moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Εκτός με Εφές ο Πέτγουεϊ, θα το παλέψει ο Σπανούλης, ενοχλήσεις Σλούκας-Καββαδάς

Εκτός με Εφές ο Πέτγουεϊ, θα το παλέψει ο Σπανούλης, ενοχλήσεις Σλούκας-Καββαδάς

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Καββαδάς, ενώ αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο ο Σλούκας και είναι αμφίβολοι ενόψει ΚΑΟΔ. Οριστικά δεν παίζει με Εφές ο Πέτγουεί, αλλά θα το παλέψει ο Σπανούλης.
Ύστερα από το ρεπό του Σαββάτου, με την ομάδα να ξεκουράζεται από το κοπιαστικό ταξίδι στη Βιτόρια, οι Πειραιώτες επέστρεψαν την Κυριακή στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (23/3, 18:00) κόντρα στον ΚΑΟΔ, για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και η ομάδα δεν μπορεί να ησυχάσει! Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, αποχώρησε από το πρόγραμμα και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση. Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, σημείο στο οποίο και τραυματίστηκε στη Πυλαία, ενώ να υπενθυμίσουμε πως ακόμη και στο ματς στη Βιτόρια αγωνίστηκε έχοντας κάνει ένεση, "σφίγγοντας" τα δόντια, μη έχοντας ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του. Η παρουσία των Καββαδά και Σλούκα στο ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η συμμετοχή τους χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ όχι μόνο δεν θα παίξει κόντρα στον ΚΑΟΔ, αλλά τέθηκε και νοκ-άουτ από την σημαντική αναμέτρηση της Πέμπτης (26/3, 21:45) κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ. Οριστικά δεν θα παίξει κόντρα στους Τούρκους. Υπενθυμίζεται πως τραυματίστηκε στις 27 Φεβρουαρίου, στο περασμένο ματς κόντρα στη Μάλαγα στο ΣΕΦ, και το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων ουσιαστικά δικαιώνεται για την αρχική της πρόβλεψη, η οποία έκανε λόγο πως ο παίκτης θα χρειαστεί να απουσιάσει για τουλάχιστον ένα μήνα. Θα απουσιάσει για τέταρτο σερί ευρωπαϊκό αγώνα (Μιλάνο, Φενέρ, Λαμποράλ, Εφές) των Πειραιωτών.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά συνεχίζεται να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο (είχε υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης) όταν υψώνει ψηλά το χέρι του (όταν πάει για ριμπάουντ για παράδειγμα) και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως χρειάζεται περαιτέρω ξεκούραση και αποθεραπεία, καθώς αν επιστρέψει τώρα υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης του. Και αυτό είναι ένα ρίσκο που δεν θέλουν να πάρουν. Θέλει να γυρίσει στην αγωνιστική δράση μόνο όταν θα είναι 100% υγιής και έτοιμος.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός προπόνησης και συνεχίζεται την αποθεραπεία του στη δεξιά επιγονατίδα του. Δεν θα παίξει απέναντι στον ΚΑΟΔ, αλλά ο τραυματισμός του παρουσιάζει βελτίωση και κάνει μεγάλη προσπάθεια (όλες αυτές τις μέρες0 ώστε να καταφέρει να δώσει το "παρών" στην σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές. Όλα δείχνουν πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα... σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Τούρκους στο ΣΕΦ.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι καλύτερα, ο πυρετός έχει υποχωρήσει (έπαιξε με 39 πυρετό στη Βιτόρια) και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον ΚΑΟΔ.
Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα μη έχοντας ξεπεράσει απόλυτα το διάστρεμμα του, είναι επίσης καλύτερα.

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού, το τελευταίο διάστημα, με όλες αυτές τις ατυχίες, με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και τις ιώσεις, έχουν μετατραπεί σε... "ιατρικά ανακοινωθέν", με την ομάδα να θυμίζει... Ερυθρό Σταυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: