moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ξεκινα τις προπονήσεις ο αρχηγός

Ξεκινα τις  προπονήσεις ο αρχηγός

Αρχίζει προπονήσεις ο αρχηγός!
Μπορεί να αργεί ακόμη η έναρξη προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, αλλά ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Σπανούλης δίνει πρώτος το παράδειγμα για σκληρή δουλειά!
 Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θα ξεκινήσει τις ατομικές του προπονήσεις τη Δευτέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενόψει και των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ!

Απο σημερα Δευτερα αρχίζει η διάθεση των διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακος

Απο σημερα Δευτερα αρχίζει η διάθεση των διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακος

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την ερχόμενη σεζόν και οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου και για το λόγο αυτό από σημερα Δευτέρα (20/07)... 
 
11738005_1015409994

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σεναριο για Μιτσού

Σεναριο για Μιτσού


Στο προσκήνιο του Μιτσού
Όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του επιθετικού τόσο θα γίνονται εκτιμήσεις για τον παίκτη που αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας για να καλύψει το κενό στην επίθεση.
Ο μάνατζερ του Μιτσού ήταν στην Αθήνα και γίνονται εκτιμήσεις ότι εξετάζεται η περίπτωσή του από τον Ολυμπιακό.
Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Μιτσού ακούγεται έντονα. Αυτό προκύπτει περισσότερο από το γεγονός πως ο μάνατζέρ του βρισκόταν στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Euro U19.

Πλησιάζει «Πλατεία» ο Χαλκιαδάκης

Πλησιάζει «Πλατεία» ο Χαλκιαδάκης

Πλησιάζει «Πλατεία» ο Χαλκιαδάκης

Σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Μπρούνο Χαλκιαδάκη έχει έρθει ο Πανιώνιος, ώστε να τον κάνει κάτοικο Νέας Σμύρνης και αυτό που περιμένουν στην «Πλατεία» είναι να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε να αποκτηθεί.

Ο απολογισμος του Τσορι για το πρώτο σταδιο προετοιμασίας

Ο απολογισμος του Τσορι για το πρώτο σταδιο προετοιμασίας

Τσόρι: «Πιο πολύ μοιάζει με τον Μίτσελ ο Σίλβα»
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ είναι πλέον από τους πιο παλιούς στον Ολυμπιακό. Μπορεί να διανύει φέτος τον τρίτο του χρόνο στο λιμάνι, όμως, έχει "δεθεί" τόσο πολύ με την ομάδα του που μοιάζει να βρίσκεται για πολλά χρόνια στον Πειραιά.
 Έναν απολογισμό του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στο Ζέεφελντ έκανε ο Αργεντινός «μαέστρος» σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Ο Τσόρι μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους για το πώς βίωσε την προετοιμασία στο Ζέεφελντ και κυρίως πώς βλέπει τον Μάρκο Σίλβα. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ο Θρυλος στο Αφιονκαραχισάρ,η υποδοχη του κοσμου και των δημοσιογραφων και τα..μεταγραφικα

Ο Θρυλος στο Αφιονκαραχισάρ,η υποδοχη του κοσμου και των δημοσιογραφων και τα..μεταγραφικα

Οι «εξετάσεις» του Αφιονκαραχισάρ
Το πρώτο στάδιο στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής.
 Από το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Αφιονκαραχισάρ για τα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε (21/7) και την Αντάλιασπορ (23/7) και αφού ολοκληρωθεί το τουρνουά, θα τελειώσει μια και καλή και η ιστορία με τους "κομμένους".

Διαλέγει «φονιά» o Θρύλος

Διαλέγει «φονιά» o Θρύλος

Διαλέγει τον «φονιά»!

Στο BC store o Στρόμπερι

Στο BC store o Στρόμπερι
inner

Το επίσημο store της ΚΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι κι αφού υπέγραψε στον… γνωστό τοίχο του καταστήματος στη συνέχεια ευχήθηκε σε λίγους μήνες να υπάρχουν περισσότερα τρόπαια εκεί.

«Δυνατά» για Μουνιέ ο Ολυμπιακός

«Δυνατά» για Μουνιέ ο Ολυμπιακός

 «Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Μουνιέ»
Δυνατά επαναφέρει το θέμα της μεταγραφής του Αντονί Μουνιέ στον Ολυμπιακό το «France Football». Σύμφωνα με δημοσίευμα, αναθερμάνθηκε η υπόθεση και ο Γάλλος εξτρέμ πλησιάζει στους «ερυθρόλευκους».

«Πέταξε» για Τουρκια ο Ολυμπιακός

«Πέταξε» για Τουρκια ο Ολυμπιακός

Ο,τι έγινε στην Αυστρία, έγινε. Επόμενη στάση για τον Ολυμπιακό είναι η Τουρκία, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ακόμα δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

«Πέταξε» ο Ολυμπιακός (pics)
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ -απ' τις 10 Ιουλίου ήταν εκεί η ομάδα- ολοκληρώθηκε και σήμερα οι Πειραιώτες «πέταξαν» με προορισμό την γείτονα χώρα, όπου θα συνεχιστεί το «χτίσιμο» για τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα.

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις της Κυριακής


Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις από το Piraeus Planet για να ξέρετε τι σας γίνεται τηλεοπτικά.
02:30 EUROSPORT 2, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, MLS, ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ
03:30 NOVASPORTS 1, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, INTER. CHAMP. CUP, ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
20:45 EUROSPORT, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, EURO U-19, ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ

Ρομπέρτο:Η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται (video)

Ρομπέρτο:Η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται (video)

«Η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται»
Ο Ολυμπιακός έδωσε χθες το δεύτερο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Κέρδισε με 1-0 τη Ρίζεσπορ και έδειξε σαφώς καλύτερη εικόνα. Εκεί στάθηκε και ο Ρομπέρτο σε δηλώσεις του, σημειώνοντας πως κάθε ημέρα, η ομάδα γίνεται καλύτερη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Εχει κερδισει τις εντυπωσεις ο Χαρα

 Εχει κερδισει τις εντυπωσεις ο Χαρα 
 Ο Αργεντινός φορ το διάστημα της παραμονής της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για τον Μάρκο Σίλβα και τους στενούς του συνεργάτες.
Ο 24χρονος επιθετικός σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, φέτος παρουσιάζεται αρκετά πολυ πιο ορεξάτος, ενώ και στα δύο πρώτα φιλικά που έχουν δώσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας επί αυστριακού εδάφους κόντρα σε Ντούκλα Πράγα και Ρίζεσπορ, έχει παρουσιάσει πτυχές του σπουδαίου του ταλέντου, αποδεικνύοντας  ότι διαθέτει όλα τα φόντα να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο.
Ο Χάρα τόσο απέναντι στους Τσέχους, όσο κόντρα στην τουρκική ομάδα βρέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ, ενώ είχε εξαιρετική συνεργασία με τους μέσους και ιδιαίτερα με τον συμπατριώτη του Τσόρι Ντομίνγκες.

Σίλβα:«Θα βοηθήσουν Πάρντο και Καπίνο»

Σίλβα:«Θα βοηθήσουν Πάρντο και Καπίνο»

«Θα βοηθήσουν Πάρντο και Καπίνο»
Κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αλλά και από τη εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην Ρίζεσπορ, είχε ο Μάρκο Σίλβα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού κόντρα στην τουρκική ομάδα, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, εγκωμίασε τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών του.

Ρίζεσπορ - Ολυμπιακός 0-1 (video)

Ρίζεσπορ - Ολυμπιακός 0-1 (video)

Γρήγορος, επιθετικός και... Φουστέρ!

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους, ο Θρύλος αντιμετώπισε τη Ρίζεσπορ και επικράτησε με 1-0.
Ακόμη μία καλή ευκαιρία να «διαβάσει» καλύτερα το υλικό που έχει στα χέρια του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο των ποδοσφαιριστών του, είχε ο κ. Μάρκο Σίλβα, στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ρίζεσπορ (νίκη 1-0 για την ομάδα μας).

Συνελήφθη ο Πίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Συνελήφθη ο Πίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος




Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό για τη συμμετοχή του σε παλαιότερες δημοφιλείς διαφημίσεις, άνδρας νιγηριανής καταγωγής, ο οποίος αποπειράθηκε να μεταφέρει 1.300 γραμμάρια ηρωίνης.