moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

20:00 NOVASPORTS 4, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΝΙΖΝΙ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ
21:05 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
21:45 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
22:00 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Αναχωρεί για Ιταλία

Αναχωρεί για Ιταλία


Η Ιταλία θα είναι ο επόμενος προορισμός του Βασίλη Αγγελόπουλου.
Ο αθλητής κωπηλασίας του Ολυμπιακού αναχωρεί την Πέμπτη (2/4) με προορισμό τη γειτονική χώρας, ώστε να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Jiovani Postilione τον επέλεξε για την αποστολή που θα αγωνιστεί το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στη γειτονική χώρα, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του ερυθρόλευκου αθλητή στις προκρίσεις του προηγούμενου μήνα.
Ο έφορος των Ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού, Αναστάσιος Βουγίδης ευχήθηκε στον αθλητή μια καλή εμφάνιση και επιστροφή με πολλές εμπειρίες και γιατί όχι και ένα μετάλλιο περασμένο στο λαιμό του.

Άνοδος για τις Κορασίδες

Άνοδος για τις Κορασίδες

 
 



Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού. Οι Κορασίδες του Θρύλου που αγωνίζονται με τον Γ.Α.Ο. Πειραιά εξασφάλισαν την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 Γυναικών.
Οι τέσσερις αθλήτριες, Ιωάννα Γερασιμάτου, Γεωργία Χατζάκη, Ευαγγελία Οικονόμου και Χριστίνα Αθανασοπούλου κατέκτησαν για πρώτη φορά την άνοδο, αφού κέρδισαν εύκολα 4-0 του Ο.Α. Χανιών, ένα εκ των φαβορί για τις μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούσαν στην Α2 και 4-3 τον ΑΟ Καρέα (διήρκεσε 4 ώρες ο αγώνας!).
Την άνοδο πανηγύρισαν και οι Σάρισες Φλώρινας.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προς έξοδο από τη NOVA (Στο καλο και απο το πεζοδρομιο....)

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προς έξοδο από τη NOVA (Στο καλο και απο το πεζοδρομιο....)


13 ομάδες ψήφισαν υπέρ της επέκτασης με το συνδρομητικό κανάλι

 Το πρώτο επεισόδιο της προσπάθειας διάλυση της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ γράφτηκε πλέον και με επίσημο τρόπο.
Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Απριλίου στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ για την επέκταση της σύμβασης με την NOVA για ακόμα δυο χρόνια (2017-2019), οι «πράσινοι» με την απουσία τους επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να προσπαθούν να βάλουν βόμβα στα θεμέλια της διοργανώτριας αρχής, με τον ΠΑΟΚ να στέλνει τον Μάκη Γκαγκάτση που δεν είχε δικαίωμα ψήφου, ο οποίος όμως παρουσίασε επιστολή υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη με την οποία γινόταν σαφές ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν συμφωνούν με την πρόταση επέκτασης του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Για την πρόκριση στο Final-4

Για την πρόκριση στο Final-4


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται, στο Παπαστράτειο, τον Ν.Ο. Χίου την Πέμπτη (2/4, 19:00) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών λίγες ημέρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με την Προ Ρέκο για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.
Μετά την αναμέτρηση με την Έγκερ την προηγούμενη εβδομάδα για το Champions League και αυτή που ακολούθησε για το πρωτάθλημα με τη Βουλιαγμένη, σειρά παίρνει ο θεσμός του Κυπέλλου για τους νταμπλούχους.
Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με το Ν.Ο. Χίου με μοναδικό στόχο μία ακόμα νίκη,

Μαζί έως το 2019 Super League και Nova

Μαζί έως το 2019 Super League και Nova

Στο Δ.Σ. της Super League, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/4), υπερψηφίστηκε η επέκταση της συνεργασίας Super League και Nova μέχρι και τη σεζόν 2018/19.

Μέσα ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης, χειρουργειο ο Τσαιρελης

Μέσα ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης, χειρουργειο ο Τσαιρελης

Μέσα ο Σλούκας, έξω ο Σπανούλης!
 
Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα θα βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας! Στην Αθήνα παρέμειναν οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεϊ!
O κουτς της ομαδας μας Γιαννης Σφαιροπουλος είδε τον Κώστα Σλούκα να ακολουθεί χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έπραξαν οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεϊ και έτσι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Μόσχα για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ!

Τσόρι: «Ευτυχισμένος και περήφανος…»

Τσόρι: «Ευτυχισμένος και περήφανος…»

Τσόρι: «Ευτυχισμένος και περήφανος…»
 
Η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ήταν φυσική εξέλιξη για τον Τσόρι, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες ζωής και εργασίας. Τι είπε για Περέιρα, Μαρινάκη και επεισόδια.
Εύκολη φαίνεται πως ήταν για τον Τσόρι Ντομίνγκες η απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε στη Nova ευτυχής στους «ερυθρόλευκους» και την Ελλάδα και περήφανος που βρίσκεται στην ομάδα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Βίτορ Περέιρα, τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, αλλά και για τη βία στα ελληνικά γήπεδα.
Αναλυτικά, ο Τσόρι μίλησε για:

Euroleague:Τα εισιτήρια με Νίζνι

Euroleague:Τα εισιτήρια με Νίζνι

 
Μπορεί η Παρασκευή 10 του μήνα να είναι η Μεγάλη της Ορθοδοξίας, όμως η Ευρωλίγκα όρισε για τότε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νίζνι για τη 14η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Τα εισιτήρια με Νίζνι
Έτσι, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση για τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ενημερώνοντας για τους τρόπους διάθεσης και τις τιμές τους και ελπίζοντας πως το κλίμα κατάνυξης της ημέρας δε θα επηρεάσει την προσέλευση των φιλάθλων στο ΣΕΦ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Πρόγραμμα πλέι οφ και προκήρυξη πλέι άουτ

Πρόγραμμα πλέι οφ και προκήρυξη πλέι άουτ

Πρόγραμμα πλέι οφ και προκήρυξη πλέι άουτ
Επίσης, ο Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για το συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.
Αναλυτικά:

Πειθαρχικές διώξεις από UEFA

Πειθαρχικές διώξεις από UEFA


Πειθαρχικές διώξεις από UEFA
 Πειθαρχική διαδικασία κατά των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών Γεωργίας, Έϊρε και Πολωνίας άσκησε η UEFA την Τετάρτη για παραβάσεις των εθνικών τους ομάδων στα προκριματικά του EURO 2016.
Η πρώτη παραπέμφθηκε για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών της και οργανωτικές παραλείψεις στο ματς με τη Γερμανία την περασμένη Κυριακή στην Τιφλίδα, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής.
Οι δυο τελευταίες για το μεταξύ τους ματς την ίδια μέρα στο Δουβλίνο, οι μεν Ιρλανδοί για τις πέντε κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές τους και οι δε Ανατολικοευρωπαίοι για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί τους στις εξέδρες.
Άπασες οι υποθέσεις θα εξεταστούν από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στις 21 Μαΐου.

Σχολείο τερματοφυλάκων στην Ακαδημία

Σχολείο τερματοφυλάκων στην Ακαδημία


Καθημερινές προπονήσεις νεαρών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας και των Σχολών μας στο Ρέντη.
Ο Ρομπέρτο, όπως είναι φυσικό, τραβάει πάνω με τις αποκρούσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τα βλέμματα όλων των παιδιών που έχουν όνειρο να γίνουν τερματοφύλακες και να του μοιάσουν.

Πλήγμα με Ομάρ

Πλήγμα με Ομάρ

Χάνει Ομάρ ο Ολυμπιακός
 
Πλήγμα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό, καθώς ο Νορβηγός θα μείνει στα «πιτς» το προσεχές διάστημα, χάνοντας μέχρι και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αντι να απολογειται ο...Τιγρης απολογουνται αυτοι

Αντι να απολογειται ο...Τιγρης απολογουνται αυτοι

Εδω δεν χρειαζεται να πουμε και παρα πολλα γιατι πλεον εχει καταντησει και αηδια το θεμα.
Φωνη βοωντος εν τη ερημω...η πιο λαικα..στου κουφου την πορτα, παρτην πορτα και φυγε...
Αντι στο σκαμνι να ειναι ο Τιγρης που δεν ελαβε κανενα μετρο για την ασφαλεια της αποστολης του Ολυμπιακου και για να μην εισβαλουν οι μαου-μαου του στο γηπεδο επειδη πανηγυριζει ο Περειρα και ο Κασαμι που τα δειχνει μετα απο τοσα μπινελικια και ροχαλες που εχει φαει.

Ρε τι γρουσουζια ειναι αυτη πια?


Ρε τι γρουσουζια ειναι αυτη πια?



Αυτη η κατασταση που επικρατει στον Ολυμπιακο τον τελευταιο καιρο ειναι πρωτακουστη,πρωτογνωρη και δεν νομιζω αλλη ομαδα μπασκετ που να κυριαρχει στην Euroleague η σε οποιαδηποτε αλλη διοργανωση να εχει υποστει τοσους τραυματισμους?
Σε λιγο θα μαθουμε οτι τραυματιστηκε και ο...Σφαιροπουλος (κουφια η ωρα,ναναι καλα ο ανθρωπος)
Και το τελικο να τραυματιστουν μαζι σε ..τζαμπολ οι ...Παναγιωτης και Γιωργος Αγγελοπουλος..
Ελεος πια ,δεν παει αλλο καντε ενα Ευχαλαιο ρε παιδια...σοβαρα το λεω..
Εκτος αν ειναι τραυματιας και ο...παπας!!!

Ιδου τι συνεβη με τον Τσαιρελη..

Γιατι δεν φευγεις λοιπον και μας ζαλιζεις το κεφαλι συνεχεια?

Γιατι δεν φευγεις λοιπον και μας ζαλιζεις το κεφαλι συνεχεια?


Αυτος το βιολι ,βιολακι του, εμπρηστικες και προκλητικες δηλωσεις για την Super League αυτην την φορα...
Πριν λιγο καιρο απειλουσε οτι θα παρει τον Παναθηναικο και θα φυγει και την ιδια σταση κρατουσε βεβαια και το συνεταιρακι του στο κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ο Ιβαν Σαβιδης που τωρα ομως κατα τα γραφομενα στα media  δεν τον ενδιαφερει πλεον αυτο γιατι τακτοποιησε και τα χρεη στον ΠΑΟΚ και τωρα θα μεινει χωρις συνεταιρακι ο Αλαφουζος ,στην αποχωρηση απο την Super League τουλαχιστον.

Ελευθερος ο Μιραλας και η Τζενοα που ακομα χρωσταει για τον Φετφα

Ελευθερος ο Μιραλας και η Τζενοα που ακομα χρωσταει για τον Φετφα

Και τα δυο περιστατικα ειναι αληθινα και ισχυουν αλλα επειδη εμεις δεν θελουμε να μπερδευουμε τον κοσμο του Ολυμπιακου επισημαινουμε οτι απλα κοιταμε αυτες τις δυο περιπτωσεις που ειναι ηδη αληθινες και σεναριολογουμε για την ενισχυση του Ολυμπιακου που ομως ειναι σιγουρο οτι θα γινει την επομενη σεζον.
Και κοιταμε αυτα τα σεναρια ξεχωριστα με βαση παντα τα γεγονοτα και σκεφτομαστε...θα ηταν λυσεις για τον Ολυμπιακο και τον σχεδιασμο του στην νεα περιοδο?
Αυτο βεβαια δεν μπορουμε να τπο απαντησουμε εμεις ουτε τα...media αλλα ο προπονητης της ομαδας και ο Προεδρος της.
Εμεις απλα περιμενουμε... 
Ας παμε ομως στα αληθινα αυτα γεγονοτα...