moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Θες και πλει ωχ , πρωταθλητη της καρπαζιας παναθηναικε...

Θες και πλει ωχ , πρωταθλητη της καρπαζιας παναθηναικε...


 Ρε δεν πανε καλα αυτοι..
 Ιατρικα επιβεβαιωμενο ειναι οτι τα...πολλα χτυπηματα στο κεφαλι φερνουν μονιμες παθολογικες συνεπειες...
Οι συνεχόμενες «φάπες» που τρωνε εδω και χρονια σε όλα τα επίπεδα φαίνεται πώς τους έχουν αποτρελάνει!
Οι αιώνιοι πελάτες του Θρύλου διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να κοντράρουν με τίποτα τον Ολυμπιακό και δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εφευρίσκουν διάφορους τρόπους να φανούν ανταγωνιστικοί μέσω πλαγίας οδού
 Πρεπει ομως να παραδεχτουμε την...εφευρετικοτητα τους...
Δεν υπηρχε περιπτωση να το σκεφτει κανεις Ολυμπιακος αυτο...
Η επιστολή, που έστειλαν την Παρασκευή στην Super League ξεπερνάει κάθε οριο φαντασίας και δειχνει ξεκαθαρα τον πανικο τους που γνωριζουν τι τους περιμενει ειδικα φετος με ολα αυτα τα μεταγραφικα αποκτηματα του Ολυμπιακου,που ακομα δεν...εχει τελειωσει.
 Τωρα...Τι ζητανε?
Να αναδεικνυεται ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ...
Ναι ..καλα διαβασατε δεν ειναι troll...
 
Ζητανε κάτι που ειναι ανήκουστο για τα ελληνικά δεδομένα, που από τοτε που υπαρχει Ελληνικο ποδοσφαιρο  ο πρωταθλητής αναδεικνύεται από τη πορεία του στον αγωνιστικό «μαραθώνιο» της κανονικής περιόδου.

Με άλλα λόγια απαιτούν να  ακυρώνεται η προσπάθεια της πρωτοπόρου ομάδας για 30 αγωνιστικες  και ολα να ξεκινουν απο την αρχη με την διαδικασία πλέι – οφ...ελεος!
Ειλικρινα...
Τι άλλο θα δούμε και τι πρόκειται ν’ ακούσουμε ακόμη από αυτή την ομάδα, την βρωμιάς, της κλεψιάς  και του παρασκηνίου…
Ειναι απροβλεπτοι λεμε οι ανθρωποι...
Ακομα και μετα απο 40 χρονια που παρακολουθω τις εφευρεσεις τους συνεχιζουν να με εκπλησουν..

Δηλαδη ρε Γιαννακη αγορι μου...για πες μου κατι σε παρακαλω πολυ...
Αν ο Ολυμπιακος ειναο 20 βαθμους (οπως αναμενεται φετος...) μπροστα απο τον Παναθηναικο δεν θα μετραει?
Αν ο Παναθηναικος τωρα,ειναι 10 βαθμους μπροστα απο τον Ολυμπιακο...θα παμε απο την αρχη στα...πλει ωχ?
Και που θα ξαναβρεις τετοια ευκαιρια ρε Γιαννακη αγορι μου?
Ειλικρινα δεν πατε καλα...
Αντι να κοιταξετε να επενδυσετε σε εγκαταστασεις και μεταγραφες καθεστε και σκεφτεστε τι βρωμια θα κανετε που να καλυπτει την ανικανοτητα σας στο να διοικησετε και να δωσετε χαρα στον κοσμο σας...
Δυστυχως για σας..η μεγαλη βοτια ειναι πολυ κοντα... 
Ιδου και η ειδηση...

Οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για την προκήρυξη του πρωταθλήματος


Εν όψει της συνεδρίασης του ΔΣ της Superleague, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε τις προτάσεις της για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, με σημαντικότερη επισήμανση την αλλαγή ανάδειξης του πρωταθλητή!
Τη Δευτέρα (3/8) θα συνεδριάσει το ΔΣ της Superleague και μεταξύ άλλων αναμένεται να συζητηθεί η προκήρυξη για το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε τις προτάσεις της στο Συνεταιρισμό και τις έθεσε υπόψη των ΠΑΕ, θεωρώντας ότι συμβάλλει στη βελτίωση του παρεχόμενου προϊόντος.
Η διοίκηση του Τριφυλλιού εστιάζει σε τέσσερις "πυλώνες", με σημαντικότερο την αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης του πρωταθλητή! Προτείνει τη συμπερίληψη του πρώτου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη διαδικασία των play off και παρέχει στον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο, με ένα μικρό ντεσαβαντάζ!
Πρόκειται για μοντέλο που ακολουθείται στο Βέλγιο, έχει ακολουθηθεί στην Ολλανδία και στην Κύπρο, ενώ, στη χώρα μας εφαρμόζεται στα υπόλοιπα αθλήματα.

Αναλυτικά οι τέσσερις άξονες που προτείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός...
1) Τη διεξαγωγή Play-Offs με συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα (θέσεις 1-4) μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών). Ένας όμιλος τεσσάρων ομάδων, με τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας, αρχίζοντας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου διαιρώντας δια του δύο.

2) Τη διεξαγωγή Play-Out με συμμετοχή των τεσσάρων τελευταίων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα (θέσεις 13-16) μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών). Ένας όμιλος τεσσάρων ομάδων, με τις ομάδες να παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας, αρχίζοντας με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου διαιρώντας δια του δύο.

3) Τη θεσμοθέτηση διαδικασιών σχετικά με τους παρατηρητές αγώνων. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο γύρω από το οποίο κινείται η Super League σχετικά με τους παρατηρητές. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί επιτακτική ανάγκη την άμεση θεσμοθέτηση και εφαρμογή ενός πλαισίου και προτείνει ένα σχέδιο κανονισμού, θέτοντας το ως βάση συζήτησης εντός του Συνεταιρισμού με αίτημα ψήφισής του πριν από την έναρξη της επικείμενης νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

4) Τον εναρμονισμό της προκήρυξης στις διατάξεις περί περιορισμού στον αριθμό ποδοσφαιριστών του ρόστερ κάθε ομάδας (πρώτος χρόνος μέχρι 27 παίκτες άνω των 21 ετών και όσους θέλει στις μικρότερες ηλικίες, δεύτερος έως 26 και τρίτος μέχρι 25), επί τη βάσει της πρότασης που ήδη έχει υποβάλει η ΠΑΕ στη Super League στις 13.07 και συζητήθηκε σε επιτροπή του Συνεταιρισμού.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι οι προτάσεις τους θα βοηθήσουν στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της διοργάνωσης, αφού πια ο πρωταθλητής θα προκύπτει μέσω των Play – Offs και πλέον δύσκολα θα προκύπτουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες λόγω και των Play Out), στην αναβάθμιση του προϊόντος (μέσω και της προβολής από τη Nova περισσότερων αγώνων υψηλής σημασίας, που θα μπορούσε να αποτελέσει και μία ενδιαφέρουσα βάση συζήτησης για την αναπροσαρμογή του ανταλλάγματος) όσο και της διαφάνειας (με τη θέσπιση κανόνων και πλαισίου για τους παρατηρητές αγώνων αλλά και στα ρόστερ των ομάδων).

Ωστόσο, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αποτελεί ερωτηματικό εάν θα εκπροσωπηθούν στη συνεδρίαση.
Έως τώρα, έχουν επιλέξει να απέχουν, θεωρώντας ότι με την απουσία τους δεν παρέχουν νομιμοποίηση στην προεδρία του Γιώργου Μποροβήλου στο Συνεταιρισμό.

Λιγα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε για τον Ερνάνι (video)

Λιγα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε για τον Ερνάνι (video)


Ο Ερνάνι είναι ο «εκλεκτός» του 37χρονου τεχνικού για τα αριστερά.
Αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ της Πόρτο, καθώς η περίπτωσή του μοιάζει να γίνεται όλο και πιο εύκολη για τους «ερυθρόλευκους».
 Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει ο Μάρκο Σίλβα από τη θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και είχε εισηγηθεί για την απόκτησή του
Λιγα πραγματα που πρεπει να γνωριζετε για τον εκλεκτο του Σιλβα

Ακομη ενα δυνατο τεστ για τον Θρύλο

Ακομη ενα δυνατο τεστ για τον Θρύλο

Την ευκαιρία να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του θα έχει ο Μάρκο Σίλβα αποψε Σάββατο (01/08) στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Φέγενορντ (21:00 ΝS1) στο «Ντε Κούιπ».
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δωσουν το πρώτο τους δυνατό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και 6ο συνολικά στην περίοδο προετοιμασίας τους το φετινό καλοκαίρι.

H σκληρη προετοιμασια των ερυθρολευκων γκολκηπερ (video)

H σκληρη προετοιμασια των ερυθρολευκων γκολκηπερ (video)


Ο Μάρκο Σίλβα και οι στενοί του συνεργάτες συνεχίζουν απτόητοι στο Έρμελο την σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, προσβλέποντας να δημιουργήσουν έναν πανίσχυρο Ολυμπιακό τη νέα σεζόν, ο οποίος θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να κατακτήσει ακόμη ένα νταμπλ, αλλά κυρίως να διεκδικήσει μία ακόμη καλύτερη παρουσία στο Champions League.

Τα συγχαρητηρια του Βασιλακόπουλου (video)

Τα συγχαρητηρια του Βασιλακόπουλου (video)

Θρίαμβος για την Εθνική Εφήβων

Θρίαμβος για την Εθνική Εφήβων

Allez… οι μπλε!
Το ελληνικό μπάσκετ πιστοποίησε πως όχι μόνο έχει ένδοξο παρελθόν και δυνατό παρόν, αλλά έχει και λαμπρό μέλλον. Η Εθνική Εφήβων με σπουδαία εμφάνιση επικράτησε 67-59 της Γαλλίας, μεγάλου φαβορί για το χρυσό, στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού U18 που γίνεται στο Βόλο.
Το Σάββατο (21:15) απέναντι στη Λιθουανία θα διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Επική εμφάνιση για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που έκανε τριπλ-νταμπλ με 13 πόντους, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ, σπουδαίος και ο Γιώργος Παπαγιάννης, εξαιρετική δουλειά από όλους όσους έπαιξαν και άριστο κοουτσάρισμα από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τα τυπικα για Ερνάνι, σενάριο για Μπαλοτέλι

Τα τυπικα για Ερνάνι, σενάριο για Μπαλοτέλι

Παίρνει Ερνάνι, σενάριο για Μπαλοτέλι
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερνάντι στον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για τον δανεισμό του 23χρονου εξτρέμ, έχοντας προηγηθεί διαφορά στο οικονομικό για την οψιόν αγοράς του Πορτογάλου το επόμενο καλοκαίρι Οι δύο σύλλογοι αναμένεται να τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στα 5 με 5,5 εκατ. ευρώ και όλα δείχνουν πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας

Συνέντευξη Πάρντο:«Θέλω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό!» (video)

Συνέντευξη Πάρντο:«Θέλω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό!» (video)


Ο Φελίπε Πάρντο παραχώρησε στα ΜΜΕ την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, από το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου προετοιμάζεται ο Θρύλος.

Μερικά όνο από τα πλούσια ποδοσφαιρικά του προσόντα, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στις πρώτες του προπονήσεις με τη φανέλα του Θρύλου, αλλά και σε επίπεδο φιλικού!

Aτομικό προγραμμα για τρεις

Aτομικό προγραμμα για τρεις

Συνέχισαν με ατομικό
Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν στον Ολυμπιακό την προετοιμασία τους επί ολλανδικού εδάφους.
Τη στιγμή, όπου οι «ερυθρόλευκοι» χύνουν καθημερινά τόνους ιδρώτα, τέσσερις παίκτες την Παρασκευή (31/7) ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα, που τους έχει χορηγηθεί, με την προοπτική να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό σε «φουλ» ρυθμούς.

Τους εβγαλε το λαδι κυριολεκτικα στην προπόνηση της Παρασκευής

Τους εβγαλε το λαδι κυριολεκτικα στην προπόνηση της Παρασκευής


Πολλή δουλειά με την μπάλα, με τακτική και στρατηγική επάνω στον αγωνιστικό χώρο, περιελάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης του Θρύλου.
 Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα δούλεψαν πολύ επάνω στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα προς την επίθεση, με στόχο την καλή κυκλοφορία, τις σωστές μεταβιβάσεις, αλλά και τα καλά τελειώματα.

Μετά την Ρόμα σειρα ειχε η Ίντερ

Μετά την Ρόμα σειρα ειχε η Ίντερ

Νέο «όχι» για Μαζουακού

Μετά την αρνητική απάντηση που είχε δώσει στη Ρόμα, ο Ολυμπιακός – σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου - απέρριψε πρόταση της Ίντερ.