moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ιδου τι δημοσιευσα το 2012 στο ALEX WEB RADIO/TV για τον Γιαννη Αλαφουζο

Ιδου τι δημοσιευσα το 2012 στο ALEX WEB RADIO/TV  για τον Γιαννη Αλαφουζο


Τι ανακαλυπτει κανεις οταν ψαχνει τα αρχεια του...
Το 2012 ηταν η εποχη που ειχα λυωσει τα δαχτυλικα μου αποτυπωματα στο πληκτρολογιο με τις υποθεσεις του κοριοπολις και των κασετων στην εκπομπη του σαγωνια ,ακομα και τοτε   παρανομα ετσι?
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ KAI H OIKOΓΕΝΕΙΑ TOY
Ειχα ανακαλυψει τοτε το βιντεο του εξαπατημενου απο τον Γιαννη Αλλαφουζο ,Γιαννη Κουρη που τον ξεμπροστιασε φορα-παρτιδα αλλα απο τοτε μεχρι σημερα δεν εγινε και τιποτε απολυτως και ο Γιαννακης συνεχιζει να ζει και να βασιλευει με την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης οπως και σημερα.

«Δεν γίνεται να μην είσαι Ολυμπιακός!»(videos)

«Δεν γίνεται να μην είσαι Ολυμπιακός!»(videos)

«Δεν γίνεται να μην είσαι Ολυμπιακός!»
Μετά την αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η σκυτάλη περνάει στην «υπαρχηγό», Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία ευτύχησε στην όγδοη σεζόν της στο Λιμάνι να τα σηκώσει όλα! Η MVP του 5ου τελικού με τη Βουλιαγμένη, μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ» και στο gavros.gr για τη μεγάλη φετινή χρονιά, για τη χημεία που έφερε Ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, για τον κόσμο που έδωσε στα κορίτσια απίστευτη ώθηση και στον οποίο αφιερώνει τις φετινές κούπες!

ΤΣΣΚΑ καλεί Περπέρογλου, ο Στράτος θέλει Ολυμπιακό!!!

ΤΣΣΚΑ καλεί Περπέρογλου, ο Στράτος θέλει Ολυμπιακό!!!

Ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει τον Ελληνα φόργουορντ στη Μόσχα, αλλά...


Η ΤΣΣΚΑ κάνει ήδη τα σχέδιά της για την επόμενη και δεν λογαριάζει καθόλου το ότι η Εφές δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αλλωστε δεν φαίνεται να νοιάζεται η ίδια η Αναντολού, που ήδη κάνει προτάσεις σε παίκτες ανά την Ευρώπη, αν και κινδυνεύει άμεσα να χάσει τον τίτλο. Είναι προφανές ότι και οι ίδιοι δεν πιστεύουν στο ρόστερ τους.

Ο «ερυθρόλευκος όρκος νίκης (video)

Ο «ερυθρόλευκος όρκος νίκης (video)

Δείτε, από την κάμερα του Olympiacos BC TV,  τον ιδιαίτερο τρόπο που βγαίνουν οι “ερυθρόλευκοι” απο τα αποδυτήρια και την αποθέωση που γνώρισαν στην πρώτη είσοδό τους στο ΣΕΦ...

Ανυπόμονος ο Ντομίνγκες

Ανυπόμονος ο Ντομίνγκες

Περίπου 2 εβδομάδες ξεκούρασης μοιάζουν αρκετές για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος ξεκίνησε ήδη προπονήσεις δείχνοντας την ανυπομονησία του ενόψει της νέας σεζόν.
Προπονήσεις ξεκίνησε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, μετά από δύο γεμάτες εβδομάδες ξεκούρασης, που όπως φαίνεται ήταν αρκετές για τον 34χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για την περίοδο από τις 10 έως τις 20 Ιουλίου στο Ζέεφελντ, ωστόσο ο Ντομίνγκες δεν θέλει να περιμένει μέχρι τότε και ήδη έχει ξεκινήσει να γυμνάζεται ατομικά, επιθυμώντας να βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μόλι

Πρώτα ο Σλούκας, μετά ο Ντάνστον

Πρώτα ο Σλούκας, μετά ο Ντάνστον

Προτεραιότητα ο Σλούκας
Ο Ολυμπιακός από βδομάδα θα μιλήσει πρώτα με τον Σλούκα και μετά θα πλησιάσει τον Ντάνστον. Ο λόγος που οι Πειραιώτες δεν επιχείρησαν νωρίτερα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ. Κοντά στην ΑΕΚ ο Κατσίβελης.
Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Από το Σάββατο και μετά οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θα ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται, δίνοντας προτεραιότητα στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα, ενώ ακολούθως θα επιδιώξουν να έχουν επικοινωνία με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Γιαννιώτας και επίσημα

Γιαννιώτας και επίσημα

 
Την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης (17/6).
 Οι πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των Πειραιωτών.

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μεταβεί κανονικά στο γραφείο του ανακριτή κ. Ανδρεάδη, έτοιμος να αντικρούσει ψευδορκίες και συκοφαντίες που αφορούν την συγκεκριμένη υπόθεση.
Ο πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφορικά με θέματα που απασχολούν εσχάτως το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ανηλεής και έχει βρει καταφύγιο σε δημοσιογράφους - δικαστές αλλά και ΜΜΕ πρόθυμα να υιοθετήσουν απόψεις αστήρικτες, δυσφημιστικού και συκοφαντικού χαρακτήρα.

Μιλά με Αντάλιασπορ ο Αφελάι

Μιλά με Αντάλιασπορ ο Αφελάι

Μιλά με Αντάλιασπορ ο Αφελάι
Στη γειτονική της Ελλάδας Τουρκία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ιμπραΐμ Αφελάι.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Τουρκία, ο Ολλανδός εξτρέμ που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αντάλιασπορ, που μόλις ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Θέλει ξανά τον Λαφαγέτ ο Περάσοβιτς

Θέλει ξανά τον Λαφαγέτ ο Περάσοβιτς

Θέλει ξανά τον Λαφαγέτ ο Περάσοβιτς!
Στη μεταγραφική λίστα της Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται ο Όλιβερ Λαφαγέτ και ύστερα από εισήγηση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Βαλένθια.

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα

Έπιασε ήδη δουλειά ο Σίλβα
Ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα, από τη στιγμή που δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και βρίσκεται στα δικαστήρια με τη διοίκηση των «λιονταριών».

Στο Serbia Basketball Camp ο Παπαπέτρου

Στο Serbia Basketball Camp ο Παπαπέτρου

Στο Serbia Basketball Camp ο Παπαπέτρου
Υπό την παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, Ιωάννη Παπαπέτρου, πραγματοποιήθηκε το χθεσινό πρόγραμμα του 2ου Greece-Serbia Basketball Camp στο ΟΑΚΑ.

Απ' τα πράσινα, στα κόκκινα ο Στιβαχτής

Απ' τα πράσινα, στα κόκκινα ο Στιβαχτής


Απ' τα πράσινα, στα κόκκινα ο Στιβαχτής

Την διαδρομή Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έκανε ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος θα αγωνιστεί στην πάσα των «ερυθρόλευκων» μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τους «πράσινους».
Παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος ανακοινώθηκε απ’ τους «ερυθρόλευκους».
Ο έμπειρος πασαδόρος επιστρέφει στον Πειραιά δέκα χρόνια μετά το προηγούμενο σύντομο πέρασμά του -για τον δεύτερο γύρο της σεζόν 2005/06- και έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«Ερυθρόλευκος» ο Παπαδόπουλος

«Ερυθρόλευκος» ο Παπαδόπουλος

«Ερυθρόλευκος» ο Παπαδόπουλος
Άλμα στην καριέρα του έκανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε απ’ τον Ολυμπιακό.
Μετά από μια θετική χρονιά με τον Φοίνικα Σύρου ο 29χρονος κεντρικός αποκτήθηκε για την επόμενη σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.
Η ανακοίνωση:

To κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου σκεφτεται να μην κατεβει στο επομενο Πρωταθλημα...

To κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου σκεφτεται να μην κατεβει στο επομενο Πρωταθλημα...


Αρχισατε παλι τις κωλοτουμπες περι καταστροφης του Ελληνικου ποδοσφαιρου και της ανισης μεταχειρισης,και απειλειτε οτι δεν θα κατεβειτε στο επομενο πρωταθλημα?
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΤΕ...ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Να η εγκληματικη οργανωση κυριοι της Ελληνικης Δικαιοσυνης (video)

Να η εγκληματικη οργανωση κυριοι της Ελληνικης Δικαιοσυνης (video)

 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ Ε?
Eνα χιουμοριστικο  video με πολλες πολλες αληθειες και ντοκουμεντα...με δικαστικες αποφασεις με παραγοντες καταδικασμενω προεδρων ομαδων και με την αβαντα της εκαστοτε Κυβερνησης απο λαθρεμπορες και λαμογια γινονται και δημοσιοι λειτουργοι ,τους δινουν τον ΟΠΑΠ ,τους δινουν δανεια 36.000.000 ευρω για υπερχρεωμενα media  που λειτουργουν χωρις αδεια την ωρα που ο Ελληνικος λαος πειναει,βροχηδον οι επερωτησεις στην Βουλη των Ελληνων και οι Βουλευτες που κανουν το λαθος να ρωτησουν τι γινεται,δεχονται απειλες ακομα και κατα της ζωης τους.
Αυτο εγινε και κατα του Τακη Τσουκαλα στο πατρικο του σπιτι στα Ταμπουρια,αλλα δεν εχει ευαισθητοποιηθει κανενας Εισαγγελεας γιαυτο...ειναι γαυρος βλεπεις.
Πρεπει να την παρετε χαμπαρι ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

Θελω να δω μετα που θα πατε να κρυφτειτε....

Θελω να δω μετα που θα πατε να κρυφτειτε....

Θελω να γινω ακομα μια φορα ...προφητης προ Χριστου και οχι μετα Χριστον οπως συνηθιζεται,και καλα θα κανετε να φυλαξετε αυτην την δημοσιευση για να θυμηθειτε ποιος ηταν ο...προ Χριστου προφητης.
Ο λογος για ποιον αλλον? τον Βαγγελη Μαρινακη που εφερε ρε παιδι μου ολα τα κακα αυτης της χωρας...
Λαστιχο σκαει ,οι μπραβοι του Μαρινακη το εκαναν.