moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Το video της Θύρας 7 για την διαφορά από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ


Το video της Θύρας 7 για την διαφορά από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ


Εμεις οι γαυροι εχουμε χιουμορ...
 Με ένα χιουμοριστικό βιντέακι, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, στην εκπομπή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αποτύπωσαν την διαφορά στην βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Απο τον...σαγωνια στον...μασελα της δημοσιοκαφριλας (video)

Απο τον...σαγωνια στον...μασελα της δημοσιοκαφριλας (video)


Tι να πει κανεις και για ποιον απο τους εντεταλμενους δημοσιοκαφριλες να σχολιασει? για ν Βαζελαρα? για τον Νικολογιανη? για τον Δεσυλα? για τον Σαγωνια τον Θωμαιδη?
Εδω μεχρι τον Αλεφαντο επιστρατευσαν για ενα 50ρικο την εκπομπη να σχολιαζει μονο για τον Ολυμπιακο τα χειροτερα...ουτε τσιπα πανω του.
Τωρα επιστρατευτηκε και ο...μασελας της δημοσιοκαφριλας ...ποιος αλλος? Ο Γεωργιου σπικινγκ...
Βγηκε να μας πει οπως θα δειτε και στο video οτι ο Ολυμπιακος εχει προκαλεσει τα επεισοδια..ελεος ρε...που θα ελεγε λαο ο Γεωργιου σπικινγκ.

Συναγερμός στο Αγρίνιο για το f4 βόλεϊ γυναικών

Συναγερμός στο Αγρίνιο για το f4 βόλεϊ γυναικών

Η πιθανότητα «συνύπαρξης» οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, για το f4 βόλεϊ γυναικών, προκαλεί τρόμο στην πόλη και κινητοποίηση στην αστυνομία!
Πρωτοφανή μέτρα και προβληματισμός για το γήπεδο! 

Συναγερμός στο Αγρίνιο! (vid)

Η νέα δημοτική αρχή που προέκυψε στο Αγρίνιο, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαϊου, είχε μεταξύ άλλων και ως στόχο την προβολή της πόλης μέσα από την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων. Άλλωστε πλην του Παναιτωλικού, δεν υπήρχε ως τώρα άλλος λόγος να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στην μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.
Πριν από περίπου 1.5 μήνα, ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Παπαναστασίου ανακοίνωσε την ανάληψη της διοργάνωσης του final four βόλεϊ γυναικών κι από τότε... το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο! Το αρχικά ενδεχόμενο κοινής παρουσίας Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και στην συνέχεια η βεβαιότητα για παρουσία τους στο Αγρίνιο σήμανε συναγερμό όχι μόνο σε όλη την πόλη, αλλά παράλληλα και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Στον Θρύλο τον 1ο Super Cup

Στον Θρύλο τον 1ο Super Cup

Στον Θρύλο τον 1ο Super Cup!

Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας απολαμβάνει από την Κυριακή το απόγευμα ο Ολυμπιακός που κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ κολύμβησης το οποίο ολοκληρώθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.  Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωσαν 265 βαθμούς και κατέλαβαν την 1η θέση με διαφορά 93 βαθμών από τον 2ο Ωκεανό με 172.  Το τμήμα Κολύμβησης του Θρύλου επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την ανωτερότητα του κατακτώντας συνολικά 29 μετάλλια εκ των οποίων 18 χρυσά, 9 αργυρά και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά τα μετάλλια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός

Φινάλε με πέντε νίκες...

Φινάλε με πέντε νίκες...

Φινάλε με πέντε νίκες...

Με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Γυναικών του Πινγκ Πονγκ τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού για την περίοδο 2014-2015.
Το τμήμα των Ανδρών επικράτησε με 4-0 του Γ.Σ. Φιλία-Ορεστιάδας και με 4-1 του Ίφιτου Πατρών. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Ορεστιάδας χρησιμοποιήθηκαν οι Έφηβοι του Θρύλου, Γιώργος Σταματούρος, Ανδρέας Τσόπελας που σημείωσαν σημαντικές νίκες. Ενώ και στο διπλό που αγωνίστηκαν οι Σταματούρος και Παναγόπουλος είχαν πολύ καλή απόδοση.
Επίσης ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερη νίκη επί του Ίφιτου όπως και στο παιχνίδι του Α' Γύρου με 4-1. Δύο νίκες σημείωσε ο Κώστας Παπαγεωργίου. Στο διπλό ο κόουτς του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε και πάλι τους νεαρούς διεθνείς Γιώργο Σταματούρο/Ανδρέα Τσόπελα και ο Ίφιτος τον Βασίλη Μπιθέλη και τον Παναγιώτη Γιώτη. Όσον αφορά το τμήμα των Γυναικών σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συγκεκριμένα με 4-1 κόντρα στη Χ.Α.Ν.Θ. και την Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και με 4-0 κόντρα στον Π.Κ.Δ. Ταύρου.

Πολυ χρημα απο την UEFA στις ομάδες του Champions League και του Europa League της νεας σεζον

Πολυ χρημα απο την UEFA στις ομάδες του Champions και του Europa League της νεας σεζον

Την προηγούμενη εβδομάδα η FIFA ανακοίνωσε ότι τριπλασιάζει την «αποζημίωση» των ομάδων για τους διεθνείς παίκτες που θα συμμετάσχουν στα Μουντιάλ της Ρωσίας (2018) και του Κατάρ (2022).

 Σήμερα ήταν η σειρά της UEFA να μοιράσει χρήματα στους συλλόγους!

Όπως ανακοινώθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τη νέα σεζόν οι ομάδες του Champions League και του Europa League θα μοιραστούν το (εξωπραγματικό) ποσό του 1,6 δισεκατομμυρίου ευρώ!
Για να γίνει πιο κατανοητή η αύξηση θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη σεζόν οι ομάδες που συμμετείχαν στο Champions League μοιράστηκαν 1 δισεκατομμύριο ευρώ! Με το νέο… deal της UEFA αυτό το ποσό θα αυξηθεί κατά 250 εκατομμύρια ευρώ!
Σε ό,τι αφορά το Europa League το συνολικό ποσό που θα βγει από τα ταμεία της UEFA ανεβαίνει από τα 232 εκατομμύρια ευρώ στα 380 εκατ. ευρώ!
Αυτά τα «νούμερα» θα ισχύσουν για την επόμενη τριετία.
Με τα τωρινά δεδομένα κάθε ομάδα που συμμετέχει στην κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης λαμβάνει μίνιμουμ 8,6 εκατομμύρια ευρώ, δίχως να υπολογίζονται βέβαια «μπόνους» όπως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, τα αποτελέσματα και τα πριμ πρόκρισης! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο νικητής του Champions League θα εισπράξει το ποσό των 10,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πιερ Ισα εφολης της υλης....

Ο Πιερ Ισα εφ ολης της υλης....


Αναφέρθηκε στην καθυστέρηση απόκτησης στόπερ τον Γενάρη, ανέλαβε την ευθύνη των προτάσεων για παίκτη (τη μοιράστηκε με τον Χουάνχο Λορένθο), ωστόσο υπογράμμισε πως ΠΑΝΤΑ τις τελικές επιλογές τις κάνει ο εκάστοτε προπονητής.
Επίσης αναφέρθηκε και σε σχόλια που αφορούν προσωπικά τον ίδιο όπως μερικά που γίνονται και τον χαρακτηρίζουν, ακόμα και τώρα, μάνατζερ παικτών άλλων ομάδων.
 Ο Πιέρ Ισά άρχισε λέγοντας τα εξής:

Ανοχη τελος η ΠΑΕ Ολυμπιακος στα υβριστικα σχολια.

Ανοχη τελος η ΠΑΕ Ολυμπιακος στα υβριστικα σχολια.  

