moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Γιγαντοοθόνη στη μπουτίκ του μπάσκετ

Γιγαντοοθόνη στη μπουτίκ του μπάσκετ

Γιγαντοοθόνη στη μπουτίκ του μπάσκετ
 Στους ρυθμούς του επερχόμενου Final-4  της Μαδρίτης κινούνται τα πάντα πλέον στον Θρύλο!
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με σχετική της ανακοίνωση, έκανε γνωστό ότι θα στηθεί γιγαντοοθόνη το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το κατάστημα της επίσημης μπουτίκ, ώστε όσοι ΓΑΥΡΟΙ δεν μεταβούν στην Μαδρίτη, να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου για πρόκριση στον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί όσους φιλάθλους δεν θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στην Μαδρίτη, να παρακολουθήσουν τον μεγάλο ημιτελικό της Παρασκευής στο Official Olympiacos BS Store!
Θα στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το κατάστημα ενώ στον χώρο θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και ποτού για όσους θελήσουν να παρευρεθούν. Καλούμε όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στην Μαδρίτη τις ημέρες των αγώνων, να υποστηρίξουν την ομάδα μας συνολικά και με το πάθος τους να ενισχύσουν την τεράστια αυτή προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής στην Ευρώπη, για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια!!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: