moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Αφου δεν μπορεις εσυ κυριε Κοντονη ,θα προστατεψουμε εμεις τον Πειραια και τον Ολυμπιακο μας

Αφου δεν μπορεις εσυ κυριε Κοντονη ,θα προστατεψουμε εμεις τον Πειραια και τον Ολυμπιακο μας

Αφου λοιπον κυριε Υφ.Αθλητισμου  δεν μπορεις εσυ να προστατεψεις την πολη του Πειραια τις γηπεδικες μας εγκαταστασεις αλλα και ολες τις Πειραικες Αθλητικες εγκαταστασεις απο τους καφρους του βαζελα και απο τις απαγορευμενες μετακινησεις οπαδων που ισχυουν μονο για τον Ολυμπιακο και μας κλεινεις και τα γηπεδο μας να μην μπορουμε να δουμε την αγαπημενη μας ομαδα εμεις αλλα και αλλες ομαδες που δεν φταινε σε τιποτε και δινεις ασυλια στους βαζελες .τους οπαδους της αγαπημενης σου ομαδας να ερχονται στον Πειραια να μπαινουν στο γηπεδο να το κανουν γυαλια καρφια και μετα να ερχεται η Αστυνομια που αντι να τους συλαβει τους φυγαδευει με κλουβες για να μην τους λυντσαρουν οι αγανακτησμενοι πλαον με οσα συμβαινουν οπαδοι του Ολυμπιακου και γινεσαι εσυ και Ελληνικη Αστυνομια συνενοχοι στο εγκλημα αυτο εισαι ηθικος αυτουργος και εσυ και Υπουργος Δημοσιας Ταξης που δεν περιφρουρησατε απο νωρις το γηπεδο για να αποτρεψετε την πιθανοτητα να ερθουν οι βαζελοι στον Πειραια.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται  τηλεοπτικά...

07:00 OTE SPORT 5, FORMULA 1, GRAND PRIX ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
12:30 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΠ. ΜΟΣΧΑΣ-ΝΤ. ΜΟΣΧΑΣ
13:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΑΛΜΕΡΙΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο»

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο» 


Νατα παλι τα καλοπαιδα του Παναθηναικου...ηρθαν στον Πειραια να κανουν μπουρδελο το Παπαστρατειο κολυμβητηριο.
Εδω ξαναρωταμε τον Υφ.Αθλητισμου  Σταυρο Κοντονη...
ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ? ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΑΔΩΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
Θα επιληφθειτε του θεματος για αυστηροτατη και παραδειγματικη τιμωρια στον Παναθηαναικο ναι η ου?
Η ειναι αλλο για την ΠΑΕ ΠΑΟ και αλλο για τον Ερασιτεχνη της?
Κοιτα να τα βαλεις σε ταξη κυριε Κοντονη γιατι τιμωρουνταια δικα αλλες ομαδες οπως ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του αλλα και αλλες ομαδες που ειναι νοικοκυρεμενες και δεν δινουν κανενα δικαιωμα επειδη τα τρια τσουτσεκια του Ελληνικου ποδοσφαιρου καθε τοσο δημιουργουν επεισοδια οπου παιζει ο Ολυμπιακος αλλα και τωρα οπως φανηκε και καθε Πειραικο σωματειο ακομα και στο πολο.
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...  

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Παπαστράτειο»
Εισβολή στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά έκαναν 200 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα των «πρασίνων» με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, δημιουργώντας αναταραχή.] Στην κερκίδα υπήρχαν κι οπαδοί του Εθνικού, αλλά ο μεγάλος φόβος ήταν πιθανή συνάντηση των οπαδών του Παναθηναϊκού με αυτού του Ολυμπιακού.
Στο ημίχρονο, έφτασαν έξω από το «Παπαστράτειο» οπαδοί του Ολυμπιακού, που είχαν ενημερωθεί για την παρουσία των οπαδών του «αιώνιου» αντιπάλου τους. Εκεί υπάρχουν τρεις πόρτες εισόδου και πρόλαβε να κλείσει αυτή από την οποία θα έμπαιναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Τότε, οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να απομακρύνουν τα παιδιά τους και αυτό συνέβη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους προστατεύουν, ώστε να μην κινδυνέψουν.
Μετέπειτα, έφτασε άλλη μια διμοιρία των ΜΑΤ από το λιμάνι του Πειραιά στο Κολυμβητήριο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παραμένουν στις θέσεις τους ακόμα και μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ εκτός βρίσκονται αυτοί του Ολυμπιακού.
Ο αγώνας τελείωσε με νίκη του Εθνικού, 9-8 ενώ αμέσως μετά δεκάδες αστυνομικοί γέμισαν τα στενά γύρω από το κολυμβητήριο.

Kαι τοσα χρονια παιζουν παρανομα στην Super League με τοσα χρεη...

 Kαι τοσα χρονια παιζουν παρανομα στην Super League με τοσα χρεη...


Ετσι και χειροτερα φιλες και φιλοι..
Και μετα βγαινει και μας κανει τον...κοκορα ο Αλαφουζος και μας μιλαει για ηθικη τιμιοτητα και για φερεγγυοτητα.
Αγνωστες λεξεις οχι μονο για τον Αλαφουζο σαν προσωπικοτητα αλλα και για τον Παναθηναικο εδω και δεκαετιες...αγνωστο ποσες!
Χρωστανε ακομα και στους φουρνους της Παιανιας,εκεινα τα περιφημα 8.000 ευρω που ο κακομοιρης ο φουρναρης ακομα τα κλαιει τι να κανει ανθρωπος πεταξε το...τεφτερι.
Δεν θα χρωσταγαν στους παικτες που εφυγαν κακην-κακως απο την ομαδα?
Αυτο ελειπε.
Και ολα αυτα τα χρονια εβγαιναν και εκαναν ανω κατω την Super League την ΕΠΟ το Ελληνικο ποδοσφαιρο ,μεσα απο τις δηλωσεις τους στα εντεταλμενα media και τους εντεταλμενους δημοσιογραφους τους.
Δεν φτανει που τους κραταγαν οι εκαστοτε πτοεδροι της Super League παρανομα στην κατηγορια και οχι για τιποτε αλλο για να μην υποβαθμιστει και αλλο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτοι εβγαιναν και τους εβαζ;αν και χερι δημοσια απο τα media τους ζητουσαν παρεμβασεις Εισαγγελεων και διαφορες τετοιες αηδιες.
Τωρα που εσκασε η φαπα απο την UEFA με το προστιμο του 1.000.000 ευρω και...και με το που ανοιξουν και οι αλλες υποθεσεις χρεων σε παικτες  που δεν μιλησαν ποτε αλλοι για το καλο της ομαδας οπως ο Καραγκουνης που τον εδιωξαν κακην κακως απο τον Παναθηναικο και αλλοι γιατι ηξεραν οτι δεν θα παρουν μια απο την στιγμη που η πολυμετοχικοτητα βαρεσε κανονι και ολοι θυμομαστε τα γελια που ειχαμε ριξει με τα ξεφτυλικια τους με τον Αραβα σειχη και τον νουμερο-απατεωνα τον Βλασση Τσακα.
Τωρα ομως τα πραγματα σοβαρεψαν και ο Παναθηναικος και συγκεκριμενα ο Αλαφουζος καλειται να βγαλει το φιδι απο την τρυπα και να τα πληρωσει ολα μεχρι μια αλλιως ο Παναθηναικος βαραει κανονι και απο κει που απειλει οτι θα φυγει να παει αλλου θα τον στειλουν στο διαολο και ακομα παρα περα.
Μας χρωσταγε μας ζηταει και το βοδι..
Εκει τον ιοδηγησαν οι τακτικες των προεδρων του που επενδυσαν στην μποχα και την βρωμα και οχι σε αξιες και ιδανικα και τοσο καιρο κοροιδευουν τον κοσμο τους για παραγκες και αηδιες για να καλυψουν την ανικανοτητα και την ανυπαρξια ολων των προεδρων τους.
Ο φιλοδοξος και φραγκοφονιας Γιαννης Αλαφουζος που ειναι αδιευκρινιστο σαν τι ειναι μεσα στον Παναθηναικο που δεν του ανηκει απλα διαχειριζεται τις μετοχες του Τζιγγερ...ηθελε να ειναι ο ...σωτηρας...χωρις να βαλει μια..να βγαινει και να ΄λασπολογει τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη μεσα απο το χωρις αδεια καναλι του το ΣΚΑΙ και κανεις να μην του λεει τιποτε...ελα ομως που τα πραγματα αλλαζουν καποια στιγμη.
Τωρα τρεχει και δεν φτανει ο Αλαφουζος με το 1.000.000 ευρω και ετσι και σκασει και η μπομπα με τα υπολοιπα 40.000.000 ευρω θα πεσει κατω και θα βγαλει..αφρους.
Περαστικα σου Γιαννακη και σενα και στην ομαδουλα σου...κανε το κολπο που εκανε και ο Τιγρης...μια βουτια στην Γ Εθνικη θα σας...σωσει.
Ιδου η μπομπα που ειναι ετοιμη να εκραγει...

Δεν τα καταφεραν οι Κορασιδες μας αλλα εδωσαν υποσχεσεις για την συνεχεια

 Δεν τα καταφεραν οι Κορασιδες μας αλλα εδωσαν υποσχεσεις για την συνεχεια


 

Δυστυχως οι Κορασιδες  του Ολυμπιακου μας δεν τα καταφεραν να περασουν στον τελικο εναντια του Αιγαλεω...... Το Αιγαλεω μια πολυ καλη ομαδα .....
Αλλα το μελλον των κοριτσιων μας τους ανηκει....
Την Κυριακη
στις 14:00 στο Ρεντη η ομαδα μας θα αγωνιστει στον μικρο Τελικο εναντιον του Πανιωνιου για να παρουν την τριτη θεση και το χαλκινο μεταλλιο.....
Στον μεγαλο τελικο θ αγωνιστουν στις 16:00 το Αιγαλεω και ο Αον Αργυρουπολης στο Ρεντη.....


 Ρεπορταζ:John Poulman

Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0

Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0


Ο Ολυμπιακός έκανε το αναμενόμενο, επικράτησε με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς και θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ (15/3, 19.00).
Ήταν το φαβορί πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα και το απέδειξε και στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς και θα υπερασπιστεί τα σκήπτρα του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (15/3, 19.00).
 Το ματς:

Κλειδώνουν την πρωτιά οι γαβρινες μας

Κλειδώνουν την πρωτιά οι γαβρινες μας

Την ΑΕΚ εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Κυριακή (20:30) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για της 21η αγωνιστική της Α1 και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την πρώτη θέση.
Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ την Κυριακή (20:30).


Οι ερυθρόλευκες θέλουν τη νίκη στο κλειστό του Ιωνικού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν, γεγονός που εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

Κ-17: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-1

Νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη με σκόρερ τους Κολτσίδα, Βάρκα.
Στο πλαίσιο της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο σ' αγώνα που "φιλοξενήθηκε" το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο του Ρουφ. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πήρε το .. τρίποντο στο φινάλε (88') με γκολ του Βάρκα. 


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε (1-0) στο 19' με ένα δυνατό σουτ του Κολτσίδα από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 30' με τον Αρσενίδη σε 1-1.

«Bουλιαξε» και τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός


«Bουλιαξε» και τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποτελέσει εμπόδιο στη σαρωτική πορεία του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 19-6 στο Ποσειδώνιο και έκαναν το «17Χ17» στο φετινό πρωτάθλημα.

«Διέλυσε» και τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός
Με το απόλυτο των νικών συνεχίζει ο Ολυμπιακός την πορεία του, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 19-5 στην 17η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία και συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Βλαχόπουλο να πετυχαίνει πέντε τέρματα.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έμεινε στην πέμπτη θέση, όμως τον πλησίασε ο Υδραϊκός στους τέσσερις βαθμούς.

Οι Νεοι εδειξαν τον δρομο...

 Οι Νεοι εδειξαν τον δρομο...

Κ-20: Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 3-0

Κ-20: Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 3-0

Σ' αγώνα της 28ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Skoda Ξάνθη και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα "καθάρισε" πολύ νωρίς το παιχνίδι αφού μόλις στο 10' προηγήθηκε με 2-0!

O Κοντονης η UEFA και το αυτοδιοικητο της Super League



O Κοντονης  η UEFA και το αυτοδιοικητο της Super League



Επειδη το θεμα των αποκλεισμων ολων των ομαδων απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις εχει πολυακουστει το τελευταιο διαστημα και ειδικα απο το στομα του Υφ.Αθλητισμου Σταυρου Κοντονη που προσπαθωντας με λαθος τροπο να γιατρεψει την σαπια πληγη του Ελληνικου ποδοσφαιρου με τατκτικες του τυππου ποναει χερι -κοψει χερι και δεν ακουει κανεναν ειδικο του ποδοσφαιρου και υπαρχουν πολλοι σοβαροι ανθρωποι και γνωστες του ειδους .
Και οπως εχω ξαναγραψει αν δεν τιμωρει  μονο αυτους που παρανομουν και οχι ολους καθε φορα που συμβαινει κατι στο τελος με αυτες τις σπασμωδικες και αδεξιες κινησεις το μονο που θα καταφερει θαναι να βγαλει τον οπαδικο κοσμο στους δρομους και μετα το πραγμα δεν θα μαζευεται.
Σημερα βρηκα ενα παρα πολυ ωραιο αρθρο απον Βασιλη Γαβαθιωτη στο parapolitika.gr,ενος αρθρογραφου που εκτιμω βαθυτατα γιατι ο τροπος που γραφει ειναι καθαρα αναλυτικος και οχι οπαδικος παρολο που ειναι βαμενοσ μεχρι το μεδουλι Ολυμπιακος.
Ειναι χρησιμο να γνωριζουμε ολοι τι θα συμβει εαν κανει καποια η ολες απο τις κινησεις που εχει προαναγγειλει ο Υφ.Αθλητισμου Σταυρος Κοντονης

Διαβαστε το...

Με προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία- οι «εκλεκτοί» του Περέιρα

Με προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία- οι «εκλεκτοί» του Περέιρα

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη. Ποιοι οι «εκλεκτοί» του Περέιρα.

Μισή… ντουζίνα προβλήματα

 Με ένα επιπλέον πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Μετά τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτη και Ντουρμάζ, ο Περέιρα δεν υπολογίζει τον Διαμαντάκος, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (video)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ  (video)



Η εκπομπή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της Παρασκευής (μετά τη ρεβάνς με ΑΕΚ και το ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο μπάσκετ) μεταδόθηκε σε live streaming
Ο εφευρετικος Τακης Τσουκαλας πρωτοτυπησε και σε αυτην τηην εκπομπη...(εχουμε χιουμορ εμεις οι γαυροι)
Κερασε χανουμ μπουρεκ παριζακι τα δυστυχα χανουμακια ετσι για να πανε τα φαρμακια κατω...
Σας ταλεγε οτι θα φατ κλισμα ...εσεις δεν τον πιστεψατε...φατε παριζακι τωρα...

Δειτε την εκπομπη

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 5)

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 5)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, οι οπαδοί καταθέτουν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδα.

«Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…» (part 5)

Το πέμπτο από μία σειρά αφιερωμάτων του Olympiacos TV, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να καταθέτουν την άποψή τους για την αγαπημένη τους ομάδας δημοσίευσαν οι Πειραιώτες.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

07:50 OTE SPORT 5, F1, GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
14:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA 2, ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
14:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ-ΚΠΡ

15:00 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
15:00 ACTION 24, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΟΡΝΤΟΒΙΑ
15:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FOOTBALL LEAGUE, ΑΠ. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

16:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΒΕΡΝΤΕΡ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
16:30 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΧΕΡΤΑ-ΣΑΛΚΕ
16:30 OTE SPORT 6, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ

17:00 NOVASPORTS 1, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΑΡΗΣ

17:00 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
17:00 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
17:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
17:15 NOVASPORTS 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
17:15 ΝΕΡΙΤ, ΒΟΛΕΪ, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΟΚ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
19:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΕΪΜΠΑΡ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

19:00 OTE SPORT 4, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΠΑΛΕΡΜΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
19:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SUPER LEAGUE, ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
19:30 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ

19:30 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, BUNDESLIGA, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ
19:30 ΝΕΡΙΤ, ΒΟΛΕΪ, ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ
21:00 NOVASPORTS 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, LIGUE 1, ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΡΕΜΣ

21:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ
21:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, SERIE A, ΚΑΛΙΑΡΙ-ΕΜΠΟΛΙ
23:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PRIMERA DIVISION, ΘΕΛΤΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ
   Και μην ξεχνατε...
Μπορειτε να παρακολουθησετε ολους τους διαθεσιμους αγωνες μεσα απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στην σελιδα του PIRAEUS PLANET


Η FIFA για την προσφυγη Γκονζαλες

Η FIFA για την προσφυγη Γκονζαλες

                  

Δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό το πρόστιμο των 100.000 ευρώ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και η οικονομική ζημία από τα παιχνίδια που καλείται να δώσει κεκλεισμένων των θυρών για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έρχεται τώρα και ένα έγγραφο-φωτιά από τη ΦΙΦΑ για οφειλή-μαμούθ που είναι πιθανό να "γονατίσει" οικονομικά την "πράσινη" διοίκηση.
Το χαρτί αυτό έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και αφορά υπόθεση που εκκρεμεί από το 2008, πριν από την πολυμετοχικότητα, επί διοίκησης Γιάννη Βαρδινογιάννη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την προσφυγή που είχε καταθέσει αποχωρώντας από την ομάδα ο Εζεκιέλ Γκονζάλες, την οποία τώρα ο Αργεντινός άσος κέρδισε και απαιτεί από το Τριφύλλι ως αποζημίωση το αστρονομικό ποσό του 1.200.000 ευρώ!!!

Οι Νέοι 10/10 νίκες στην έδρα τους

Οι Νέοι 10/10 νίκες στην έδρα τους

Δέκα νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Super League K-20 έχει η ομάδα του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το… βιολί τους στο Πρωτάθλημα και θέλουν το Σάββατο (14/3, 14:30) με την Ξάνθη να πετύχουν την 11η.
Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας του Πειραιά είναι το 5-1 επί του ΟΦΗ, ενώ ακολουθεί το 4-0 επί του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού. 
Ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια είναι ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος έχει γράψει το όνομά του στον σχετικό πίνακα στα πέντε από τα δέκα ματς.
Εκτός από τον αγώνα με την Ξάνθη, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο,  την Κέρκυρα, τον Λεβαδειακό και την Καλλονή, με μοναδικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου.

Δράση στα πρωταθλήματα της Super League

Δράση στα πρωταθλήματα της Super League

Δυνατά παιχνίδια και για τις τρεις ομάδες μας στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.
Δυο παιχνίδια το Σάββατο και άλλο ένα την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.


Η ομάδα Νέων που συνεχίζει να είναι αήττητη μετά από 19 αγώνες φιλοξενεί το Σάββατο στις 14:30 στο Ρέντη την Skoda Ξάνθη για την 28η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-20. Οι ερυθρόλευκοι που στοχεύουν φυσικά στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Ξάνθη είχαν επικρατήσει με 2-0.

Κοντονής: «Θα μπει τέλος στο καθεστώς ανομίας»

Κοντονής: «Θα μπει τέλος στο καθεστώς ανομίας»

Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί η Πολιτεία να επέμβει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με βάση το νέο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, ανέλυσε ο Σταύρος Κοντονής.

Κοντονής: «Θα μπει τέλος στο καθεστώς ανομίας»
Αποφασισμένος για ακόμη μία φορά να δώσει τέλος στα περιστατικά βίας στα ελληνικά γήπεδα και του χουλιγκανισμού παρουσιάστηκε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η Πολιτεία θα επεμβαίνει πλέον σε τέτοιου είδους φαινόμενα, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση πολύ σύντομα στη Βουλή.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφόσον οι κανονισμοί που ψηφιστούν έρθουν σε σύγκρουση με εκείνους της FIFA και της UEFA, ώστε επιτέλους να δοθεί μία λύση στο παραπάνω ζήτημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κοντονής στην εφημερίδα «Αγορά»

Μπάγεβιτς: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

Μπάγεβιτς: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

Στο πρώτο παιχνίδι χάθηκε η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου για την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε σάιτ της Σερβίας. Τι είπε για την πιθανή τιμωρία της «Ένωσης» για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Μπάγεβιτς: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη»

 Άδικο χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς να θέλει να αναφερθεί στο αμφισβητούμενο γκολ του Φράνκο Χάρα που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν Τσόρι, Φουστέρ για ανανεωσεις

Ακολουθούν Τσόρι, Φουστέρ για ανανεωσεις

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη που υπέγραψε πριν καν μπει στο χειρουργείο την ανανέωση του συμβολαίου του, σύντομα αναμένεται ο Ολυμπιακός ανακοινώσει την παραμονή των Τσόρι Ντομίνγκες και Νταβίντ Φουστέρ.

Ακολουθούν Τσόρι, Φουστέρ
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων του Αλεχάντρο Ντομίνγκες και του Νταβίντ Φουστέρ στον Ολυμπιακό, ύστερα από την κίνηση της διοίκησης να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Μανιάτη (πριν καν περάσει την πόρτα του χειρουργείου).

Basket League:Το προγραμμα της 20ης αγωνιστικης

Basket League:Το προγραμμα της 20ης αγωνιστικης

 
Κομβική αγωνιστική η 20η στην Basket League, σε όλα τα μέτωπα. Ξεχωρίζουν τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός, Κολοσσός-Άρης και Κόροιβος-Πανιώνιος.

Το μεγάλο ματς του Σαββάτου γίνεται στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος φιλοξενεί πλήρης τον Πανιώνιο που αν χάσει… χάνεται.
Σε δεινή θέση είναι και ο Πανελευσινιακός, που δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο από την τοπική ομάδα που έχει βλέψεις play offs. Τα Τρίκαλα νιώθουν πιο άνετα πλέον και θα αγγίξουν τη σωτηρία εφόσον νικήσουν τον Απόλλωνα Πατρών που προσπαθεί να συνέλθει μετά το διασυρμό από την ΑΕΚ. Ο πολύ φορμαρισμένος Άρης, που θέλει να πάρει από τον ΠΑΟΚ την τρίτη θέση παίζει στη Ρόδο με τον Κολοσσό, ο οποίος στοχεύει ξεκάθαρα στην οκτάδα, αλλά μάλλον δεν θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Τσάμη.

Την Κυριακή η ΑΕΚ χωρίς τον Κασελάκη και με τον Γουίλμπεκιν να μην έχει ακόμη ενσωματωθεί στις προπονήσεις φιλοξενεί με στόχο να πλησιάσει κι άλλο στην τετράδα τη Νέα Κηφισιά, που θα παίξει ξανά χωρίς τον Λιακόπουλο, αλλά με… άγχος αφού τα τελευταία αποτελέσματα την έβαλαν σε περιπέτειες.

Τη Δευτέρα ο φορμαρισμένος ΚΑΟΔ υποδέχεται στη Δράμα τον πλήρη Παναθηναϊκό, ενώ στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τον Μαργαρίτη να επιστρέφει για τους γηπεδούχους, τον Σπανούλη και τους Πέτγουεϊ-Τσαϊρέλη να λείπουν ξανά από τους φιλοξενούμενους την ώρα που εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Κατσίβελης.

Αναλυτικά η 20η αγωνιστική

Ξεσηκωνεται ο οπαδικος κοσμος με τις αποφασεις του Κοντονη..


Ξεσηκωνεται ο οπαδικος κοσμος με τις αποφασεις του Κοντονη..


Εγω στα ελεγα κυριε Κοντονη...οτι ο οπαδικος κοσμος θα ξεσηκωθει,γιατι δεν ειναι δυνατον να τιμωρουνται ολοι επειδη το τριο της βρμιας του Ελληνικου ποδοσφαιρου αποφασισε να τα κανει ολα ανω κατω στην Syper League  για να κανει απλα και μονο κακο στον οπαδικο κοσμο ολης της υπολοιπης Ελλαδος επειδη ολους τους θεωρει παραρτηματα του Ολυμπιακου και να καλυψουν την ανικανοτητα τους και την ανυπαρξια τους
Οπου νανναι θα βγουν σε ολη την Ελλαδα στον δρομο οι οπαδοι ..αντε...τραβα τωρα να τους μαζεψεις.

Fentagin:«Εμείς θα είμαστε εκεί…»

Με τα χειροτερα λογια για τον Σιοβα στο facebook ο παικτης του Πανελευσινιακου Φωτης Βασιλοπουλος

Με τα χειροτερα λογια για τον Σιοβα στο facebook ο παικτης  του Πανελευσινιακου Φωτης Βασιλοπουλος



Χτες βραδυ ενας φιλος μου εστειλε αυτο το ποστ για να το δημοσιευσω που αφορουσε τον γνωστο αεκτζη καλαθοσφαιριστη του Πανελευσινιακου Φωτη Βασιλοπουλο που εβγαζε ολο το οπαδικο κομπλεξ του με τα χειροτερα λογια κατα του ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου Δημητρη Σιοβα
Με τα χειροτερα λογια απευθυνεται στον παικτη του Ολυμπιακου ο γνωστος αεκτζης καλαθοσφαιριστης  και πρωην παικτης της ΑΕΚ και νυν παικτης του Πανελευσινιακου Φωτης Βασιλοπουλος στο προφιλ του στο facebook
Και απο συντακτικο? σε απταιστα...greklish..