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον όσων αναρτούν υβριστικά σχόλια στο facebook και στα sites, αφού σύμφωνα με έρευνα πρόκειται για 30 άτομα που έχουν το καθένα 10-15 ψεύτικες διευθύνσεις.
Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε: "διαπιστώσαμε ότι ακόμη και την  περίοδο που ο Ολυμπιακός κέρδιζε ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης, υπήρχε ένα κύμα "οπαδών" του   συλλόγου, ιδιαίτερα σε sites του Ολυμπιακού και στο face book που αναρτούσε υβριστικά συνθήματα κατά τησ ΠΑΕ και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.
Θελήσαμε να αφουγκραστούμε τους οπαδούς μας για να δούμε τι κάνουμε λάθος. Συνεργαστήκαμε με την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και με νομικούς και διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν οργανωμένοι συντάκτες που δεν έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα  πρόκειται για τριάντα άτομα με 10-15 ψεύτικες διευθύνσεις ο καθένας και βρίζουν τον σύλλογο. Οι περισσότερες IP  βρίσκονται στον ΣΚΑΙ και κάναμε αμέσως σύσκεψη για να δούμε πως θα αντιδράσουμε. θα μπορούσαμε να συστήσουμε κι εμείς μια παρόμοια ομάδα να αναρτούν κατευθυνόμενα σχόλια υπέρ του Ολυμπιακού και κατά των άλλων συλλόγων, αλλά δεν κρίναμε ότι είναι ηθικό.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε μηνύσεις τόσο στους κατόχους των διευθύνσεων, όσο και στα sites, όπως έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από μερικά χρόνια. Έτσι είτε τα sites θα φιλτράρουν τα σχόλια, είτε θα κόψουν τα σχόλια. Θα στραφούμε και κατά των ιστοσελίδων και κατά των υβριστών. Ήδη οι πρώτες μηνύσεις έγιναν.
Δεν θέλουμε φυσικά να λογοκρίνουμε τους φίλους του Ολυμπιακού, ούτε να τους εκφοβίσουμε.
Δεν ποινικοποιούμε τις γνώμες των φιλάθλων μας, που μπορούν ελεύθερα να λένε τα πιστεύω τους. Δεν μπορούν όμως να υπάρχουν εκφράσεις όπως "χοντρέ κονόμησε και παντελόνισες τα λεφτά από τις μεταγραφές". Αυτοί θα πάνε στο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση".

Έφυγε ο Κλαρκ απ' τον Ολυμπιακό

Έφυγε ο Κλαρκ απ' τον Ολυμπιακό

 Έφυγε ο Κλαρκ απ' τον Ολυμπιακό
 
Παρελθόν απ’ την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κάρσον Κλαρκ, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων». Μένει ο Καζάζης.
Στην αποδέσμευση του Κάρσον Κλαρκ προχώρησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ως αποτέλεσμα των άσχημων εμφανίσεων των «ερυθρόλευκων».
Η διοίκηση της ομάδας θεώρησε πως ο Αμερικανός διαγώνιος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.
Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο Κλαρκ δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα «πληρώσει» τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει έντονα η φημολογία πως σειρά θα πάρει ο Ντιατσκόφ.
Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Καζάζης θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, παρά τα όσα είχαν ακουστεί για λύση της συνεργασίας, καθώς θεωρήθηκε πως δεν μπορεί να βρεθεί άλλη αξιόπιστη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ.

Oλυμπιακός - ΚΑΟΔ 72-62 (pics&video)

Oλυμπιακός - ΚΑΟΔ 72-62 (pics&video)

 
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στον ανταγωνιστικό ΚΑΟΔ, αλλά στο τέλος έφτασε εύκολα στη νίκη στο ΣΕΦ με 72-62, αγωνιζόμενος δίχως τους Σπανούλη, Σλούκα και Πέτγουεϊ. Πλέον, στρέφει την προσοχή του στο σημαντικό ματς της Πέμπτης (26/3) κόντρα στην Εφές. Ξεχώρισαν οι Λοτζέσκι (13π, 6ασ, 32 λεπτά), Λαφαγιέτ (11π, 4ασ) και Πρίντεζης (10π, 6ρ). Χάθηκε ξανά η "μάχη" στα ριμπάουντ (24-32).

Το μήνυμα του Ισά στον Φουστέρ

Το μήνυμα του Ισά στον Φουστέρ

Τυπικό το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φουστέρ με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο Πιέρ Ισά έστειλε το μήνυμά του στον Ισπανό άσο αποδεικνύοντας την εκτίμηση που του έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το μήνυμα του Ισά στον Φουστέρ!
Ο Ντόμίνγκες ανανέωσε… Το ίδιο και ο Μανιάτης! Σύντομα και ο Φουστέρ!
Ο Πιέρ Ισά έκανε γνωστό αυτό που εδώ και αρκετές ημέρες… βγαίνει από το ρεπορτάζ. Πώς είναι καθαρά τυπικό το ζήτημα της υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.
Ωστόσο η είδηση βγήκε από το ερώτημα που δέχθηκε ο Πιέρ Ισά για τη χρονική διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιό του Φουστέρ.Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του συλλόγου για τον Φουστέρ. «Αν εκείνος θέλει να τελειώσει την καριέρα του εδώ μπορεί να το κάνει», ήταν τα λόγια του γάλλου με… αποδέκτη τον Νταβίντ Φουστέρ.
Μάλιστα, νωρίτερα ο Ισά είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Φουστέρ, αναφέροντας ότι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αποδείξει τα συναισθήματα που «τρέφουν» για την ομάδα.

