moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Εκανε το «5 στα 5» η ατσάλινη η Εθνική βόλεϊ


Εκανε το «5 στα 5» η ατσάλινη η Εθνική βόλεϊ

Ατσάλινη η Εθνική βόλεϊ
Σπουδαία νίκη που την σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στο φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ σημείωσε η Εθνική βόλεϊ ανδρών με 3-2 (21-25, 25-22, 23-25, 25-15, 15-12) σετ επί της Κροατίας στην πόλη Ρόβινι για την 3η αγωνιστική του θεσμού.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε τα δύο τελευταία σετ και με ανατροπή έφτασε στη νίκη για 5η συνεχόμενη φορά στην φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου είχε πρώτο σκόρερ τον Πρωτοψάλτη (13 πόντοι) και καθοριστικούς τους Παλέντζα (11 πόντοι), Τζιουμάκα και Δαλακούρα.

Σήμερα Κυριακή η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει ξανά τους Κροάτες στις 21:30 με στόχο το «6 στα 6».

Σαπάτα:«Κορυφαίας κλάσης παίκτης ο Πάρντο»

Σαπάτα:«Κορυφαίας κλάσης παίκτης ο Πάρντο»

«Κορυφαίας κλάσης παίκτης ο Πάρντο»
Με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική αξία του Φελίπε Πάρντο μίλησε ο συμπατριώτης του Ντουβάν Σαπάτα.
Σίγουρος ότι ο Φελίπε Πάρντο θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο συμπατριώτης του Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.
«Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης. 

Ψηλά στη λίστα ο Ερνάνι

Ψηλά στη λίστα ο Ερνάνι

Ψηλά στη λίστα ο Ερνάνι
Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και περιμένει από εδώ και πέρα να δει πώς θα πάνε τα πράγματα.

Φόβος και τρόμος...

Φόβος και τρόμος...

Φόβος και τρόμος στους αιθέρες!
Πάτρικ Γιανγκ, Οθέλο Χάντερ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αυτή θα είναι λοιπόν η τριάδα των σέντερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Τρία «θηρία» στην front line των πρωταθλητών Ελλάδας που μετά και την απόκτηση του Σέρβου σέντερ για 2+1 χρόνια, δυνάμωσαν… τρομακτικά κάτω από τη ρακέτα, προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ τους.

Ήρθε ο Φινμπόγκασον

Ήρθε ο Φινμπόγκασον

Ήρθε ο Φινμπόγκασον!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, προκειμένου να ολοκληρώσει τη δανεική μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη μετακίνηση του παίκτη.

Η παρουσία του Φωκαϊδη στο Καζάν

Η παρουσία του Φωκαϊδη στο Καζάν

Η παρουσία του Φωκαϊδη στο Καζάν
Μετά την εξαιρετική παρουσία της Κέλλυς Αραούζου, τη σκυτάλη της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, πήρε ένας ακόμα αθλητής του Ολυμπιακού. Ο Αντώνης Φωκαϊδης έλαβε μέρος στον εντυπωσιακό τελικό των 5χλμ Μαραθώνιας κολύμβησης που ολοκληρώθηκε, στο Καζάν και κατετάγη 27ος, με επίδοση 55:33.06. 
 Η προσοχή του κολυμβητή του Ολυμπιακού στρέφεται τώρα στον αγώνα των 10χλμ τη Δευτέρα. Ο Αντώνης Φωκαϊδης με δηλώσεις του στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) τόνισε τα εξής: 
«Η κούρσα πήγαινε αρκετά καλά. Ωστόσο υπήρχε πολύ ξύλο στη διάρκεια, και προσπαθούσα να το αποφύγω. Στο τελευταίο 1000άρι προσπάθησα λίγο να ανέβω αλλά έβλεπα ότι δεν φτάνω στους πρώτους οπότε δεν το πίεσα τόσο γιατί έχω και τα 10χλμ».

Ισίδωρε είμαστε δίπλα σου

Ισίδωρε είμαστε δίπλα σου

Ισίδωρε είμαστε δίπλα σου!
Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχεται καλή ανάρρωση στον Ισίδωρο Μπινίκο ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την Παρασκευή το μεσημέρι.
 Η κατάσταση της υγείας του προπονητή του τμήματος Κικ Μπόξινγκ του Ολυμπιακού δεν εμπνέει ανησυχία. Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του Ισίδωρου Μπινίκου μέχρι την πλήρη αποκατάσταση και επούλωση των πληγών που του άφησε το χθεσινό συμβάν.
ΥΓ 1. Ισίδωρε, «επιτρέπεται να πέσεις...επιβάλλεται να σηκωθείς».

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

Καλή αρχή στο Πανελλήνιο

Καλή αρχή στο Πανελλήνιο

Καλή αρχή στο Πανελλήνιο
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στο πρωινό πρόγραμμα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Αντρέι Σπίνου:«Έκπληξη για μένα ο Ολυμπιακός»

Αντρέι Σπίνου:«Έκπληξη για μένα ο Ολυμπιακός»


«Έκπληξη για μένα ο Ολυμπιακός»
Έκπληξη χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Αντρέι Σπίνου, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την νέα του ομάδα, στις πρώτες του δηλώσεις.

Ερυθρολευκος ο Μιλουτίνοφ

Ερυθρολευκος ο Μιλουτίνοφ

Στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Σέρβο σέντερ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 έτη.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.
01:10 OTE SPORT 4, ΒΟΛΕΪ, WORLD GRAND PRIX, ΚΙΝΑ-ΙΤΑΛΙΑ
03:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, INTER. CHAMP. CUP, ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
04:10 OTE SPORT 4, ΒΟΛΕΪ, WORLD GRAND PRIX, ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ

Δημήτρης Νικολάου:«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!»

Δημήτρης Νικολάου:«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!»

«Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!»
Για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και το όνειρό του να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Νικολάου.
Ο μόλις 17χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος πριν από μόλις μία εβδομάδα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας, προερχόμενος από την ομάδα Νέων, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την έλευσή του στην επαγγελματική ομάδα του Θρύλου.