moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Να εκμεταλευτει την γκελα με νικη τιτλου στα Γιάννενα θελει ο Ολυμπιακος

Να εκμεταλευτει την γκελα με νικη τιτλου στα Γιάννενα θελει ο Ολυμπιακος

Την γκέλα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ώστε να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1).
Αν οι Πειραιώτες επικρατήσουν απόψε του «Άγιαξ της Ηπείρου» και νικήσουν μετά το Πάσχα τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, τότε η διαφορά από τους «πράσινους» θα φτάσει στους 14 βαθμούς.
Διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί, ενώ θα απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

08:00 ΝΕΡΙΤ, 10ΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
13:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ
13:30 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΖΕΝΙΤ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Επιστρεφει ανανεωμενο το Red Believers

Επιστρεφει ανανεωμενο το Red Believers 



Οι παλιες καλες εποχες του πρωτου ερυθρολευκου εντυπου  επιστρεφουν με ανανεωμενη εκδοση πλεον αλλα και οχι μονο στον εντυπο αλλα και στον ηλεκτρονικο Τυπο
Ερχεται (ξανά) ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
Πολυ συντομα !!!
Τώρα, ακόμη πιο trendy (στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο)!!! Για Pure "ερυθρόλευκους" Έλληνες και ευρωπαίους Red Believers αναγνώστες
ΤΟ RED BELIEVERS
Το περιοδικο που αγαπησαν χιλιαδες φιλοι του Ολυμπιακου με τα αμετρητα ερυθρολευκα θεματα,αναλυσεις,συνεντευξεις,δωρα και πολλα αλλα .
Για τους νεωτερους δεν γνωριζουν εκδοτης ηταν και ειναι ο Παρις Κουρτζιδης, ενας γαυρος απο κουνια χωρις αναστολες και κοληματα που πανω απολα κοιταζε και κοιταζει το καλο του Ολυμπιακου,δεν μας περισσευουν και πολλοι τετοιοι δημοσιογραφοι αλλωστε.
Εμεις εδω απο το Piraeus Planet θα στηριξουμε την επανεκδοση του ερυθρολευκου περιοδικου αλλα και του ηλεκτρονικου Τυπου που θα εχει με ολες μας τις δυναμεις .
Ενα ερυθρολευκο επαγγελματικο/δημοσιογραφικο μεσο που ελειπε πολυ καιρο τωρα και πρεπει να στηριχτει απο ολους μας.
Και να ξερετε...δεν διεκδικουμε πρωτιες για αυτην την ειδηση αλλα λογω της φιλιας μου με τον Παρη Κουρτζιδη ...ειμαι απο τους πρωτους που το εμαθαν και το δημοσιευω.

Άνοιξαν πυρ στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ! (pics&videos)

Άνοιξαν πυρ στο πούλμαν της Φενερμπαχτσέ! (pics&videos)



Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/4) για την αποστολή της Φενερμπαχτσέ, καθώς το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ, δέχθηκε δολοφονική επίθεση αφού άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός!

Volley League:Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Volley League:Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 22ης αγωνιστικής, η τελική κατάταξη και τα ζευγάρια των ημιτελικών, των θέσεων 5-8 και οι ομάδες των πλέι άουτ είναι:

Κ-16: Υμηττός-Ολυμπιακός 0-4

Κ-16: Υμηττός-Ολυμπιακός 0-4


Νίκη για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη στο Attica Cup.
Σ' αγώνα του "Attica Cup" που "φιλοξενήθηκε" το Σάββατο στον Υμηττό η Κ-16 του Ολυμπιακού κέρδισε με 4-0 τον Υμηττό. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν οι: Τουλγερίδης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος Α.

Η βασική σύνθεση της ομάδας μας: Καράδαης, Φλέγκας, Ορφανίδης, Παπαχρόνης, Τσιμπούκας, Τουλγερίδης, Νικούλης, Ξενιτίδης, Βαλοτάσιος, Καμπετσής, Γκλεγκλές. Ως αναπληρωματικοί έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος Α., Αγγελόπουλος Γ, Παπαδογιωργάκης, Αμπάρα, Τσιντώνης, Γιανναράκης, Νίκας, Μανωλάκης, Τσιπιρτίμης, Κωστανάσιος, Σκαφίδας.

Γιορτή του τζούντο στο Π. Φάληρο

Γιορτή του τζούντο στο Π. Φάληρο

Η έβδομη θέση του Μιρμάν Ηλιάδη στα -73 κιλά και οι ένατες των Ιωάννη Μακαρίδη στα -60 κιλά και Κωνσταντίνας Λαζαρίδου στα -52 κιλά, ξεχώρισαν στο «Iliadis Cup 2015» στο τάε κβον ντο.

Γιορτή του τζούντο στο Π. Φάληρο
Στη διοργάνωση, που φέρει την υπογραφή του δύο φορές Ολυμπιονίκη και κατόχου έξι μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα, Ηλία Ηλιάδη, μετέχουν συνολικά 339 τζουντόκα από 33 χώρες από τέσσερις ηπείρους.

Στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου

Στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου

Στον τελικό τα κορίτσια του Θρύλου!
Την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εξασφάλισαν το Σάββατο οι Κορασίδες Β' της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού. 
Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν του ΑΟΝ  Αργυρούπολης με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο νέο κλειστό  γυμναστήριο Καματερού. 

Με κορυφαίο τον Βίτσε Κόιστρα 3-1 σετ τη Λαμία ο Θρύλος

Με κορυφαίο τον Βίτσε Κόιστρα 3-1 σετ τη Λαμία ο Θρύλος

Ανεβασμένος με Κόιστρα ο Θρύλος!
 
Με κορυφαίο τον Βίτσε Κόιστρα, που μετά το παιχνίδι στη Σύρο πήρε τον Ολυμπιακό στς πλάτες του και στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 σετ της Λαμίας (27-25, 25-27, 25-17, 25-19) στην 22η και τελευταία αγωνιστική. 
Ο Ολλανδός διαγώνιος ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 28 πόντους, τελείωνε τις χαλασμένες μπάλες και ήταν ιδιαίτερα εύστοχος από το σερβίς, αφού είχε τρεις άσους. 
Ο Ολυμπιακός έχει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς ο νέος διαγώνιος του είναι αποτελεσματικός και στις δύσκολες στιγμές. 

«Βουλιαξε » και το Καλαμάκι με 23-4 ο Ολυμπιακός

«Βουλιαξε » και το Καλαμάκι με 23-4 ο Ολυμπιακός

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός κόντρα στο Καλαμάκι, επικρατώντας με 23-4 της ομάδας των νοτίων προαστίων εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

«Καταιγιστικός» Ολυμπιακός

 Ο Ολυμπιακός σάρωσε με 23-4 το Καλαμάκι στον Λαιμό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και διατήρησε τη διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας, ενόψει των πλέι οφ της διοργάνωσης και άφησε την ομάδα των νοτίων προαστίων στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πολυφωνία στην επίθεση, με τον Ντόσκα να πετυχαίνει 4 γκολ και τρεις παίκτες, οι Γούνας, Ράντζεν και Ι. Φουντούλης από 3.

Super League:Τα αποτελεσματα του Σαββατου (pics&videos)


Super League:Τα αποτελεσματα του Σαββατου (pics&videos)

Με δυο αναμετρησεις ανοιξε η αυλαια της 30ης αγωνιστικης της Super League μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2016.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας ο Πλατανιάς υποδέχτηκε τη Βέροια και ηθελε πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να κάνει άλμα παραμονής και τα καταφερε,επικράτησε 1-0 της Βέροιας και έφτασε τους 34 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την "Βασίλισσα του Βορρά"

Για γελια και για κλαματα ο Παναθηναϊκός φιλοξενησε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.
Ο Μπεργκ είχε βάλει τη σφραγίδα του για τον κακό Παναθηναϊκό (προηγούμενος 2-0), ο εξαιρετικός ομως Αστέρας (με τον Μπαράλες) δικαιώθηκε για την εμφάνισή του κι έφυγε με το 2-2

"Επιστρέφει στη Σάλκε ο Σαντάνα"

"Επιστρέφει στη Σάλκε ο Σαντάνα"


Δεδομένη θεωρεί ο γερμανικός Τύπος την επιστροφή του Φελίπε Σαντάνα στη Σάλκε, το ερχόμενο καλοκαίρι, τονίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν πρόκειται να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Αποθεωσαν τις αποστολες Ανδρων και Νεων του Ολυμπιακου στα Ιωαννινα (pics+videos)

Αποθεωσαν τις αποστολες Ανδρων και Νεων του Ολυμπιακου στα Ιωαννινα (pics+videos)

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/4), περίπου στις 19:00, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/4, 19:30) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες", στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Με αρχηγό αποστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην πόλη των Ιωαννίνων το απόγευμα του Σαββάτου (4/4), γνωρίζοντας την υποδοχή από περίπου 200 οπαδούς του Ολυμπιακού!

 



Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν την ερυθρόλευκη αποστολή στο αεροδρόμιο "Βασιλεύς Πύρρος", αποθεώνοντας τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με συνθήματα και καπνογόνα, αποθέωσαν την ομάδα του Πειραιά, που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για 42η φορά στην ιστορία της.




Την παράσταση έκλεψε ένας σκύλος, ο οποίος ήταν ντυμένος με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα και το όνομα του Αλεχάντρο Ντομίνγκες στην πλάτη.
Μάλιστα, όταν του προσφέρθηκε ένα κομμάτι κρέας, μαζί με ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, το δάγκωσε με την ψυχή του!
Είναι περιττό να αναφέρουμε πως ο "Τσόρι" γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ενώ ήταν ο μοναδικός παίκτης που άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων.

 
 Tσορι-Τσορι δαγκωσε τους Τσορι.....


 
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος, Χάρα.
Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Ντουρμάζ, ο Αφελάι για λόγους ξεκούρασης, όπως και οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ιμπραΐμ για λόγους τακτικής. 

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα:

Η υποδοχή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα





Η υποδοχή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα (2)





Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, άφιξη Ολυμπιακου

 

Μαζί και οι Νέοι

Μαζί με την αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ταξίδεψε στα Ιωάννινα και η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 κόντρα στον ΠΑΣ.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα, που είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Super League K-20, θα αγωνιστούν απέναντι στον ΠΑΣ την Κυριακή (5/4, 11:00) στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου, με μοναδικό στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κατάταξη.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"



Απο μικρα παιδια μαθαινουν την πραγματικοτητα οι νεοι του βαζελα....

K-20: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-6


Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, η ομάδα Κ-20 του Αστέρα Τρίπολη συνέτριψε με 6-0 τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Στο "Παπαστράτειο" το Final-4

Στο "Παπαστράτειο" το Final-4


Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ήθελε να φιλοξενήσει το Final-4 της Euro League στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά το χρίσμα το πήρε το "Παπαστράτειο".
"Ασφάλεια" είναι η μοναδική λέξη που απασχολεί τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.
Ήθελε να φιλοξενήσει το Final-4 της Euro League το διήμερο 24-25 Απριλίου στο ΟΑΚΑ

Οι Βετεράνοι του Θρύλου για τα παιδιά

Οι Βετεράνοι του Θρύλου για τα παιδιά


Τη Μεγάλη Δευτέρα (17:00) οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στο Καραϊσκάκη τη ΣΤΑΣΥ για να βοηθήσουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»!
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του Ολυμπιακού, οι Βετεράνοι άσοι της ομάδας μας, οι «θρύλοι» του Θρύλου μας, συνεχίζουν ασταμάτητα το τεράστιο κοινωνικό τους έργο κι την προσφορά προς τον συνάνθρωπο!
Το οικογενειακο κλιμα του Ολυμπιακου (pics+video)
 

Με τσουχτερό κρύο αλλά με μεγάλη διάθεση πραγματοποιήθηκε η ομαδική φωτογράφιση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Αυλωνίτης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

Αυλωνίτης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

Όνειρο χαρακτήρισε ο Τάσος Αυλωνίτης το γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ευχαριστημένος για την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. «Δύσκολα με ΠΑΣ».

Αυλωνίτης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ με τον Παναθηναϊκό»

 Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μην βρίσκεται στα πλάνα του Βίτορ Περέιρα ο Τάσος Αυλωνίτης και να μένει συνήθως εκτός αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για την πρώτη του σεζόν στην οποία έχει ούτε λίγο, ούτε πολύ 19 συμμετοχές. Ο 25χρονος στόπερ μίλησε στη Nova και μίλησε επίσης για το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννεα για την 30ή αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά μίλησε για:

Την Κυριακή με τον ΠΑΣ οι Νέοι

Την Κυριακή με τον ΠΑΣ οι Νέοι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Την Κυριακή στις 11 το πρωί στα Γιάννινα θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ οι Νέοι της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος είναι η νίκη με την οποία οι παίκτες του Βασίλη Βούζα θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να διατηρηθούν στην πρώτη θέση.
Η ομάδα θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Ήπειρο, μαζί με την πρώτη ομάδα, που με τη σειρά της παίζει αύριο το απόγευμα με τον ΠΑΣ.