moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Προφορική συμφωνία με Χάκετ

Προφορική συμφωνία με Χάκετ

Ο Ντανιέλ Χάκετ αποτελεί τον εκλεκτό του Γιάννη Σφαρόπουλου για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται ο τεχνικός των πρωταθλητών, κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντηση του Ιταλοαμερικανού.

Σεναριο για Λικά και Ολυμπιακο

Σεναριο για Λικά και Ολυμπιακο

LICA
Τον εξτρέμ της Πόρτο επιθυμεί ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού Η παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται και σήμερα στον Τύπο όσον αφορά στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα στη λίστα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Πόρτο, Λουΐς Κάρλος Περέιρα Καρνέιρο, ή αλλιώς, Λικά.

Πρεμιερα στα φιλικα με την Ντούκλα Πράγας

Πρεμιερα στα φιλικα με την Ντούκλα Πράγας


Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Παρασκευή στο Ζέεφελντ.
Όλοι έχουν δώσει τα πάντα αυτές τις ημέρες για να πείσουν τον Μάρκο Σίλβα και πλέον έχει έρθει η ώρα για το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Είναι αυτό με την Ντούκλα Πράγας (19:15/NS1), εκεί όπου ο κόουτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Σε πεντε ημερες 5.000 διαρκειας με ..κλειστες Τραπεζες

Σε πεντε ημερες 5.000 διαρκειας με ..κλειστες Τραπεζες

 
Μετά τις 5 πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2015-16 δέχονται... επίθεση από παντού, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη εξαφανίσει 5.000 κάρτες, ρεκόρ διάθεσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

«Όχι» στην Τζένοα για Μαζουακού

«Όχι» στην Τζένοα για Μαζουακού

«Όχι» στην Τζένοα για Μαζουακού
Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού σε πρόταση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ (συν τον Φετφατζίδη) της Τζένοα για την παραχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Θεοδωρίδης: «Θα δώσουμε τριάντα μάχες»

Θεοδωρίδης: «Θα δώσουμε τριάντα μάχες»

Θεοδωρίδης: «Θα δώσουμε τριάντα μάχες»
Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το πρόγραμμα της Superleague ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν έτοιμοι ακόμη και για… 15 εκτός έδρας παιχνίδια!
Παράλληλα, πρόσθεσε πως στόχος παραμένει η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.
Αναλυτικά:

Το προγραμμα της Super League

Το προγραμμα της Super League



Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν θα έχει ντέρμπι, αλλά μέχρι την 11η αγωνιστική θα γίνουν ΟΛΑ μαζεμένα!
Ο τρόπος διεξαγωγής της κλήρωσης εμπόδισε (όπως έχει καθιερωθεί) τη διεξαγωγή ντέρμπι στην πρεμιέρα, ωστόσο αυτά θ’ ακολουθήσουν μαζεμένα μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

«Προβάρει»τα ερυθρόλευκα ο Καπίνο

«Προβάρει»τα ερυθρόλευκα ο Καπίνο

«Έκλεισε Καπίνο ο Ολυμπιακός»
Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Καπίνο, σύμφωνα με την «SportDay». Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Μάιντς για αγορά (!) του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. 
Οι νταμπλούχοι, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ήρθαν σε συμφωνία με την Μάιντς λίγο μετά τα μεσάνυχτα για αγορά του 21χρονου τερματοφύλακα και πλέον απομένει το «ναι» του παίκτη για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το προγραμμα του Ολυμπιακου

Το προγραμμα του Ολυμπιακου

ÊËÇÑÙÓÇ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ SUPERLEAGUE 2015-2016

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague, για την σεζόν 2015-16.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του εντός έδρας, απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου θα πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, όπου και οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Καλλονή.
Όσον αφορά τα «ντέρμπι», ο Ολυμπιακός ταξιδεύει την 6η αγωνιστική στην Τούμπα, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την αμέσως επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την νεοφώτιστη ΑΕΚ, ενώ την 11η αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι της Λεωφόρου, κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τα «μπράβο» του Σιλβα στον Ζντιέλαρ

Τα «μπράβο» του Σιλβα στον Ζντιέλαρ

Η προετοιμασία του Θρύλου στο Ζέεφελντ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με όλους τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για να ικανοποιήσουν τον προπονητή τους.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπαίνει στο κλίμα και δείχνει όλο και καλύτερος, είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Η αναλυση της κληρωσης της Euroleague

Η αναλυση της κληρωσης της Euroleague
 

Με μια πολύξεχωριστή ανάλυση, ο Javier Gancendo δίνει το σύνθημα για τη νέα Eυρωλίγκα

Η νέα σεζόν της Ευρωλίγκα ξεκίνησε με την κλήρωση.
Το γεγονός πως πλέον δεν υπάρχουν προκριματικά οδήγησε την κλήρωση της Ευρωλίγκα και του Eurocup να δίνουν η μία μετά την άλλη και το Mediapro Auditori ήταν γεμάτο από τζένεραλ μάνατζερ, sports directors και προέδρους ομάδων.

Τσόρι: «Ετοιμαζόμαστε για περισσότερους τίτλους»

Τσόρι: «Ετοιμαζόμαστε για περισσότερους τίτλους»

Τσόρι: «Ετοιμαζόμαστε για περισσότερους τίτλους»
Νίκες και τίτλους υπόσχεται ο Τσόρι Ντομίνγκες στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν μέσω μηνύματος στο κανάλι που έχει η ομάδα στο youtube.
Αφορμή για την δήλωσή του αυτή on camera ήταν η ανάδειξη του γκολ του ως το καλύτερο για την περασμένη σεζόν...

Δημοφιλέστερος παίκτης στην Basket League ο Σπανούλης


Δημοφιλέστερος παίκτης στην Basket League  ο Σπανούλης

inner

Την πρώτη θέση στην καρδιά του κόσμου κέρδισε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίο αναδείχτηκε δημοφιλέστερος παίκτης της Basket League, μετά από ψηφοφορία 5.700 φιλάθλων.

Εντυπωσιασμένη με τους Έλληνες φιλάθλους η UEFA

 Εντυπωσιασμένη με τους Έλληνες φιλάθλους η UEFA

«Παράσημο» στους Έλληνες φιλάθλους
 Εντυπωσιασμένη με την ανταπόκριση των Ελλήνων φιλάθλων και την προσέλευση του κόσμου έμεινε η οργανωτική επιτροπή του UEFA EURO U19 που διεξάγεται σε Κατερίνη, Λάρισα και Βέροια.
Δικαιωμένη με την επιλογή της Ελλάδας ως διοργανώτριας χώρας της τελικής φάσης του UEFA EURO U19 παρουσιάστηκε η οργανωτική επιτροπή, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αθρόα προσέλευσή του στα ματς των ομίλων.
«Η ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα από ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου και η θετική ενέργεια που διοχετεύεται στους αγωνιστικούς χώρους, έχει προκαλέσει αίσθηση και στους αξιωματούχους της UEFA και στα μέλη όλων των αποστολών», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.
Αναλυτικά:

Στην Αθήνα την Τεταρτη ο Στρομπερι


Στην Αθήνα την Τεταρτη ο Στρομπερι

Έρχεται ο Στρόμπερι!
 Στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να γνωριστεί με τους νέους του συνεργάτες στον Ολυμπιακό έρχεται την Τεταρτη στις 20:45 ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ, Ντι Τζέι Στρόμπερι.
 Οι «ερυθρόλευκοι», θα υποδεχθούν τον Ντι Τζέι Στρόμπερι, που έχει ανακοινωθεί και θα έρθει  με πτήση από την Κωνσταντινούπολη για να περάσει από ιατρικά τεστ, να επισκεφτεί το ΣΕΦ και να γνωρίσει τους νέους του συνεργάτες και να προετοιμάσει την μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα.