moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται  τηλεοπτικά...

20:00 NOVASPORTS 3, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΑΛΑΓΑ
21:15 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΑΛΜΠΑ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
21:45 ΝΕΡΙΤ, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
22:00 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, EUROLEAGUE, ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
 Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


«Χρόνια πολλά Πρόεδρε»απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε» απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας 
 
Οι ποδοσφαιριστές μας ευχήθηκαν στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την ονομαστική εορτή του.


Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουμε να ευχηθούμε σήμερα στον Πρόεδρο μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, όλα τα καλά!
Τον ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας και του δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε τα πάντα για εκείνον και τον κόσμο μας ώστε να κατακτήσουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και να γιορτάσουμε τα 90ά ένδοξα γενέθλια του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Len Champions League:Ολυμπιακος-Έγκερ 8-6 (video)

Len Champions League:Ολυμπιακος-Έγκερ 8-6 (video)

Tετράποντο πρόκρισης!

Με τη βοήθεια του κόσμου του που γέμισε το Παπαστράτειο και έδωσε το ρυθμό και τους παίκτες να ακολουθούν το πάρτι που στήθηκε στην εξέδρα, ο Θρύλος επιβλήθηκε της Έγκερ για την 7η αγωνιστική του Len Champions League. 
 Το τελικό 8-6 που διαμορφώθηκε δια χειρός Χριστόδουλου Κολόμβου 18 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στο Final 6.
Η διαφορά της ήττας στην Ουγγαρία με 10-9, υπερκαλύφθηκε από τους Πειραιώτες που πλέον έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Έγκερ από την οποία μείωσαν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά. 

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολα Σπανούλης και Σλούκας»

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολα Σπανούλης και Σλούκας»

Πολύ δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ, την προσεχή Πέμπτη (26/3, 21:45).

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολα Σπανούλης και Σλούκας»

 Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κάνει αγώνα… δρόμου για τους τραυματίες ενόψει του ματς με την Αναντολού Εφές, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δηλώνει πως η συμμετοχή των Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, παρά το γεγονός πως έχουν ξεκινήσει να κάνουν κάποια κομμάτια προπόνησης. Στη συνέχεια, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα ώστε να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

Η προπόνηση της Τετάρτης

Η προπόνηση της Τετάρτης

Η προπόνηση της Τετάρτης

Υπό συνεχή βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ενώ υπήρχαν και αρκετές ελλείψεις λόγω της απουσίας των διεθνών ποδοσφαιριστών με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.
Παρόλα αυτά το πρόγραμμα είχε πολύ ένταση. Ο κ. Περέιρα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές σε θέματα τακτικής και γι’ ακόμα μία φορά έριξε το βάρος στην σωστή ανάπτυξη με μπαλιές και σέντρες από τα άκρα.
Επίσης δόθηκε μεγάλη έμφαση και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.
Οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Στρέζος ακολούθησαν τα προγράμματα αποκατάστασης τους, ενώ ο Μέγιερι προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
 Ο Σαλίνο ένιωσε μία ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στην προπόνηση, ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 11:00.

Κρατάνε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Κρατάνε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Κρατάνε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
 
Την ήττα με 3-0 σετ (25-17, 28-26, 25-20) γνώρισαν οι Παίδες της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού από τον Μίλωνα στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη το βράδυ στο Κλειστό Αργυρούπολης. Παρ' όλα αυτά οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ως φιναλίστ του Final 4 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ισοπαλία για τους Νέους στην Κομοτηνή

Ισοπαλία για τους Νέους στην Κομοτηνή

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας της 27ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20, ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) στο Σιδηροχώρι της Κομοτηνής.
Η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ σε ένα γήπεδο που ήταν πολύ δύσκολο να παίξει ποδόσφαιρο, αφού δεν είχε καν χόρτο!


Οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με τον Γιάννη Λάτσι, ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Ρεντζή, Λάτσι, Μανθάτη και Ανδρούτσο!

Ιμπαγάσα: «Χρόνια Πολλά Ελλάδα»

Ιμπαγάσα: «Χρόνια Πολλά Ελλάδα»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ευχήθηκε στο δεύτερο «σπίτι» του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ιμπαγάσα: «Χρόνια Πολλά Ελλάδα»
Κοντεύει να κλείσει πενταετία στην Ελλάδα και την έχει αγαπήσει. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που σε ένδειξη σεβασμού για τη χώρα που αποτελεί εδώ και λίγα χρόνια δεύτερο «σπίτι» για τον ίδιο και την οικογένειά του, ευχήθηκε για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
«Χρόνια Πολλά Ελλάδα», έγραψε ο Αργεντινός μέσος του Πανιωνίου στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της ελληνικής σημαίας.

Φιλικό Ολυμπιακού με Ατρόμητο στου Ρέντη

Φιλικό Ολυμπιακού με Ατρόμητο στου Ρέντη

Ολυμπιακός και Ατρόμητος θα αναμετρηθούν το πρωί της Παρασκευής στο προπονητικό του Ρέντη σε φιλικό που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Φιλικό Ολυμπιακού με Ατρόμητο
Ευκαιρία να διατηρήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες τους στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και να κάνουν κάποιες δοκιμές για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους θα έχουν Βίτορ Περέιρα και Νίκος Νιόπλιας.
Όπως ανακοινώθηκε, Ολυμπιακός και Ατρόμητος επωφελούμενοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων έκλεισαν φιλικό.
Αυτό θα γίνει την Παρασκευή το πρωί (11:00) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

«Το μέλλον στις Ακαδημίες»(video)

«Το μέλλον στις Ακαδημίες»(video)



Στην Κύπρο βρίσκεται ο Γρηγόρης Γεωργάτος, με αφορμή τα δοκιμαστικά που γίνονται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Θρύλου.
Ο Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, φυσικά και είναι από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται οι επίδοξοι ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε παράλληλα σε κυπριακό Μέσο, τόσο για τις ακαδημίες στην Κύπρο, όσο και για την σκληρή δουλειά που πρέπει να κάνουν τα νεαρά παιδιά, ώστε να πετύχουν.
Είναι φανερό, πως ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει δώσει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του, αφού θέλει να αναδείξει πολλά ταλέντα, τα οποία θα μπορέσουν κάποια στιγμή να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδος.
Χαρακτηριστικά, ο Γρηγόρης Γεωργάτος δήλωσε:

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 9)


«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 9)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, οι οπαδοί καταθέτουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 9)
Το ένατο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα δημοσίευσαν οι Πειραιώτες.

Δείτε το βίντεο