moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Aυτα βεβαια συμβαινουν μονο σε αλλες χωρες,οχι στην Ελλαδα


Aυτα βεβαια συμβαινουν μονο σε αλλες χωρες,οχι στην Ελλαδα


Αφορμης δοθεισης με την ειδηση  με την δικη των δυο πρωην παραγοντων της Μπαρτσελονα που αντιμετωπιζουν ποινες φυλακισης εως και 7,5 χρονια αλλα και την ομαδα να κινδυνευει με βαρυτατο προστιμο,και συγκρινοντας την πολιτικη καταστασηπου ακολουθειται στην Ελλαδα ,γιατι ολα απο εκει ξεκινουν δυστυχως.
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..σοφη παροιμια.

Βλεπουμε εναν ..αθλητικο κολοσσο και του πρωην παραγοντες  του να κινδυνεουν με βαρυτατες ποινες χωρις να εχει καμμια σημασια ποιοι ειναι και ποια ειναι η ομαδα .,και μιλαμε για την Μπαρτσελονα οχι το αεκακι,την βαζελα και τον μπαοκ.
Μιλαμε για μια πασιγνωστη ομαδα με τεραστιες αθλητικες κατακτησεις και με οικονομικο μπατζετ  100νταπλασιο απο του Ολυμπιακου ,ποσο μαλλον απο τους επενδυτες του τιποτα Αλαφουζο,τιγρη και Σαβιδη που μολις επιτελους,εδωσε 10.000.000  που επρεπε να τα ειχε δωσει απο την πρωτη στιγμη που πηρε τον μπαοκ.Αλλα πως να το κανει? Υπαρχει νομος που να το επιβαλει? Υπαρχουν εκτελεστικα οργανα που θα το επιβαλουν? Υπαρχει Κρατος που θα το ζητησει?
Τιποτε απο αυτα δεν υπαρχει.
Πληρωσε λοιπον και ο Σαβιδης 10 μυρια,και αυτη η φωτο με την αποδειξη εχει κυκλοφορησει σε λαλαδικα αλλα και συνεταιρικα...ιστολογια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
Καλεσε και καμερες να τον αποθεωσουν ο...νταβαριτς και εβγαινε απο το αυτοκινητο σαν τον Ιβαν τον Τρομερο με την γροθια σφιγμενη σαν λυτρωτης,ετσι τον αναφερει βεβαια και το συναιτερικο βαζελολαλαδικο ιστολογιο SDNA.
 O Μαρινακης εχει δωσει απο την στιγμη που εχει αγορασει τον Ολυμπιακο πανω κατω 300 εκατομυρια,και ποιος ξερει ποσα για διαφορα γυρω-γυρω.
Δηλαδη αυτην την αποδειξη θαπρεπε να την κανουμε σημαια εξω απο τα γραφεια της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?
Ρε πουθεναδες,φτωχοτσουτσεκια,νανοπαραγοντες και επενδυτες του τιποτα και απατεωνες που θελετε να συγκριθειτε και με τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη.
Αλλα βλεπεις στην Ελλαδα κυριαρχουν οι απατεωνες και ανιδεοι απο αθλητισμο πολιτικοι οπως ο...Κοντονης που τα εβαλε με τους διεθνεις οργανισμους της UEFA και της FIFA με κινδυνο να μεινει η Ελλαδα εξω απο τις Ευρωπαικες και Διεθνεις διοργανωσεις.
Θελει λεει ο Αλαφουζος και ο Σαβιδης να πανε τον Ολυμπιακο στην UEFA...
Τι λετε ρε τσουτσεκια?
Ξεχασατε τα αφιερωματα και τα συγχαρητηρια της UEFAγια τον Ολυμπιακο?
Προσφατα πραγματα λεμε.
Σκευωριες,ψευδομαρτυρες,στημενοι Εισαγγελεις,Πειθαρχικοι και Ποινικοι ,media,λασπολογια,συκοφαντια,ψευδομαρτυρια,μποχα και βρωμα σε ολο της το μεγαλειο.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...
Ολα με την ανοχη του Κρατους ..ΠΑΝΤΑ..Μεολες τις Κυβερνησεις,ολοι εναντιον του Ολυμπιακου και των διοικησεων του.Ανεκαθεν
Ενοχλησε ποτε κανενας τον Αλαφουζο για τα προσωπικα του χρεη η τον ραδιοτηλεοπτικο σταθμο του που λειτουργει χωρις αδεια?
Ενοχλησε ποτε κανεις τον Παναθηναικο και τις διοικησεις του οταν ακομα και με τα χρεη στο Δημοσιο και σε παικτες που συμετειχαν κανονικα σε εγχωριες και Ευρωπαικες διοργανωσεις?
Ενοχλησε ποτε κανεις τον Παοκ που δεκα χρονια με χρεη στο Δημοσιο που συμετειχε κανονικα σε εγχωριες και Ευρωπαικες διοργανωσεις?
 Ενοχλησε ποτε κανεις το ΑΕΚΑΚΙ και τα καταδικασμενα πολλακις διοικητικα του στελεχη που νομοθετουσαν εν μια νυκτι νομοσχεδια με αρθρα 44 για να γλυτωσει?
Πειραξε ποτε κανενας τον Τιγρη τον λαθρεμπορα? που χρησιμοποιησε το νεο νομικο παραθυρακι της πτωσης σε αλλη κατηγορια για να γλυτωσει τα χρεη προς το Δημοσιο?
Και τα χρεη ολα αυτα τα πληρωνει ο Ελληνικος λαος...γιατι τα χρεη απο το Κρατος,δεν σβηνονται ποτε,τα γλυτωεμι ενας τα πληρωνουν οι πολλοι.
Και απο πανω? Του εδωσαν και τον ΟΠΑΠ και ποιος ξερει τι αλλο που δεν το εχουμε μαθει η θα του δωσουν στο μελλον?
Aυτα βεβαια συμβαινουν μονο στην Ελλαδα
Απο κει και υστερεα να καταλαβετε οτι μπορει να ειμαστε μια μικρηγ χωρα που στην ουσια δεν της λειπει τιποτε...
Απλα εχουμε λαμογια πολιτικους που συντηρουν ολα αυτα τα λαμογια και τις τακτικες τους.
Μαυρο σε ολους...μονο ετσι θα ησυχασουμε,παει και τελειωσε.
Ιδου και η ειδηση που μου εδωσε την αφορμη να γραψω ολα αυτα..

Στο «σκαμνί» η Μπαρτσελόνα!

Σε δίκη παραπέμπεται η Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα ο νυν και πρώην πρόεδρος της ομάδας που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εκτεταμένης φοροδιαφυγής και κινδυνεύουν με πολυετή φυλάκιση.

Στο «σκαμνί» η Μπαρτσελόνα!
Τελευταία ενημέρωση 13/05/2015, 19:06
Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 7,5 χρόνια βρίσκονται τόσο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Μπερτομέου, όσο και ο προκάτοχός του, Ροσέλ, ενώ η ίδια η ομάδα κινδυνεύει με βαρύτατο πρόστιμο.

Ο εισαγγελέας Χοσέ ντε λα Μάτα ο οποίος διερεύνησε την υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ θεωρεί πως τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του είναι τόσο σημαντικά ώστε τόσο οι παράγοντες του συλλόγου, όσο και οι «μπλαουγκράνα» ως οντότητα να δικαστούν για εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Οι Καταλανοί είχαν εμφανίσει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η μετακίνηση του Βραζιλιάνου άσου στην ομάδα είχε κοστίσει 57 εκατ. ευρώ, αλλά στην πραγματικότητα το ποσό που δαπανήθηκε πλησίαζε τα 90 εκατομμύρια. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μόνη υπόθεση που θα εξεταστεί στο δικαστήριο, αφού ασκήθηκαν διώξεις για την οικονομική διαχείριση από τους δύο άνδρες τις χρονιές 2011, 2013 και 2014.

Για τις ατασθαλίες αυτές υπάρχει πρόταση για ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών στον Μπερτομέου και 7,5 χρόνια στον Ροσέλ, ενώ για την Μπαρτσελόνα το πρόστιμο μπορεί να ξεπεράσει τα 22 εκατ. ευρώ! Αντίστοιχα σοβαρό είναι και το αδίκημα που αφορά τη μεταγραφή Νεϊμάρ αφού και σε αυτήν την περίπτωση, ο εισαγγελέας έχει ήδη προτείνει κάθειρξη 2 ετών και 3 μηνών σε Μπερτομέου, 6 ετών και 9 μηνών σε Ροσέλ και βαρύ πρόστιμο στους «μπλαουγκράνα».

Οι κατηγορούμενοι έχουν περιθώριο δέκα ημερών προκειμένου να καταθέσουν μέσω υπομνημάτων τις θέσεις τους.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: