moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-0

 Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Παναιτωλικού με 3-0, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Γκολ: 47', 52' Φουστέρ, 61' Χάρα (Ολυμπιακός)

Φουστέρ,αλανι για παντα στο λιμανι

Φουστέρ,αλανι για παντα στο λιμανι

O πιστός στρατιώτης Νταβίντ Φουστέρ εδειξε ακομη μια φορα την αξια του πετυχαινοντας  δύο υπέροχα γκολ στο νικηφόρο (3-0) φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό.

Φιλιώ Μανωλιουδάκη:«Το πρώτο σπίτι, το άλλο στη Μαδρίτη»

Φιλιώ Μανωλιουδάκη:«Το πρώτο σπίτι, το άλλο στη Μαδρίτη»

 «Το πρώτο σπίτι, το άλλο στη Μαδρίτη»
Λίγη απ’ την αύρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης έστειλε στη Μαδρίτη η αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα, ενόψει του τελικού του Μπάσκετ.
Το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν σήκωσε την Ευρωλίγκα η γυναικεία ομάδα πόλο επανέλαβε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, στέλνοντας τις ευχές της στη μπασκετική ομάδα για τον τελικό με την Ρεάλ.
Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την παρουσία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Robo-Κολοσσος-Παναθηναικος 75-73

Robo-Κολοσσος-Παναθηναικος 75-73


Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Ρόδο απ’ τον εξαιρετικό Κολοσσό με 75-73 και πλέον η πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 θα κριθεί την προσεχή Τρίτη (19/5) στο ΟΑΚΑ, όπου οι πρωταθλητές θα εκτίσουν τη δεύτερη απ’ τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
 Tα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά…

Η συνεντευξη Τυπου για τον Τελικο

Η συνεντευξη Τυπου για τον Τελικο



Σε εξαιρετικα φιλικο κλιμα εγινε η καθιερωμενη συνεντευξη Τυπου της Euroleague για τον μεγαλο τελικο αναμεσα στην Ρεαλ και τον Ολυμπιακο.
Ευχαριστο κλιμα,αλληλοσεβασμος μεταξυ των ομαδων,των προπονητων και των παικτων.
Μια ατμοσφαιρα που αξιζει στην ιστορια των δυο ομαδων.
Τα αστεια μεταξυ των προπονητων δεν ελειψαν και ιδιαιτερα του ..ανετου Παμπλο Λασο οπου ειναι γνωστος για το χιουμορο του ειπε: Θα κλειδωσω τον Σπανουλη στα...αποδυτηρια. 

 Ας παμε ομως και στα πιο...σοβαρα

Νέος μεγάλος αγώνας για τους Βετεράνους

Νέος μεγάλος αγώνας για τους Βετεράνους

Νέος μεγάλος αγώνας για τους Βετεράνους!

Τον 635ο αγώνα τους δίνουν οι Βετεράνοι άσοι του Θρύλου την Δευτέρα (18/5) στις 18:00 στο γήπεδο του Αιγίου κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιγιαλείου.
Η ομάδα του Ολυμπιακού θα έχει για ακόμα μία φορά όλα της τα αστέρια στην σύνθεσή της και αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στο Αίγιο, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ξεπεράσει τις 5.000.
Στον αγώνα θα τιμηθούν Βετεράνοι που αγωνίστηκαν ή ήταν προπονητές και στις δύο ομάδες.

Με φόρα απo το Ευρωπαϊκό βουλιαξε την Γλυφαδα 12-2

Με φόρα απo το Ευρωπαϊκό βουλιαξε την Γλυφαδα 12-2

 
Με κεκτημένη ταχύτητα απ’ την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού ο Ολυμπιακός επικράτησε 12-2 της Γλυφάδας στο εναρκτήριο ματς των πλέι οφ της Α1 πόλο Γυναικών.
Το πρώτο βήμα για την τελική φάση του πρωταθλήματος έκανε ο Ολυμπιακός επικρατώντας 12-2 της Γλυφάδας στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Α1 γυναικών.

Ποινή με καθυστέρηση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός λόγω ΑΣΕΑΔ

Ποινή με καθυστέρηση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός λόγω ΑΣΕΑΔ

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό λόγω… ΑΣΕΑΔ!
Με πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την ανακοίνωση που είχε βγάλει τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή τη δικαίωση του Παναθηναϊκού από το ΑΣΕΑΔ.
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ και μία αυστηρή έγγραφη επίπληξη στους «ερυθρόλευκους», για την ανακοίνωση που είχαν βγάλει στις 13 Φεβρουαρίου και αφορούσε τη δικαίωση του Παναθηναϊκού από το ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η αποφαση του Αθλητικού Δικαστή:
«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ για την από 13-2-2015 ανακοίνωσή της, με την οποία δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 10.000€.

Το Αντε Γεια και στην Μαδρίτη (videos)

Το Αντε Γεια και στην Μαδρίτη (videos)


Το εχουμε ξαναπει και θα το λεμε παντα...Παντου ειναι Πειραιας!
Ετσι λοιπον τα αδελφια μας ο Τάκης Τσουκαλάς και ο Ακης Βαρδαλάκης το γιόρτασαν δεόντως στις εξέδρες του γηπέδου της Μαδρίτης.
Εμεις απο εδω στο Piraeus Planet ευχομαστε καλη επιτυχια στον  ΘΡΥΛΟ μας και αλλα γλεντια στα αδελφια μας που βρισκονται εκει.
Δειτε τα βιντεο

Οι σφυριχτρες του τελικού

Οι σφυριχτρες του τελικού

Δείτε ποιοι διαιτητές ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ανάμεσα σε Ρεάλ και Ολυμπιακό.
Οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) θα διευθύνουν τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά...

14:45 OTE SPORT 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, PREMIER LEAGUE, ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
16:30 NOVASPORTS 2, ΜΠΑΣΚΕΤ, BASKET LEAGUE, ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκάνδαλο στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζωγράφου

Σκάνδαλο στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζωγράφου


Με διαδικασίες εξπρές και παραλείψεις (;) που δημιουργούν ερωτηματικά, ο αθλητικός εισαγγελέας απάλλαξε τον Δημήτρη Μελισσανίδη από την υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζωγράφου.
 Γιατί δεν κλήθηκε για κατάθεση ο Τσαχειλίδης;
 Γιατί έγινε μήνυση κατά... αγνώστων; 
Τελικά τον Ζωγράφο δεν τον έδειρε κανείς;

Σπανούλης: «Θέλουμε το τρόπαιο»

Σπανούλης: «Θέλουμε το τρόπαιο»

«Εδώ που φτάσαμε, θέλουμε το τρόπαιο»... Ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στη Sportday έστειλε το μήνυμα για τον τελικό της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποσπασμα της συνέντευξης του Βασίλη Σπανούλη

Oσα πρεπει ναγνωριζετε πριν τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Oσα πρεπει ναγνωριζετε πριν τον μεγάλο τελικό της Κυριακής


Ο Ολυμπιακός άφησε για πολλοστή φορά άφωνη την Ευρώπη όχι μόνο με τη νίκη του επί της ΤΣΣΚΑ, αλλά και τον τρόπο που αυτή επετεύχθη.
Πετυχημένος απόλυτα ήταν ερχόμενος και μόνο στη Μαδρίτη, πόσω μάλλον τώρα που είναι στον τελικό για έβδομη φορά στην ιστορία του.

Γιουλ: «Ο καλύτερος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

Γιουλ: «Ο καλύτερος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»

Γιουλ: «Ο καλύτερος στην Ευρώπη ο Σπανούλης»
 
Χαρούμενος με την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, αλλά περισσότερο γιατί θα παίξει κόντρα στον «καλύτερο της Ευρώπης» -όπως τον είπε- τον Βασίλη Σπανούλη, ήταν ο Σέρχιο Γιουλ.

Εξαιρετικα προβληματισμενος ο Λασο για το μαρκαρισμα του Σπανουλη

Εξαιρετικα προβληματισμενος ο Λασο για το μαρκαρισμα του Σπανουλη

Λάσο: «Δεν μπορώ να βάλω πέντε παίκτες πάνω στον Σπανούλη»
Ήδη το πώς θα περιορίσει τον Βασίλη Σπανούλη προβληματίζει τον Πάμπλο Λάσο, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της Ρεάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στον ημιτελικό.

Δύσκολα στον τελικό ο Ομάρ

Δύσκολα στον τελικό ο Ομάρ

Δύσκολα στον τελικό ο Ομάρ
Εξαιρετικά απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Ξάνθη. Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στον Ολυμπιακό παραμένει άγνωστο αν τελικά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα προλάβει να είναι έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Νορβηγός μπακ τους τελευταίους τρεις μήνες έχει ταλαιπωρηθεί από μυϊκούς τραυματισμούς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο ολόκληρα 90λεπτα και δύο μισάωρα.