moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Απαλλαγή Μαρινάκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια

Απαλλαγή Μαρινάκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια


Εκτός των 90 για τους οποίους εισηγήθηκε ο εισαγγελέας Εφετών να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Οταν εγραφα χτες στο Piraeus Planet oτι απο αυτα που διαβασα στο περιβοητο πορισμα Κορεα  δεν αποδεικνυεται εμπλοκη του προεδρου του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη καποιοι μου ελεγαν  τα δικα τους.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Τετάρτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...
 
18:00 NOVASPORTS 3, ΒΟΛΕΪ, Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, PLAY-OFFS, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ
19:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΣΦΠ
19:30 EUROSPORT 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROCUP, ΧΙΜΚΙ-ΜΠΑΝΒΙΤ

Αυτος ειναι ο...μαγκας που βριζει νεκρους.....(pics&video)

Αυτος ειναι ο...μαγκας που βριζει νεκρους (pics&video)


Nομιζες οτι θα το αφησω ετσι ε?
Οτι θα αφηνα υποκειμενα σαν εσενα να χυδαιολογουν για τους νεκρους του Ολυμπιακου και να μενει ατιμωρητος?
Και εισαι τοσο δειλος που το κατεβασες το βιντεο μολις ειδες οτι υπηρξαν αντιδρασεις,ελα ομως που το κρατησα εγω και το ανεβασα στο καναλι μου στο Youtube για να το δουν ολοι.

Προκρίθηκαν στην τελική φάση οι Νέοι της υδατοσφαιρισης του Ολυμπιακού

Προκρίθηκαν στην τελική φάση οι Νέοι της υδατοσφαιρισης του Ολυμπιακού

σ

Tην πρόκριση στη τελική φάση του Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών εξασφάλισε το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι, που μετείχαν στον Γ' όμιλο με απολογισμό δυο νικών σε τρία ματς, εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την πορεία τους στα τελικά της διοργάνωσης.
Στην πρεμιέρα του ομίλου οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι νίκες κόντρα σε ΝΟ Ρεθύμνου και ΓΣ Περιστερίου ήταν ικανές για να τους δώσουν την πρόκριση.

Πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ

Πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ


Ανοίγει η αυλαία των play off του πρωταθλήματος τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 18:00) για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αγρίνιο, για πέμπτη διαδοχική φορά, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με την έναρξη των play off.
Οι ερυθρόλευκες υποδέχονται την ΑΕΚ στο Ρέντη, τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 18:00, Novasports3) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στις δυο νίκες.

Η εκπομπή "Άντε Γεια"

Η εκπομπή "Άντε Γεια"




Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη διάρκεια της εκπομπής της Θύρας 7"Άντε Γεια", που προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας (6/4). 
Στην παρουσίαση της εκπομπής ήταν μόνο ο Άκης, καθώς ο Τάκης απουσίαζε λόγω ίωσης.
Περαστικα αδελφε ...

Στο Ρέντη ο Μανωλάς

Στο Ρέντη ο Μανωλάς


Ο Κώστας Μανωλάς είχε την ευκαιρία να τα πει με φίλους και γνώριμα πρόσωπα από τη διετή παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (6/4), ο Κώστας Μανωλάς επισκέφθηκε το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και είχε την ευκαιρία να τα πει σε καλό κλίμα με φίλους και γνώριμα πρόσωπα από τη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά τη διετία 2012-2014.

Οι Νεοι του Θρυλου σε φιλικό 3-1 την Αργυρούπολη

Οι Νεοι του Θρυλου σε φιλικό 3-1 την Αργυρούπολη


Σε φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στην Αργυρούπολη, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κέρδισε με 3-1 τον Γ.Σ. Αργυρούπολης.
Ο Βασίλης Βούζας πραγματοποίησε πολλές δοκιμές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Κασαπίδης, Αμαραντίδης, Καναβέτας.

Έτοιμοι για τον τίτλο οι Παίδες του Θρυλου

Έτοιμοι για τον τίτλο οι Παίδες του Θρυλου



Οι Παίδες του Ολυμπιακού θα παλέψουν τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 13:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την κούπα του Πρωταθλήματος Super League K-15.
 Στα Χανιά θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.
Στα Χανιά και το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων θα φιλοξενηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 13:30) ο μεγάλος τελικός, ο οποίος ολοκληρώνει το Πρωτάθλημα Super League K-15.
 Ο πρώτος του Νοτίου ομίλου, Ολυμπιακός, και ο πρώτος του Βορείου ομίλου, ΠΑΟΚ, για 2η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης, με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Προτεραιότητα για εισιτήρια στα playoffs οσοι πανε με Νίζνι στο ΣΕΦ

Προτεραιότητα για εισιτήρια στα playoffs οσοι πανε με Νίζνι στο ΣΕΦ


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς κόντρα στη Νίζνι, θα έχουν και προτεραιότητα για εκείνα που θα δώσουν στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες για τα playoffs της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Σεναριο"Γκουρκούφ για Ολυμπιακό (video)

"Σεναριο"Γκουρκούφ για Ολυμπιακό (video)


Ο σπουδαίος Γάλλος μεσοεπιθετικός της Λιόν, Γιοάν Γκουργκούφ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα οι άνθρωποι της διοίκησης των ερυθρολεύκων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι θα επιδιώξει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με τέσσερις-πέντε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Έτοιμος για Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για Ριζούπολη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για Ριζούπολη ο Ολυμπιακός!
 
Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Νοκ-άουτ λόγω ίωσης ο Μέγερι, εκτός για λόγους τακτικής Αφελάι, Κασάμι και Αυλωνίτης.
Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Μ.Τρίτη την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ριζούπολη.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μέγερι, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Από την άλλη, για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Αφελάι, Κασάμι και Αυλωνίτης.
Αναλυτικά:

Πήραν το δώρο τους οι MVP του Ολυμπιακού (video)

Πήραν το δώρο τους οι MVP του Ολυμπιακού (video)

Πήραν το δώρο τους οι MVP του Ολυμπιακού (video)
Πριν την κατάκτηση του Κυπέλλου οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι Νέσοβιτς και Βέσοβιτς αναδείχτηκαν MVP των τελευταίων ντέρμπι και παρέλαβαν το δώρο τους απ’ την ΕΟΠΕ.
Το ξεχωριστό δώρο της ΕΟΠΕ για τις αθλήτριες που αναδείχτηκαν MVP κατά τη διάρκεια της Α1 βόλεϊ γυναικών απόλαυσαν οι Ιβάνα Νέσοβιτς και Γιοβάνα Βέσοβιτς.

Κατηγγειλαν τον Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Κατηγγειλαν τον Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Καταγγέλλουν Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι
 
Σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή προχώρησαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου.
Νέα καταγγελία, την έκτη συνολικά, σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατέθεσαν στον αθλητικό δικαστή οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν λόγο για παράνομη παρουσία του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον οποίο και κατέκτησε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα.
Από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εκφράζεται η απορία πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο κ. Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί (βάσει αποφάσεων της ΕΦΙΠ και του ΑΣΕΑΔ) με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το 2017

Πρόβλημα με Χάντερ στον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με Χάντερ στον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με Χάντερ στον Ολυμπιακό
 
Η «κακοδαιμονία» στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού φέτος δεν έχει προηγούμενο. Ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και θα απουσιάσει σίγουρα από την τελευταία αγωνιστική των «16» της Ευρωλίγκας τη Μεγάλη Παρασκευή.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σέντερ υπέστη κάκωση στο δεξί ισχίο και ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας του θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες.
Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Νίζνι για προληπτικούς λόγους, ενώ υπάρχει η βεβαιότητα στο στρατόπεδο της ομάδας πως θα είναι πανέτοιμος για τη μάχη των προημιτελικών της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Από την άλλη πλευρά, ο Πέτγουεϊ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αναμένεται να επιστρέψει απέναντι στους Ρώσους.

Μόνο νίκη με Προ Ρέκο

Μόνο νίκη με Προ Ρέκο

Μόνο νίκη με Προ Ρέκο
Μόνο τη νίκη θέλει την Τετάρτη στις 20:00 ο Ολυμπιακός στον Πειραιά κόντρα στην Προ Ρέκο, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών, ώστε να ελπίζει για πρόκριση στην εξάδα.
 Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δυο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Σε λιγο θα μας απαγορεψει να φοραμε και την φανελα του Ολυμπιακου μεσα στον Πειραια αυτος...

Σε λιγο θα μας απαγορεψει να φοραμε και την φανελα του Ολυμπιακου μεσα στον Πειραια

 Ετσι ακριβως ειναι...ο Υφ.Αθλητισμου Στ. Κοντονης το μονο που κανει ειναι να ασχολειται με τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του παραβλεποντας οποιαδηποτε παραπτωματα η παρανομες μετακινησεις οπαδων αλλων ομαδων,η την ασφαλη συνοδεια των οπαδων του βαζελα με λεωφορεια της ΕΛΑΣ απο το Παπαστρατειο στα σπιτακια τους πορτα-πορτα.

Ο εχθρος ειναι ενας και μοναδικος...ο Ολυμπιακος οι οπαδοι του ο προεδρος του και ιδιοκτητης του Βαγγελης Μαρινακης και κανενας αλλος,ολοι οι αλλοι ειναι καθαροι και αμεμπτοι και μπορουν με την ανοχη της Κυβρνησης και συγκεκριμενα του Στ.Κοντονη να πηγαινουν και να κανουν οτι θελουν.
 Ετσι και τωρα αποφασισε ο κυριος Κοντονης να απαγορευσει  την εισοδο  οπαδων του Ολυμπιακου  στο γηπεδο της Ριζουπολης μια κινηση που αντεδρασε ακομα και ο Απολλωνας χαρακτηριζοντας την αδικη .
Δηλαδη οποιος εχει διακριτικα του Ολυμπιακου απαγορευεται να παει στο γηπεδο της Ριζουπολης και να προμηθευτει εισητηριο ,σε λιγο θα μας απαγορεψει να φοραμε και την φανελα του Ολυμπιακου μεσα στον Πειραια αυτος...
Η μετακινηση δεν ειναι οργανωμενη και δεν μπορεις να απαογορεψεις στον αλλον να παει στο γηπεδο μονος του,πως θα το κανουμε? 
Ιδου τι αποφασισε ο κυριος Κοντονης 

Η Ελληνικη τυφλη Δικαιοσυνη το ΣΚΑΙ και η Πρασινη Εισαγγελια

Η Ελληνικη τυφλη Δικαιοσυνη το ΣΚΑΙ και η Πρασινη Εισαγγελια 

Διερευσε λεει το πορισμα του Εισαγγελεα  Αριστείδη Κορέα και μονο στην εκπομπη του ΣΚΑΙ Δικη της Δευτερας του γνωστου Κυριακου Θωμαιδη οπου και οι πετρες γνωριζουν οτι λειτουργει για τον αφεντικουλη του τον Γιαννη Αλαφουζο που τυγχανει να ειναι και...προεδρος του Παναθηναικου.
Και αναδημοσιευεται παρανομως και ιδιαιτερα απο τα φιλικα προσκειμενα media στον Παναθηναικο και του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου με σκοπο να πληξουν τον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη.