moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

«Εκπληκτική ατμόσφαιρα»

«Εκπληκτική ατμόσφαιρα»

 Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ο Μίρον Μάρκεβιτς
Ο προπονητής της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, πανηγύρισε για δεύτερη σερί φορά μία πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού στο θεσμό του Europa League, καθώς είχε προηγηθεί η επιτυχία ως τεχνικός ηγέτης της Μέταλιστ πριν από τρία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρον Μάρκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

Όλα καλά με Πρίντεζη παίζει με Μάλαγα

Όλα καλά με Πρίντεζη παίζει με Μάλαγα

Όλα καλά με Πρίντεζη στον Ολυμπιακό που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί με Μάλαγα, με στόχο την υπεράσπιση του ΣΕΦ. Εκτός ο Κατσίβελης που δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Έτσι παίζει με Μάλαγα ο Ολυμπιακός

 Σιγά μην το έχανε ο Πρίντεζης… Μπορεί χθες να εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο και την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι Θρυλοι του Θρυλου (video)

Οι Θρυλοι του Θρυλου (video)



Απέναντι στην Μάλαγα (27/02, 21:45) στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα φτάσει τα 500 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ένα νούμερο, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό.
Mε αφορμη τα 500 παιχνίδια στην Ευρώπη που συμπληρώνει ο Ολυμπιακός μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ οι παίκτες που πήραν μέρος στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πειραιωτών.
Οι ζωντανοι Θρυλικοι παικτες ενοιωσαν ξανα παιδια και εβγαλαν απο μεσα τους το Ολυμπιακο μεγαλειο.
Παραδειγμα προς μιμησιν για οποιονδηποτε ερυθρολευκο οπαδο η αθλητη του Ολυμπιακου αυτοι οι Βετερανοι λεβεντες,που σε πολυ δυσκολα χρονια πετυχαν αθλους που στην σημερινη εποχη παρολα τα μεσα που διαθετει πλεον το Παγκοσμιο μπασκετικο στερεωμα μοιαζουν ακατορθωτοι.

Δειτε το βιντεο και καμαρωστε τους

Αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο «μαμούθ» στον Παναθηναϊκό

Αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο «μαμούθ» στον Παναθηναϊκό

Πολύ βαριά «καμπάνα» στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 100.000 ευρώ!

Αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο «μαμούθ» στον Παναθηναϊκό!
Αφαίρεση τριών βαθμών από την βαθμολογία του στο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Παναθηναϊκό.
Στους «πράσινοι» επιβλήθηκε η βαρύτερη τιμωρία που προβλέπεται, για τα επεισόδια στο ντέρμπι της «Λεωφόρου» κόντρα στον Ολυμπιακό.
Το «Τριφύλλι», με βάση αυτή την τιμωρία, θα βρεθεί στο -6 από τους ερυθρόλευκους στην βαθμολογία και δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου του στα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Εργοτέλη.
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται πάντως να καταθέσει έφεση και θα προσπαθήσει να μειώσει την ποινή σε δεύτερο βαθμό.
Αναλυτικά:

Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 (pics&video)

Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2 (pics&video)

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τη Ντίνπρο και σε συνδυασμό με την ήττα του στο Κίεβο (2-0) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Άνοιξε το σκορ ο Μήτρογλου στο 14', αλλά οι Ουκρανοί ισοφάρισαν άμεσα (22'), γκολ το οποίο και δυσκόλεψε την προσπάθεια των Πειραιωτών. Λίγο πριν το τέλος του ματς σκόραραν οι Ντομίνγκες (90'πεν) και Κάλινιτς (92'). Κόστισαν στους Πειραιώτες τα τραγικά λάθη τους στην άμυνα.

