moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Πατησε Μαδρίτη ο Ολυμπιακός (videos)

Πατησε Μαδρίτη ο Ολυμπιακός (videos)


Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Μαδρίτη.
 Ήσυχο το ταξίδι, πλήθος κόσμου στο αεροπλάνο.
 Στο ξενοδοχείο του Final-Four η αποστολή των ερυθρολεύκων.
Ύστερα από ένα ήσυχο ταξίδι περίπου τρεισήμισι ωρών, η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού έφτασε στη Μαδρίτη, με τον πιλότο (φανατικός φίλαθλος των ερυθρολεύκων) να εύχεται καλή επιτυχία στους Πειραιώτες, ελπίζοντας στη πτήση της επιστροφής να υπάρχει στο αεροπλάνο και το τρόπαιο της Euroleague.
Στο αεροπλάνο (πτήση τσάρτερ της Aegean) αρκετός κόσμος.
 Η καμπίνα κατάμεστη!
 Οικογένειες, φίλοι και συγγενείς των παικτών, των προπονητών, αλλά και της διοίκησης της ομάδας, ακολούθησαν τους δικούς τους ανθρώπους στην ισπανική πρωτεύουσα.
 "Παρών" και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με την οικογένεια του, όπως και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι γονείς του Ματ Λοτζέσκι, αλλά και η αδερφή του, ταξίδεψαν από το Ουισκόνσιν (κοντά στο Μιλγκόκι) των ΗΠΑ στην Αθήνα και από την Ελλάδα ήρθαν εδώ στη Μαδρίτη, για να συμπαρασταθούν στο πρώτο Final-Four του Αμερικανού σουτέρ.
 Μαζί του και η γυναίκα του, με τα δύο μικρά αγόρια τους, η οποία μάλιστα είναι και έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Δίπλα και στον Ιωάννη Παπαπέτρου οι γονείς του, αλλά και ο αδερφός του, όπως και η μητέρα, αλλά και η αδερφή του Κώστα Σλούκα.
Με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο και αφού πήραν τις τσάντες και τα πράγματα τους, η ομάδα χωρίστηκε από τους υπόλοιπους.
 Το ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν για το Final-Four της Μαδρίτης περίμενε στην έξοδο τους Πειραιώτες και στη συνέχεια υπό τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατευθύνθηκαν σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στο οποίο και θα μείνουν μαζί και με τις άλλες ομάδες που θα λάβουν μέρος στη τελική φάση της διοργάνωσης.
Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/5) στο ΣΕΦ και ακολούθως ήρθε στο "Ελ. Βενιζέλος" για το ταξίδι στη Μαδρίτη.
Οι ερυθρόλευκοι θα ξεκουραστούν το βράδυ και το απόγευμα της Πέμπτης (14/5) θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το Final-Four (BarcleyCardCenter).
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και όπως έχουν τονίσει πολλάκις δεν ήρθαν στην Ισπανία απλά για την συμμετοχή, αλλά για να διακριθούν!
 Υπάρχει μεγάλο κίνητρο τόσο από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, όσο και από τα νεότερα μέλη της.
Ο καιρός στη Μαδρίτη θυμίζει καλοκαίρι. Απίστευτη υγρασία και έντονη ζέστη, με τον υδράργυρο τη νύχτα να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: