moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αυτη ειναι η προσφορα τους στον Ελληνικο Αθλητισμο

Αυτη ειναι η προσφορα τους στον Ελληνικο Αθλητισμο

Δεν φτανει που ειναι οι επενδυτες του τιποτε...
Δεν φτανει που ειναι οι ηθικοι αυτουργοι και υποκινητες της υποβαθμισης του Ελληνικου ποδοσφαιρου με τις ελεεινες και σιχαμερες προπαγανδες τους μεσω του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη.
Δεν φτανει που παντα συνεργαζονται με ολες τις Κυβερνησεις για το δικο τους καλο και εναντιον του Ολυμπιακου ,και για να καλυψουν την ανυπαρξια και ανικανοτητα τους να επενδυσουν και να δημιουργησουν .
Δεν φτανει που το μακρυ τους χερι φτανει μεχρι και την Ελληνικη Δικαιοσυνη μεσω των πολιτικων τους γνωριμιων,και δημιουργουν ψευδομαρτυριες και μεσα απο τα εντεταλμενα Media σπερνουν την διχονοια μεταξυ των οπαδων και ειναι οι ηθικοι αυτουργοι σε οσα οπαδικα επεισοδια  εχουν συμβει εδω και χρονια ωθωντας τους οπαδους τους πρωτα απολα σε τετοιες ενεργειες και παντα με την συνδρομη της ΕΛΑΣ που μολις δυσκολευτουν καπου ερχονται και τους παιρνουν και με τις κλουβες για να ειναι ασφαλης η ..μετακινηση τους.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
Τωρα τι θελουν να κανουν? 
Απλα να δημιουργησουν κωλυμα στην διαδικασια επικυρωσης της τελικης βαθμολογιας του Πρωταθληματος της Superleague  για να μην ανακυρηχθει και επισημα Πρωταθλητης Ελλαδος ο Ολυμπιακος.
Λειτουργουν εχθρικα σε οσους δεν τους κανουν τα χατηξρια και δημιουργουν κοληματα.
Τωρα θελουν να πανε και στην UEFA..να πουν τι?
Οτι ο Ολυμπιακος δεν ειναι δικαια ο Πρωταθλητης Ελλαδος?
Δεν μας φτανει που εχουμε τον Κοντονη με τις εμονες του και δεν ξερουμε εαν θα εχουμε ποδοσφαιρο στην Ελλαδα,θα πανε και αυτοι να πουν τις παπαριες τους και θα τα παρεου στο κρανιο οι Ινδαντινο και Πλατινι και θα μας κλεισουν το μαγαζι μια και καλη.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ
Δεν ειναι δυνατον επειδη αυτοι ειναι ανικανοι να επενδυσουν ουσιαστικα και οχι με λασπολογια με μποχα και με βρωμα και βρωμικες προπαγανδιστικες τακτικες να καταστρεψουν τον Ελληνικο αθλητισμο επειδη εχουν προβλημα με τον νοικοκυρη του Ελληνικου αθλητισμου τον Ολυμπιακο και τον προεδρο του Βαγγελη Μαρινακη,που ειναι οι μοναδικοι που κανουν την Ελλαδα ξακουστη και υπερηφανοι σε ολον τον πλανητη.
Αλλα δυστυχως ειπαμε...στον βοθρο επιπλεουν τα σκατα...ετσι και στην Ελλαδα κυριαρχοιυν τα λαμογια και οι τακτικες τους παντα με την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης.
Ας ελπισουμε στο καλυτερο γιατι απλα η ελπιδα πεθαινει...τελευταια.
 
Ιδου και η ειδηση για μια απο τις βρωμερες τακτικες τους.
 
Στην UEFA ετοιμάζονται να προσφύγουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζητώντας την μη επικύρωση της βαθμολογίας, αφού ο Ολυμπιακός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του “στημένου”σ αγώνα με τη Βέροια.

 
Τόσο οι “πράσινοι” όσο και ο “δικέφαλος του βορρά” θα επικαλεστούν την υπόθεση τιμωρίας της Φενερμπαχτσέ! Στην περίπτωση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης τουρκική ομοσπονδία δεν πήρε την πρωτοβουλία να τιμωρήσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, όμως η UEFA έστειλε δικό της επιθεωρητή και έτσι έμεινε εκτός Ευρώπης για δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: