moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Οτι εμεινες μονος σου το πηρες χαμπαρι Γιαννακη?

Οτι εμεινες μονος σου το πηρες χαμπαρι Γιαννακη?
 Σταλεγα Γιαννακη μου δεν ακουγες...
Καιρος φερνει τα λαχανα,καιρος τα ...παραπουλια που λεει και το σοφο Ελληνικο ρητο.
Ηταν θεμα χρονο να την παρει χαμπαρι ο Ιβαν οτι ο δρομο που ακολουθουσε μαζι σου αλλα και με τον Τιγρη που και αυτος θα σε πουλησει μολις ανεβει στην μεγαλη κατηγορια απο την νεα σεζον,σιγα να μην κατσει κι αυτος να ακολουθει τις τακτικες σου.
 Μετα την  επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-5 ,την αποχώρηση του Παναθηναϊκου, το λευκό από τον Παναιτωλικό, και την..έκπληξη από τον ΠΑΟΚ που ψήφισε «ναι» εγινε το πρωτο κρακ.
Ολες οι εφημεριδες σημερα και τα κολητα σου ιστολογια γραφουν για ρηξη της...βρωμερης συμαχιας του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.

Και η επομενη φαπα θαρθει και στα τηλεοπτικα.
Ο Παοκ θα ακολουθησει το συμφερον του και καλα θα κανει δηλαδη γιατι ετσι δεν οδηγει πουθενα.
Εσυ παρε μια καμερα του ΣΚΑΙ και τραβα στα γηπεδα να μεταδιδεις τους αγωνες της ομαδας σου.
Οι τακτικες σου εχουν οδηγησει τον Παναθηναικο σε αδιεξοδο ,δεν του φτανουν τα ρεσταριλικια του εχει και σενα τον κομπλεξικο φιλοδοξο επενδυτη του τιποτε που ονειρο του ειναι να τον χειροκροτουν ολοι σαν...σωτηρα,χωρις να βελεις λεφτα ομως.
Αυτο δεν γινεται Αλαφουζε μου.
Εδω δεν εθιναι Ρουμανια να τρως τα λεφτακια των εφοπλιστων,τον επιασες κοροιδο τον Ιβαν στην αρχη και τον παραμυθιασες στην αρχη που δεν ηξερε τα κοζα στην Ελλαδα.
Οταν ειδε ομως πως η τακτικη που ακολουθουσε θα αδειαζε τελειως την Τουμπα οπως ειχαν προαναγγειλει καποιοι συνδεσμοι του Παοκ , καταλαβε οτι δεν ποαει αλλο,και φου πληρωσε κιολας  σου λεει εδω θα χασω και αυγα και πασχαλια...την εκανε με ελαφρα μεγαλα πηδηματακια και σε αδειασε,και καλα εκανε.
Εσυ αγορι μου συνεχιζεις την εμονη πολιτικη σου...μονοι μας και ολοι τους γραφει η Πρασινη...
Μονος σου θες να πεις Γιαννακη...γιατι ακομα και οι οπαδοι του Παναθηναικου σε εχουν παρει χαμπαρι και οπου ναναι θα...σκασει η μπομπα και θα τρεχεις να κρυφτεις και απο αυτους.
Περαστικα σου Γιαννακη...
Δεν ηξερες,δεν ρωταγες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: