moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μηπως να στειλουμε και τον Πετρο Μαντουβαλο στον ...Ανακριτη?

 Μηπως να στειλουμε και τον Πετρο Μαντουβαλο στον...Ανακριτη?



Τι εγινε με σας εκει στο SDNA?
Σας ενοχλησε η παρεμβαση του Πετρου Μαντουβαλου στην χτεσινη εκπομπη Αντε γεια με τον Τακη Τσουκαλα και τον Ακη Βαρθαλακη?
Να τον στειλουμε στον Ανακριτη η να του στειλουμε τιποτα μπραβους?

Έτσι...πάνε Ρίο

Έτσι...πάνε Ρίο

Έτσι...πάνε Ρίο!
Απολύτως επιτυχημένη και άκρως ελπιδοφόρα για το...άμεσο μέλλον ήταν η παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη και της Κέλλυς Αραούζου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθώνιας Κολύμβησης της FINA  που διεξάγεται στο Μπάλατον της Ουγγαρίας και αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν.
Παράλληλα το πλέον ενθαρρυντικό σημάδι είναι ότι οι δύο κολυμβητές του Ολυμπιακού δεν είναι ξεκούραστοι και βρίσκονται εν μέσω δυνατών προπονήσεων.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο τερματίζοντας δεύτερος στον αγώνα 10χλμ. Ανδρών και η Κέλλυ Αραούζου πέμπτη στα 10χλμ. Γυναικών.
Οι επιδόσεις αυτές τη δεδομένη περίοδο είναι εξαιρετικές εν όψει του παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Καζάν που θα διεξαχθεί τέλη Ιουλίου. Εκεί, Γιαννιώτης και Αραούζου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την οποία εξασφαλίζουν απευθείας οι 10 πρώτοι σε Άνδρες και Γυναίκες. Και θεωρείται δεδομένο ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το Ρίο!

Ένα μετάλλιο ακόμα στο λαιμό τους

Ένα μετάλλιο ακόμα στο λαιμό τους

Ένα μετάλλιο ακόμα στο λαιμό τους!
Μια ακόμα σημαντική διάκριση που αποτελεί προάγγελο για νέες σπουδαίες επιτυχίες στο μέλλον, σημείωσε η Εθνική Νεανίδων στην οποία αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκες» Ιωάννα Σταματοπούλου, Βάσω Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου, Σίλια Λογοθέτη, Μαντώ Δουρέκα και Άρτεμις Σαφέτη.

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Οτσόα»

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Οτσόα»

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Οτσόα»

Ένα... γνώριμό μας πρόσωπο επανέρχεται στο προσκήνιο για ελληνικές ομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φαντάζουν πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Γκιγιέρμο Οτσόα.
Είναι ένα απ' τα ονόματα που κάθε καλοκαίρι παίζει δυνατά για ελληνικούς συλλόγους.
Και σήμερα ο Γκιγιέρμο Οτσόα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκο Σίλβα και τα «διαμάντια» του!

Ο Μάρκο Σίλβα και τα «διαμάντια» του

Ο Μάρκο Σίλβα και τα «διαμάντια» του!
Είτε στον πάγκο της Σπόρτινγκ, είτε σε αυτόν της Εστορίλ ο Μάρκο Σίλβα στη μικρή του παρουσία στους πάγκους έχει καταφέρει να «φτιάξει» την καριέρα παικτών του. Το sport-fm.gr έχει τις λεπτομέρειες.
Ένα από τα στοιχεία που... υποχρέωσαν τους πάντες στην Ελλάδα να αναγνωρίσουν την προπονητική αξία του Μίτσελ ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να "ανεβάσει" αρκετούς παίκτες.
Αγωνιστικά, βελτιώνοντάς στοιχεία στο παιχνίδι τους και ως αποτέλεσμα αυτού και την αξία τους. Περίτρανο παράδειγμα ο Σάμαρης, ο οποίος μέσα από μία χρονιά συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό κατάφερε να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ και να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα εκτοξεύοντας τις... μετοχές του.

Σφαιρόπουλος: «Πολύ σημαντικός ο ρόλος του Σλούκα στην ομάδα»

Σφαιρόπουλος: «Πολύ σημαντικός ο ρόλος του Σλούκα στην ομάδα»

Μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Κώστα Σλούκα ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού, ενώ εκκρεμεί συνάντηση μεταξύ τους, αλλά και η συζήτηση για περί ανανέωσης του συμβολαίου του δεύτερου.

Σφαιρόπουλος: «Πολύ σημαντικός ο ρόλος του Σλούκα στην ομάδα»
«Φωνάζει» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ότι υπολογίζει πολύ στον Κώστα Σλούκα. Την ώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του 25χρονου και ενώ φαίνεται ότι ένα από τα θέματα που τον προβληματίζουν είναι ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα, ο κόουτς των Πρωταθληών δίνει την απάντηση. Ο 47χρονος κόουτς μίλησε στην «Αγορά» και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικός για τους «ερυθρόλευκους». Ακόμη, αναφέρθηκε στα πολύ καλά λόγια των παικτών του, στον Βασίλη Σπανούλη και φυσικά στους ιδιοκτήτες των Πειραιωτών. Στους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε για:

Μήνυμα επίθεσης από Καραπαπά

Μήνυμα επίθεσης από Καραπαπά

Στην κόντρα βγαίνει ο Ολυμπιακός για τις εξελίξεις στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Με μήνυμά του, ο Κώστας Καραπαπάς λέει ότι «το θηρίο ξύπνησε» κι επιτίθεται σε παράγοντες και δημοσιογράφους

Μήνυμα επίθεσης από Καραπαπά
Επιθετική θέση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο πήρε ο Κώστας Καραπαπάς.
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού καταφέρεται -χωρίς να τους κατονομάζει- εναντίον παραγόντων και δημοσιογράφων.
Σημειώνει, δε, ότι «ξύπνησαν το θηρίο» και ότι, γι’ αυτό το λόγο, όλοι θα πρέπει να ‘ναι προβληματισμένοι.
Αναλυτικά το μήνυμα Καραπαπά

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου



Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...
00:00 ΣΚΑΪ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPA AMERICA, ΜΕΞΙΚΟ-ΕΚΟΥΑΔΟΡ
02:30 ΣΚΑΪ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPA AMERICA, ΧΙΛΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ

Τα αποτελεσματα του Copa America

Τα αποτελεσματα του Copa America

Μεξικό - Εκουαδόρ 1-2

Το Εκουαδόρ νίκησε με 2-1 το Μεξικό για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, το απέκλεισε ενώ διατηρεί για το ίδιο ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση του Copa América.
Σκόρερς: 64' πεν.  Ραούλ Χιμένες / 26' Μπολάνιος, 57' Ενέρ Βαλένσια
Γήπεδο: "Εστάδιο Ελ Τενιέντε", Ρανκάγουα
Διαιτητής: Χοσέ Αργκότε (Βενεζουέλα)

«Τσιγγουνιές» στη χορηγία του πρωταθλήματος από ΟΠΑΠ

«Τσιγγουνιές» στη χορηγία του πρωταθλήματος από ΟΠΑΠ


«Πάγωσε» η Superleague στο άκουσμα του ποσού

Τα νέα από τον ΟΠΑΠ περί της χορηγίας του πρωταθλήματος «πάγωσαν» τη Superleague.
Η Λίγκα προσδοκούσε σε έσοδα περίπου 30 εκατ. ευρώ από τον μοναδικό χορηγό του πρωταθλήματος που δεν είναι άλλος από τον ΟΠΑΠ.
 Η πρόταση του Οργανισμού, όμως, δεν ήταν αυτή που περίμενε η Superleague. Ηταν πολύ χαμηλότερη, αφού φθάνει μέχρι τα 17 εκατ.

Μπακαρί Κονέ για Ολυμπιακό

Μπακαρί Κονέ για Ολυμπιακό

Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων»
olasse-816x544

Το όνομα του Μπακαρί Κονέ στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού επαναφέρουν με έμμεσο, κυρίως, τρόπο οι Γάλλοι.
Ο στόπερ από την Μπουρκίνα Φάσο δεν βρίσκεται στα πλάνα της Λιόν για την επόμενη περίοδο. Δεν υπολογίζεται και οι «λιονέ» τον παραχωρούν με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι άλλοτε πρωταθλητές Γαλλίας τον δίνουν έναντι τριών εκατ. ευρώ.

Τα ειδατε τα αποτελεσματα της πραγματικης εγκληματικης οργανωσης?

 Τα ειδατε τα αποτελεσματα της πραγματικης εγκληματικης οργανωσης?


Ο Τάκαρος δεν μασάει με τίποτα και από κανέναν. Μετά από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε απόψε στην εκπομπή των οργανωμένων μας και τους έδωσε ένα ακόμη μάθημα.
Λοιπον αντικειμενικοι και ευαισθητοι Εισαγγελεις αυτου του τοπου? Τα ειδατε τα αποτελεσματα της αληθινης εγκληματικης οργανωσης ?
Τον ειδατε χτυπημενο τον ΤακηΤσουκαλα?
Λετε να εβαλε ο Μαρινακης κανεναν να του εδωσε την μπουνια στο ματι? η ...αυτοχτυπηθηκε?
Τωρα τι εχετε να πειτε?

Οι επιλογές για τον επιθετικό

Οι επιλογές για τον επιθετικό

Οι επιλογές για τον επιθετικό
Ο Ολυμπιακός κινείται να κλείσει τον επιθετικό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ζόνατας και Μπερμπάτοφ είναι μέσα στη λίστα. Ποιά είναι η τρίτη επιλογή;
Ο Μάρκο Σίλβα έχει κάνει γνωστό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο επιθετικός που θα αποκτηθεί και έτσι στο... λιμάνι πορεύονται βάσει αυτού.

World League:Nίκη με 3-0 σετ επί του Μεξικού η Ελλάδα

World League:Nίκη με 3-0 σετ επί του Μεξικού η Ελλάδα

Έβγαλε «φωτιές» η Ελλάδα!
Αυτή τη φορά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Η Ελλάδα μπήκε φουριόζα στον όμιλο του World League που γίνεται στη Θεσσαλονίκη και «καθάρισε» με 3-0 σετ το Μεξικό, που της είχε βάλει δύσκολα στην έδρα του.
Μόνο σε ένα σετ δυσκολεύτηκε η Ελλάδα και τελικά πανηγύρισε «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ επί του Μεξικού στο πρώτο ματς του δεύτερου τουρνουά για το World League που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.