Στην 13η θεση στην καταταξη της UEFA και προκριματικα

Στην 13η θεση στην καταταξη της UEFA και προκριματικα

Στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2016-17 ο πρωταθλητής κι ο δευτεραθλητής Ελλάδας

Η επική πρόκριση της Μπεσίκτας επί της Λίβερπουλ έβαλε τέλος στα όνειρα της Ελλάδας για διεκδίκηση της 12ης θέσης. Η Τουρκία πήρε 0,400 βαθμούς κι έφτασε τους 32,600 βαθμούς.
Όχι πως θα άλλαζε η κατάσταση, αφού ο Ολυμπιακός φάνηκε λίγος και στο δεύτερο ματς κόντρα στη Ντνίπρο, μένοντας στο 2-2. Η Ελλάδα έφτασε τους 31,900 βαθμούς, παρέμεινε στην 13η θέση και δεν έχει ομάδα που να συνεχίζει στα Κύπελλα Ευρώπης.

ΘΥΡΑ7:Ανακοινωση Porto Leone

ΘΥΡΑ7:Ανακοινωση Porto Leone



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΝΙΠΡΟ 2-2
Ο κόσμος πιστός στο λόγο του, κράτησε την υπόσχεση του, ήρθε στο γήπεδο έπαιξε μπάλα και ίδρωσε την φανέλα του πολύ περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές .
Για την ομάδα κρατάμε την αλάνθαστη άποψη του υπερήφανου κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που έχουν πονέσει τα μάτια του και η ψυχοσύνθεση του με όλα αυτά που βλέπει και του παρουσιάζουν και την κατέθεσε στο τέλος του αγώνα:
"ΕΕΕ ΟΟΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Νοκ άουτ οι Λίβερπουλ, Τότεναμ, διπλά πρόκρισης για Τορίνο, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ


Τα όνειρα της Λίβερπουλ έσβησαν στην Πόλη. Εκεί που πριν από 10 χρόνια σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ στα πέναλτι κόντρα στη Μίλαν, στο ίδιο στάδιο, στην ίδια εστία και με τον ίδιο τρόπο ηττήθηκε από τη Μπεσίκτας και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ με 5-4.
Οι «αετοί» πήραν τη νίκη (1-0) με γκολ του Τολτζάι Αρσλάν στο 72’, είχαν δοκάρι στο 90’ με το Ντεμπά Μπα και κατάφεραν να θέσουν νοκ άουτ τους «ρεντς» στη «ρώσικη ρουλέτα». Η σειρά των πέναλτι: Ντεμπά Μπα 1-0, Λάμπερτ 1-1, ΓκιοκχάνΤερέ 2-1, Λαλάνα 2-2, Κάφλακ 3-2, Καν 3-3, Χάτσινσον 4-3, Αλεν 4-4, Τολτζάι Αρσλάν 5-4, Λόβρεν αστόχησε
Δύο χοντρά λάθη από τους Φάτζιο και Βερτόνχεν έδωσαν την ευκαιρία στους Γκόμεζ και Σαλάχ να σκοράρουν, στέλνοντας με το 2-0 τη Φιορεντίνα στους «16» και την Τότεναμ με άδεια χέρια στο Λονδίνο.

Tα παιδια του Χουντεμπλευ μιλησαν ? (video)

Tα παιδια του Χουντεμπλευ μιλησαν ? (video)

 

Σεβομενος την ηλικια σας και μονο και οχι την ιστορια σας που ειναι συνιφασμενη με την μποχα και την βρωμα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και οχι μονο αλλα και του Ευρωπαικου...γιαυτο και σας αποκαλω παιδια του Χουντεμπλευ.
Και ποτε δεν λεω κατι χωρις στοιχεια γοιαυτο σας αφιερωνω και το βιντεο της γυναικας του δικτατορα Παπαδοπουλου .Αφηστε λοιπον τα περι ηθους αγαπητα παιδια του Χουντεμπλευ..εσεις ειδικα δεν ειστε ικανοι να μιλησετε για ταξη και ηθικη.
Ας μιλησει και κανενας πραγματικα ηθικος...
Αντι να βγειτε και να καταδικασετε τα σιχαμερα επεισοδια της Λεωφορου βγαινετε αγκαλιτσα με τον  λαθρεμπορα προεδρο σας ,διαχειριστη σας ουτε κι εγω ξερω πως να τον αποκαλεσω...
Και λιγο τσιπα σε αυτην την ηλικια δεν βλαπτει...
Aντε ...να σας υπενθυμισω ποιοι εισασταν  γιατι λογω ηλικιας ξεχνατε...

