moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μαρτίνες: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό"

Μαρτίνες: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό"

Ο Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του Ολυμπιακό από τη νέα σεζόν, μίλησε για το μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.
Απομένει η ανακοίνωση από τους ερυθρόλευκους προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 28άχρονου (25/9/1987) ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό από τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ.
Aποσπάσματα της συνέντευξης του Αργεντινού παίκτη στην ιστοσελίδα "agrinio-sports.gr": Την ώρα της αλλαγής σου στον αγώνα με την Βέροια, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του Παναιτωλικού, ότι φεύγεις από την ομάδα…

"Ναι, μάλλον ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την φανέλα του Παναιτωλικού. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε τις ακριβώς θα συμβεί, αλλά ότι και να γίνει, αγάπησα αυτή την ομάδα και τον κόσμο της και είμαι χαρούμενος που νοιώθω ότι αγάπησαν και εμένα".

Επόμενος σταθμός της καριέρας σου θα είναι ο Ολυμπιακός;

"Όλα δείχνουν ότι εκεί θα πάω. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλό όνομα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και ο Παναιτωλικός, τον οποίο «υπηρέτησα» έχει αρχίσει να μεγαλώνει και αυτό είναι το θετικό".

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να αντιμετωπίσεις ως αντίπαλος τον Παναιτωλικό;

"Σίγουρα μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό για μένα, αλλά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Ακόμη κι αν παίξω απέναντι στον Παναιτωλικό, θα είμαι αντίπαλος μονάχα για 90 λεπτά".

Σκέφτεσαι την κατάκτηση τίτλων με την φανέλα του Ολυμπιακού;

"Θα δούμε σε μερικές ημέρες αν θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή μου. Αν πάω εκεί, εννοείται πως θέλω να κατακτήσω τίτλους, όπως θα ηθελα να έχω πάρει και έναν με τον Παναιτωλικό, αλλά δυστυχώς δεν πήγαμε καλά στο Κύπελλο, στο οποίο είχαμε δυνατότητες να πάμε ψηλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: