moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Oι σφυριχτρες της προημιτελικης φασης του Κυπελλου Ελλαδος

 Oι σφυριχτρες της προημιτελικης φασης του Κυπελλου Ελλαδος

Παππάς στην Ξάνθη, Μαντάκης στο Πανιώνιος-Ηρακλής

Παππάς στην Ξάνθη, Μαντάκης στο Πανιώνιος-Ηρακλής


Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ανδρέα Παππά να ορίζεται στο Ξάνθη-ΟΦΗ και τον Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας) στην αναμέτρηση Πανιώνιος-Ηρακλής.
Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί ο ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί:

Football League:Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Football League:Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Το Σάββατο (7/3) θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ερμιονίδα για την 21η αγωνιστική της Football League. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα που έγινε γνωστό.

ΑΕΚ - Ερμιονίδα
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη Δευτέρα (02/03) το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
 Αναλυτικά:

Superleague 27η αγωνιστική:Αλλαγές στο πρόγραμμα

Superleague 27η αγωνιστική:Αλλαγές στο πρόγραμμα

Ολυμπιακός - Πανθρακικός

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3) αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακού θα γίνει μα μέρα νωρίτερα. Αλλαγή με το Καλλονή - Πανιώνιος
Στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Superleague θα σημειωθούν αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3), θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα. Το Σάββατο (7/3), δηλαδή, στις 17.15.
Εκείνη την ημέρα και ώρα ήταν να παίξει ο Πανιώνιος στη Λέσβο με την Καλλονή. Αυτό το ματς θα πραγματοποιηθεί την ώρα που είχε οριστεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλαδή την Κυριακή (8/3, 15.00).
Είχατε ενημερωθεί, άλλωστε, ότι ο Πανιώνιος είχε καταθέσει αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα του με την ΑΕΛΚ. Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, τη Δευτέρα (2/3), το αίτημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης έγινε αποδεκτό.

Τη Δευτέρα το Κηφισιά-Ολυμπιακός

Τη Δευτέρα το Κηφισιά-Ολυμπιακός

Την επόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί η σημαντικότερη αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ολυμπιακό.

Τη Δευτέρα το Κηφισιά-Ολυμπιακός

Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΕΣΑΠ, ορίζοντας για την ερχόμενη Κυριακή το ΜΕΝΤ-ΠΑΟΚ κι τα υπόλοιπα ματς για το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Κατσίμπρας: "Συνεχώς παρών σε μεγάλες διοργανώσεις"

Κατσίμπρας: "Συνεχώς παρών σε μεγάλες διοργανώσεις"

Ο αθλητής του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, Γιάννης Κατσίμπρας, αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Κατσίμπρας χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό που κληρώθηκε να αγωνιστεί με τον πρωταθλητή Νίκο Τζέλο και τόνισε ότι ο στόχος των αθλητών του Ολυμπιακού είναι να δίνουν συνεχώς το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις.

Αναλυτικά ο Γιάννης Κατσίμπρας δήλωσε στο osfp.gr:

Χρυσό οι Έφηβοι, αργυρό οι Άνδρες Β'

Χρυσό οι Έφηβοι, αργυρό οι Άνδρες Β'

Καλές επιδόσεις για τους αθλητές του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα.

 

Με επιτυχία συνοδεύτηκε η συμμετοχή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου που διεξήχθη στην Πηγή Τρικάλων.

Ο Ολυμπιακός έλαβε μέρος με 12 αθλητές οι επιδόσεις των οποίων ήταν αξιόλογες.
Οι Έφηβοι (Δημήτρης Μάλαϊ, Χρήστος Παλούκης Μάνεβ Κριστιάν) κατέλαβαν την πρώτη θέση στο 1ο ομαδικό 6000μ.
Οι Άνδρες Β' (Θεόδωρος Τσολάκης, Κωνσταντίνος Ζαρτζής, Αλέξανδρος Πιπέρης) κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο 2ο ομαδικό των 8000μ. και οι Άνδρες  (Μιχάλης Καλομοίρης, Γεράσιμος Γρίβας, Γιάννης Ζαχαράτος) την 4η θέση στα 12.000μ.

Το προπονητικό τουρνουά στα Βοτσαλάκια

Το προπονητικό τουρνουά στα Βοτσαλάκια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Μίνι Κορασίδων που διεξήχθη στα Βοτσαλάκια και το διοργάνωσε η Ακαδημία πόλο του Ολυμπιακού.
Το τουρνουά είχε προπονητικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου δεν κρατήθηκαν σκορ από τις οκτώ συνολικά αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που έλαβαν μέρος. 


Πέραν των Μίνι Παίδων και Μίνι Κορασίδων του Ολυμπιακού οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν ήταν ο Πανιώνιος ο Ιωνικός και ο Εθνικός.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού, ευχαριστούν τον ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά για την καλή συνεργασία που είχαν στην διεξαγωγή του Τουρνουά.

Ολυμπιακός - Ηλιούπολη 3-0

Ολυμπιακός - Ηλιούπολη 3-0

Εύκολα, γρήγορα και απλά...Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις έδωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε άνετα της Ηλιούπολης (3-0 σετ) σε 63 λεπτά!
Μια ακόμα νίκη την 16η σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-0 σετ (25-19, 25-16, 25-7) της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1.


Οι ερυθρόλευκες που αγωνίστηκαν χωρίς τις Μπραμπόροβα και Νέσοβιτς δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν μέσα σε 63 λεπτά, την αντίσταση της ομάδας των Νοτίων Προαστίων πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Πανναξιακό το ερχόμενο Σάββατο (7/3, 19:30).

Η αγωνιστικη δραση ξεκινα...ας αναλογιστουν ολοι τις ευθυνες τους...

 Η αγωνιστικη δραση ξεκινα...ας αναλογιστουν ολοι τις ευθυνες τους...

Ετσι ακριβως ειναι φιλες και φιλοι...η αγωνιστικη δραση ξεκινα αποτι φαινεται μετα και την ανακοινωση της Super League που ζητα την επανεναρξη της και ολοι πρεπει να αναλογιστουν τις ευθυνες του απο εδω και στο εξης ,ολοι και οταν λεμε ολοι αυτη την φορα εννοουμε ολοι μας...και εγω εννοειται ετσι?
Απο Κρατικους και θεσμικους παραγοντες απο προεδρους ομαδων ,απο διαιτητες απο γενικα ολα τα media και τους δημοσιογραφους που ειναι και οι αμεσα θιγομενοι οικονομικα γιατοχουμε ξαναπει για τα λεφτα τα κανουν ολα ετσι..οχι ολοι αλλα αρκετοι...
Η Αστυνομια να κανει επισης την δουλεια της οπως πρεπει και νομιμα και σωστα αλλα και η Δικαιοσυνη επισης να μην χαριζει σε κανεναν και να αφησει τα χατηρια στους Υπουργους και τους γνωστους παραγοντες ομαδων η αλλους συμφεροντολογικους λογους.
Και φτανω στους οπαδους ολων των ομαδων..ναι...ολων...
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 90 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...!

Basket League:Τα αποτελεσματα της 18ης αγωνιστικής

Basket League:Τα αποτελεσματα της 18ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε λόγω της κακής του άμυνας, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα με 87-105, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική. 
Ανετο ήταν το πέρασμα του Παναθηναϊκού από την έδρα του Ρεθύμνου, ενώ η ΑΕΚ έκανε… πάρτι απέναντι στον Πανελευσινιακό για την 18η αγωνιστική της Α1.
Ο Κολοσσός χρειάστηκε τρεις βολές του Ντομινίκ Ουότερς σε νεκρό χρόνο για να πάρει τη νίκη με 64-63 απέναντι στον Απόλλωνα! Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά την επικράτησή του απέναντι στον Πανιώνιο με 79-65.
Ο Αρης «άλωσε» το Ζηρίνειο και με τη νίκη το με 65-79 έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην είσοδό του στην τετράδα! Ο ΚΑΟΔ έκανε «περίπατο» απέναντι στον Κόροιβο και πήρε βαθμολογική «ανάσα» στην μάχη της παραμονής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δευτερη 100αρα ο ΘρυλοςΤρίκαλα - Ολυμπιακός 87-105

Δευτερη 100αρα ο ΘρυλοςΤρίκαλα - Ολυμπιακός 87-105

Δεύτερη κατοστάρα για τον Ολυμπιακό στη φετινή Basket League, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν εκτός έδρας των Τρικάλων με 105-87, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν είχαν καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη. Οι Σπανούλης και Πρίντεζης πέτυχαν 25 και 22 πόντους αντίστοιχα.

 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 20 πόντους (12-32) διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες χαλάρωσαν στην άμυνα (31-21 στη δεύτερη περίοδο), με τα Τρίκαλα να μειώνουν σε 68-75 στο 29', βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Στη τελευταία περίοδο όμως οι ερυθρόλευκοι σοβαρεύτηκαν, βρήκαν λύσεις στην επίθεση και βελτιώθηκαν στην άμυνα, κερδίζοντας το ματς με σκορ 87-105 για την 18η αγωνιστική της Basket League, παραμένοντας μόνος πρώτος στη κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν καλά ποσοστά στην επίθεση (25/33δ-76%, 11/23τρ-48%, 22/26-85%), υπήρχε ισορροπία στο κομμάτι των ριμπάουντ (25-27), ενώ είχαν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (24/14). Η ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου ναι μεν εντυπωσίασε με τον πλουραλισμό της στην επίθεση, αλλά προβλημάτισαν οι αρκετοί πόντοι που δέχτηκε στην άμυνα, σε ένα ματς που είχε γρήγορο ρυθμό.

Η ομιλία του Μαρινάκη στο Ρέντη και πρόστιμο 500.000 ευρώ

Η ομιλία του Μαρινάκη στο Ρέντη και πρόστιμο 500.000 ευρώ

Τοσο καιρο εβλεπαν την καλη του πλευρα,τωρα ειδαν και την αναποδη,ο Βαγγελης Μαρινακης μιλησε στους παικτες σαν οπαδος απο την κερκιδα αφουγκραζομενος την αγανακτηση του κοσμου απο τις συνεχομενες ασχημες εμφανισεις.Σε οποιον δεν αρσεις,φευγει...αυτα ηταν τα λογια του...
Αυτα ηταν και τα λογια των οπαδων στο γηπεδο ...Οποιος δεν μπορει...κλπ,κλπ.
Αυτο ειπε λοιπον και Βαγγελης Μαρινακης εκφραζοντας το οπαδικο ερυθρολευκο συναισθημα ολων μας.
Οποιος εχει τσαγανο κοτσια και δυνατοτητες θα μεινει να αποδειξει οτι αξιζει...οποιος δεν μπορει θα την κανει με ελαφρα,αυτο να το καταλαβουμε ολοι.
Καλα ξηγηθηκες Προεδρε και απο δω και στο εξης να δουμε ποιοι πραγματικα αγαπουν τον Ολυμπιακο η εστω ...επαγγελματικα ειναι τιμιοι και φιλοτιμοι και θελουν να δουλευουν το ψωμι πολυτελειας που πληρωνονται οπως κανουμε ολοι μας στις δουλειες μας καθημερινα.
 
Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πήγε στο Ρέντη και μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτά είναι τα μέτρα για τη βία

Αυτά είναι τα μέτρα για τη βία

Την άμεση λήψη μέτρων κατά της βίας, αλλά και αυστηρό πλαίσιο ενόψει της νέας σεζόν προανήγγειλε ο Γιώργος Μποροβήλος. «Διακοπή με την πρώτη φωτοβολίδα», προειδοποίησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Αυτά είναι τα μέτρα για τη βία

Έτοιμοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, όσο σκληρά κι αν είναι, εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων στο σημερινό (2/3) διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας όπως μετέφερε ο Γιώργος Μποροβήλος.
Μιλώντας μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ενημέρωσε για τα άμεσα μέτρα που αποφασίστηκε να παρθούν για την καταπολέμηση της βίας και κυρίως γι’ αυτά που αναμένονται να επικυρωθούν ενόψει της νέας σεζόν.
Επισήμανε πως ήδη έχει δρομολογηθεί το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, καθώς και η αξιοποίηση των συστημάτων παρακολούθησης.

Προειδοποίησε πως δεν θα γίνουν αποδεκτά από εδώ και στο εξής τα έκτροπα εντός του γηπέδου και τα ματς θα διακόπτονται κάθε φορά που θα υπάρχει ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων ή εισβολή οπαδών. Ακόμα δεν θα υπάρξουν άλλες μετακινήσεις οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν.
Τα σημαντικότερα μέτρα όμως είναι αυτά που συζητήθηκαν με την προοπτική να εφαρμοστούν με τη νέα σεζόν: επαναφορά του ιδιώνυμου, τιμωρία φυσικών προσώπων, δημιουργία Λέσχεων υπό την αιγίδα των ΠΑΕ, ονομαστικό εισιτήριο και αυστηρότερος έλεγχος κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Γιώργου Μποροβήλου:

Η προσπαθεια για την προστασια του Ολυμπιακου συνεχιζεται τωρα μεσα απο το Piraeus Planet

 Η προσπαθεια για την προστασια του Ολυμπιακου συνεχιζεται τωρα μεσα απο το Piraeus Planet


Μια ενημερωση για τους νεους φιλους του Piraeus Planet  και τους παλιους φιλους του ALEX WEB RADIO/TV...

FIFA-Ελληνες υφυπουργοι 5-0

FIFA-Ελληνες υφυπουργοι 5-0

Τέσσερις υφυπουργοί έχουν πάει πέντε φορές κόντρα με την ΦΙΦΑ για το αυτοδιοίκητο από το 1993, όμως έκαναν πάντα πίσω μπροστά στον εφιάλτη του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων - Αποφασισμένος για ρήξη δηλώνει τώρα και ο Κοντονής


Αποφασισμένος για ρήξη με την ΦΙΦΑ για το θέμα του αυτοδιοίκητου δηλώνει ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, με όσα λέει στις συνεντεύξεις του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα σταματήσει ακόμα κι αν αποκλειστούν οι ελληνικοί σύλλογοι και οι εθνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ομοφωνη συμφωνια κατα της βιας-Κατεθεσε προταση ο Ολυμπιακος (video)

Ομοφωνη συμφωνια κατα της βιας-Κατεθεσε προταση ο Ολυμπιακος  (video)

Στην άκρη άφησαν τις διαφορές τους οι πρόεδροι των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και ομόφωνα συμφώνησαν σε σκληρά μέτρα για τον περιορισμό των φαινομένων βίας.

Όλοι μαζί κατά της βίας!
Στο ΔΣ της Super League, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 έδωσαν το «παρών» όλα τα μεγάλα ονόματα.
Ανάμεσά τους και οι Βαγγέλης Μαρινάκης (συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά), Γιάννης Αλαφούζος (συνοδευόμενος από τους κ.κ. Κωνσταντίνου και Σωπήλη) και Νίκος Μαχλάς, που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο των εντάσεων στην προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση.
Αυτή τη φορά όλα κύλησαν ομαλά με τους προέδρους όλων των ομάδων να συζητούν για τον περιορισμό των φαινομένων βίας και να φτάνουν ομόφωνα σε συμφωνία.
«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος»,ειπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.
Λίγο αργότερα βγήκε από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος επεσήμανε ότι όλοι άφησαν τις προσωπικές διαφορές τους στην άκρη και συμφώνησαν σε κάποιες αποφάσεις για τη βελτίωση του πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού άφησε τις λεπτομέρειες να τις κάνει γνωστές ο Γιώργος Μποροβήλος, ο επικεφαλής της Σούπερ Λίγκας,  μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν παρόντες ότι υπήρξε συγκατάθεση όλων των ΠΑΕ για αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση

Αναλυτικα...

Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports

Το πόλο παίζει στα κανάλια Novasports

 
Το πόλο έχει την τιμητική του στα κανάλια Novasports!
Τρίτη 3/3 18:15, Παίζουμε Ελλάδα πόλο με το Διονύση Στρούμπο, Novasports 1 και Novasports 1 HD
Τετάρτη 4/3, 20:15, Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός, Len Champions League Ανδρών, Novasports 3
Σάββατο 7/3, 17:00 Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός, Α1 Ανδρών Novasports 4

Νίκη στο φινάλε για τους Νέους

Νίκη στο φινάλε για τους Νέους

Με γκολ του Σάλιακα από το σημείο του πέναλτι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.
Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League Κ-20, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1, το μεσημέρι της Κυριακής (1/3), στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 55 βαθμούς σε 19 αγώνες και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχουν επτά παιχνίδια λιγότερα. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 53 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Με γκολ του Μανώλη Σάλιακα στο 89', ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (1/3) στο Ρέντη και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη

Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη

Τις δοκιμές νεαρών παικτών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη συνεχίζει καθημερινά ο Ολυμπιακός.
Ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα αξιολογούνται από τους προπονητές και τα τεχνικά στελέχη της Ακαδημίας.


Όσοι "προκριθούν" θα περάσουν και δεύτερο δοκιμαστικό και στο τελικό στάδιο θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας πλέον σε προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να "χτενίζει" όλη την χώρα για νέα ταλέντα, τα οποία θα στελεχώσουν τις ομάδες της Ακαδημίας του.
Φυσικά δοκιμαστικά πραγματοποιούνται και για ποδοσφαιριστές των Σχολών του Δικτύου του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα.

"7αρα"οι Έφηβοι στην Κρήτη

"7αρα"οι Έφηβοι στην Κρήτη

Νίκη με σκορ 7-0 επί του ΟΦΗ πέτυχαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-17.
Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν... καταιγιστική στην επίθεση και τελείωσε από πολύ νωρίς το παιχνίδι, αφού προηγήθηκε με 0-3 πριν ακόμη ολοκληρωθεί το ημίχρονο.


Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και στόχος είναι να παραμείνει εκεί έως την ολοκλήρωση και του 3ου γύρου.
Τα γκολ για την ομάδα του Ολυμπιακού σημείωσαν οι: Νικολάου (0-1), Τσιλίκης (0-2), Βάρκας (0-3), Κιρτζιαλίδης (0-4), Ξενιτίδης (0-5), Τζουμάκης (0-6), Σπυριδάκης (0-7).
Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε: "Είχαμε καλή απόδοση σε όλο τον αγώνα και πετύχαμε πολλά γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν πολύ δυνατός. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι".
Η σύνθεση:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (70' Αγγελόπουλος), Νταϊ,  Μπέτσας (46' Χελάς), Ρέτσος, Νικολάου, Κολτσίδας, Λάμπρου, Τζουμάκης (70' Κουγιός), Κιρτζιαλίδης, Βάρκας (60' Ξενιτίδης), Τσιλίκης (65' Σπυριδάκης).

Νίκη για την Κ-13

Νίκη για την Κ-13

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο "Attica Cup" η Κ-13 του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή κέρδισε με 3-1 τον Πανιώνιο στον Άγιο Κοσμά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τα γκολ για την ομάδα του Πειραιά σημείωσαν οι: Τζανετής, Σουρλής, Κεραμιδάς.


Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τζόρβας (20' Καψιώτης), Κεραμιδάς, Τιμολέων, Θεοδωρόπουλος, Παλαιολόγος, Αλεξανδράκης, Σουρλής, Τζανετής, Παπαδόπουλος, Μπάνο (30' Μιχαλόπουλος).

Ολυμπιακός - Ορεστιάδα 3-0

Ολυμπιακός - Ορεστιάδα 3-0

O Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Α.Ο. Ορεστιάδας με 3-0 σετ στο κεκλεισμένων των θυρών Ρέντη για την 18η αγωνιστική της Volley League.
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-0 σετ της ακριτικής ομάδας και στρέφει την προσοχή του στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με την Κηφισιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Μια ακόμα νίκη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 σετ (25-14, 25-20, 25-16) της Ορεστιάδας στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ρέντη για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League ΟΠΑΠ.

Ο Θρύλος (και) της πισίνας!

Ο Θρύλος (και) της πισίνας!

Σάρωσε τα μετάλλια το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες με 35 στο σύνολο (15 χρυσά, 13 αργυρά και 7 χάλκινα)!
Ιδανικό φινάλε στους Χειμερινούς Αγώνες Όπεν που ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (1/3) πραγματοποίησε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού.


Η εξαιρετική παρουσία των ερυθρόλευκων κολυμβητών που σάρωσαν τα μετάλλια συνεχίστηκε και στην τρίτη μέρα των αγώνων ο απολογισμός της οποίας ήταν 12 ακόμα μετάλλια εκ των οποίων τα 4 χρυσά τα 5 αργυρά και τα 3 χάλκινα.
Η συγκομιδή αυτή έφτασε τον απολογισμό του Ολυμπιακού στα 35 μετάλλια συνολικά και συγκεκριμένα στο σύνολο οι κολυμβητές του Θρύλου κατέκτησαν 15 χρυσά, 13 αργυρά και 7 χάλκινα.
Αναμφίβολα ο απολογισμός κρίνεται εξαιρετικός και για το λόγο αυτό οι κολυμβητές του συλλόγου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τους ιθύνοντες του τμήματος μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.
Στα 11 μετάλλια της πρώτης μέρας (6 χρυσά, 2 αργυρά, 3 χάλκινα) προστέθηκαν 12 ακόμα τη δεύτερη μέρα (5 χρυσά, 6 αργυρά και 1 χάλκινο) και τα 12 της τρίτης μέρας (4 χρυσά, 5 αργυρά, 3 χάλκινα).

Τα μετάλλια της τρίτης ημέρας ήταν τα εξής: 

Πρωταθλητής ο Παπαγεωργίου

Πρωταθλητής ο Παπαγεωργίου

Ο αθλητής του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού διεύρυνε την κυριαρχία του, κατακτώντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο απλό ανδρών, αλλά και στο διπλό μαζί με τον Τάσο Ρηνιώτη.
Πρωταθλητής Ελλάδας για μία ακόμα χρονιά την 6η διαδοχική και 7η στο σύνολο αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαγεωργίου.


Ο αθλητής του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, διευρύνοντας την κυριαρχία του στο απλό ανδρών, ενώ παρέα με τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τάσο Ρηνιώτη, πήρε την πρωτιά και στο διπλό ανδρών.

Ο Πειραιάς έτρεξε στο 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX

Ο Πειραιάς έτρεξε στο 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά ο 1ος αγώνας του φετινού ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX.
Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια ειδική διαδρομή ενός χιλιομέτρου για παιδιά.
Το ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Δήμων Πειραιά, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης και Αλίμου και μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των αθλητών, θα δοθεί στον Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έτρεξε συμβολικά με τον γιο του στη διαδρομή για τα παιδιά και έκανε τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές.
Οι διοργανωτές του  ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX έδωσαν τιμητική πλακέτα στον κ. Μώραλη και στον Πρόεδρο του συλλόγου "Το Χαμόγελο του παιδιού" κ. Κώστα Γιαννόπουλο, για τη συμβολή τους στη διοργάνωση. 

Τι εκαναν οι αντιπαλοι του Ολυμπιακου στην Euroleague(video)

Τι εκαναν οι αντιπαλοι του Ολυμπιακου στην Euroleague(video)

Αρμάνι

Με άγριες διαθέσεις περιμένει η Αρμάνι τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο, καθώς έκανε «πάρτι» με τη Ρέτζιο Εμίλια, συντρίβοντάς τη 118-68 για την 20ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος! Τρομερός ο Κλέιζα 
 Mama… Μία Αρμάνι!

Ξεκούραστη θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό η Αρμάνι! Η ομάδα του Μιλάνου δεν χρειάστηκε καν να… ιδρώσει κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια, την οποία συνέτριψε με 118-68, για την 20ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η διαφορά είχε διαμορφωθεί στο +31 (57-26) για τους γηπεδούχους!
Με τρομερά ποσοστά έξω από τα 6,75μ. (18/24) σούταραν οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι, που είχαν για κορυφαίο τον Λίνας Κλέιζα με 30 πόντους (8/10 τρ.) σε 17 λεπτά συμμετοχής (!), ενώ άλλοι πέντε συμπαίκτες του τελείωσαν την αναμέτρηση έχοντας πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων.
Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αρμάνι έκανε και το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα, Φρανκ Έλεγκαρ, ο οποίος είχε 6 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα ο Παπαπέτρου

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα ο Παπαπέτρου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, το απόγευμα της Δευτέρας (2/3, 16:30), στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική της Α1.

