moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Φινάλε με πέντε νίκες...

Φινάλε με πέντε νίκες...

Φινάλε με πέντε νίκες...

Με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Α1 Ανδρών και Γυναικών του Πινγκ Πονγκ τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού για την περίοδο 2014-2015.
Το τμήμα των Ανδρών επικράτησε με 4-0 του Γ.Σ. Φιλία-Ορεστιάδας και με 4-1 του Ίφιτου Πατρών. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Ορεστιάδας χρησιμοποιήθηκαν οι Έφηβοι του Θρύλου, Γιώργος Σταματούρος, Ανδρέας Τσόπελας που σημείωσαν σημαντικές νίκες. Ενώ και στο διπλό που αγωνίστηκαν οι Σταματούρος και Παναγόπουλος είχαν πολύ καλή απόδοση.
Επίσης ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερη νίκη επί του Ίφιτου όπως και στο παιχνίδι του Α' Γύρου με 4-1. Δύο νίκες σημείωσε ο Κώστας Παπαγεωργίου. Στο διπλό ο κόουτς του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε και πάλι τους νεαρούς διεθνείς Γιώργο Σταματούρο/Ανδρέα Τσόπελα και ο Ίφιτος τον Βασίλη Μπιθέλη και τον Παναγιώτη Γιώτη. Όσον αφορά το τμήμα των Γυναικών σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συγκεκριμένα με 4-1 κόντρα στη Χ.Α.Ν.Θ. και την Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και με 4-0 κόντρα στον Π.Κ.Δ. Ταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: