moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Πέμπτης


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.
04:00 OTE SPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
04:00 OTE SPORT 3, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, COPA LIBERTADORES, ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΤΙΓΚΡΕΣ
13:30 OTE SPORT 4, ΒΟΛΕΪ, WORLD GRAND PRIX, ΙΑΠΩΝΙΑ-ΗΠΑ

To ρεκορ αλλαζει καθε μερα...

To ρεκορ αλλαζει καθε μερα...

1.400 σήμερα, 6.400 το σύνολο!!!
 Εφτασαν τα 6.400 εισητηρια διαρκειας σε 6 ημερες...
Την «τρέλα» τους  , ώστε να πιάσουν μόνιμη  θέση στον «Ναό» ενόψει της νέας περιόδου, καταδεικνύουν σε όλο τους το μεγαλείο οι ΓΑΥΡΟΙ!
Είναι τέτοια η διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού να ανταποκριθούν στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας να φτάσει στην επίτευξη των υψηλών της στόχων, αφού εξαφανίζουν με ταχύτατους ρυθμούς τα εισιτήρια διαρκείας!

Οι δηλώσεις του Σίλβα μετά το τέλος του φιλικού

Οι δηλώσεις του  Σίλβα μετά το τέλος του φιλικού

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Ντούκλα Πράγας.
Οι πρώτες σκέψεις σας μετά το φιλικό του Ολυμπιακού:
«Είναι φυσιολογικό να είμαστε κουρασμένοι σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Ουσιαστικά είναι η έβδομη προπόνηση που κάναμε, γιατί για εμάς αυτό το παιχνίδι ήταν μια προπόνηση. Σίγουρα θες να κερδίζεις σε αυτά τα παιχνίδια, γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός.

Φιλική ήττα για Ολυμπιακό

Φιλική ήττα για Ολυμπιακό

1276200

Στο πρώτο ματς επί αυστριακού εδάφους, ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτες του δοκιμές απέναντι στην Ντούκλα Πράγας.
O κ. Μάρκο Σίλβα παρέταξε την ομάδα μας με διάταξη 4-2-3-1. Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, ήταν οι Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας και Μαζουακού.

Πατησε Ελλαδα ο Στρόμπερι

Πατησε Ελλαδα ο Στρόμπερι

1276574

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στις πρώτες δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Συνεντευξη εφολης της υλης απο τον Κωστα Καραπαπά (audio)

Συνεντευξη εφολης της υλης απο τον Κωστα Καραπαπά (audio)

Καραπαπάς: «Πανίσχυροι στους τερματοφύλακες»
Ο διευθυντής επικοινωνίας των ερυθρολεύκων στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα να διαπραγματευτεί με ποδοσφαιριστές για την μεταγραφή τους μετά τις δυσκολίες που επικρατούν στην οικονομία της χώρας.
Τα κυριότερα κομμάτια της συνέντευξης του Κώστα Καραπαπά στο κανάλι 1 του Πειραια:

Νικοπολίδης :Καπίνο, εκανες την καλύτερη επιλογή

Νικοπολίδης :Καπίνο, εκανες την καλύτερη επιλογή


Νικοπολίδης σε Καπίνο: «Έκανες την καλύτερη επιλογή»
 Οι περιπτώσεις του έχουν ομοιότητες… Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Στέφανο Καπίνο μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Το 2004 ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης αυτός που άφηνε τον Παναθηναϊκό για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Στα «Ερυθρόλευκα» ο Χάκετ (video)

Στα «Ερυθρόλευκα» ο Χάκετ (video)

«Ερυθρόλευκος» ο Χάκετ!

Ο Ολυμπιακός έκανε το «colpo grosso» και έκανε δικό του τον Ντάνιελ Χάκετ!
Ο πρώην γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο πείστηκε και με το παραπάνω από το πλάνο που του παρουσίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον οποίο συναντήθηκε στις ΗΠΑ και έτσι έστειλε το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ που θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Ρε ξεφτυλες δημοσιοκαφροι του SDNA τωρα τι εχετε να πειτε?

Ρε ξεφτυλες δημοσιοκαφροι του SDNA τωρα τι εχετε να πειτε? 


Ρε ΕΣΗΕΑ και ΕΣΡου,θα επεμβεις η θα κανεις ακομα μια φορα την κουνελα? Ακομη μια φορα σας ξεβρακωνουν αυτοι οι ιδιοι που επικαλειστε με ψευδεις ειδησεις οτι δηθεν εστειλαν επιστολη διαμαρτυριας στην UEFA κατα του Ολυμπιακου ριχνοντας λασπη στην ομαδα και τον Προσεδρο Βαγγελη Μαρινακη προσπαθβντας να δημιουργησουν εντυπωσεις θιγοντας υπολειψεις και εκβιαζοντας καταστασεις.
 Το ξεφτυλικι σας εχει ξεπερασει πλεον καθε οριο ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ του SDNA .

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ

Στέλνει το συμβόλαιο ο Χάκετ!
 Είναι πλέον οριστικό! Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντάνιελ Χάκετ είναι γεγονός, καθώς ο Ιταλός γκαρντ μέσα στις επόμενες ώρες θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διετές!
Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν πλησιάζει απλά, αλλά έρχεται στον Ολυμπιακό!

Συνεχίζεται η αναδιοργάνωση των Ακαδημιών

Συνεχίζεται η αναδιοργάνωση των Ακαδημιών

Περισσότερα από 80 παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000, το 2001 και το 2002 βρέθηκαν στο ΣΕΦ και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νίκου Κεραμέα και των συνεργατών του.
Οι δοκιμαστικές προπονήσεις στα βοηθητικά γήπεδα του ΣΕΦ θα συνεχιστούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ συνεχίζεται η αναδιοργάνωση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού με στόχο ο Θρύλος να πρωταγωνιστήσει και στις μικρότερες ηλικίες.


 

«Από κοντά» η Τραμπζονσπόρ για Λόρια

«Από κοντά» η Τραμπζονσπόρ για Λόρια

 «Ψήνει» Λόρια ο Αρβελάντζε
Από κοντά παρακολουθεί η Τραμπζονσπόρ την υπόθεση του Γκιόργκι Λόρια, με τον προπονητή της, Σότα Αρβελάντζε, να έχει πει στον Γεωργιανό τερματοφύλακα πως η… πόρτα του θα είναι ανοικτή.
Πανηγυρίζει η Τραμπζονσπόρ με την επικείμενη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Χωρίς Μποτία στο φιλικό

Χωρίς Μποτία στο φιλικό

inner
Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού της φετινής προετοιμασίας κόντρα στην Ντούκλα Πράγας, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση ο Ισπανός στόπερ.
Μία λύση λιγότερη για τον Μάρκο Σίλβα στο αποψινό (15/7, 19:15, Novasports 1) φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντούκλα Πράγας στο Ζέεφελντ.

Έτοιμος στο Champions League o Μανιάτης

Έτοιμος στο Champions League o Μανιάτης

Έτοιμος στο Champions League o Μανιάτης
 Αυτός είναι ο στόχος για τον αρχηγό, ο οποίος το πρωί πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του Ζέεφελντ.
Ανεβαίνει τον δικό του "Γολγοθά" εδώ και τέσσερις μήνες ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος χθες το βράδυ έφτασε στο Ζέεφελντ και σήμερα το πρωί πήγε μία βόλτα από το προπονητικό κέντρο για να κάνει το πρόγραμμά του.

Καλως ηρθες στην ερυθρολευκη οικογενεια Καπινο

Καλως ηρθες στην ερυθρολευκη οικογενεια Καπινο

inner

Στον Ολυμπιακό και επίσημα ο Στέφανος Καπίνο, καθώς ο 21χρονος γκολκίπερ ανακοινώθηκε απ’ τους ερυθρολεύκους.
Ενας ακομα γκολκηπερ με θητεια στο εχθρικο στρατοπεδο του Παναθηναικου που η μοιρα το θελησε να ερθει στο Μεγαλο Λιμανι και να ριξει την αγκυρα του.
Η προιστορια με τον Αντωνη Νικοπολιδη εδειξε την θετικη της πλευρα οπου ο αντιπαλος για πολλα χρονια γκολκηπερ ηρθε απευθειας απο το πρασινο στρατοπεδο στον Ολυμπιακο και με πολλες αντιδρασεις αλλα ο καιρος εδειξε το ακριβως αντιθετο,ο απαιτητικος ερυθρολευκος λαος τον αγαπησε τοσο πολυ οπου πλεον ξεχαστηκε οτι ηρθε απο το αντιπαλο στρατοπεδο.
Το ιδιο ακριβως πρεπει να γινει και με τον Στεφανο Καπινο,οπου δεν ερχεται απευθειας απο τον Παναθηναικο αλλα απο την Μαιντς .
Καποιοι θα μου πουν για κατι χειρονομιες κλπ...το ξερω...και ο Μανωλας ηρθε απο την ΑΕΚ αλλα μας εκανε υπερηφανους για το φιλοτιμο του,αγαπηθηκε και αγαπησε τον Ολυμπιακο και συνεχιζει να τον κανει υπερηφανο απο τα Ευρωπαικα γηπεδα.
Ετσι λοιπον και ο Καπινο,αυτο ακριβως φιλοδοξει να πετυχει ,ξερει πολυ καλα που ηρθε και ολοι εμεις πρεπει να τον βοηθησουμε σε αυτο για το καλο και το συμφερον της ομαδας ,και στο χερι του ειναι να τα καταφερει απο κει και υστερα.
Καλοριζικος Στεφανε και καλη επιτυχια στον Βασιλια της Ελλαδος Ολυμπιακο.  

 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινωσε την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο.
Ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και δήλωσε έτοιμος να καθιερωθεί στο λιμάνι.
 «Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή», είπε!

Ερυθρόλευκος Καπίνο!
Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου ο 21χρονος τερματοφύλακας επεσήμανε: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο Σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Σύλλογος όλους τους στόχους του»!

H ανακοινωση της ΘΥΡΑΣ 7 Καμινιων

H ανακοινωση της ΘΥΡΑΣ 7 Καμινιων
 
Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε τον σεβασμό που έδειξε η διοίκηση ορίζοντας την τιμή του διαρκείας "στο χώρο μας" 100€ + 50€ (συνδρομή μέλους του Ερασιτέχνη).
Ήρθε η στιγμή να γεμίσει το πέταλο της Θύρας 7 από μόνιμη τρέλα σε όλα τα παιχνίδια. 6108 εισιτήρια διαρκείας επιβάλετε να εξαντληθούν μέχρι ενός. Καλούμε τα μέλη μας να προμηθευτούν όλοι διαρκείας για να «προστατεύσουμε» τον χώρο μας και να διατηρήσουμε το δικαίωμα της ανεξάρτητης έκφρασης μέσα στο γήπεδο, ώστε να μην μετατραπεί σε «θέατρο» η τρέλα και το πάθος της Κυριακής.