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Έλληνας φόργουορντ ενδέχεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (2/3, 16:30), όπου δεν θα αγωνιστούν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ακόμα χρωστάει για Σέποβιτς η Μαγιόρκα


Ακόμα χρωστάει για Σέποβιτς η Μαγιόρκα

Το ποσό των 120.000 ευρώ οφείλει από το καλοκαίρι η Μαγιόρκα στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες πήγε στην Τέρεκ Γκρόζνι.

Ακόμα χρωστάει για Σέποβιτς η Μαγιόρκα
Ο Μάρκο Σέποβιτς αποτελεί πλέον παρελθόν για τη Μαγιόρκα, καθώς ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Τέρεκ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Σέρβου επιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mallorca Confidencial», ο ισπανικός σύλλογος εξακολουθεί να χρωστάει 120.000 ευρώ από το περασμένο καλοκαίρι.
Οι Ισπανοί επιχείρησαν να ρίξουν το συγκεκριμένο ποσό, αλλά αυτό αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (video)

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (video)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, οι οπαδοί καταθέτουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…»

 Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, οι οπαδοί καταθέτουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός μας συμπληρώνει 90 χρόνια φέτος! 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, με βασικό πυλώνα, τον πύρινό του κόσμο! Τον κόσμο, ο οποίος όπου και αν παίζει η ομάδα, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν είναι, δημιουργεί μία «καυτή» ατμόσφαιρα και συντελεί τα μέγιστα στις επιτυχίες των «ερυθρόλευκων».

Γ Εθνικη Κατηγορια:Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Γ Εθνικη Κατηγορια:Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (1/3) οι αναμετρήσεις της 20ής ''στροφής'' για τον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο.
Η σπουδαία νίκη της Δόξας Δράμας σε βάρος του Άρη, αλλά και εκείνες του Πανσερραϊκού και της Καβάλας επί των Ορφέα Ελευθερούπολης και Θύελλας Φιλώτα, αντίστοιχα, ξεχώρισαν από τους αγώνες του 1ου ομίλου για την 20ή αγωνιστική της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα των Σερρών είναι μόνη στην κορυφή με 47 βαθμούς, με Καβάλα και (45) και Άρη (43) να ακολουθούν.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...



Όλα τα αποτελεσματα από την Ευρώπη ...
Το πρώτο τρόπαιο στην Τσέλσι, οι γκολάρες της Λίβερπουλ, η απώλεια της Ρεάλ, super στα ντέρμπι οι Ντόρτμουντ, Άγιαξ και Πόρτο.
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελεσματα των αγώνων του Σαββατοκυριακου στην Ευρωπη ( και της Παρασκευής)...

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας (02/03)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Δευτέρας (02/03) 


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές  τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται  τηλεοπτικά...
Στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι Ρόμα-Γιουβέντους πέφτουν τα φώτα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της Δευτέρας. Στα Τρίκαλα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. 
 
Αναλυτικα το τηλεοπτικο προγραμμα
16:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΧΑΝΙΑ
16:30 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΤΡΙΚΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
18:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΛΑΜΙΑ
21:00 OTE SPORT 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, SERIE A, ΤΡΕΝΤΟ-ΒΑΡΕΖΕ
21:15 OTE SPORT 5, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΜΟΝΑΧΟ 1860
21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
21:45 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΘΕΛΤΑ-ΕΛΤΣΕ
  Και μην ξεχνατε...

Το προγραμμα του Ολυμπιακου και Παναθηναικου ως το τελος της σεζον

Το προγραμμα του Ολυμπιακου και Παναθηναικου ως το τελος της σεζον



Με την διαφορα των -6 βαθμων απο την κορυφη μετα την τιμωρια και την  αφαιρεση 3 βαθμων συνεχιζει ο Παναθηναικος κι ο Ολυμπιακος απολαμβανει την μοναξια της κορυφης παρολα οσα εχουν συμβει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Ολοι οι υγιειως σκεπτομενοι φιλαθλοι θελουν να συνεχιστει το Ελληνικο Πρωταθλημα εψσ το τελος της περιοδου και να παρθουν αμεσα ολα εκεινα τα μετρα που θα το κανουν πιο υγιες και πιο απολαυστικο.