Προσπαθουν να κουκουλωσουν την αποπειρα ανθρωποκτονιας ανηλικου στα Καμινια


Προσπαθουν  να κουκουλωσουν την αποπειρα ανθρωποκτονιας ανηλικου  στα Καμινια



Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας
 Ενώ η ΕΛΑΣ έχει παραδώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη δικαιοσύνη και δυο εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων, προσέρχονται αυτήν την Τρίτη για κατάθεση, φαίνεται πως συγγενής ενός εκ των δραστών, δικαστικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να ωραιοποιήσει την υπόθεση.
Μας προκαλει  εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά, η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας "εξαφανίστηκε" από τον φάκελο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επίθεση με 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι στον έναν ανήλικο!
Αναμένουμε το κατηγορητήριο, όπως αυτό θα απαγγελθεί από τον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία της δολοφονικής επίθεσης αλλά και των καταθέσεων των κατηγορουμένων.
Υπενθυμίζουμε ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγες μέρες, με τη σύλληψη ενός υπόπτου και ο οποίος κατέθεσε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση,κατά την ανακριτική διαδικασία.
Ακόμη, αναμένεται για κατάθεση ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος δήλωσε κόλλημα λόγω φοίτησης σε νησί του Αιγαίου... Λέτε το επιχείρημα να έπεισε του δικαστές;
Πάντως όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και πολύ σύντομα θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων στα Καμίνια, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ενός, ο οποίος και δέχτηκε συνολικά 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...




Oλα τα αποτελεσματα στην Ευρωπη

Οι νίκες για Μπαρτσελόνα και ManUtd στα ντέρμπι, το γκολ του Παναγιώτη Κονέ και το σοκ για Νόιερ και Μπάγερν στο Μόναχο.
Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελεσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου...

Στα 9 γκολ σταμάτησαν οι Νέοι

Στα 9 γκολ σταμάτησαν οι Νέοι


Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Νίκος Βέργος για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, ο οποίος διέλυσε την Κέρκυρα με 9-0!
Σε αγώνα της 29ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 9-0 την Κέρκυρα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που δεν έχει γνωρίσει ήττα στη διοργάνωση, πέτυχε 7 γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο και "καθάρισε" γρήγορα την αντίπαλό της.

Εκτός με Εφές ο Πέτγουεϊ, θα το παλέψει ο Σπανούλης, ενοχλήσεις Σλούκας-Καββαδάς

Εκτός με Εφές ο Πέτγουεϊ, θα το παλέψει ο Σπανούλης, ενοχλήσεις Σλούκας-Καββαδάς

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Καββαδάς, ενώ αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο ο Σλούκας και είναι αμφίβολοι ενόψει ΚΑΟΔ. Οριστικά δεν παίζει με Εφές ο Πέτγουεί, αλλά θα το παλέψει ο Σπανούλης.
Ύστερα από το ρεπό του Σαββάτου, με την ομάδα να ξεκουράζεται από το κοπιαστικό ταξίδι στη Βιτόρια, οι Πειραιώτες επέστρεψαν την Κυριακή στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (23/3, 18:00) κόντρα στον ΚΑΟΔ, για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και η ομάδα δεν μπορεί να ησυχάσει! Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, αποχώρησε από το πρόγραμμα και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση. Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, σημείο στο οποίο και τραυματίστηκε στη Πυλαία, ενώ να υπενθυμίσουμε πως ακόμη και στο ματς στη Βιτόρια αγωνίστηκε έχοντας κάνει ένεση, "σφίγγοντας" τα δόντια, μη έχοντας ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του. Η παρουσία των Καββαδά και Σλούκα στο ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η συμμετοχή τους χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο

Το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός και η διοίκηση προχωράει την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Συμφωνία με Γιαννιώτα, στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρομπέρτο.

«Κλείνει» Γιαννιώτα, εξελίξεις με Ρομπέρτο
Έτοιμος να πανηγυρίσει το πέμπτο σερί και 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη χθεσινή επικράτηση (3-0) επί της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες αύξησαν στους 9 βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (που έχασε στη Βέροια), ενώ έχουν έναν αγώνα λιγότερο (εκείνο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Μέγιερι: «Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό»


Μέγιερι: «Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό»

Ο Μπάλαζ Μέγιερι ξεκαθάρισε μέσω Facebook πως δεν έχει υπογράψει σε καμιά ομάδα και πως είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

Μέγιερι: «Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό»
Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Μπάλαζ Μέγιερι. Ο Ούγγρος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και φήμες ήθελαν την ΑΕΚ-μεταξύ άλλων-να εξετάζει την περίπτωσή του (είχε μιλήσει για ενδιαφέρον της «Ένωσης» ο ατζέντης του). Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook καθιστά σαφές πως δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα και δεν προδίδει τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους είναι συναισθηματικά δεμένος. Προσθέτει, δε, πως δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά μέχρι να αποσαφηνιστεί αυτό παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.
Αναλυτικά:

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 8)

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 8)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, οι οπαδοί καταθέτουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 8)
Τελευταία ενημέρωση 23/03/2015, 10:38
Το όγδοο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα δημοσίευσαν οι Πειραιώτες.

Δείτε το βίντεο

Πολύτιμες εμπειρίες στη Σόφια!

Πολύτιμες εμπειρίες στη Σόφια!

Πολύτιμες εμπειρίες στη Σόφια!

Αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, ολοκληρώθηκε η παρουσία του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Διεθνές Ανοιχτό Πρωτάθλημα ''Sofia Open'' που διεξήχθη στη Βουλγαρία.
Οι ερυθρόλευκοι αθλητές, Γιάννης Κατσίμπρας (κατηγορία Ανδρών -80kg), Κυριάκος Πολυδούλης  (κατηγορία Εφήβων -51kg) και Μαριέττα Γαλανομάτη (κατηγορία Νεανίδων -55kg) ταξίδεψαν με στόχο την αποκόμιση εμπειριών που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον και η παρουσία τους μαζί με τα συμπεράσματα που έβγαλε το τεχνικό επιτελείο είναι τα κέρδη τα οποία αποκομίζει το τμήμα Ταε Κβο Ντο. Αξιόμαχος στο ντεμπούτο του ήταν ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού Κυριάκος Πολυδούλη ενώ η Μαριέττα Γαλανομάτη έδειξε πως το μέλλον της ανήκει στους δυο αγώνες που έδωσαν οι αθλητές του συλλόγου μας το Σάββατο.

Πρωταθλητής ξανά ο Μαγγανάρης, αργυρός ο Δεμέστιχας!

Πρωταθλητής ξανά ο Μαγγανάρης, αργυρός ο Δεμέστιχας!

Πρωταθλητής ξανά ο Μαγγανάρης, αργυρός ο Δεμέστιχας!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Πολεμικές Τέχνες του Ολυμπιακού έφερε νέα εντυπωσιακά αγωνιστικά αποτελέσματα. Το τμήμα Πυγμαχίας του συλλόγου μας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων που ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφιλοχίας, αποκομίζοντας χρυσο και ασημένιο μεταλιο, με τους Δημήτρη Μαγγαναρη και τον 17χρονο Γρηγόρη Δεμέστιχα.

Στη... μάχη του Final 4 οι Παίδες!

Στη... μάχη του Final 4 οι Παίδες!

Στη... μάχη του Final 4 οι Παίδες!

Με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση του εισιτήριου για τον μεγάλο τελικό οι Παίδες της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού ρίχνονται στη μάχη του Final 4. Οι ερυθρόλευκοι που έφτασαν αήττητοι στα τελικά του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν στον β' ημιτελικό τον Α.Σ. Ακάδημο Αργυρούπολης ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/3) στις 21:30 στο Κλειστό Αργυρούπολης. Στόχος για τους Παίδες του Θρύλου είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος  για την Τρίτη (24/3) στις 21:30. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4 Παίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α που θα διεξαχθεί στο κλειστό Αργυρούπολης έχει ως εξής: