moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ενταξει κυριε Κοντονη..δικα μας παιδια ειναι μωρε...

Ενταξει κυριε Κοντονη..δικα μας παιδια ειναι μωρε...
 
Ελα ενταξει ρε Σταυρο,δεν τρεχει τιποτε μωρε...δικα μας παιδια ειναι μωρε..δεν τρεχει τιποτε.
Σιγα τωρα...να ηταν τιποτε κωλογαυροι ναι, μαλιστα,να τιμωρηθουν ρε Σταυρο ετσι,γιατι τους εχουμε αχτι...
Εμεις μπορει να μαλωνουμε μεταξυ μας αλλα οι προεδροι μας ειναι κοληταρια ρε Σταυρο κατα του Ολυμπιακου ,κοινο μετωπο ρε Σταυρο κολητε...κατα του Ολυμπιακου και αυτουνου του αντιπαθητικου ρε Σταυρο ,του Μαρινακη που την γλυτωσε ρε Σταυρο και δεν ειναι κατηγορουμενος ρε γαμωτο...
Αλλα που θα παει κατι θα σκαρφιστουμε ετσι φιλαρακι Σταυρακα? 
Αντε λεβεντη μου μην κανεις τιποτε τωρα για τα παιδια μωρε φιλαρακια ειναι ετσι...
Μπραβο ρε Σταυρο γιαυτο σε αγαπαμε ρε,γιατι εισαι Παναθα ρε,δικος μας ετσι ρε φιλε και μεις στο πλευρο σου ρε φιλε ,οτι γουσταρεις κοληταρι απο εμας...την Παναθα και τα ματια σου ετσι?
 Γιατι τα λεω ολα αυτα? Ιδου...

Eνημερωση της ΠΑΕ Ολυμπιακος για τους κατόχους διαρκείας

Eνημερωση της ΠΑΕ Ολυμπιακος για τους κατόχους διαρκείας

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής της (από 18/3/2015), υπενθυμίζει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα μας με την Ξάνθη, χωρίς ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ότι ο αγώνας της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο τελευταίος στον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν εισιτήριο, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα και με τη σειρά προτεραιότητας.

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - Aπόλλων Σμύρνης

Τα εισιτήρια για το ματς Ολυμπιακός - Aπόλλων Σμύρνης


Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.
H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 29/4/2015 και ώρα 18:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η προπόνηση της Παρασκευής

Η προπόνηση της Παρασκευής



Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανιώνιο.
Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και τελειώματα φάσεων, ενώ στην συνέχεια έγινε δουλειά επάνω στην τακτική και δίτερμα σε μικρό χώρο.
Ο Χάρα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
 Ο Μανιάτης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Στρέζος.
Το Σάββατο το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ο Θρύλος στον μεγάλο τελικό

Ο Θρύλος στον μεγάλο τελικό

Ο Θρύλος στον μεγάλο τελικό!
Σε ένα συγκλονιστικό σε όλη τη διάρκειά του παιχνίδι , ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη νίκη- πρόκριση στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, που διεξάγεται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωγ». 
Στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο, οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη  πανηγύρισαν μια μεγαλειώδη πρόκριση, επικρατώντας της ρώσικης Κίνεφ Κίρισι με 10-8, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τις Ρομπέρτα Μπιανκόνι, που πέτυχε 6 γκολ, αλλά και την τερματοφύλακα τους, Χρυσή Διαμαντοπούλου, της οποίας οι αποκρούσεις ήταν σωτήριες για την ομάδα του Πειραιά, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions και Europa League

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions και Europa League

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα δύο σούπερ ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για τους "4" του Champions League που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας.

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
 Kαι τωρα οι δυο μας...
Το ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου στην Α1 όρισε ο ΕΣΑΚΕ. 
Μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα γίνει το Σάββατο, 2 Μαΐου.
Αφότου ολοκληρώθηκε η φάση των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος αποφάσισε η αναμέτρηση των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ να διεξαχθεί το Σάββατο, 2 Μαΐου.
Εκτός του κρίσιμου ματς με τους Πειραιώτες (που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το NovaSports 2) ορίστηκε κι αυτό των «πράσινων» με τον Άρη για την 23η αγωνιστική, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη (28/4) στο Αλεξάνδρειο στις 20:45.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Παρασκευής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.

13:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΛΗΡΩΣΗ CHAMPIONS LEAGUE-EUROPA LEAGUE
18:30 NOVASPORTS 4, ΠΟΛΟ, EUROLEAGUE, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ

Πανέτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση

Πανέτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση

Πανέτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση!
Η ομαδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μπαίνει την Παρασκευή  στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει, στο πλαίσιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, που ξεκινά στο ανακατασκευασμένο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, την Κίνεφ Κίρισι (18:30, Νοvasports 4), στον πρώτο ημιτελικό . Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη είναι αποφασισμένες για την κατάκτηση του τροπαίου, στο «σπίτι» τους, στηρίζοντας ελπίδες και στον εκπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού, που πάντοτε στα κρίσιμα παιχνίδι είναι δίπλα στην ομάδα.

Μπορεί την ανατροπή αυτός ο Θρύλος

Μπορεί την ανατροπή αυτός ο Θρύλος

Μπορεί την ανατροπή αυτός ο Θρύλος
Ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να σπάσει την έδρα του ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά από την εικόνα της αναμέτρησης στην Πυλαία προκύπτει ότι οι «ερυθρόλευκοι», μπορούν να....ισοφαρίσουν σε 1-1 στο Ρέντη την Κυριακή (17:00) και να κάνουν το μπρέικ στο τρίτο παιχνίδι. Η ήττα που γνώρισαν με 3-1 σετ (25-16, 33-31, 25-20, 23-25)  οι νταμπλούχοι μπορεί να ανατραπεί, αρχής γενομένης από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ ο οποίος την Πέμπτη είχε μόλις μια επιθετική αιχμή, τον Γκόμεζ που ολοκλήρωσε με 31 πόντους, αλλά τους υπόλοιπους παίκτες σε αφλογιστία. Αντίθετα ο Θρύλος παρά την ήττα φάνηκε ότι είναι περισσότερο...ομάδα γεγονός που άπαντες ελπίζουν να αποτυπωθεί στην εξέλιξη των τελικών.

Για το 2-0 στην Κυψέλη

Για το 2-0 στην Κυψέλη

 
Με στόχο το 2-0 στη σειρά των τελικών, οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (24/4, 20:00, Νοvasports3).
Στην έδρα του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη μεταφέρεται την Παρασκευή (24/4) η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 3-0 σετ στο Ρέντη δοκιμάζεται εκτός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς και έχει ως στόχο να "ντουμπλάρει" τις νίκες στους τελικούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη, αφού η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη (23/4).

"Να κερδίσουμε μέσα στην Κυψέλη"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:

"Είναι ένας δεύτερος τελικός όπου αυτό που έχω ζητήσει από την ομάδα είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι χωρίς να έχουμε το μυαλό μας στην κερκίδα. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερα από τον πρώτο τελικό και να περιορίσουμε τα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε μέσα στην Κυψέλη, αυτό που ζητάω πάλι από την ομάδα είναι υπομονή και πάθος που αποτελούν τις λέξεις κλειδιά σε αυτή μας την προσπάθεια".

Mε «λυπητερούς τίτλους» ο καταλανικός Τύπος

Mε «λυπητερούς τίτλους» ο καταλανικός Τύπος

Με λυπητερούς τίτλους υποδέχτηκε ο καταλανικός Τύπος τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό.
 Εκείνος της Μαδρίτης, έφερε σε αντιδιαστολή την πρόκριση της Ρεάλ στο Final Four.
Η απογοήτευση είναι διάχυτη στον καταλανικό Τύπο για την αποτυχία της Μπαρτσελόνα να προκριθεί στο Final Four.
Με λιτές, αλλά περιεκτικές αναφορές αποτυπώνουν πλήρως το κλίμα που επικρατεί.

Tα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Tα αποτελεσματα του Europa League (videos)

Γράφει ιστορία η Ντνίπρο

Γράφει ιστορία η Ντνίπρο λυτρώθηκε από τον Σακχόφ και υποχρεώνοντας την Μπριζ στην πρώτη ήττα της (1-0) στη διοργάνωση, πανηγύρισε την παρθενική της πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League!

Πρώτη και… φαρμακερή!
Ίσα που επιβίωσε από τη φάση των ομίλων. Σχεδόν κανείς δεν περίμενε να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση. Κι όμως η Ντνίπρο ζει το δικό της παραμύθι στην Ευρώπη!

Ούτε η -μέχρι την αποψινή αναμέτρηση ανίκητη- Μπριζ δεν κατάφερε να της σταθεί εμπόδιο. Έπειτα από πολλές απέλπιδες προσπάθειες για το γκολ που θα έκρινε την πρόκριση ήρθε ο Σακχόφ να το πάρει πάνω του.

Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final Four


Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final Four

Τι γίνεται με τα εισιτήρια του Final Four
Χαμός γίνεται ήδη για τα εισιτήρια του Final Four από φίλους του Ολυμπιακού. Δυστυχώς όμως η προσφορά δεν ανταποκρίνεται στις τεράστιες ανάγκες της ζήτησης.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε χθες θέση στο Final Four της Μαδρίτης και στις 15 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την ελπίδα δύο μέρες μετά να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι σε Ρεάλ ή Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Κλήρωση ημιτελικών σε Champions League και Europa League

Κλήρωση ημιτελικών σε Champions League και Europa League


Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Γιουβέντους στο Champions League, Νάπολι, Φιορεντίνα, Σεβίλλη και Ντνίπρο στο Europa League. Η κλήρωση για τα ημιτελικά στη μία το μεσημέρι...