Αρχίζει και πάλι η Superleague

Αρχίζει και πάλι η Superleague 

Ποδόσφαιρο ξανά, δηλαδή, με την 27η αγωνιστική το τριήμερο 7-8-9 Μαρτίου.

Μπάλα

Σημερα Δευτέρα μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Superleague με τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων να βρίσκονται στο... κόκκινο. Τι γίνεται με ΟΠΑΠ και διακοπή.
Το ΔΣ της προηγούμενης Τρίτης (24/2) μόνο συνεδρίαση δεν θύμισε, αλλά ροντέο, αφού είχαμε επίθεση αγνώστου κατά παράγοντα, ανταλλαγές "γαλλικών" μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και άλλες ομορφιές.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμφωνεί με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμφωνεί με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη

Ο Γιάννης Πανούσης υποστήριξε πως ήταν προσχεδιασμένα τα έκτροπα στη Λεωφόρο στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να αφαιρούνται έως και δέκα βαθμοί από τις ομάδες.
Μιλώντας το βράδυ της Κυριακής (1/3) στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι θεωρεί σωστή την απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ενώ δήλωσε σύμφωνος και με το ενδεχόμενο να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις, προκειμένου να μπει φραγμός στα φαινόμενα βίας στα γήπεδα.

Κανενας δεν τον θελει...

Κανενας δεν τον θελει...



 
Την αντιπάθεια και τις έντονες αντιδράσεις των ιδιοκτητών ομάδων της Superleague «εισπράττει» ο Γιάννης Αλαφούζος.
Μία ημέρα μετά το χθεσινό παραλήρημα του προέδρου του ΠΑΟ, ήρθε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης να του υπενθυμίσει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέει διάφορα και να λειτουργεί κατά το δοκούν σε βάρος της υπόληψης άλλων.

Μπαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό


Μπαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό

Νέα συμβόλαια σκοπεύει να προτείνει το επόμενο διάστημα η διοίκηση του Ολυμπιακού στους Μανιάτη, Φουστέρ και Τσόρι, οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Μπαράζ ανανεώσεων στον Ολυμπιακό
Ο Γιάννης Μανιάτης, ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια για τον Ολυμπιακό. Ο καθένας ξεχωριστά έχει τη δική του προσφορά στο σύλλογο και για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τον «Γαύρο», στη διοίκηση έχουν λάβει την απόφαση να προσφέρουν και στους τρεις παίκτες νέα συμβόλαια.

Kαλο Παραδεισο Βελπ (video)

Kαλο Παραδεισο Βελπ (video)

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 51 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς ο Κρίστιαν Βελπ!Ο Γερμανός πρώην σέντερ είχε κατακτήσει το 1997 το τριπλ κράουν με τον Ολυμπιακό και το Ευρωμπάσκετ με τη Γερμανία το 1993.

Θρήνος για Βελπ!
Μετά τον Ρόι Τάρπλεϊ, ένας ακόμη ξένος παίκτης που συνέδεσε το όνομά του με την ιστορία του Ολυμπιακού έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Βελπ, που απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς στις ΗΠΑ, σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Το πρόγραμμα Ρεάλ και «Μπάρτσα» πριν το El Clasico

Το πρόγραμμα Ρεάλ και «Μπάρτσα» πριν το El Clasico

Δύο αγώνες και μετά… Μπαρτελόνα. Έτσι αντιμετωπίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη χθεσινή ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, με την οποία η «βασίλισσα της Ευρώπης» προηγείται με δύο βαθμούς από τους Καταλανούς.

Το πρόγραμμα Ρεάλ και «Μπάρτσα» πριν το Κλάσικο
Ωστόσο, το πρόγραμμα των «μερένχες» μέχρι το Κλάσικο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Σάλκε εντός για το Champions League, εκτός έδρας την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε και εντός τη Λεβάντε του Βύντρα και του Καράμπελα.