Θελει να φτασει στα ακρα λεει...(audio)

Θελει να φτασει στα ακρα λεει...(audio)

Mε παρα πολυ ενδιαφερον παρακολουθουμε εδω στον Piraeus Planet ολες τις δηλωσεις του Υπουργου Αθλητισμου και περιμενουμε με ανυπομονησια να δουμε ποτε θα βαλει σε λειτουργια τα υφισταμενα μετρα.Για να δουμε...

Στα άκρα λεει οτι θα φτάσει η κυβέρνηση για να απομακρύνει βία και σκιές από τον αθλητισμό, όπως δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Να ξέρουν πως έχουν γνώση οι φύλακες», είπε.
«Θα χορεύουν για λίγο ακόμη…»
Καμία πρόθεση να χαριστεί σε κανέναν που δεν συμμορφώνεται με τη νομιμότητα δεν έχει η κυβέρνηση, όπως έκανε σαφές μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως σύντομα θα αποκτήσει τα νομικά «εργαλεία» για την πάταξη της βίας και δεν θα πτοηθεί ακόμη κι αν έρθει σε σύγκρουση με τις διεθνείς αρχές, με όποιες συνέπειες κι αν υπάρχουν για το πρωτάθλημα ή τις διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα έστειλε το μήνυμα προς όσους θεωρούν ότι για μια ακόμη φορά θα γίνει μια… τρύπα στο νερό, πως θα διαπιστώσουν σύντομα ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να μπει τάξη στο ποδόσφαιρο.

Επίσης αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα της αθλητικής δικαιοσύνης και της διαιτησίας, για τα οποία επίσης προτίθεται να λάβει μέτρα, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση για αναστολή της δράσης στη Super League μοναδικό διαθέσιμο μέτρο για να μη συμβούν… χειρότερα στα γήπεδα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σταύρου Κοντονή στον Γιώργο Χελάκη:

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης (26/02)

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης (26/02)


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...
16:00 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
19:00 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΖΕΝΙΤ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
19:00 NOVASPORTS 7, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΝΙΖΝΙ-ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
20:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ
20:00 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
20:00 NOVASPORTS 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΙΝΤΕΡ-ΣΕΛΤΙΚ
21:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
21:45 NOVASPORTS 7, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
22:05 ΑΝΤ1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΝΙΠΡΟ
22:05 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΤΟΡΙΝΟ
22:05 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΡΟΜΑ
22:05 NOVASPORTS 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EUROPA LEAGUE, ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

 Και μην ξεχνατε...

Οι δηλωσεις του Υπουργου Αθλητισμου στον ΑΝΤ1 :Aς μην παιζουν Ευρωπη (video)

Οι δηλωσεις του Υπουργου Αθλητισμου στον ΑΝΤ1 :Aς μην παιζουν Ευρωπη (video)


Στην πρωινη εκπομπη Καλημερα Ελλαδα του Γιωργου Παπαδακη εκανε δηλωσεις ο Υπουργος Αθλητισμου Στ.Κοντονης,μιλωντας για την αποφαση να διακοπει το Πρωταθλημα της Super League και οτι δεν τον ενδιαφερει αν οι Ελληνικες ομαδες θα παιζουν στην Ευρωπη.
Δειτε το video

Στο νοσοκομείο ο Πρίντεζης

Στο νοσοκομείο ο Πρίντεζης


Η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό με θέματα υγείας συνεχίζεται. Ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνθηκε την Τετάρτη έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι (εμετούς, διάρροια), έμεινε εκτός προπόνησης και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, καθώς δεν ένιωθε καλά.

Εuropa League:Ολυμπιακος- Ντνίπρο

 Εuropa League:Ολυμπιακος- Ντνίπρο
 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (26/2, 22:05) κόντρα στην Ντνίπρο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.
Με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης (26/2, 22:05, ANT-1) κόντρα στην Ντνίπρο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την φάση των "32" του Europa League.

Preview: Europa League

Preview: Europa League


Νάπολι και Έβερτον έχουν "καθαρίσει" την πρόκριση στους "16" του Europa League, ενώ η Λίβερπουλ στην Πόλη θα υπερασπιστεί το 1-0 του "Άνφιλντ" χωρίς τον Χέντερσον. 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα...

Champions League:Τα αποτελεσματα των προημιτελικων (pics&videos)

 Champions League:Τα αποτελεσματα των προημιτελικων (pics&videos)


Η Μονακό "τρέλανε" την Ευρώπη, καθώς νίκησε με 3-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και βρίσκεται κοντά σε μία πολύ μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Η Μπάγερ νίκησε 1-0 την Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν με το γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου και πάει στην Μαδρίτη για την ρεβάνς με πολλές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά

Απολογείται ο Παναθηναϊκός

Απολογείται ο Παναθηναϊκός

επεισόδια Λεωφόρος Νικοπολίδης

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα βρεθεί το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός με σκοπό να απολογηθεί για τα επεισόδια στο ντέρμπι. Οι ποινές που προβλέπονται και η θέση της Αστυνομίας.
Μπορεί ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής να διέκοψε το πρωτάθλημα της Superleague, ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, παίζει μπάλα την Πέμπτη (13:00) στο γήπεδο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.
Οι πράσινοι θα απολογηθούν για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή (και όχι μόνο) των ερυθρολεύκων.
Θυμίζουμε πως με βάση το κατηγορητήριο, για εκτεταμένα επεισόδια, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει με πρόστιμο 70.000 ευρώ έως 200.000 ευρώ, 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και μείον τρεις βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα.
Η αφαίρεση βαθμών μπορεί να προκύψει από το γεγονός πως τραυματίστηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, νόμιμα παρόντες στον αγωνιστικό χώρο, από αντικείμενα και από παράνομη είσοδο φιλάθλων.
Επίσης επιβαρυντική είναι για τους γηπεδούχους η έκθεση της Αστυνομίας, αλλά και του παρατηρητή, ενώ από την Ασφάλεια εξετάζεται υλικό από χειροκάμερες οι εικόνες των οποίων είδαν (και δεν είδαν) το φως της δημοσιότητας.


Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ:Χούλιγκαν-«ταλιμπάν» είχαν προσχεδιάσει τα επεισόδια.


Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ:Χούλιγκαν-«ταλιμπάν» είχαν προσχεδιάσει τα επεισόδια.


Kαταλαβες τωρα κυριε Κοντονη γιατι δεν πρεπει να διακοψεις το Πρωταθλημα αλλα να τιμωρησεις τον Παναθηανικο και την Λεωφορο και βεβαια να παρεις ολα εκεινα τα απαραιτητα μετρα που θα χρειστουν για να αποφευχθουν ολα αυτα να ξανασυμβουν.
Φωναζει ο Προεδρος του Ολυμπιακου για προσχεδιασμενη κατασταση σε συνεργασια Αλαφουζου και οπαδων του Παναθηναικου για να γινουν τα προσχεδιασμενα επεισοδια κατα του Ολυμπιακου του Μαρινακη και της ερυθρολευκης αποστολης.
Ιδου λοιπον τι λεει η εκθεση της ΕΛΑΣ για να μην λες οτι τα βγαζουμε απο το στομαχι μας

 Τι αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για το ντέρμπι 

Μηνύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Αλαφούζο και Κωνσταντίνου

Μηνύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Αλαφούζο και Κωνσταντίνου


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση για όσα διαδραματίστηκαν στο Δ.Σ. της Super League, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/2). Οι μηνύσεις του ερυθρόλευκου συλλόγου σε Γιάννη Αλαφούζο και Βασίλη Κωνσταντίνου.
Πολλά ειπώθηκαν για όλα όσα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (24/2) στο επεισοδιακό Δ.Σ. της Super League. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αργά το βράδυ της Τετάρτης (25/2), πήρε επίσημα θέση για τα γεγονότα, επισημαίνοντας πως ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν αυτός που πέταξε αντικείμενο στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχουν, ήδη, κατατεθεί μηνύσεις σε βάρος των Γιάννη Αλαφούζου και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ακολουθεί η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αναφέρει τα εξής:

Εκνευρισμένος ο Μπενίτες,ολα ειναι ψεματα...

Εκνευρισμένος ο Μπενίτες,ολα ειναι ψεματα...

Ποτέ δεν εξέφρασε τη επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό... Αυτό ξεκαθαρίζει ο Μπενίτες διαψεύδοντας δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Εκνευρισμένος ο Μπενίτες
Αρκετά εκνευρισμένος είναι ο Χόρχε Μπενίτες με το μέσο ενημέρωσης της χώρας του στο οποίο μίλησε και φέρεται να μετέφερε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό λόγω των όσων έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες.
Ο Παραγουανός επισημαίνει ότι οι δηλώσεις αυτές δεν έγιναν ποτέ και πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στους ερυθρόλευκους.
«Η αλήθεια είναι περίπλοκη. Μιλάω με τον μάνατζέρ μου για να μου βρει μία άλλη ομάδα για να αγωνιστώ. Το να έρθω από τόσο μακριά και να είναι έτσι κατάσταση… Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, το ίδιο γίνεται σε κάθε παιχνίδι», φέρεται να είχε δηλώσει ο Χόρχε Μπενίτες όντας προβληματισμένος από τα γεγονότα στη Λεωφόρο.

Ο Λιτόφτσενκο για τον Ολυμπιακο

Ο Λιτόφτσενκο για τον Ολυμπιακο

Στα σημεία που θα κριθεί ο αποψινός επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο αναφέρθηκε ο Γκενάντι Λιτόφτσενκο, μιλώντας στη SportDay. «Να πιέσει από την αρχή, αλλά με προσοχή»,τόνισε μεταξύ άλλων.

Λιτόφτσενκο: «Είναι δίκοπο μαχαίρι για τον Ολυμπιακό»
Την άποψή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο στην Ουκρανία, τον αποψινό επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη και γενικότερα για τους Πειραιώτες κατέθεσε ο Γκενάντι Λιτόφτσενκο, μιλώντας στη SportDay.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος στη SportDay

Yπουργε...εχεις χασει την μπαλλα!

Yπουργε...εχεις χασει την μπαλλα!

Δεν μας εφτανε που ανακοινωσε να διακοψει μονο την Super League για μια εβδομαδα ,μετρο που δεν χρησιμευει σε τιποτε για να ισωσει το πραγμα στην Ελλαδα χρειαζονται μια σειρα απο μετρα και χρονο να προσατμοστουν ΟΛΟΙ σε αυτα τα νεα μετρα που θα  μπουν.
Τωρα θελει να αποκλεισει και τις Ελληνικες ομαδες απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
Τι νομιζετε πως ειναι η UEFA κυριε Κοντονη? Η Super League? η τσιφλικι του εκαστοτε Υπουργου και της εκαστοτε Κυβερνησης?
Αντε και ζητησατε απο την UEFA να αποκλειστουν οι Ελληνικες ομαδες απο την Ευρωπη,μετα δεν ξαναμπαινουν...παει και τελειωσε .
Και για ποιες ομαδες μιλατε? Ομονος που συμετεχει και με αξιωσεις ειναι ο Ολυμπιακος και κανενας αλλος,μονο σε αυτον θα κανεις κακο οι αλλοι τι εχουν να χασουν για φετος τουλαχιστον.
Εμεις δεν θελουμε να αποκλειστει καμμια ομαδα απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις και ειδικα ο Ολυμπιακος.
Εχεις χασει την μπαλλα κυριε Κοντονη,σαρεσει δεν σαρεσει αυτη ειναι η αληθεια...
Ελπιζω να βρεθει καποιος να σε σκουντηξει να ξυπνησεις απο τον ληθαργο που εχεις πεσει τις τελευταιες ημερες,εκτος και αν δεν υπαρχει κανενας ληθαργος και λειτουργεις για τα συμφεροντα της αγαπημενης σου ομαδας τον Παναθηναικο ,εχουμε ολες τις ενδειξεις για να το πιστευουμε αυτο.
Ησουν συχνος πανελιστας της Δικης στο ΣΚΑΙ, προχτες πηγες στο ΣΚΑΙ, εισαι βαζελος ...τι αλλο πρεπει να δουμε δηλαδη?
Συμορφωσου γιατι ολοι αυτοι που πανε στα γηπεδα μετα θα βγουνε στους δρομους,και κοκκινοι και πρασινοι και γενικα ολοι οσοι θιγοντα απο την διακοπη της  Super League και της αποβολης απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις

Ιδου τι ειπε παλι ο κυριος Κοντονης...

ΘΥΡΑ 7: Ανακοινωση Athens Gate 7

 ΘΥΡΑ 7:  Ανακοινωση Athens Gate 7

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς για το Γιουρόπα Λιγκ τονίζοντας πως θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον ΘΡΥΛΟ για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή.


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ.
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΣΤΑ 90' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΝΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.
Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.
ΘΥΡΑ 7

ΘΥΡΑ 7: Ανακοινωση ATHENS GATE 7

ΘΥΡΑ 7: Ανακοινωση ATHENS GATE 7

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς για το Γιουρόπα Λιγκ τονίζοντας πως θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον ΘΡΥΛΟ για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή.


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ.
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΣΤΑ 90' ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΝΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΜΕΙΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.
Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.
ΘΥΡΑ 7

ΘΥΡΑ 7:Ανακοινωση Porto Leone


ΘΥΡΑ 7:Ανακοινωση Porto Leone

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς για το Γιουρόπα Λιγκ τονίζοντας πως θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον ΘΡΥΛΟ για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή.



Το παιχνίδι με την Ντνίπρο θα το πάρουμε εμείς.
Ότι είχαμε να πούμε, το είπαμε σε όλους την Κυριακή στο Ρέντη. Στο γήπεδο η δουλεία μας και η ιερή υποχρέωσή μας, είναι να στηρίξουμε την ομάδα για την μεγάλη ανατροπή. Και στα 90' του αγώνα θα τα δώσουμε όλα και θα το γυρίσουμε.
Όλοι μαζί με φωνή, πάθος και πίστη. Όποιος τα δώσει όλα για την ομάδα, έχει δικαίωμα να μιλήσει και στην κάθε στραβή. Άλλωστε το Ρέντη δεν φεύγει ποτέ από εκεί. Όποιος έχει αυτοσκοπό την γιούχα και τον φραμπαλά δεν μας εκφράζει και καλό θα είναι να μείνει σπίτι του ή να έρθει και να φωνάξει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ας βγάλουμε όλοι την φωτιά που έχουμε μέσα μας και ας κάνουμε στο τέλος ταμείο. Η ιστορία διαχρονικά μας δικαιώνει.
Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.
ΘΥΡΑ 7