moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Στο Piraeus Planet δεν κανουμε μονο κριτικη αλλα κανουμε και προτασεις

Στο Piraeus Planet δεν κανουμε μονο κριτικη αλλα κανουμε και προτασεις


 Επειδη στα γηπεδα μεγαλωσαμε και ξερουμε πολυ καλυτερα απο τον καθενα τι παιζεται κανουμε καποιες προτασεις μπας και τις διαβασει κανενας και τις εφαρμοσει...εμεις δεν θελουμε δοξα....τι να την κανουμε?καλο ποδοσφαιρο και καλο θεαμα θελουμε και ας την παρει την δοξα αυτος που θα την εφαρμοσει..αλλαωστε αυτος που την εφαρμοζει κανει και την σκληρη δουλεια...
Με λίγα λόγια, μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν για κανέναν θεληση χρειαζεται και τιποτε αλλο..

“Λουκέτο” σε σωματείο για ντοπινγκ έβαλε ο Υφ.Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής

 “Λουκέτο” σε σωματείο για ντοπινγκ έβαλε ο Υφ.Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής

Σε κατι τετοιες ενεργεις δεν θα μπορουσαμε να μην του δωσουμε συγχαρητηρια του Υφ.Αθλητισμου Στ.Κοντονη .
Μπορει να του ασκω κριτικη για καποιες ενεργειες αλλα εδω επειδη ειμαι σωστος και δικαιος θα του πω ..ΜΠΡΑΒΟ!
Και θα πρεπει να δημιουργηθει ειδικη λιστα για σωματεια,ομαδες συλογους η φυσικα προσωπα που ασχολουνται με τον αθλητισμο γενικωτερα και προαγουν το ντοπινγκ.
Θα θελαμε να γνωριζουμε ποιο σωματειο ηταν αυτο που εκανε την ντοπα.
Και παλι συγχαρητηρια κυριε Κοντονη.


“Λουκέτο” σε σωματείο έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής! Εχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να πατάξει τη βία και το ντόπινγκ κι άρχισε να… τιμωρεί και τη φαρμακοδιέγερση! Προχώρησε στην ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης σωματείου καράτε, κατόπιν καταγγελίας γονέα νεαρής αθλήτριας ότι ο εν λόγω σύλλογος απασχολούσε προπονητή χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πως αυτός χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους νεαρούς αθλητές.
Επιπροσθέτως, ο κ. Κοντονής διέταξε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της Ομοσπονδίας καράτε και παρέπεμψε τον φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στον Αθλητικό Εισαγγελέα για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί αναβολικών καθώς και παράνομη απασχόληση προπονητή.

O Ευρωπαιος Θρυλος σαρωσε την Αρμανι στο Μιλανο (video)

O Ευρωπαιος Θρυλος σαρωσε την Αρμανι στο Μιλανο (video)

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός 74-83

Στην πρωτεύουσα της μόδας, ο Ολυμπιακός φόρεσε το καλό του ευρωπαϊκό κουστούμι, κυριάρχησε στο Μιλάνο, είχε το προβάδισμα από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και κέρδισε την Αρμάνι με σκορ 74-83. Μόνοι πρώτοι οι Πειραιώτες στον όμιλο τους και πάνε φουλ για πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Ξεχώρισαν οι Σπανούλης (14π, 8ασ), Χάντερ (14π, 6ρ), Ντάνστον (12π, 6π) και Πρίντεζης (13π, 7ρ).

Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη με αναταράξεις στο ταξίδι λόγω καταιγίδων η αποστολή του Ολυμπιακού

 Έφτασε στην Αλεξανδρούπολη  με αναταράξεις στο ταξίδι λόγω καταιγίδων η αποστολή του Ολυμπιακού(video)

Η αποστολή του Ολυμπιακού, συνοδευόμενη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς κατευθύνθηκε προς την Κομοτηνή. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκε η τοπική Ακαδημία των ερυθρολεύκων.
Να αναφέρουμε πως η πτήση ήταν περιπετειώδης, καθώς η κακοκαιρία δυσκόλεψε την κάθοδο του αεροπλάνου, επικράτησε ανησυχία, αλλά ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με επιτυχία και ασφάλεια.

Με «μπροστάρη» τον πρόεδρο στην Κομοτηνή

Με «μπροστάρη» τον πρόεδρο στην Κομοτηνή



Το έντονο ενδιαφέρον του για τον Ολυμπιακό αποδεικνύει περίτρανα και σε κάθε περίσταση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συγκεκριμένα αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό, ηγείται της αποστολής των «ερυθρόλευκων» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ώστε να ευοδωθούν οι φετινοί υψηλοί στόχο της ομάδας.
Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου αναχώρησε μαζί με την αποστολή, η οποία αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και κατόπιν οδικώς για την Κομοτηνή για τις ανάγκες του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Σε άσχημη κατάσταση το γήπεδο του Πανθρακικού

Σε άσχημη κατάσταση το γήπεδο του Πανθρακικού

Σε άσχημη κατάσταση το γήπεδο του Πανθρακικού (photos)

 Το γήπεδο της ομάδας της Κομοτηνής βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων στην περιοχή.
Ετσι, οι δύο ομάδες αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο και σε περίπτωση που ο διαιτητής της αναμέτρησης (Δελφάκης) κρίνει ότι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, τότε ο αγώνας θα αναβληθεί για την επόμενη μέρα την ίδια ώρα (08/03, 19:30).

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...



Το ντέρμπι της Πόλης, Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαράι, είναι το μεγάλο ματς του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη, ενώ την Δευτέρα συγκρούονται, ManUtd - Άρσεναλ, για το FA Cup. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Το σχέδιο του Ντάλας, του Βασάρα και των μελών της ΚΕΔ για το καλοκαίρι

Το σχέδιο του Ντάλας, του Βασάρα και των μελών της ΚΕΔ για το καλοκαίρι

Θεωρείται δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στη διαιτησία. 
Μία από τις πιο σημαντικές θα αφορά τον πίνακα των διαιτητών. 
Όχι μόνο τα πρόσωπα αλλά και την μορφή που θα έχει.
Γράψαμε από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Χιου Ντάλας ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ ότι ήδη υπάρχει μαύρη λίστα με τους ρέφερι που πρέπει να αντικατασταθούν. Σήμερα όμως θα παραθέσουμε και άλλα σημαντικά στοιχεία. Όλα δείχνουν ότι πάμε για πίνακα 18 διαιτητών. Όμως μην βιάζεστε. Δεν θα είναι οι μόνοι που θα έχουν δικαίωμα να σφυρίξουν στη Σούπερ Λίγκα. Η κατηγορία που θα διαμορφωθεί με τους 18 θα ονομάζεται ελίτ. Μετά θα υπάρχει η πρέμιερ στην οποία θα βρίσκονται 6 ακόμη.
 Αυτοί θα ορίζονται σε αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας αλλά και της Φούτμπολ Λιγκ. 

Αλλαγες διαιτητων για την 27η αγωνιστική της Super League

Αλλαγες διαιτητων για την 27η αγωνιστική της Super League

 
 
Ο Χρήστος Μήτσιος και όχι ο Ανδρέας Παππάς, όπως είχε αρχικά οριστεί, θα διευθύνει το παιχνίδι Αστ. Τρίπολης-Ατρόμητος για την 27η αγωνιστική της Super League. Αλλαγή 4ου στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός.

Αλλαγή διαιτητή στο Αστέρας-Ατρόμητος

 Σε αντικατάσταση του Ανδρέα Παππά από τον Χρήστο Μήτσιο στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος για την 27η αγωνιστική της Super League, προέβη η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρώτος είχε κληθεί να σφυρίξει στο ματς της Τρίπολης, αλλά φαίνεται πως η απόδοση του στο παιχνίδι μεταξύ Skoda Ξάνθης και ΟΦΗ για τους «8» του Κυπέλλου (έχουν αρκετά παράπονα οι φιλοξενούμενοι), του κόστισε την παρουσία του στο αυριανό ματς.

Παράλληλα, τέταρτος διαιτητής στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός θα είναι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, παίρνοντας τη θέση του Χρήστου Μήτσιου.

Αναλυτικά

Αναβολή για τους Νέους

Αναβολή για τους Νέους

Αναβολή για τους Νέους
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κομοτηνή, η Super League, προχώρησε στην αναβολή του αγώνα της 27ης ημέρας του Πρωταθλήματος Κ-20 ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό.

Για το «16Χ16» με Νηρέα Λαμίας

Για το «16Χ16» με Νηρέα Λαμίας

Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπαρτσελονέτα για την 6η αγωνιστική του Champions League, οι υποχρεώσεις της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται το Σάββατο (7/3) και το...μενού περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Νηρέα Λαμίας.
Ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο και θα ξεκινήσει στις 13:00.


Στόχος των νταμπλούχων είναι η διεύρυνση του νικηφόρου σερί που τρέχουν από την έναρξη του πρωταθλήματος και το οποίο τους έχει φέρει μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Βλάχο και η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Παρασκευή το απόγευμα.

Στη μάχη των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Στη μάχη των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο οι αθλητές της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού.
Πέντε αθλητές από την Ακαδημία Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού ρίχνονται το Σαββατοκύριακο στη μάχη των προκριματικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων.


Ο λόγος για τους Σωκράτη Γιανούτσο, Βαγγέλη Μαλλιαρό από τους Παμπαίδες και τις Ελπίδα Οικονόμου, Ελενίτσα Κουκουτά και Βασιλεία Χάλαρη από τις Παγκορασίδες που θα αγωνιστούν με στόχο την πρόκριση στην τελικά φάση.

Στη διοργάνωση που διεξάγεται στην αίθουσα Πινγκ Πονγκ του Σ.Ε.Φ. και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (7/8)  θα λάβουν μέρος πάνω από 50 παιδιά και την πρόκριση στην τελική φάση θα εξασφαλίσουν επτά αγόρια από τους Παμπαίδες και πέντε Κορίτσια από τις Παγκορασίδες.

Λόγω της υψηλής θέσης τους στο Ranking List η Μαίρη Κουκουτού και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση, άνευ αγώνων.

Στον ημιτελικό με τον Ηρακλή Κηφισιάς

Στον ημιτελικό με τον Ηρακλή Κηφισιάς

Τον Ηρακλή Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final-4 για το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/3) στα γραφεία της ΕΟΠΕ και ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Αγρίνιο.


Τα ζευγάρια που προέκυψαν στην σημερινή κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών είναι τα εξής:

Πανναξιακός – Παναθηναϊκός
Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός

Οι αγώνες του Final-4 θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου στο Αγρίνιο (και θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ), καθώς όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Ηρακλή δεν θα ζητήσει αναβολή των αγώνων, λόγω πιθανής συμμετοχής αθλήτριας του με την Εθνική ομάδα Κορασίδων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (28 Μαρτίου – 5 Απριλίου).

Ετοιμος ο Ολυμπιακος ανακοινωθηκε η αποστολή για Κομοτηνή

Ετοιμος ο Ολυμπιακος ανακοινωθηκε η αποστολή για Κομοτηνή


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/3, 19:30) με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Φουστέρ, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης.
Το πρωί της Παρασκευής (6/3, 11:00) οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/3, 19:30), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

"Ολυμπιακος για μενα σημαινει" μερος τριτον

"Ολυμπιακος για μενα σημαινει" μερος τριτον


Δείτε το τρίτο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την ψυχή τους για την αγαπημένη τους ομάδας.

Υπόθεση Κιάπε -Τραμπουκισμοι Βαρδινογιανη οι εγκαθετοι και η ατιμωρησια

Υπόθεση Κιάπε -Τραμπουκισμοι Βαρδινογιανη οι εγκαθετοι και η ατιμωρησια

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι...

Στο Ιταλικό Οπεν ο Σταματούρος

Στο Ιταλικό Οπεν ο Σταματούρος

Στο Ιταλικό Οπεν ο Σταματούρος

Ο αθλητής του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, Γιώργος Σταματούρος λαμβάνει μέρος στο ιταλικό όπεν μικρών ηλικιών, που γίνεται στο Λινιάνο. Η παρουσία του ερυθρόλευκου αθλητή στο διεθνές τουρνουά συνεχίζεται  και μέσω αυτής ο Γιώργος Σταματούρος αποκομίζει χρήσιμες εμπειρίες. Την πρώτη ημέρα των αγώνων περιορίστηκε στην τελευταία θέση του 18ου γκρουπ. Από τον Ιταλό Λούκα Μπρεσάν, που ήταν επικεφαλής, έχασε με 3-0 σετ (4-11, 7-11, 10-12). 
Απέναντι στον Λιθουανό Μεντάρδας Στανκεβίτσιους έδωσε ντέρμπι στα πέντε σετ και λύγισε στην παράταση (8-11, 5-11, 11-6, 11-7, 11-13), ενώ δύσκολα ηττήθηκε και από τον Ρουμάνο Μπογκντάν Σινγκορτζάν με 3-1 σετ (12-10, 11-13, 3-11, 9-11).  

Ο Σταματούρος είχε παρτενέρ τον Αυστριακό Τόμας Γκρίνινγκερ. Οι δυο τους αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο από τους Ζοάο Ρέις/Τακούτο Σίνγκου από την Πορτογαλία και την Ιαπωνία αντίστοιχα, με 3-0 σετ (6-11, 9-11, 7-11).
Ο Γιώργος Σταματούρος συνεχίζει τις υποχρεώσεις του την Πέμπτη από τον γύρο των «32») και θα έχει την ευκαιρία για ορισμένα ακόμα δυνατά παιχνίδια.

«Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες»

«Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες»

«Έχουμε προετοιμαστεί για δυνατές κούρσες»!

Στη Μασσαλία βρίσκονται από την Πέμπτη το πρωί οι τρεις κολυμβητές του Ολυμπιακού, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Καρπουζλής και Χρήστος Κατραντζής  οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο  «4ο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης της Μεσογείου»  που ξεκινάει την Παρασκευή (6/3) και ολοκληρώνεται την Κυριακή (8/3) και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (9/3) στις 19:00.
Κατά την αναχώρησή τους από το «Ελ. Βενιζέλος», νωρίς το πρωί της Πέμπτης και οι τρεις ερυθρόλευκοι δήλωσαν έτοιμοι για δυνατές κούρσες στο osfp.gr                                                                                                                 
Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών κολυμβητών του Ολυμπιακού: