αναβολή για τις 16 Απριλίου η απολογία Περέιρα και Κασάμι 

 

Για τις 16 Απριλίου αναβλήθηκε η απολογία των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πορτογάλος προπονητής και ο Ελβετός μέσος των Πειραιωτών αντιμετωπίζουν την πειθαρχική δίωξη για τον τρόπο που πανηγύρισαν το γκολ της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του θεσμού.
Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (2/4), αλλά πήρε αναβολή για τις 16 Απριλίου λόγω της αδυναμίας του δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρου Γιαννίκου, να δώσει το "παρών" στην εκδίκαση.

Η ανακοινωση της ΟΧΕ για τα επεισοδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ανακοινωση της ΟΧΕ για τα επεισοδια στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για την ευθηνή που έχει η ΟΧΕ για τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή στον τελικό του Κυπέλλου ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Πυλαία.

Ξεκαθαρίζει για τελικό Κυπέλλου η ΟΧΕ
Έτσι, η ελληνική ομοσπονδία χειροσφαίρισης εξέδωσε την Πέμπτη ανακοίνωση και ξεκαθάρισε πως δε φέρει ευθύνη για όσα έγιναν, αφού έλαβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχοντας ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό πως ο τελικός είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα από το ζευγάρι που θα έφτανε ως εκεί, ζητώντας επιτακτικά να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα που θα βοηθήσουν να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας από το άθλημα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Σιδερενιος Μιχαλη...

Σιδερενιος Μιχαλη...

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και πλέον ξεκίνησε η αποθεραπεία του. Αν προλάβει να αγωνιστεί φέτος, θα γίνει μόνο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Χειρουργήθηκε ο Τσαϊρέλης

 Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επέμβαση στον Μιχάλη Τσαϊρέλη, μετά το σύνδρομο στους κοιλιακούς προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούσε και που είχε κρίνει αναγκαίο το νυστέρι. Η επάνοδός τους εκτιμάται σε περίπου ένα μήνα και αν προλάβει να παίξει ξανά φέτος, θα είναι στους τελικούς του πρωταθλήματος, εφόσον βέβαια ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκεί.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Χρυσό το ελληνικό μπότσια στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Χρυσό το ελληνικό μπότσια στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μπότσια της Βαρκελώνης, πανηγυρίζει την Πέμπτη η ομάδα ζευγαριών BC3.

Χρυσό το ελληνικό μπότσια στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο
Οι «χρυσοί» Παραολυμπιονίκες του Λονδίνου, Γρηγόρης Πολυχρονίδης και Νίκος Πανανός, αλλά και η Άννα Ντέντα, επικράτησαν στον τελικό με 5-1 της Τσεχίας και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, ενώ έκαναν και σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» που οδηγεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.
Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε στον τελικό μετά την επιβλητική νίκη επί της Πορτογαλίας με σκορ 9-0.

Το προγραμμα στην Α1 πόλο

Το προγραμμα στην Α1 πόλο

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν και οι έξι αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Όλοι Σάββατο στην Α1 πόλο
Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΚΟΕ, ενημερώνοντας και για την τιμωρία δύο αγωνιστικών που επέβαλε στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

«Χρυσή» η Ντουντουνάκη

«Χρυσή» η Ντουντουνάκη

Με το χρυσό μετάλλιο θα επιστρέψει από το μίτινγκ κολύμβησης του Αϊντχόφεν η Άννα Ντουντουάκη.

«Χρυσή» η Ντουντουνάκη
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κάλυψε τα 100 μέτρα πεταλούδα στον τελικό του αγωνίσματος σε 59.41 και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κούρσα, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Καζάν. Παράλληλα, ήταν η μοναδική που κάλυψε την απόσταση κάτω από το ένα λεπτό.

«Ανετη » νικη-προκριση για Ολυμπιακό

«Ανετη » νικη-προκριση για Ολυμπιακό

«Υγιεινός περίπατος» για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε με περίπατο» τη Χίο 19-2 στο «Πέτρος Καπαγέροφ», στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου πόλο των ανδρών και προκρίθηκε πανηγυρικά στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης τον Μάιο, περιμένοντας την κλήρωση της ημιτελικής φάσης.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα και, με κορυφαίους σκόρερ τους Βλαχόπουλο και Κολόμβο (με 6 και 4 γκολ αντίστοιχα), έφτασαν στην άνετη νικη-πρόκριση. Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-0, 5-1, 6-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 3, Βλαχόπουλος 6, Φουντούλης Ι. 2, Ποντικέας 1, Κολόμβος 4, Μάλιαρακ 1, Γούνας 1, Δερβίσης 1

ΧΙΟΣ: Φουντούλης Γιωρ. 1, Γαβαλάς Ι.

Nα ποιος ειναι ο Ολυμπιακος

Nα ποιος ειναι ο Ολυμπιακος

«Μη σταματάς να βοηθάς» στο «Παιδικό Σπίτι»

«Μη σταματάς να βοηθάς» στο «Παιδικό Σπίτι»

Το ερυθρολευκο συνθημα «Μη σταματάς να βοηθάς» εχει φτασει παντου σε ολη την Ελλαδα ,και η ΠΑΕ Ολυμπιακος και ο Ερασιτεχνης εχουν αποδειξει οχι μονο τωρα αλλα ανεκαθεν την κοινωνικη τους ευαισθησια.
Ο Προεδρος και ιδιοκτητης του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης δεν ειναι ενας ανθρωπος που εχει κατσει επανω στα λεφτα του και αναπευεται ,ειναι ενας ανθρωπος με ευαισθησιες και ιδιαιτερα για τον φτωχο συνανθρωπο του που εχει αναγκες που ακομα και το Ελληνικο Κρατος παραμελει.
Θα μπορουσαμε να γραφουμε μερες για τα οσα κανει καθημερινα και ποσοι ανθρωποι συνεχιζουν και ειναι εν ζωη χαρις στον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη.
Θα αρκεστουμε στην τελευταια προσφορα του στο  «Παιδικό Σπίτι»
Ας δουμε τι εγινε...

«Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (Μέρος 12+1)

 «Ολυμπιακός για μενα σημαίνει» (Μέρος 12+1)


Σήμερα, 2 Απριλίου 2015 είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού!
Με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα, ο μικρός Γρηγόρης και η οικογένειά του από τον Καναδά μιλάνε στο Olympiacos TV, παίρνοντας μέρος στην σειρά αφιερωμάτων «Ολυμπιακός σημαίνει»!

Tα τσουτσεκια της Θυρας 13 εβριζαν νεκρους απο το web radio τους (video)

Tα τσουτσεκια της Θυρας 13 εβριζαν νεκρους απο το web radio τους (video)

Πρωταπριλιατικα που ειναι η ημερα που γιορταζουν οι ψευτες και τα λαμογια βγηκαν τα τσουτσεκια του web radio της θυρας 13 για να βγαλουν στην φορα τα ψεματα τους να βρισουν τον Τακη και τον Ακη απο την εκπομπη της Θυρας 7 ,να βρισουν τον προεδρο του Ερασιτεχνη Μιχαλη Κουντουρη που αυτοι συγκεκριμενα λογω ηλικιας τον ξερουν μονο απο φωτογραφια.Εβριζαν τα Καμινια που δεν περνανε ουτε με τανκς απο εκει ασε που δεν ξερουν που ειναι...
Και το χειροτερο απολα? Εβριζαν νεκρους...