moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ευχαριστω απο καρδιας αδελφια απο το www.redsagainsthemachine.gr/

Ευχαριστω απο καρδιας αδελφια απο το www.redsagainsthemachine.gr/



Mολις αντικρυσα το σχολιο των αδελφων γαυρων,απο την κορυφη των ερυθρολευκων blog το www.redsagainstthemachine.gr ,συγκινηθηκα τοσο που ειλικρινα δεν μπορουσα να μην κανω τα κατωθι σχολια.
Πρωτα απολα ,οταν επιβρεβευεται η προσπαθεια σου απο αυτους που ειναι κορυφαιοι στο ειδος τους και η προσπαθεια που κανουν εδω και χρονια ειναι πραγματικα σοβαρη και οχι για να γινουν φιρμες αλλα για να αποκαλυπτουν καθημερινα και αδιακοπα την βρωμια και την σαπιλα των εχθρων του Ολυμπιακου.
Tοτε παιρνεις τοσο κουραγιο για να συνεχισεις αυτο που ξεκινησες με περισσοτερο παθος και περισσοτερη δυναμη εναντια στην μηχανη της λασπης και του βοθρου.
Αυτο κανει τοσα χρονια το ιστολογιο αυτο και εχει κερδισει τον σεβασμο οχι μονο των ερυθρολευκων οπαδων και ολων οσων προσπαθουν σοβαρα και οχι για πλακα να σταματησουν την λαιλαπα αυτη,αλλα εχουν κερσισει και τον σεβασμο και τον...φοβο των απεναντι μην τυχον και τους ξεμπροστιασει ακομια φορα.
Καθημερινα ,αδιακοπα,ακουραστα, στις επαλξεις του διαδικτιου οχι για να χουμε να λεμε αλλα ερυθρολευκη τολμη και συνειδοτοποιημενα αντεπιτιθενται στην καθημερινη σιχαμερη προπαγανδα των  εντεταλμενων media και των δημοσιοκαφρων τους.
Οταν λοιπον αναγνωριζεται απο τους κορυφαιους στο ειδος τους η προσπαθεια σου η τιμη ειναι ιδιαιτερη.
Ευχαριστω αδελφια,και δεν χρειαζεται να πω πως ειμαι στο πλευρο σας σε οτι χρειαστει,σας ευχαριστω οχι για τα καλα σας λογια μονο αλλα και για το κουραγιο που μου δωσατε να συνεχισω,και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.
Δειτε τα σχολια των αδελφωνμας στο fb για το Piraeus Planet




Δεν υπάρχουν σχόλια: