moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μπα? Ηθικο ζητημα? Ο πρωην προεδρουλης σας?Τι λες ρε παιδι μου...

Μπα? Ηθικο ζητημα? Ο πρωην προεδρουλης σας?Τι λες ρε παιδι μου...
 

E..τωρα φταιω εγω ρε βαζελολαλαδες του SDNA?
Με βαλατε με το νεο παπαρογραφημα σας να κατσω,να ψαξω παλια φωτοσοπ στην Πρασινη επι εποχης...ALEX WEB RADIO/TV.
Ιστορικες εποχες τοτε..Ειχα λιωσει τα δαχτυλικα μου αποτυπωματα στα...πληκτρα με τα καραγκιοζιλικια του βαζελα,αλλα ειχα λυωσει και απο το γελιο..
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΣ ΕΣΥ SDNA...Κοιτα να μαθαινεις λοιπον.
Γραφει και απλι ανυπογραφα το...News room λεει..ποιο News room ρε?απο την τουαλετα γραφετε?
Μονο του γραφει το...News room?
Δεν μου το λετε και μενα το κολπο μπας και ξεκουραστω λιγακι?
Στο θεμα μας...
Απο που και ως που γινεται ηθικο...το θεμα επειδη ο πρωην-γλαστρα προεδρουλης σας αναλαμβανει την υποθεση του...Α.Κ. με την ιστορια του Noor 1?
Και πρωτα απολα να ξερετε ενα επειδη και παλι μπλεκετε το ονομα του Ολυμπιακου με την ιστορια αυτη..
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΟR 1 ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Κ. ΟΚ?
Τωρα ειναι Α.Κ ε?
Δεν λετε το ονομα του , του Μαρινακη το εχετε ολημερις μεσα στην λασπη και την συκοφαντια ολογραφως ακομα και με κεφαλαια γιατι?
Γιατι αφου δεν ειναι ακομα ενοχος η δεν εχει καταδικαστει δεν τον αναφερετ σαν...Β.Μ ???
Και καλα...τωρα εγινε προδοτης ο πρωην προεδρουλης σας?
Τωρα υπαρχει ηθικο ζητημα? χαχαχα...εδω γελανε..
Ηθικο ζητημα ειναι η ψευδομαρτυρες σας και μποχα σας και η σαπιλα που στηριζετε μεσα απο τα λιβελογραφηματα σας σπιλωνοντας προσωπα και καταστασεις..
Μου τον βαλατε και φωτο με τοα λλο λαμογιο τον καπετανιο.
Ενα θα σας συμβουλεψω...
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Η ζΩΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ...ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ.
Αντε γεια βαζελολαλαδες. συνεχιστε ετσι...γελαει πολυς κοσμος μαζι σας.

 Ιδου και τι γραφει το..News room
Ο Κωνσταντόπουλος στην υπεράσπιση του πρώην στελέχους του Α.Κ., πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατηγορούμενου στην πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1
 

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ανέλαβε την υπεράσπιση του Α.Κ., πρώην στελέχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατηγορούμενου στην πολύκροτη υπόθεση του πλοίου «Noor 1»!

Μετά το πρώην -πλέον- μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Ηρειώτη, στο τιμ δικηγόρων του Α.Κ. εντάσσεται ακόμα ένα πρόσωπο που σχετίστηκε με τα διοικητικά του Τριφυλλιού. Ο Κωνσταντόπουλος υπήρξε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για περίπου δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2010, λαμβάνοντας το χρίσμα από τον τότε κάτοχο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντόπουλος θα μεταβεί την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά για να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας Μαρίας Σκάρπου που έχει αναλάβει την υπόθεση του «Noor 1» και θα ζητήσει παράταση ακόμα μιας εβδομάδας στην απολογία του Α.Κ. προκειμένου να λάβει το φάκελο της υπόθεσης και να μελετήσει τα στοιχεία. Η 15η Μαΐου έχει οριστεί από την ανακρίτρια ως ημερομηνία απολογίας του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης, του Α.Κ., ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς επίσης της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Ο Κωνσταντόπουλος δεν είναι φυσικά ένα τυχαίο πρόσωπο. Υπήρξε πρωταγωνιστής της κεντρικής πολιτικής σκηνής ως πρόεδρος του Συνασπισμού επί σειρά ετών, ενώ το όνομά του «έπαιξε» μέχρι και για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Συν τοις άλλοις η κόρη του είναι η σημερινή Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Κάτι που σίγουρα εγείρει ηθικό ζήτημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: